Last news in Fakti

17 Юни, 2019 12:39 13 543 51

Русия предупредиха САЩ за Иран

  • иран-
  • сащ-
  • русия-
  • призив-
  • кораби-
  • танкери

Нека трезво да се оцени ситуацията, призова Москва

Русия предупредиха САЩ за Иран - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Русия призовава САЩ да дочакат резултатите от разследването по инцидента в Оманския залив и да не обвиняват произволно Иран, заяви прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков, съобщава електронното издание на вестник "Известия".

„Призоваваме все пак трезво да се оцени ситуацията и да се дочака появяването на някакви убедителни данни“, цитира думите му изданието. Според Песков в дадения случай изнасянето на секретна информация е немислимо. Събитията в Оманския залив са в състояние да разтърсят световната икономика. Голословните обвинения по този случай са неуместни.

Русия няма намерение да засили военното си присъствие в района на Ормузкия проток след неотдавнашните нападения срещу петролни танкери там. Това заявява председателят на комисията по отбрана в Държавата дума Владимир Шаманов, цитиран в "Известия". Руски кораби не са застрашени, тъй че няма и предпоставки за засилване на мерките за сигурност, обяснява той.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    23 115 Отговор
    Е с какво да го "засилят" присъствието си орките - кузя е на вечен ремонт а другите бараки им трябва влекач с тях. Последния дето го пращаха на плаване в Тихия океан беше съпровождан предвидливо от сервизен кораб и влекач.

    Коментиран от #2, #5, #8, #20, #45, #47

  • 2 Бачо Киро

    86 8 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Що си мислиш, че непременно кораби трябват за тая работа. Отделно това което се казва по медиите, от която и да е страна, не е непременно това, което се случва извън кадър. Какви сте наивници.... Но имате претенции да разбирате повече от хората за които пишат....

    Коментиран от #4

  • 3 ссссс

    48 5 Отговор
    „Призоваваме все пак трезво да се оцени ситуацията и да се дочака появяването на някакви убедителни данни“ В това изречение никъде не видях някой да предупреждава някой.Жалки заглавия на псевдо журнаалисти за няколко клипа повече.

    Коментиран от #9

  • 4 Да да

    9 67 Отговор

    До коментар #2 от "Бачо Киро":

    Важното е че ти ще ни обясниш, колко велика е Русия! Дръпни и една реч как Иран ще смаже САЩ и тичай до аптеката да не затвори,че утре може да се съвземеш и да разбереш колко си интелигентен!

    Коментиран от #6

  • 5 Е те точно така си мислеха

    64 3 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Е те точно така си мислеха и Хан Мамай и Емир Бегич, полските панове, Карл 12 -ти, Фридрих 2 -ри Хоенцолерн - Велики, Наполеон Бонапарт , Адолф Шикългрубер, а последните бяха Баракуда Обама и Дони Тръмпи.

    Коментиран от #15

  • 6 Знаеш ли не е важно

    82 6 Отговор

    До коментар #4 от "Да да":

    ...не е важно , но все пак :

    1. " РУСИЯ Е ДЖУДЖЕ И ЩЕ Я ПОСТАВЯ НА КОЛЕНЕ" - КАРЛ ХІІ, крал на Швеция , 17-ти век

    резултат : ШВЕЦИЯ ЗАВИНАГИ Е ЛИШЕНА ОТ СТАТУТ НА ВЕЛИКА ДЪРЖАВА


    2. "ЩЕ ПОКОРЯ ИЗОСТАНАЛАТА РУСИЯ " - ФРИДРИХ, Император на Германия , 18 -ти век

    резултат: ПРЕЗ 1759г. РУСКАТА АРМИЯ ВЛИЗА В БЕРЛИН


    3." РУСИЯ Е КОЛОС НА ГЛИНЕНИ КРАКА" - НАПОЛЕОН , Император на Франция , 19-ти век

    резултат: ПРЕЗ 1814г. РУСКАТА АРМИЯ ВЛИЗА В ПАРИЖ


    4. "ЩЕ ЗАВОЮВАМ СССР ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА " - ХИТЛЕР, РАЙХСКАНЦЛЕР НА ГЕРМАНИЯ , 1941г.

    резултат: ПРЕЗ МАЙ 1945г. СЪВЕТСКИТЕ ВОЙСКИ ПРЕВЗЕМАТ БЕРЛИН


    5. "РУСИЯ Е САМО ЕДНА РЕГИОНАЛНА ДЪРЖАВА " - БАРАК ХЮСЕИН ОБАМА, ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ, 2014г.

    резултат: ОЧАКВА СЕ

    Коментиран от #26

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бай хой

    61 5 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Дженди пропускаш момента че Каспийско море е на един Калибър разтояние. Отделно руснаците си ползват иранските летища при нужда.

    Коментиран от #16

  • 9 Бай хой

    26 7 Отговор

    До коментар #3 от "ссссс":

    Ми какво видя бе тъпчо тъпоглави. Предупреждение си е от където и да го погледнеш.

    Коментиран от #10, #11, #17

  • 10 русия е джудже

    7 58 Отговор

    До коментар #9 от "Бай хой":

    Къде видя предупреждение бе джудже.И какво ще направи Русляма ,че ми е много интересно ? Нито имат морски сили да закарат до там ,нито авиация ,която е способна да направи нещо.Джуджета най-много да пратят балалайките и самоварите.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Смолата

    40 1 Отговор
    За чии да пращат кораби да пазят чуждия нефт. Висока пукупна цена устройва руснаците. Все едно самоковците да пазят доставките на холандски картофи за германия....
  • 13 Име

    26 14 Отговор

    До коментар #11 от "педерусия":

    Сега ще ти дам един отговор проститутко продажна,дето иска да лапа на еврогейовете-еби си путката майна курво долнааа!

    Коментиран от #14, #30

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бабай

    2 42 Отговор

    До коментар #5 от "Е те точно така си мислеха":

    За Фюрера, ако не сте разбралЕ още - ако не беха Рузвелтя и Черчиля, днес рашките щеха да казват яволь! :) А Бонапарт е опаткал столицата - това нал'знаш какво значЕ :)

    Коментиран от #21, #32, #36

  • 16 Реалист

    3 31 Отговор

    До коментар #8 от "Бай хой":

    Тоя калибър е 2 цола и ти е наврян целия до сливиците затуй си "бай хой"... Оди да плашиш гаргите на село плашипутарник
  • 17 Реалист

    3 28 Отговор

    До коментар #9 от "Бай хой":

    Твойта гледна точка е ясна - хванал си се за палците на краката със свалени гащи и "достойнство" на изток... Таааа ....и в старшината със зелени чорапи...

    Коментиран от #19

  • 18 Бай хой

    29 4 Отговор

    До коментар #11 от "педерусия":

    Май освен че си дженди си и като боко и явно гербаф. Направо къртят въпросите ти или по точно козяшките опорки. А тия под номера 10-13 са като че за такива чели само винету. Првписал си ги от някой хохолски олигофренски сайт. Дечко пообразовай се. Не се излагай. Сега да седна да ти обяснявам за класици художници, музиканти, писатели, изобретатели няма да ми стигне времето. Азис може да ти е кумир но в никакъв случай не е класик.
  • 19 Бай хой

    30 3 Отговор

    До коментар #17 от "Реалист":

    Дженди май си изтърва нервите а. Ох малкото ми цигане фансха му малоумните простотии. А относно Калибрите яко бръкнаха в дупките на една коалиция от 67 държави в същия регион.

    Коментиран от #24

  • 20 хахаха

    32 4 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    моли се за твоите кравари да не стане како войнатя в Сирия дето щяха да я разделят, руснаците като влязоха и от САЩ и техните дружки ИДИЛИ +МИНДИР останаха само някалко чувала.Сирия пък си остана цяла под контрола на Асад.Така,че не ги мисли руснаците техният флот е 10 години пред холивудските картони.

    Коментиран от #23

  • 21 Бай хой

    17 5 Отговор

    До коментар #15 от "Бабай":

    За къф фюрер за оня импотентния дет хем се гръмна в главата тъпа проста хем се отрови хем се подпали. Ми да вземеш пеимер от него та да не се наказваш повече.
  • 22 гост

    5 25 Отговор
    Тия каскети още живеят с мисълта че някои ги бръсне за слива след разпадането на СССР … :)

    Коментиран от #35

  • 23 Дърт Миндил

    1 20 Отговор

    До коментар #20 от "хахаха":

    отвори си очите, ушите и се опитай да мислиш - кой владее петролните полета на Сирия в момента бе? Да не би да са кюрдите с помоща на американците??? Ти това сега го чуваш щото не знаеш да четеш нали? А на флота на орките им трябва запас от въглища и дърва по пътя. Сега търсят дървета в пустинята на СА да ги струпат по брега. Дотогава ще те пратим тебе с гребна лодка да ги представляваш.
  • 24 Реалист

    1 24 Отговор

    До коментар #19 от "Бай хой":

    Хахаха - едва ли със смешките които пишеш можеш да направиш друго освен да разсмееш всеки мислещ човек. Все същото тъпо тролче си пишещо под няколко ника простотии "в защита на световната революция и линията на партията". А тея калибри ти писах по-горе какво да направиш - още не сме видели нищо освен филмчета и даже не е ясно АКО ИЗЛЕТЯТ ДАЛИ ЩЕ ПАДНАТ КЪДЕТО ТРЯБВА. Мога да ти постна линк към филмче от тържествен ОПИТ за истрелване на ракета от барака на рашките дето само не изтрепа публиката на вълнолома. Та такива са "успехите" на орките засега в ракетното дело - НА ДУМИ СИЛНИ, В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ - ПОМИЯ-РОССИЯ

    Коментиран от #27, #50

  • 25 Българското ЦРУ ГЕСТАПО СС ДС ФБР

    4 23 Отговор
    До всички приятели които коментират тук без заплащане. Много от нас, като станем сутрин, си казваме ''я чакай да смачкам 5-6 руски шпиони русофили'' във факти и да се заредя с енергия за целия ден. Така си мислиме, но това не са никакви русофили, а още по-малко руски шпиони. Те са хора в неравностойно положение - куци, сакати, без крака, без ръце, слепи, инвалиди, неподвижни, тежко болни, повечето нелечимо и тук срещу жълти стотинки от НПО /а това е и единствения начин да имат някакви доходи/ възхваляват ''социализма'' на Русия, Венецуела и Китай. Това което не знаят тези нещастни хора е, че в Русия капитализма е върл и безпощаден. Там за да повикаш линейка и да дойде, трябва да се спазариш по телефона, какви пари ще им дадеш, иначе няма да дойде. Тези хора си мислят, че връщането на социализма е лечението на техните заболявания. Просто не влизайте тук и не коментирайте, защото влизайки в спор с тези болни хора, приемате негативизма им и кармата на болестите им, а и така ще ги оставите и без тези жълтите стотинки, които им дават.Не приемайте върху себе си нещастието, негативната енергия и божието наказание на тези хора, оставете ги без събеседници за спор.Оставете ги да си мечтаят, че някъде на планетата Земя има социалистическа система за която те бленуват, безплатно здравеопазване и безплатни помощници за гледането им, и придвижването им, мечтата е единственото което им остава, в малко оставащите им дни.Иначе сайта е приятен с интересни зарибяващи статии

    Коментиран от #49

  • 26 Реалист

    1 20 Отговор

    До коментар #6 от "Знаеш ли не е важно":

    Войната в момента не зависи от броя на пехотата която можеш да изпратиш на бойното поле - справка - нахлуването на Китай във Северен Виетнам и последвалия разгром. Вече сме 2019 година - технологиите, и особенно роботизацията и изкуственния интелект са много по-важни от броя ВАГНЕРОВЦИ ИЗПРАТЕНИ ДА УМРАТ. Понял?

    Коментиран от #33, #41

  • 27 Бай хой

    17 0 Отговор

    До коментар #24 от "Реалист":

    Дженди много лъжеш. Ако желаеш да се забавляваш със зверско изстрвлване на ракети напиши в търсачката си "фал джавелин" и ще се посереш от смях. Няма такива идикти като натовци. Много клипове и кой от кой по показателни за ракетчиците от кравария.

    Коментиран от #28

  • 28 Реалист

    1 18 Отговор

    До коментар #27 от "Бай хой":

    July 26, 2015 - Sevastopol - За разлика от русконадупените не си позволявам да лъжа. Ракетата е противокорабна и щеше да издъни вълнолома но падна на 5 метра пред гемията дето я из....сра. 2цола калибър , знаеш къде да си го поставиш
  • 29 Erectus Maxsimus

    2 20 Отговор
    Коленичете на Русия, която затри Волжка,Кабардино България и сега се шири на наша земя. И Светослав сринал Плиска и Преслав. Прочетете за Аркаим и се кланяйте на славяните.

    Коментиран от #37

  • 30 педерусия

    2 26 Отговор

    До коментар #13 от "Име":

    Да ти се изтрескам на челото руска проституко продажна

    Коментиран от #38, #39

  • 31 ivan ti

    20 2 Отговор
    Моля,някой по паметлив от мен да ни припомни официалния повод с който САЩ започна Виетнамската война?!!!

    Коментиран от #51

  • 32 Опаткал

    19 1 Отговор

    До коментар #15 от "Бабай":

    Опаткал означава, че отсрещната страна е капитулирала и не разполага с военен и икономически ресурс , за да продължи съпротивата, но в случая не е така. В последващите сражения, докато успее да излезе от Русия , т .нар. Велика армия на Франция и Напоелон, дава 590 000 жертви , от нея успяват да се върнат във Франция едва 20 000 войника. Елитния корпус на кирасирите за да спаси Наполеон е водил жестоки битки и от 40 000 души във Франция се прибират едва 400 човека, от 1200 оръдия не се връща нито едно ...а в 1814г. , руснаците влизат в Париж ...само дето поостават известно време , а Наполеон няма военен и друг ресурс за да се съпротивлява ... ето това е опаткване ... той и византийският Император Никифор II -ри Геник е превзел българската столица, но му се случила случка при Върбишкия проход и кан сюбиги Крум е пил вино от черепа му.
    Дали ще влезеш в един град е без значение ако не можеш да поставиш условията си и да контролираш противника ... а войната на Наполеон с Русия завършва с капитулация на Наполеон и Парижкия мирен договор от 20 октомври 1815г.
    Не четете история бе, само пишете по инерция ...и то главно простотии.
  • 33 Войната

    17 2 Отговор

    До коментар #26 от "Реалист":

    Войната, тъпако , зависи винаги само от тактиката и стратегията на водене на боя, както и методиката на воденето на бойните действия, независимо от изкуствения интелект и прочие ... англосаксите никога не са могли да воюват с що -годе равностоен противник ... обикновено се напинят на зулуси и масаи, но и там понякога се усират ... например можеш да си прочетеш за битката при Исландуана, където около 8000 зулуси , въоръжени с копия, щитове и железни боздугани избиват 2500 англичани, британски военен корпус , въоръжен с карабини "Хенри Мартин", артилерия и ракетна артилерия ...
    ТрЕбва да си много гоУем военен гений при това техническо превъзходство да се оставиш да те унищожат, но те англосаксите си го могат това ....напр. в двете битки при Дойран , при съотношение 1 към 4 с нашата армия тъпанарите антлосакси и франсета се изхитрят да дадат над 15 000 жертви, а нашата армия дава 475 човека ....жалко за тези българи, но понякога така се случва.

    Коментиран от #40

  • 34 Баев заев

    8 0 Отговор

    До коментар #11 от "педерусия":

    Ами то едно време по време на нацистка германия голяма част от тези, които са били в лагерите са карали само немски коли, учили са в германия, колекционирали са немски художници, слушали са немски композитори и са умрели в немски газови камери. Разликата между лакея и свободния човек е, че лакея 1. Винаги е със силния на деня 2. Лакея няма принципи, основния принцип е прекия видим интерес 3. Лакея винаги знае удобната истина, която да оправдае лакейското му поведение.
  • 35 IDIL

    16 2 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    Щом никой не я бръсне защо не се опитат да я завладеят ами само квичат отстрани като гладни кучета,щото Русия има истинска армия а не като америте сбирщайн негри латиноси и педали...
  • 36 Иван граматик

    11 0 Отговор

    До коментар #15 от "Бабай":

    Наполеон никога не е влизал в руска столица. Преди да пишеш можеше да се осведомиш, че по времето, когато наполеон влиза в москва, същата не е столица на русия. Ако обичаше да четеш, повече, отколкото да пишеш, щеше да знаеш че петербург е столица на русия от един век преди влизането на наполеон в москва и продължава да столица още един век след това.
  • 37 Историк

    12 0 Отговор

    До коментар #29 от "Erectus Maxsimus":

    Прочети малко история-волжка българия е унищожена не от русия, а от бату, внук на чингиз хан.
  • 38 Име

    5 4 Отговор

    До коментар #30 от "педерусия":

    В устича ти го давам и после те смачквам духовно и физечески гнидоо
  • 39 Име

    6 3 Отговор

    До коментар #30 от "педерусия":

    Ще купя най-големия лачен и лъскав вибратор западно пройзводство и ще ти го завра в продажният гъс,ако искаш може и автоматичен чадър и да го отворя в задника ти разпробит!
  • 40 Дойран

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "Войната":

    Жертвите са около 60000 съглашенци, за нашите си почти прав
  • 41 Цв. Цв.

    6 1 Отговор

    До коментар #26 от "Реалист":

    Май не се развиваш нормално
  • 42 ???

    6 0 Отговор
    Четете хора четете,та да не се излагате и се плюете един друг!
  • 43 ???

    11 0 Отговор
    Защо се учи история? За да не се повтарят грешките от миналото! А за пропаганда чували ли сте? За манипулиране на населението чрез медиите?
  • 44 ???

    16 1 Отговор
    Писах веднъж и сега се повтарям. американски дрон засне складовете с химически оръжия на Садам и още ги търсят! американски дрон засне как Иранците взривяват танкери, дали е вярно? С малка буква е написано умишлено.

    Коментиран от #48

  • 45 Иван Шишман-НАТО вън 🇧🇬🇷🇺

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    С един КИНЖАЛ..това е достатъчно.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Анонимен

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Ти май нямаш идея как работи флота.
    За какъв са ти много кораби, като само една атомна подводница да топмен и 80% от всичко което има противника е заето да я търси.
    При съвременната техника, многото кораби са ненужна тежест.
    Една ракета стика до където си иска за 6 часа, един кораб за 6 месеца.
  • 48 Казуар

    0 10 Отговор

    До коментар #44 от "???":

    Забрави се, че след войната в Залива Садам Хюсеин употреби химическо оръжие и унищожи няколко хиляди души в кюрдско село. Бяха въстанали срещу диктатора. След това какво е станало със запасите не се знае.
  • 49 Наташак Кобилкин

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Българското ЦРУ ГЕСТАПО СС ДС ФБР":

    Плашиш ме колко КУХ.
  • 50 popi

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Реалист":

    По добре от Реалист да се наречеш Лайнарист. Защото за всеки малко по-осведомен е ясно, че тук ти не коментираш, а сереш на воля. Не вярвам да не си попрочел за ударите с Калибри от Черно, Каспийско и Средиземно море дето пратиха хиляди твои любими амуджи до дясното коляно на твоя любим бог Аллах за да ги награди с поне по 40 девици. Или те е яд, че не си бил и ти там та и ти да направиш далаверата с девиците.
  • 51 МИХАЙЛОВ

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "ivan ti":

    ...ЗА ВСЯКА ЕДНА АГРЕСИЯ
    И ВОЙНА
    ОТ ДЕСЕТКИТЕ АГРЕСИИ И ВОЙНИ
    КОИТО САЩ ИЗВЪРШИ И ВОДИ...
    ...ВИНАГИ САЩ СИ ИЗФАБРИКУВАТ ПОВОД, ПРОВОКАЦИЯ,
    ПОСТАНОВКА...,
    ТАКА ЧЕ УЖ НЯКОЙ
    НА ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРИ ОТ САЩ
    Е ЗАМИСЛИЛ
    ДА ИЗВЪРШИ НЯКАКВА АТАКА,
    АТЕНТАТ И АГРЕСИЯ СРЕЩУ САЩ
    И ЧЕ ДОРИ СИ Е ПОЗВОЛИЛ
    ДА ИЗВЪРШИ ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ
    И ДА АТАКУВА ВОЕННИ
    И ГРАЖДАНСКИ ОБЕКТИ
    И ГРАЖДАНИ НА САЩ...
    ...КАЗУС БЕЙЛИ - ИЗФАБРИКУВАНЕ
    НА ПОВОД ЗА ВОЙНА
    ТОМА САЩ ГО ПРАВИ
    ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ ПЪТИ
    СЛЕД КОЕТО ЗАПОЧВА ВОЙНА
    И ИЗБИВА МИЛИОНИ ХОРА...
    ...КОНКРЕТНО ЗА ВОЙНАТА
    НА САЩ СРЕЩУ ВИЕТНАМ
    ПРИ КОЯТО САЩ ИЗБИХА
    МИЛИОНИ ВИЕТНАМЦИ
    ...КАТО ПОВОД ЗА ТАЗИ
    ВОЙНА НА САЩ СРЕЩУ ВИЕТНАМ,
    САЩ ИЗФАБРИКУВАХА ПРОВОКАЦИЯ
    КАТО САМИ СИ ВЗРИВИХА
    И ПОТОПИХА
    ЕДИН СТАР РЪЖДИВ КОРАБ
    В ТОНКИЙСКИЯ ЗАЛИВ...
    ...И ОБВИНИХА ЧЕ ВИЕТНАМ
    ИМ Е АТАКУВАЛ ТОЗИ КОРАБ
    И ГО Е ПОТОПИЛ...
    ...НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,
    ЧЕ САЩ Е НЕЗАКОННА ДЪРЖАВА,
    СЪЗДАДЕНА ОТ НАЙ-ГНУСНИТЕ И СВИРЕПИ ПРЕСТЪПНИЦИ
    КОИТО СА ИЗВЪРШИЛИ
    НАЙ - ТЕЖКОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
    СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО -
    ГЕНОЦИД И ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ
    КАТО СА УБИЛИ
    ПОЧТИ ВСИЧКИ
    НАД ПЕТДЕСЕТ МИЛИОНА
    ИНДИАНЦИ
    И СА ЗАГРАБИЛИ ЗЕМИТЕ ИМ
    И ВСИЧКИ РЕСУРСИ...
    ...А СЕГА САЩ С ДЕЙСТВИЯТА СИ
    ПОСТОЯННО ДОКАЗВА
    ЧЕ ВЕЧЕ Е ЕДНА ПО СЪЩЕСТВО
    НОВА СВЕТОВНА
    ФАШИСТКА КОЧИНА И СГАН...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания