17 Юни, 2019 10:22 1 156 3

Зоран Заев сменя министри

  • зоран заев-
  • министри-
  • северна македония-
  • нато

Целта е страната да влезе в НАТО

Зоран Заев сменя министри - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

До края на този месец ще бъдат сменени 8 министри и заместник-министри, както и около 20 директори на държавни компании, обяви премиерът на Северна Македония Зоран Заев, предаде БНР.

Той уточни, че имената на сменените и на новите министри ще станат ясни до края на тази седмица, за да може депутатите да се запознаят обстойно с техните биографии, преди да гласуват структурните и персонални промени в кабинета.

Пред медиите премиерът Зоран Заев разясни, че целта на всичко това е утвърждаването на безспорното евроатлантическо бъдеще на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Его

    8 2 Отговор
    Македония е област на България и няма македонски народ , промити мозъци .
  • 2 Някой си

    7 1 Отговор
    Да изгоним сърбоманите!
  • 3 Знам знам🙄

    1 0 Отговор
    Не ни трябват предатели в НАТО. И то от най-гадния вид. Такива които ръфат живо месо от майка си. Това е не човешко. Абе много ми е чудно какви точно са сърбите всъщност. И защо е тази омраза от 1000 години. Дали защото Борис първи навремето реши че всички Българи ще са с източната църква. Той и сръбски болярски родове е клал за това и то от най големите. Абе изобщо неговата политика тогава много ми напомня на Елизабетинската. Династични бракове и т. н. Сфери на влияние. Доминация. Абе знам че е Велик ама и той доста грешки с трагични последици е направил.
Новини по държави: