Last news in Fakti

9 Май, 2019 20:05 38 628 98

Жена беше изнасилена от приятеля си, докато спи

  • изнасилена-
  • жена-
  • приятел-
  • затвор-
  • джейд рийкс-
  • британка-
  • хейдън патън

Не бяхме спали заедно преди това, разказа изнасилената жена

Жена беше изнасилена от приятеля си, докато спи - 1
Снимки: Facebook

Британка вкара в затвора за 4 години мъж, с който се срещала, защото осъзнала, че е била изнасилена от него, докато спяла. Тя успяла тайно да запише признанията му за случката и така доказала неговата вина.

21-годишната Джейд Бейли Рийкс осъзнава, че е била нападната от Хейдън Дейвис Патън, след като се събудила от дълбок сън и открила, че някои от дрехите ѝ липсват, предава The Sun. Жената, която смело се отказва от своята анонимност, за да даде гласност на случая, първоначално не била сигурна дали полицията ще класифицира посегателството срещу нея като изнасилване, тъй като с 23-годишния мъж от Нюкасъл били в началото на своята връзка, пише "24 часа".

Но месец по-късно, когато той изтрил съобщения от телефона ѝ, в които обсъждали атаката, Джейд вече била сигурна, че става дума за престъпление. Тя тайно записва с мобилния си телефон признания на Хейдън за това какво точно е направил с нея. Това осигурява на 21-годишната стабилни доказателства пред съда.

В записа Патън заявява: "Не знам защо го направих. Нямам обяснение". На въпрос колко дълго е продължило всичко, той отговаря: "Минута или ако не е било толкова, сякаш бях правил секс 20 минути". "Не знам дали е нормално да правиш това, докато спя. Не знам дали това е приемливо, защото ние сме заедно. Наистина не знам", коментира самата Джейд след признанията на мъжа.

"Не е като да съм те докосвал", добавя объркан Хейдън. "Какво точно си правил тогава?", пита 21-годишното момиче, а Патън ѝ отвръща: "Знаеш какво направих". Двамата били съседи и се срещали от няколко седмици преди момента на атаката - 17 юли 2017 година. Ако Патън не бе изтрил текстовите съобщения от телефона на Джейд, те щяха да стигнат до полицията, когато момичето подава сигнал. За нощта на нападението 21-годишната споделя пред разследващите, че мъжът е казал, че е заключен и помолил да остане да преспи при нея.

"Не бяхме спали заедно преди това и аз му казах: Нека е ясно, аз не искам да спя с теб. Когато се събудих обаче, видях, че дрехите ми са разсъблечени и веднага разбрах, че е правил секс с мен. Не можех да повярвам, че някой би направил нещо подобно. Бях в шок", твърди жената. Тя записва обясненията на нейния приятел с телефона си, докато се вози в колата му на задната седалка, а той кара. По-късно представя записа на униформените като доказателство. В резултат на това Хейдън Патън се признава за виновен в изнасилването и е осъден на 4 години затвор.

"Тъй като беше минало някакво време, знаех, че имам нужда от нещо категорично, за да отида в полицията. Затова реших да го запиша. Толкова се радвам, че го направих, защото така той нямаше друг избор освен да се признае за виновен и нямаше нужда да давам показания. След случката той постоянно се опитваше да ме убеди, че това е нищо, че всичко е нормално и всички мъже го правели постоянно. Сега осъзнавам, че изобщо не е нормално. Беше си изнасилване", казва момичето след процеса. Освен затвор на насилника е наложена и 10-годишна ограничителна заповед да не се доближава до жертвата.

Жена беше изнасилена от приятеля си, докато спи


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Garrincha

    211 8 Отговор
    Британски казус … с дъх на евтино уиски смесено с евтина бира !
    п.с. - Маро, май си прИспала часовете по български ?

    Коментиран от #43

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Яко

    187 15 Отговор
    Яко, окошари младото момче, сега ходи при чичаци със знаци или при резаци...
  • 4 КОЧА

    122 15 Отговор
    ЕБЕШСЕ ЗА ПАРИ ЗАТОВА -- ВИЖ СЕ САМО КАКВА СИ .................
  • 5 Гост

    174 13 Отговор
    Абе какви са тези идиотщини? Тя спала с него, ама не искала секс, а той я изнасилил докато спи, пък тя му казала преди това, че само може да спят, но той си признал, че било 10 секунди секс. Дори в България изрично е записано в Наказателно-процесуалния кодекс, че самопризнанията не са достатъчни за присъда: Чл. 116. (1) "Обвинението и присъдата не могат да се основават само на самопризнанието на обвиняемия"!!!

    Коментиран от #17, #51

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гост

    97 11 Отговор

    До коментар #6 от "Манго дцери":

    Браво младеж и аз така правех на жената навремето когато още ми ставаше.

    Коментиран от #12, #62

  • 8 Ачо

    142 9 Отговор
    Тая май се е правила, че спи. Докато я е порил и е било добре, после са се скарали и хайде сега, изнасилил я, докато спи. Сигурно е сънувала, че я пърца и то се е оказало истина.

    Коментиран от #15

  • 9 Националист

    144 14 Отговор
    Тия хора кои са осъдили момчето май са джендъри, хомота или радикални феминистки.
    Никъде не се казва, че тя е била пияна и той се е възползвал. Друго, как ще й свали гащите без тя да се събуди?
    Трето жена де иска целия свят да я види, че е била "изнасилена" и е усмихната на снимката въобще не ми прилича на жена жертва на изнасилване.

    Къде са следите и доказателствата от изнасилване? Къде е доказателството за съпротива от нейна страна? Тя може да се е правила на заспала по време на секса, седмици след това той може да е искал да прекъсне връзката и тя сега да му отмъсти му стоварва изнасилване.
    Мъж да легне в леглото с приятелката си, и да не направи опит за секс, значи нещо не е наред с него.
    Тя да не е на 14г., че да не знае, че всеки нормален мъж ще направи опит за секс?

    Коментиран от #28

  • 10 Националист

    104 10 Отговор
    Това е акт на омраза от нейна страна и ми прилича на долна постъпка от нейна страна. Тя никога не е имала никакви чувства към него.
    Аз съм за много строги наказания за изнасилвания, но нейното съвсем не ми прилича на изнасилване!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Даниел

    31 8 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Ха Ха ха. Какъв смях.Благодаря
  • 13 Националист

    97 4 Отговор
    Бих искал да чуя какво ще кажат жените по този случай. Възможно ли е да им свалят гащите докато спят, и да правят секс с тях докато спят без да усетят нищо? Аз за първи път чувам за такова "изнасилване". Тя нито е пияна нито дрогирана, но нищо не усетила от секса, единственото, че й били свалени дрехите и той е казал, че е правил секс с нея. Ами ако той лъже за да я предразположи за секс понеже вече е правил веднъж с нея и тя няма да има задръжки за втория път? Често мъже лъжат, че са правил секс с 50, 100 жени за да се изфукат пред другите, че са желани от жени и че са голяма работа във секса. Мъже да лъжат за секс и жени да лъжат, че само двама приятели са имали преди тебе не е необикновено.
    Ако той утре си признае, че е извършил грабежи на банки трябва ли да го осъдят без да проверят доказателствата?

    Коментиран от #97

  • 14 toti

    87 10 Отговор
    Тя искала пари, а те му дали 4 години
  • 15 ИМПЕРИАЛИСТ

    84 6 Отговор

    До коментар #8 от "Ачо":

    Ачо, била е незадоволена от 10 секунден секс и е станала зла...
  • 16 истина

    87 6 Отговор
    Вижте как в гейска Британия искат да противопоставят мъжете срещу жените. Всеки сексуален акт жените може да бъде използват срещу мъжете като акт на изнасилване. Достатъчно е вие да признаете, че сте правили секс след седмици или месеци и всичко може да се изкриви и ви изкарат изнасилвач.
    Не може да има нормалност в отношенията между мъже и жени щом една жена може винаги да осъди мъжа с който е правила секс за изнасилване. Такава култура искат да натрапят на целия свят гейовете и джендърите.
  • 17 Българина

    45 4 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    В Англия и щатите използват англосаксонската правна система, има съществени разлики с континенталната система, и да могат да те съдят дори само по прецедент и показания.

    Коментиран от #19

  • 18 Гост

    68 6 Отговор
    Тия тласкат света към изпедерастяване. Докато не се дават реципрочни присъди за набеждаване, няма да има справедливост. Сега тази заслужава нея да тикнат за 4 години в затвора, барабар с целия съдебен състав, дал такава кретенска присъда на база записани самопризнания в телефона на тази наглярка!
  • 19 Гост

    42 5 Отговор

    До коментар #17 от "Българина":

    Прецедент и показания са коренно различни неща от самопризнания записани на телефона на ответника! Или нещо не е преведено както трябва или съдът им е по-зле от нашия и са пълни тъпанари! Как изобщо може да тикнеш някой в затвора за подобна тъпотия - нормално е тази да лежи 4 години за клевета!

    Коментиран от #24

  • 20 КОЗЛОДУЙ

    20 5 Отговор
    ТОВА Е ВИЦ ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ГОСПОДА ИСКАТ ДА СА ИЗНАСИЛЕНИ ОТ ДАМИ ТОВА Е ИСТИНА НО В ДОБРИЯ СМИСЬЛ
  • 21 DrINKO

    67 2 Отговор
    Тея англичани как тъковат, че тази дори не се е събудила?
    Луда работа.....
  • 22 тстстяс

    73 6 Отговор
    Как така е изнасилена и не се е събудила?
    Или му е било миниотюрно нюнюто, че не го е усетила или е била насилвана преди от много големи нерези с размерите на конски хобот и са и разтегнали кисията.... и ся дребните се губят!
    Абе според мен сичко е постановка, за пари ! Тъпи британци - най-гадната нация и американската също...
  • 23 no name no face no number

    63 5 Отговор

    До коментар #11 от "Рамбо":

    Ковра и то голема, как ще спи докато я онождат тия нещо за доматите с колците се опитват да намекнат. Живеем в най- корвенското време. Всеки мъж е потенциална жертва на абсурдите на демокрацията
  • 24 Антон 1

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Къв ответник бе ?
    :)

    Коментиран от #52

  • 25 Хитър Петър

    60 3 Отговор
    Не е възможно и с пръст да и бръкне, дори с кутрето и тя да не се усети. Влагалището е наситено с нервни окончания. Колкото и малък да му е члена тя ще изпита болка при проникването ако не е възбудена. Това е фалшива новина. Дори в сбърканата Англия такова решение на съда е невъзможно.

    Коментиран от #26

  • 26 Антон 1

    16 8 Отговор

    До коментар #25 от "Хитър Петър":

    Тоя па , болка ! Ако му е малък ще го усети просто , чак пък болка !:)
  • 27 как се клати джанка

    56 4 Отговор
    Как подяволите няма да се събудиш докато някой те клати ,немога да разбера.Отделно ходиш с него ,но му заявяваш ,че нямало да спиш с него.Тея и двамата са за лечение.
  • 28 То това е ясно на всички

    43 4 Отговор

    До коментар #9 от "Националист":

    Но целта е хората така да се наплашат, че просто да престанат да правят секс! Това, джендъри, педали - всичко е подчинено на главната цел - намаляване на бялото население!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 гнида

    22 4 Отговор
    В днешно време коврите не се знаят какво искат !
  • 31 ЩЕ СПИШ ТУК АМА НЕ МИ СКАЧАЙ

    37 2 Отговор
    НЯМА ДА УСЕТЯ ДОКАТО СПЯ ДОРИ ДА ТИ Е ГОЛЯМ.ТИПИЧНО В МАЛОУМНИЯ АНГЛИЙСКИ СТИЛ.ТЕЗИ СА ДЖЕНДЪРИ НА ДЖЕНДЪРИТЕ...ПРОСТОТИЯ ОСТРОВНА..
  • 32 Усмивката

    49 2 Отговор
    Егати дълбокия сън ,егати широката.....
  • 33 Въййййййййй

    30 1 Отговор
    Егати дълбокия сън....или малкия пенис/голяма дълбока и широка пещера .То и е траело 60 секунди целото "изнасилване".После защо имали много гейове за една минута либоф с приятелката/съседка 4 години голо хоро с африканци в пандела.Като излезе от затвора ще му пусне вече спящата красавица....
  • 34 ааа

    22 2 Отговор
    Според мен, тази е сънувала еротик сън ... а после сама се е дефрорирала с пръст, след което е съжалила и е обвинила младежа!
  • 35 ДАНС УИТ Ме

    12 5 Отговор
    Тоя сега ще влезе с печат на челото "Изнасилвач" и всички дво- метрови гости от африканските колонии и Ямайка ще го порят както Титаник вълните на тръгване от Шотландия.А местни затворници с неизвестни бащи, които са били изнасилвани като малки пияните гости на майките им ще го спукат от бой.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Турист

    25 2 Отговор
    Тая сега стана звезда,или ще изкара сингъл или ще се снима в Плейбой ЮКей или ще води кампанията ма изборите на английските политици ,които са за Брекзит.

    Коментиран от #55

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Йосип Броз Тито

    20 1 Отговор
    Хвани единия, удари другия... Той и го бил мушнал за една минута, а тя нищо не усетила, значи нищо не са правили.
    Той ако е имал здрава пампалюга, като и го отпука едно здраво, направо ще и прималее, но за да мъчи да си пъха пишлето докато спи, значи го е срам да я изнасили докато е будна... затова е постъпил така!
  • 41 Морук

    25 3 Отговор
    Изкелефенчена му работа ,легнали си заедно и не се събудила ,толкова малка ли му била чурката ,сигурно затова го осъдила ,и ся ако е забременяла и си го остави ,егати филма ,тва може се случи само при кравари и ингилизи
  • 42 Радио Ереван

    7 2 Отговор
    Ааай стюга бе ?! Оо...:D
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Mari

    50 2 Отговор
    Жена съм, и тая каквито ги дрънка , изобщо не ми прилича на изнасилване. За да не разбереш че те чукат, значи си била надрусана , или пияна , ама много !!! Нелепо , да окошариш момчето.Виждам каква стока сте , когато идвате в БГ.

    Коментиран от #46

  • 45 РОСФАКТ

    15 2 Отговор
    Измислица, от начало до край(ФЕЙК)
  • 46 Националист

    18 1 Отговор

    До коментар #44 от "Mari":

    Браво! Радвам се, че Българката държи достойнството и морала си на високо ниво.
    Тя си мисли, че като придобие известност по този начин ще спечели в живота. Господ вижда всичко, рано или късно нейната постъпка, т.е. кармата й ще й дойде на главата.
    Няма по-хубаво нещо от това да живеем с чест и достойнство, на колкото по-високо ниво, толкова по-добре за нас и всички около нас.
  • 47 Чепа

    12 5 Отговор
    Бойко е гей
  • 48 Дългия

    22 3 Отговор
    Тая пък как спи, че не осетила ,когато я събличат, не осетила когато и го вкарват и клатенето не осеща? С една дума лъжа ,
    набедила момчето да му одере кожата от гърба .И тия съдий, малоумни ли са , че не разбират ,че тая крои номер.
  • 49 Ф.О.

    20 1 Отговор
    За в д.упиту ли става дума или не?
  • 50 чурка

    19 2 Отговор
    голяма мистерия -гаджета са а не му пуска .сигурно очаква банкноти на шкафчето
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #24 от "Антон 1":

    Научи малко право и може да ти светне лампичката за какво говоря.

    Коментиран от #60

  • 53 SDS

    11 2 Отговор
    Е ,ТАЯ ЩЕ Я ЧАКАМ НА СЛАНЧАКА
  • 54 ТАД

    13 3 Отговор
    Изнасилване е полов акт извършен против волята на единия и има морални последствия. В случая тя даже не го е усетила, а има косвени улики. Това се казва психично болна жена. Ляга си с някого, с когото има и връзка и на края го съди за изнасилване, на което дефакто не е присъствала духом.
    Добре, че младежа е разбрал на време да не продължи с нея.
    Пък може би ако беше платил... Знае ли човек вече.
  • 55 Усмивката

    2 2 Отговор

    До коментар #37 от "Турист":

    И фондация за защита на животните
  • 56 Овен

    17 2 Отговор
    По голяма тъпотия не бях чел,легнала с приятеля си чисто гола и когато се събудила разбрала че е без гащи и е изнасилена,ебаси как стават тия работи тая сигурно е била толкова пияна че не е усетила хахахааааааа...
  • 57 Ротшилд с бастуна

    7 3 Отговор
    И аз бих и го бутнал на миндилякито
  • 58 Манго

    9 2 Отговор
    Тоя на снимката ми прилича на джендър а тая си е направо травестит като и всички в прехваления запад само бежанците ще ве оправят хохохоооо...
  • 59 ГОСТ

    15 2 Отговор
    Незнам дали тая шаврантия го осъзнава още,но надали след тази случка ще се намери мъж,който да иска да си легне с нея......! Май,май ще си остане с хепи дилдото от шкафа..... :) :) :)
  • 60 Антон 1

    0 5 Отговор

    До коментар #52 от "Гост":

    Не съм чувал в наказателния процес , да се говори за ответник ! Ама аз какво разбирам !

    Коментиран от #89

  • 61 гларус

    9 1 Отговор
    аз затова вече ш.бам само джендъри! Никой не се оплаква..
  • 62 robin

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Дано жена ти не прочете коментара :):)
  • 63 Който треска жена в затвора😂😂😂

    12 4 Отговор
    Новия световен ред мислете му
  • 64 дрт прч

    18 2 Отговор
    ТО ГОЛЯМО ЧУКАНЕ Е БИЛО, ЩОМ Е СПАЛА И НЕ Е РАЗБРАЛА.СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ
  • 65 Бидон

    15 2 Отговор
    , Тия Англета тотално са изперкали.
  • 66 аожга

    22 2 Отговор
    Ако аз бях съдията, щях да им ушия и на двамата по една глоба за опит за гъбаркане със съда и да ги изхвърля от залата...
  • 67 dedo wi pras

    2 11 Отговор
    абе всички които разправяте че е невъзможно да я е изнасилил не помисляте ли че може да и е дал някакво приспивателно . само са се срещали а не са били двойка която се плющи. дори не са живеели заедно.инсценирал е че се е заключил навън с ясната умисъл после да я насили.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 коврите на сапун

    16 2 Отговор
    Мързи ги британките да бачкат и инсценират изнасилвания,за да получават внимание,терапии и финансови обезщетения.Този балък нито е първия,нито е последния,А в тази джендърска държава,уж демократична,една пияна мастия може да те пре.бе с лекота,дори да нямаш грам вина-само да й хрумне.
  • 70 Цецо

    7 3 Отговор
    Марийче, откъде ги намираш тия глупости??? :)
  • 71 Националист

    17 0 Отговор
    Очаквайте следващите новини от Англия: Мъж редящ се на опашката за трамвай, чрез допиране през дрехите си е изнасилил жена, която също си е била напълно облечена обаче нищо нито усетила в момента на изнасилването нито видяла. За това, че била изнасилена докато чакала трамвая тя разбрала от нейни познати, на които той е разкрил, че са правили секс докато са чакали на опашката трамвая. Секса е бил осъществен през дрехите. Очаква се да бъде осъден на 4г-6г. затвор.
    Англия ще я прекръстим на "Острова на Безумията".
  • 72 Такава простотия не бях чел

    10 3 Отговор
    Трябвало да и сере в устата,да видим в какво щеше да го обвини
  • 73 Готения.

    8 2 Отговор
    Тази тъпа статия,бая хора са я прочели.Лошото е че българина не чете нещо което може да му е в полза ами чете ей тези малоумни измислици
  • 74 Taшко Мъдев

    5 1 Отговор
    Като по има кой да и уйдисва на глупостите така е. Това са закони прокарани на Запад от леви организации и псевдо демократични простотии, които всъщност целят ликвидацията на нормалното демократично общество.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Лора

    5 1 Отговор
    Що е изнасилване...?Една свястна жена не би го желала,грубо съвокупляване,без желание на жената...!Една с леко поведение,може би няма нищо против,но на мен ми се е случвало както спя и нежно и е много приятно,мъркаш като коте...!!!
  • 77 Бай Тошо

    4 1 Отговор
    Не е изненада че Англия се напълни с мангусти, тия хора са полудели тотално, съдят се за тотални простотии и безсмислици
  • 78 НАТО ВЕЦ

    5 1 Отговор
    "Изнасилвачът" сигурно е бил анестезиолог ;)))))))))))))
  • 79 гост

    3 2 Отговор
    Ако я е порил 20мин вероятно е щяла да остане доволна и нямала да повдигне обвинение, ама така с една митутка къде отиваш може би? Абсурдно е щом не е имало насилие, нямало е съпротива, нито контакта е бил болезнен и травмиращ, нито е била упоена. Нищо. Просто е пристъпил и я е боднал докато спи, пък де да я знам тя що за кофа е да не усети контакт и проникване. У нас при брутални изнасилвания дават условни, а там за подобно нещо 4г. лежане. Сега никое момче няма да посмее да доближи такива кифли да не би да стане нещо. Един приятел така преспа с една от дискотека, която се оказа под 18г. и тя като признала на родителите си и хоп на разпит в мвр, та върви се оправяй и давай обяснение, пък това че тя лека и шавлива това никой не го гледа. Тази на снимката изглежда като парцал, смачкан и употребен, както каква да я възприемат?
  • 80 Бай Хой

    4 1 Отговор
    Щом не е викала - изнасилване нема ! :D
    /Шведски закон/
  • 81 Mimi

    2 0 Отговор
    Това е фалшива новина!
  • 82 vasik atanasova

    1 1 Отговор
    СЪНУВАЛА Е
  • 83 годечанин

    1 3 Отговор
    поредните простотии се пишат , да бе да жената ако е гола в кревата до мене ,и мои пенчо е рипнал ,и я кво вестник ли да и чета или да и разказвам вицове ,аиде стига ,изнасилил я бил ,срам я било да каже че ю се е..ло яката ,па сега си тьрси поводи ,абе коврата си е ковра ,я го е..м а она ме целива ,мене ако ме на е.е некои че ванем да го утепам, толко са тьпи тия жени че немам думи , е неговоря за свите жене .
  • 84 Веселият готвач

    2 2 Отговор
    валяло е и тя не е разбрала...….
  • 85 Гошко

    4 2 Отговор
    Пихме доста с Рошко,останах да спя в тях, на другата сутрин открих че някои от дрехите ми липсват. Чудя се дали да не се оплача в милицията,
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Булшитс

    0 1 Отговор
    Тая е имитирала сън
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #60 от "Антон 1":

    Наистина явно нищо не разбираш. Обаче като не си чувал за ответник в наказателния процес, защо мислиш, че трябва безплатно да те образовам? Толкова ли е трудно да напишеш в Google за търсене "НПК" (Наказателно-процесуален кодекс) и после чрез клавишната комбинация Ctrl+F да ти излезе поле за търсене, в което да напишеш "ответник"??? Ето, чети: "Чл. 253. Страни в съдебното производство са:
    1. прокурорът;
    2. подсъдимият и защитникът;
    3. частният тъжител и частният обвинител;
    4. гражданският ищец и гражданският ответник". Винаги съм се чудил на наглостта на неукия, който няма 10 секунди да направи, това което описах, а вместо това отделя 10 пъти повече време, за да се напъва да пише по форумите и да се прави на важен.
  • 90 Гошо

    1 2 Отговор
    Изнасилват една жена. Тя крещи 'Помощ милиция, милиция...мили, целия...а, това ли е целия? Милиция, милиция!'
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Котио

    0 2 Отговор
    Ръгъи дукЪт дишЪ :)
  • 93 незнайко

    3 3 Отговор
    Ето как могат да ни съдят жените без да сме виновни ! Случая е идентичен с целувката на Кобрата ! Много станаха правата на жените и това започва да си личи !!!
  • 94 Ти да видиш

    1 2 Отговор
    Малий , тази много дълбоко спяла.Май е била безпаметно пияна.
  • 95 Националист

    3 3 Отговор
    За да се прави секс влагалището трябва да се навлажни и то доста. За да стане това трябва доста милувки и целувки. Как ще стане това докато тя спи? Някой опитвал ли да прави секс на сухо влагалище? Не става! Жените не са като мъже на секундата да са готови и още повече на сън.
    Това момче я е лъгало, че е правило секс с нея за да му пусне. Обаче тя му прави уловка за да го натопи и евентуално да се прочуе по света. Има и шантави жени, с много малко чувство за състрадание, чувство за справедливост
  • 96 Джейми Карагър

    0 1 Отговор
    Всички се втурнахме да обясняваме, че не е възможно нищо да не усети по време на полов акт, но никой не се сеща, че в Британия жените пият, дрогират се и по връщат по улиците. Я потърсете малко снимки из Интернет за пияни жени и ще видите, че мнозинството ще е точно от англосаксонски свят. И е нормално да се трупяса на леглото и да лежи там като талпа... Какво мислите, че правят и в България по Слънчев бряг и Златни пясъци?! Същата пияна-заляна измет...
  • 97 Неква си там

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Националист":

    Ако беше наистина изнасилвана ЩЕШЕ да усети как ѝ съблича дрехите докато спи и да се събуди веднага.
    КОЙ човек по дяволите след изнасилване се усмихва широко като доволен психопат като го снимат?
    Как така изобщо се хвали пред всички за изнасилването и спокойно споделя пред всеки,който диша за случката?
    Тази уж "жертва" всъщност може да се е преструвала на заспала, защото изобщо НЯМА начин да е спала и да не е разбрала,че са я.... Освен,ако не е била надрусана или пияна,но в историята ѝ и дума не се споменава за това,че са ѝ правили кръвни изследвания за следи от наркотици и алкохол.
    В днешно време има дори и евтини технологии,в които да монтираш или фалшифицираш чат или телефонен разговор,в който някой уж си "признава" нещо, което всъщност не е сторил и то не само с роботизиран глас,а с неговия собствен, включително и твоя може да си го нагласиш. Изобщо не знам колко улави и малоумни са хората, които ѝ вярват на тая жена. Това си е подигравка и жестока гавра с всички хора станали жертва на сексуално насилие и тормоз, включително и на момчето,което сега гние в затвора без справедливост. Също така и няма как след такава травма да е толкова отворена към всички за историята си, която на 100% си е измислила за внимание,слава и пари.
    Не казвам,че всички жени лъжат,че са изнасилвани! Моля не си взимайте грешни изводи,но просто нищо от историята на тази жена и много други жени не се връзвт. Не ми пука дали ми вярвате,но аз още от 10 годишна лично съм била
  • 98 Неква си там 2

    1 0 Отговор
    Аз съм коментар номер 13.
    С извинение,че продължавам да пиша пак,но не ми стигна място да си довърша мисълта.
    ------
    Лично съм била изнасилвана и знам колко е ужасно и трудно да се мъчиш и да не знаеш как да кажеш и на най-близките си хора,камоли на света! Излишно е да се обяснявам какво ми се е случило с подробности, защото самата аз така ще се задълбоча и ще се травмирам още повече. За това тази жена ми падна много ама страшно много в очите като прочетох нейната история.
Новини по държави: