Last news in Fakti

19 Април, 2012 11:24 1 298 1

Башар и Асма Асад с PR акция

  • асма асад-
  • башар асад-
  • сирия
Башар и Асма Асад с PR акция - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

В Сирия започва истинска психологическа война за спечелване на симпатиите на Запада в разгара на гражданската война в страна, коментира АП.

Ден след като беше разпространен клип с призив към президеншата Асма Асад да спре клането срещу опозицията държавната телевизия отвърна с репортаж за посещението на Башар Асад и Асма в доброволчески център за разпределяне на помощи за размирния град Хомс.

През последните няколко седмици градът е подложен на тежки бомбардировки от правителствените сили.

При влизането си Башар Асад е посрещнат екзалтирано от своите привърженици. Малко по-късно те се включват сред доброволците в сортирането на помощите.

Експерти посочват, че семейство Асад е заложило на спортния стил на обличане, изоставяйки костюмите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марков

    0 0 Отговор
    Тази е умна от всякъде и не може ,никой да я провокира.Не е ходила в Европа само по хотелите да спи, а е учила всичко до дупка от европейския манталитет.