Last news in Fakti

14 Февруари, 2019 07:55 1 910 3

Трагедия на пътя в Северна Македония

  • македония-
  • катастрофа

13 загинали в автобусна катастрофа недалеч от Скопие

Автобус, превозващ работници, катастрофира и падна в малка пропаст недалеч от Скопие. Тринайсет души загинаха, около 30 са ранени, съобщи министърът на здравеопазването на Северна Македония Венко Филипче, предаде АР.

Автобусът, в който имало около 50 души, излязъл от магистралата, свързващата Скопие с Тетово, и паднал в дълбока 10 метра пропаст. Причината за злополуката, станала на 25 километра западно от Скопие, още не е ясна.

Местни жители от близкото село и пожарникари се притекли на помощ на оцелелите, сред които е и шофьорът.

Повечето от работниците, пътували с автобуса, са от град Гостивар, намиращ се на около 80 километра от Скопие. Те се връщали от работа в столицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    8 0 Отговор
    северна македония го разбираме като северната част на македония защото южна македония няма а има южната част от македония ... тази подигравка с името на макетата беше най-голямата гавра с тях правена откакто ги обявиха за отделна нация...
  • 2 Tiffff

    3 0 Отговор
    А новини от южна Македония ще има ли ? А западна ? Северо северна Македония
  • 3 Анонимен

    0 2 Отговор
    Много моля медиите да не налагат фалшивото име "Северна Македония" и да продължават да наричат тази територия "ФИРОМ".
Новини по държави: