Last news in Fakti

25 Декември, 2018 12:20 11 894 69

Лавров: Война САЩ-Русия ще е бедствие за света

  • лавров-
  • русия-
  • сащ-
  • война

САЩ и съюзниците му са прекалено концентрирани върху геополитическите си интереси

Лавров: Война САЩ-Русия ще е бедствие за света - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Война между ядрени сили като Русия и САЩ ще е бедствие за човечеството. „В това няма съмнение. Малко вероятно е някой умишлено да се стреми към такъв конфликт, защото той не може да бъде спечелен”, каза руският външен министър Сергей Лавров.

Дипломат №1 на Русия е на мнение, че САЩ и съюзниците му са прекалено концентрирани върху геополитическите си интереси.

Това им пречи да бъдат по-гъвкави към променящия се свят и актуална обстановка. Желанието за власт ги кара да търсят и създават нови конфликти, което пречи на диалога.

Лавров „посъветва” Запада да се придържа към резолюциите на Съвета за сигурност на ООН и окачестви като „незаконно” американското военно присъствие в Сирия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    64 18 Отговор
    Защо да е малко вероятно някой да не се стреми да направи ядрена война? Има алчни лапиталист които се стремят точно към такава с идеята че после ще пренаредят картите на на ново!

    Коментиран от #3, #13, #53

  • 2 123

    103 10 Отговор
    Прав е Лавров ,след ядрена война може и да няма повече хора.
  • 3 Сс24

    85 5 Отговор

    До коментар #1 от "Инкогнито":

    След тази война, няма да има какви карти да пренареждат.

    Коментиран от #4

  • 4 Инкогнито

    12 67 Отговор

    До коментар #3 от "Сс24":

    Я ми отговори в Япония след бомбардировките на Хирошима и Нагасаки какво стана с околната среда? Че да дрдориш за тотален апоклипсис! Да не си мислиш че ще полетят хиляди водородни при ядрена война. Това не ти е Термонатор - 3 "Денят на страшния съд!

    Коментиран от #17, #68

  • 5 Borislav Popov

    41 4 Отговор
    Я па тоя, мистър Очевидност, това, че война с ядрено оръжие ще е бедствие за човечеството и децата от детската градина го знаят и не е задължително този конфликт да бъде между рашка и сащка. Всяка една война с използване на атомни бомби или ракети от страните, които притежават такива, Китай, Индия, Пакистан и т.н. може да ни доведе до бедствие.

    Коментиран от #8

  • 6 onq s konq

    26 59 Отговор
    УМНО приказва Лавров,но...НЯМА КОЙ ДА МУ СЕ ВЪРЖЕ НА АКЪЛА!А дипломатичните му препоръки към Запада за "по-голяма гъвкавост към променящия се свят" значи само едно:Бъдете по-отстъпчиви,защото ние станахме вече силни !Като прибавим и РАЗМАХВАНЕТО НА НЕГОВИ СИ РУСКИ ЗАКОНИ,според които всички освен Русия са "незаконни"...Е така ли ще я караме и ДОГОДИНА ДО АМИНА?:)

    Коментиран от #67

  • 7 Tiffff

    22 58 Отговор
    Кой за кво говори а Руснаците само войни са им в главите

    Коментиран от #9, #38, #42

  • 8 А пък ти:

    4 15 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    Какво умно мислиш, че написа!!!??? 5 г дете може да го напише и измисли по добре!
  • 9 Уффф

    24 10 Отговор

    До коментар #7 от "Tiffff":

    Имаш впредвит Фащ!! Обърка се те имат над 500 бази по света глууупако!
  • 10 патриотъ

    52 13 Отговор
    Амбициите на американците да владеят света,могат да ни докарат до ядрена война,която ще ни върне в каменната епоха!Русия само и единствено се отбранява и ще употреби ядрено оръжие само в краен случай и ако бъде нападната.Прав е Лавров,но на янките им трябва война,за да не фалират и да могат да печатат хартиените си долари без покритие.

    Коментиран от #34

  • 11 стоян

    21 30 Отговор
    Тоя пак за войни -пак затягат загладнялия си електорат че утре може да ги попитат . Как така сме най богатата държава на природни ресурси па сме толкова гладни
  • 12 ИВАН

    51 14 Отговор
    Долно племе се оказаха тия американци, на мен преди ми бяха симпатични, но много неща не съм осъзнавал, жалко че света се води по акъла им, и по консуматорските им закони, което вреди на планетата
  • 13 Барчо

    40 13 Отговор

    До коментар #1 от "Инкогнито":

    Това можеше да стане по времето на елци, втория най-голям предател след горби. Тогава можеше да се пренареди картата на света окончателно. И тя щеше да е нещо като - Америка е управителния съвет, а целия останал свят - роб и слугинаж. Оръжие ще притежава само управителния съвет, а останалия свят ... не. Говорим за сериозното оръжие. България в тази наредба естествено я виждам като кофата за смет. Както и в момента де. Само че кофата на цял свят. Сега ... уви, това е невъзможно. След ядрена война между САЩ и Русия естествено че няма да има изобщо земя, та и да се преподрежда нещо си. Руснаците имат действаща военна програма за неминуем отговор на каквото и да е нападение срещу нея. Дори да бъдат изпепелени всички командни центрове, всички ядрени и други запаси ще бъдат изстреляни накуп по предварително зададените адресанти. Със сигурност тук се включват такива държави като Румъния, където има краварска военна база. Да се надяваме че щом тук нямаме такава, няма да ни закачат. Но дори и да не ни закачат, ядрени експлозии ще има и в Гърция и в Турция. Знаем какво се случи в България след като украинската АЦ гръмна частично, а и северна България знае какво стана със селскостопанската продукция след бомбандировките над Югославия. Така че дори тук да не падне нещо директно, то живот и при нас няма да има.
  • 14 Руските свине

    15 38 Отговор
    Не престанаха да се правят на невинни жертви, да дрънкат с оръжие и да заплашват света с ядрена война. Хубавото е, че Запада разбра, че начело на агресивната кочина стои психопат заобиколен от шайка бандити и започна да взима адекватни мерки за тяхното възпиране.

    Коментиран от #29

  • 15 Съобщение

    17 26 Отговор
    Светата путинославна църква на русофилите от последните дни съобщава на всички путиноиди, че сам Господ Путин е разрешил всеки русофил загинал от руска ракета да отива направо в путинославния рай.
  • 16 Наполеон, Хитлер и САЩ

    24 16 Отговор
    Ги започват, а руснаците ги завършват с победа!

    Коментиран от #18, #61

  • 17 глупако

    25 3 Отговор

    До коментар #4 от "Инкогнито":

    на света има над 20 000 ядрени бойни глави,ядрена война не е възможна само между две страни,ще бъдат засегнати всички.Ако приемем,че ще са ефективно взривени половината- 10 000 ,то няма да има точка на света не поразена от поне 1 от факторите на ядреният взрив. И за илюстрация- 20 килотонната бомба на д Хирошима е 10 пъти по слаба от която ида е от 20 000 съществуващи сега!
  • 18 Историк

    20 35 Отговор

    До коментар #16 от "Наполеон, Хитлер и САЩ":

    Тоя път руската кочина ще свърши като Германия през ВСВ.
  • 19 Тупан

    8 1 Отговор
    Радост за Китай!
  • 20 Сармат

    34 18 Отговор
    При евентуална война с Русия фашистките щати ще бъдат заличени от картата, както и др. натовски държави, които ще имат куража да останат в алианса, след като видят краварите в течно и газообразно състояние!

    Коментиран от #22

  • 21 русофилска подлога

    16 29 Отговор
    Пияницата ллавров откри топлата вода
  • 22 Баба Ванга

    13 24 Отговор

    До коментар #20 от "Сармат":

    През 2020 година ще бъде открит първия граничен пункт на украино-китайската граница.

    Коментиран от #30

  • 23 Някой си

    30 9 Отговор
    Тотална война като Първата и Втората Световни войни няма да има, понеже оръжията сега са толкова мощни, че няма да посмеят да натиснат голямото червено копче. Войната сега е икономическа, политическа с поставяне на марионетни правителства, политически изнудвания, извивания на ръце, информационни затъмнения, фалшиви новини с цел заблуда, болести, и разбира се локални огневи конфликти на възлови места по света, не тотални а локални, като Сирия, Йемен, Афганистан, Украйна. САЩ искат светът да се бои от тях и да им се подчинява, затова дрънкат с оръжие, за да властват лесно без война. Но този номер вече не фаща дикиш.

    Коментиран от #24

  • 24 Историк

    16 33 Отговор

    До коментар #23 от "Някой си":

    Напротив, агресивното руска кочина начело с джуджето психопат плоие света с ядрено унищожение, но ще си го получи с лихвите.

    Коментиран от #25, #27

  • 25 Украй

    11 10 Отговор

    До коментар #24 от "Историк":

    МНОГО СИ МАЛЪК, НЕВЗРАЧЕН,НИЩОЖЕН И МРЪСЕНА ТОЧИЦА В ТОЗИ СВЯТ. ЧЕ ДА КОМЕНТИРАШ. ВЕЛИКАНИТЕ. ТИ СЕРИОЗНО ЛИ МИСЛИШ ЧЕ ТВОЙТО ВРЯКАНЕ СЕ ЧУВА ПО ДАЛЕЧ ОТ ТОАЛЕТНАТА ТИ. ХИ ХИ ХИ ХИ. ТИ СЪЩЕСТВУВАШ САМО ЗА 27 ТВОИ РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ
  • 26 стоян

    13 17 Отговор
    Този реве -защото на петрола цената за барел стана 49 ДОЛАРА Да ама за нас това са радостни новини специален подарък от Доналт Тръмп за коледа =ЧЕСТИТА ВИ КОЛЕДА на всички

    Коментиран от #28

  • 27 Украй

    9 6 Отговор

    До коментар #24 от "Историк":

    ДА КОМЕНТИРАШ ПОЛИТИКАТА НА ГОЛЯМА ДЪРЖАВА, ТИ КОЙ СИ, ПОЗНАВАТ ЛИ ТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 30 ЧОВЕКА ЗАЕДНО С РОДНИНИТЕ ОТ 900000000000000000000000 ЧОВЕКА НА ТОЗИ СВЯТ, ПОГЛЕДНИ ЦИФРИТЕ, МНОГО СИ МАЛЪК ХИ ХИ ХИ
  • 28 Украй

    9 7 Отговор

    До коментар #26 от "стоян":

    А ТИ, НИЕ, КАКВО ИМАМЕ ОСВЕН СУДЖУЦИ КАТО ДЪРЖАВА, ЗАТОВА ЩЕ МЪЛЧИШ И СЛУШАШ КАКВО ГОВОРЯТ ГОЛЕМИТЕ, ХИ ХИ ХИ
  • 29 Барчо

    22 8 Отговор

    До коментар #14 от "Руските свине":

    Дрънкане на оръжие????? Ма ти си по-зле и от Колчо слепеца, бе??? Я седни да си направиш справка след Втората световна Америка и Америка и сие от една страна и СССР и Русия от друга колко войни са водили извън границите си???? Ако пак кажеш че това с дрънкането на оръжие е Русия, значи верно не само си сляп, а и с математиката си много зле. Не можеш правилно да сложиш знака за по-голямо и по-малко между две различни цифри правилно, а това се учи в първи клас.
  • 30 Украй

    5 8 Отговор

    До коментар #22 от "Баба Ванга":

    ПАК СИ ГЛЕДАЛ САМ В КЪЩИ
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 време е

    2 2 Отговор
    за разконцентрирване с дебелите ракети
  • 33 Реалист

    12 21 Отговор
    Напротив! Един път завинаги американците ще ви изтрият от лицето на Земята и ще си отдъхнем. Писна ни от прости мурзилки.

    Коментиран от #60

  • 34 Едо

    17 5 Отговор

    До коментар #10 от "патриотъ":

    НАПОСЛЕДЪК СЕ ЧУВАТ ГЛАСОВЕ ОТ ,,ДУМАТА", ЧЕ РУСИЯ ТРЯБВА ДА ПРОМЕНИ НАСТОЯЩАТА СИ КОНЦЕПЦИЯ ЗА НАСРЕЩЕН ЯДРЕН УДАР НА ВЪЗМЕЗДИЕТО СРЕЩУ ПОТЕНЦИАЛЕН ПРОТИВНИК С ТОТАЛЕН ПРЕВАНТИВЕН ЯДРЕН УДАР ПО НАТО И БАЗИТЕ МУ, КАТО ЦЯЛО, И ПО-СПЕЦИАЛНО ПО ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА САЩ! ПУТИН НАСКОРО КАЗА НЕЩО ДРУГО, ПОДЧЕРТАВАЙКИ ОТБРАНИТЕЛНИЯ ХАРАКТЕР НА РУСКАТА ЯДРЕНА КОНЦЕПЦИЯ НА ГАРАНТИРАНО ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА АГРЕСОРА: ,,НИЕ ЩЕ ОТИДЕМ В РАЯ, А ТЕ ПРОСТО ЩЕ УМРАТ! ДАЖЕ, НЯМА ДА ИМАТ ВРЕМЕ, ДА СЕ РАЗКАЯТ!". ТОЗИ ЧОВЕК НИКОГА НЕ Е ИЗКАЗАЛ И ЕДНА СЛУЧАЙНА ДУМА!
  • 35 русия е кочина

    16 26 Отговор
    Руснаците ще отидат в Ада и то ,защото са предатели на християнството и са най-големия защитник на исляма.Руснаците са обградени отвсякъде и ще бъдат заличени от земята,оше преди да си помислят да натиснат копчето.Расия е сама срещу света,а когато е такова положението,значи трябва да се замислиш ,че проблема МОЖЕ БИ не е в другите.

    Коментиран от #36

  • 36 Никой

    12 7 Отговор

    До коментар #35 от "русия е кочина":

    По - глупава чутовна глупост не можа ли да измислиш
  • 37 Хасан

    5 3 Отговор
    Запада и Русия предлагат на света един и същ еврейски модел_ пирамидални отношения ..едно око на върха на пирамидата ,което контролира всички и всичко...и енергийни,финансови,оръжейни ресурси на планерата ..и всички останали надолу по пирамидата ....именно затова Турция казва ”светът е по голям от 5”...и предлага хоризонтални отношения между държавите
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Тракиец

    11 7 Отговор
    Не е виновен американския народ,нито пък славянските ни братя руси,евреите лихвари банкери кръвожадни ни настройват към самоубийство
  • 41 гост

    11 7 Отговор
    Затова я обичам Русия,защото ,като нея няма втора! Слабост...!!!!!Нищо не може да се направи против това!!!! Отявлен русофил,не се отмята от думите си......като една по определена група....!!!!!!!!!

    Коментиран от #43

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Българин

    13 12 Отговор

    До коментар #41 от "гост":

    Русофил=национален предател =безродник=българофоб.

    Коментиран от #44

  • 44 гост

    12 5 Отговор

    До коментар #43 от "Българин":

    Въпросът,какъв българин си....? Мижитурка с камуфлаж?Ако има война ,ще съм първи в редиците,защото не лъжа и съм открит човек!А ти ще се скриеш в своята миша дупка.....!!!!!!

    Коментиран от #50

  • 45 латерната

    6 0 Отговор
    Едно и също лъже и маже!От къде си ма латерно,не замърсявай имена....които са дали живота за кауза....знаем повечето коя е?????Лицемерие,много я обичам тази дума ,нея ще я повтарям....!!!!!! Не става въпрос за автора.....на статията!!!!!
  • 46 гостгост

    11 12 Отговор
    Единствената сигурност ,която притежава Русия е ядреното оръжие и затова само плашат с него.При една неядрена война ,Русия не само ще бъде победена ,ами ще бъде направо прегазена от САЩ и това е ясно на самите руснаци.Русия няма военния капацитет и финансов ресурс да води война срещу суперсила като САЩ ,но нали затова руснаците имат ядрени оръжия и все още могат да изказват мнение.
  • 47 Xyйло

    8 10 Отговор
    Тоя колко одеколон е изпил, че говори такива глупости. Вярно, че толкова прост народ като руския има нужда от елементарни заплахи, за да гласува за шайката чалми в Кремъл, но не се ли досеща, че на Запад му се смеят на акъла и само след няколко години на мястото където са Садам и Кадафи ще пристигне едно невзрачно и дребно ботоксово човече намушкано смъртоносно в задника.

    Коментиран от #49

  • 48 Путлер

    13 9 Отговор
    Лавров, пияницо, наближава денят, в който Западът ще се отърси от либералния си сън и всички руски мастии ще се молите Китай да ви изкупи външния дълг, за да не се прибави и Камчатка към Аляска.
  • 49 велико

    5 2 Отговор

    До коментар #47 от "Xyйло":

    "....едно невзрачно и дребно ботоксово човече намушкано смъртоносно в задника." XAXAXAXAXA :D :D

    Коментиран от #52

  • 50 Българин

    9 4 Отговор

    До коментар #44 от "гост":

    Ще бъдеш в първите редици на руснаците, също като Радко Димитриев, мръсни предател и безродник.

    Коментиран от #56

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Generalissimo FRANCO

    6 4 Отговор

    До коментар #49 от "велико":

    Нека не бързаме да погребваме Владимир Владимирович ! Вярно е, че той е пожизненият президент (както Йосиф Висарионович) на РФ, както е вярно и това, че Сергей Лавров ще бъде неотлъчно до Путин, както е бил Молотов до Сталин! Лошото за нас е, че се намират немалко наши сънародници, които пледират за референдум за напускане на НАТО?! И ако тази ужасна перспектива (макар и само на теория, с вероятност 0,001%) стане факт, то ще бъдем свидетели на подялбата на България между Кремъл и Анкара съгласно договора "Молотов-Рибентроп" No3.....защото No2 е вече факт за Сирия !
  • 53 Щото както човека каза няма как да бъде

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Инкогнито":

    Щото както човека каза 1 няма как да бъде спечелена 2 тези които казваш че се стремят имат всичко а след пренареждане гаранции няма
  • 54 мито

    3 1 Отговор
    Кат са замислих, колкото мога, май съм за водката. И псувните ,горе- долу са същите.Ми така де....
  • 55 Само питам

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "мито":

    От личен опит ли знаеш? Браво!
  • 56 помак

    4 4 Отговор

    До коментар #50 от "Българин":

    безродник си ти,затова опъваш чуждо дете.....!!!!!

    Коментиран от #58

  • 57 плашилото

    7 6 Отговор
    Като всеки диктатор и Путлеров се стреми да говори за война и т. н. Друго не може да прави, нито реформи, нито да оправи батака в Русия. Шанса му да съществува той и олигархията около него е да плаши гаргите.
  • 58 Българин

    7 3 Отговор

    До коментар #56 от "помак":

    Помаците са българи, но не и русофилите българофоби и безродници.
  • 59 Метгонтан

    3 4 Отговор
    За света незнам ама в Рассия и без война е бедствие от 40-те насам
  • 60 Annonymous

    7 0 Отговор

    До коментар #33 от "Реалист":

    САЩ могат да затрият Русия от лицето на земята обаче след това те са на ред.Провери в интернет за с-мата Dead Hand която Русия е създала през студената война и която 1000% още съществува.Война м/у великите сили няма да има,никой не е толкова луд.Споко
  • 61 Метгонтан

    2 3 Отговор

    До коментар #16 от "Наполеон, Хитлер и САЩ":

    Ги руснаците , завършват с ги победа , щото ги янките , им ги платиха ги масрафа и ги бума в ги рашката индустриализация при ги сталин , до преди това ги рашките папаха ги камъни с ги картофи и газеха ги кал до ги ушанките ...и още газят ......
  • 62 Граф Монте Христо

    4 2 Отговор
    Война САЩ -РУСИЯ ЩЕ Е БЕДСТВИЕ НЕ ЗА ЗЕМЯТА, НЕ ЗА СЛЪНЧЕВЯАТА СИСТЕМА, НО И ЗА ГАЛАКТИКАТА. Нали проста.ите тролове не си мислят че ще е само между Русия и Сащ?? Ще бъде истински апокалипсис и ако не се намесят извънземни ще е края само на слънчевата система и около нея /това е добрата новина/. Така че се молете, които не сте кръстени се кръстетете /препоръчвам ви с руско име в руска православна църква/ и комунистите и атеистите да го дух..т след това подводно на Руската църква):)Към тази църква не можете да предете комунягите, не ви се отваря парашута просто):)

    Коментиран от #63

  • 63 Граф Монте Христо

    5 2 Отговор

    До коментар #62 от "Граф Монте Христо":

    за много глупавите допълнително разяснение- понеже забелязвам че тук комунягите и атеистите парадирате с Русия, ВСЕ ЕДНО ВИ Е БАЩИНИЯ, но като срещнете железния отпор на Руската православна църква и сте дотам -объркват ви се мислите и започвате отначало пак от нулата и така до безкрайност.... много ми е забавно да ви чета...:):)
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ПЕШЕВ

    2 5 Отговор
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЦЕЛИЯТ СВЯТ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ МОРДОР-РУСИЯ.. ТАЗИ ,,ДЪРЖАВА,, ,ЖИВЕЕЩА ВЪВ ФЕОДАЛНИЯТ СТРОЙ Е НОСИЛА,НОСИ И ЩЕ НОСИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО САМО ЗЛИНИ И БЕДИ.. КОЛКОТО ПО РАНО БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА,ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ
  • 66 баба попадия

    3 1 Отговор
    да не стане като метеорита да разберете че сте унищожени лично от Свети Петър
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Scout for funn

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "Инкогнито":

    Ще полетят много никой няма добър шанс изтрелвайки 1,5 или 10 бомби .Защото ответния удар от нападнатата държава ще бъде огромен .Ако някой нападне със ядрено оръжие според мен де ще бъде пакет който ще цели разрушение на ядреният и ответен потенциал на другият .Минимум 80-100 изтреляни наведнъж може би два такива пакета.Ще остане само Африка и Австралия или Америка унищожава цялата Русия на ужасна цена но не забравяйте че Сащ са далеч и при едно унищожение на цялата Европа и оцеляването на Сащ като единствената вонна сила не е лоша сделка за тях като краен много краен варянт .Кой ще им каже нещо после ?Бай митко или Гост.Или оня с коня. или педалското лоби във Факти .
  • 69 дедо

    2 0 Отговор
    И всички тук ме присетиха за закона на Мърфи за компетенциите:
    "Желанието на случайно избран субект да се изкаже по случайно избран въпрос е обратно пропорционално на компетенциите на субекта по въпроса!"
    Деца, деца, слушайте кво ортуват стари ора!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания