Last news in Fakti

13 Май, 2019 15:40 2 737 0

Арестуваха пилот за тройно убийство

  • пилот-
  • убийство-
  • арестуван-
  • летище-
  • кентъки-
  • сащ

Пътниците останали шокирани

Арестуваха пилот за тройно убийство - 1
Снимка: Shutterstock

Пилот в дъщерна компания на American Airlines беше арестуван на международното летище в Луисвил, Кентъки заради обвинение в тройно убийство, съобщава Sky News. Освен за убийствата, Кристиан Ричард Мартин е обвинен в опит за палеж, влизане с взлом и манипулиране на доказателства.

51-годишният Мартин е обвинен за убийството на Келвин и Памела Филипс и техния съсед Едуард Дансеру през ноември 2015 година, съобщиха от кабинета на щатския прокурор. Тялото на Келвин е намерено в дома му, а телата на Памела и Едуард били открити в опожарен автомобил в царевична нива.

Пътниците на летището в Луисвил били шокирани от ареста на пилота, задържан, докато те се качвали на борда на самолета. Първоначално предположили, че е употребил упойващи вещества или алкохол, но по-късно научили, че става въпрос за тройно убийство. American Airlines обявиха, че Мартин е пилот в регионалната им дъщерна компания PSA Airlines, предаде Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА