Last news in Fakti

4 Април, 2012 14:49 3 918 3

Жесток лагер за охранители в Китай

  • китай-
  • лагер-
  • охрана-
  • бодигард-
  • жени
Жесток лагер за охранители в Китай - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Силовото обучение в Китай върви на ръба на човешките възможности и тоталното изтощение. Тези снимки разкриват какво става зад стените на тренировъчен лагер на фирма за охрана и сигурност. В продължение на един месец там се обучават бъдещи бодигардове – в казармени условия и нечовешко физическо натоварване.

Сред желаещите има и 36 жени, готови да се впуснат във все по-растящата охранителна индустрия на страната, издигаща се редом с икономическото развитие на страната.

В последно време в азиатската страна е на мода жени да стават охранители. За тях няма милост и представителките на нежния пол тренират наравно с мъжете. Жените – бодигардове са предпочитани от заможни клиентки.

В този лагер бъдещите телохранители са обучавани в бойни изкуства, издръжливост, ръкопашен бой, шофиране и дори в тънкостите на етикета и възпитаното поведение. А ходенето върху коремите им изглежда нормално за тренировъчния процес.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вальо

    0 0 Отговор
    Някой знае ли как точно се казва този лагер и къде точно се намира?

    Коментиран от #2

  • 2 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Вальо":

    @1 - И аз искам да пратя жената там за година-две!
  • 3 Нема Бира

    0 0 Отговор
    Да.. жените имат уникално предимство! Не можеш да ги ритнеш в топките