27 Май, 2019 10:50 2 011 9

Швеция изпраща трима депутати, които не искат бежанци

  • шведски демократи-
  • швеция-
  • избори-
  • европарламент-
  • бежанци

Социалдемократите са първи в Швеция

Швеция изпраща трима депутати, които не искат бежанци - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Антиимигрантската евроскептична партия "Шведски демократи" получава три места в Европейския парламент - с едно повече, отколкото имаше досега, съобщи ДПА.

Според резултати, базирани на 95 процента от подадените гласове, "Шведските демократи" са трети на произведените вчера евроизбори с 15,4 процента.

Най-висок резултат постигна Шведската социалдемократическа работническа партия на премиера Стефан Льовен, запазвайки петте си места в ЕП. Консервативната Умерена коалиционна партия е втора с 16,8 процента. Тя добавя едно място към сегашния си актив и ще има четирима евродепутати в новия състав на ЕП.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    5 6 Отговор
    мръсните шведи могат да гласуват а не си продават гласовете за 40 лева... затова няма да гласувам, защото едните карат автобуси а другите плащат на електорати а тредите са комундета - когато ХАН КРУМ се кандидатира тогава ще гласувам да им го набие коня на всичките
  • 2 а така

    12 3 Отговор
    Похвално.Бежанците си пък ги пращайте в България.Боко ще им се радва,а ние ще ги храним.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 1234

    6 1 Отговор
    ЕП е вредна структура, всяка държава да си решава сама. Откъде на къде ще чакам одобрението на някой си от брюксел!

    Коментиран от #6, #8

  • 5 а така

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Има разлика между":

    Има,има,че даже и разлика между Е-мигрант и И-мигрант има.Ама ти от де да го знаеш.Ако не беше толкова глупав щеше да се светнеш,защо шведите не искат вече и да чуват за така наречените ''бежанци".И то е,че не са никакви бежанци,ами най-обикновени,нагли и малоумни Е-мигранти,водени и предвидени от малоумната крадливо-некадърно-комунистическа паплач за И-мигранти.Ама ти откъде да го знаеш.Те теб ако не излъжат,кого друг....Вместо да се изказваш неподготвен,вземи че прочети книжката на проф.Камен Донев: ''Как да не ни личи когато сме прости?''.Мисля,че бях я препоръчвал вече на някой.Дано му е помогнала.Може и на теб да помогне.Има я и онлайн....

    Коментиран от #7

  • 6 Тръмп

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "1234":

    А Ти си Вреден само за себе си,а не за ЕП!!!:):):)
  • 7 АААААА

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "а така":

    Добре че си прочел книжката защото наистина въобще не ти личи
  • 8 Никсата

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "1234":

    Пичага, единствено в ЕС ние имаме ГЛАС! ЕС ни е помогнал финансово страшно много и ще продължава да ни помага! Всякакъв империализъм като руския или американския е ВРЕДЕН за малка държавица като нашата скъпа България, защото единствено в ЕС на някого му пука за нас и ние биваме чути!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: