Last news in Fakti

7 Юли, 2019 08:36 4 336 114

ОССЕ прие декларация срещу окупацията на Крим

  • оссе-
  • крим-
  • окупация

Асамблеята осъжда незаконната окупация на Крим от Русия, призовава Руската федерация да изтегли силите си от територията на полуострова

ОССЕ прие декларация срещу окупацията на Крим - 1
Путин на концерт по повод 5-ата гогишнина от анексията на Крим Снимка: EPA

Комисията по политическите въпроси и сигурността на Парламентарната асамблея (ПА) на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) на заседание в събота прие резолюция относно непризнаването на Крим като част от Руската федерация. Авторът на документа е депутатът от Върховната Радана Украйна Артур Герасимов, предава TACC.

Според текста Парламентарната асамблея на ОССЕ "потвърждава пълното си уважение към суверенитета" и териториалната цялост на Украйна "в международно признатите ѝ граници, които обхващат Автономната република Крим, град Севастопол и морските райони."

В допълнение, Асамблеята осъжда незаконната окупация на Крим от Русия, призовава Руската федерация да изтегли силите си от територията на полуострова "и да го върне под контрола на правителството на Украйна".

В текста на резолюцията се говори също за нарастващата милитаризация на Азовско море и на целия Кримски полуостров от страна на Руската федерация. Текстът включва призив към Руската федерация да предостави медицинска и правна помощ на украинските моряци, арестувани след инцидента в Керченския проток през ноември 2018 г.

Според текста Парламентарната асамблея на ОССЕ подкрепя използването на дронове от Специалната наблюдателна мисия на ОССЕ за наблюдение на ситуацията в Азовско море и Керченския проток.

Руската делегация се противопостави на тази резолюция. Като член на делегацията, депутатът от Държавната Дума Николай Рижак, заяви, че "дори и сега новият началник на Генералния щаб на украинската армия призна, че инцидентът в Керченския проток е провокация на украинската държава." - А сега слушаме тези басни - изтъкна той. "Фалшивите послания за анексията, окупацията и милитаризацията нямат нищо общо с реалността", каза депутатът.

Ръководителят на комисията на Държавната Дума по международни въпроси, Леонид Слуцки, от своя страна, посочи, че украинските моряци "грубо са нарушили териториалните води на Руската федерация и държавната граница на Русия, затова съдът ще реши съдбата им в съответствие със законодателството на Руската федерация."

В същото време той призова ПА на ОССЕ да се съсредоточи върху обсъждането на продължаващите обстрели на украинските военни срещу териториите на самопровъзгласените републики в Донбас.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куку руку ку

    137 16 Отговор
    А Косово, Косово, Косово? Аман от ОССЕли. Цялата им работа на еврогейците е такава- магарешка.

    Коментиран от #7

  • 2 Ку-клукс-клан

    23 103 Отговор
    Клим може да се превъне в черна дупка за около 15 секунди. Това е сайтът на простолюдието, където всяка отрепка може да коментира анонимно, без тест за интелигентност. Защо не коментирате под статиите в сайтовете на националните телевизии, вестниците и официалните информационни сайтове?? Защото там дебне полицията, прокуратурата и държавна сигурност, и веднага могат да ви привлекат под отговорност за пропаганда и шпионаж в полза на вражеска Русия.А ВЕЧЕ АРЕСТИТЕ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА СЕ ИЗЪРШВАТ НА МОМЕНТА. Бойко е прав, така и трябва и винаги ще го избираме, докато не започнете да се влачите по земята от глад, комунистическа нищета, и ежечасно нервиране и ядосване, че винаги ще бъдете малцинство.

    Коментиран от #9, #37, #83, #95

  • 3 гост

    61 18 Отговор
    Ха ха ха ха , слава России .

    Коментиран от #8

  • 4 El traficante

    96 6 Отговор
    ОССЕ - Косово кога? Окупацията от краварите! :(
  • 5 Кирил

    19 97 Отговор
    На този етап Крим и Донбас не са нужни на украйна.нека тежат на руския бюджет заедно със санкциите и кадировска Чечня.след разпада на русия ще си дойдат на мястото в голяма Украйна заедно с Кубан и Воронеж.

    Коментиран от #16, #19

  • 6 Баба Ванга

    17 75 Отговор
    Ненормалника на снимката ще свърши като Кадафи!
  • 7 Ку-клукс-клан

    20 68 Отговор

    До коментар #1 от "куку руку ку":

    Не знам какво имаш пред вид ''еврогейци'', но ние от Европейският Съюз нямаме нито един президент с генетична деформация като вашия, с женски и мъжки полови органи. Вие го боготворите, защото ви раширява териториите само, иначе не го чувствате много близък.А и сръбските управници и те като него.

    Коментиран от #88

  • 8 Ку-клукс-клан

    12 36 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    И джендърът ви президент
  • 9 Никой

    52 11 Отговор

    До коментар #2 от "Ку-клукс-клан":

    Ти ме си добре с главата , пиеш ли някакви лекарства !? Живеем в 21век и всяка забрана на словото и мнения е смешна . Неграмотните и необразовани хора като теб са доста наистина и тук не стават въпрос за русофили и русофоби а , за това че народа масово е облъчен с фалшива информация и новини и хора като теб застават зад гърба на един национален предател и неговите съучастници и позволяват на тях да ги унижават като най бедния и изчезващ народ на Европа . Вместо да се разбунтува , народа бяга от България но , за него винаги някой друг е лошия , хора вие не разбрахте ли че всичките ни беди са от управляващите ни не от Русия или Сащ или Европа .

    Коментиран от #10

  • 10 Ку-клукс-клан

    19 32 Отговор

    До коментар #9 от "Никой":

    Вие циганите нячате думата и не можете да решавате съдбата на България. Това дали да бъдем в НАТО и ЕС го решаваме ние, чистите българи, на специални места. След като никой не те е питал, значи нямаш право на глас, затваряш си човката и отиваш да помагаш на айшето да си къпете невинните чавета.

    Коментиран от #22, #25

  • 11 Ужас

    52 9 Отговор
    Да ви имам двойните стандарти....западняци разглезени.....жалки сте вече!!!! Всички разбраха пенделските ви наклонности и толерастия!!!! Загубихсе си ценностите за семейството, раждаемостта и патриотизма!!! Обърнахте гръб на всичко, защото го обичате отзад!!!!
  • 12 Румяна Костова

    40 4 Отговор
    Смешници, разсмиващи ни в неделната сутрин!!! Началникът на ген щаба на Украйна им казва, че това е била провокация, те още си повтарят заучената мантра и не само, че не искат да мислят, но и отказват да чуят човека, който освен голи речи сигурно разполага и с документи по акцията с украинските лодки.
  • 13 АЛЕРИХ

    44 5 Отговор
    А ОССЕ ЗАЩО НЕ ПРИЕМЕ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ИСТИНСКАТА ОКУПАЦИЯ НА ПАЛЕСТИНА И ГОЛАНСКИТЕ ВЪЗВИШЕНИЯ ОТ ЧАФУТИТЕ,ЗАЩО ОССЕ НЕ ВЗЕМЕ И ОТНОШЕНИЕ КЪМ КОСОВО????..АЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ ДОЛНИ И МЕРЗКИ ЖИДОВСКИ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ.
  • 14 ОТКАЧЕН БУДИСТ

    1 44 Отговор
    РУСНАЦИТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОГАТ ДА ВЛАДЕЯТ СВЕТА С ОРЪЖИЯ А НЕ ЧРЕЗ ЛЮБОВ И ВЯРА В БУДИЗМА.НИЕ СМЕ МИЛИОНИ БУДИСТИ И СМЕ СВЕТЛИНАТА НА СВЕТА КОЙТО Е ПОТЪНАЛ В МРАК И РУСОФРЕНИЯ.БУДИЗМА Е ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ И НИЕ СМЕ РОДА С ТЮРКМЕНИТЕ,ОГУЗИТЕ,ДРАВИДИ,СИАНХУК,БЪЛГАРИ,КАМБОДЖАНЦИ ВСИЧКИТЕ СМЕ ОТ ЕДНА И СЪЩТА ЕТНОГРУПА
  • 15 ОТКАЧЕН БУДИСТ

    0 35 Отговор
    НИЕ БУДИСТИТЕ СМЕ НАЙ НАПРЕДНИАВИТЕ НА НАС ОРЪЖИЯ НЕ НИ ТРЯБВАТ,НИЕ СИ ИМАМЕ МОЩИ ПСИ ЕНЕРГИЧНИ ОРЪЖИЯ НАСОЧВАНИ С УМА МОЖЕМ ДА РАЗМАЖЕМ СЕКАКВА АРМИЯ И ЗАТОВА КАМПУЧИЯ Е МОЩТНА ДЪРЖАВА И ТУК ВСИЧКИ СМЕ БУДИСТИ ДО ЕДИН
  • 16 ХаХа

    37 3 Отговор

    До коментар #5 от "Кирил":

    Точно така !
    И към “велика “ Украйна да прибавят и Каталуния като я отцепят от Испания ,а може и Хаваи + няколко острова от японско море а ?
    А сега се завий с студен чаршаф и стой на сянка !
    Световното разпределение ще го продължиш като си починеш !
  • 17 ОТКАЧЕН БУДИСТ

    0 23 Отговор
    НИЕ БУДИСТИТЕ СМЕ НАЙ НАПРЕДНИАВИТЕ НА НАС ОРЪЖИЯ НЕ НИ ТРЯБВАТ,НИЕ СИ ИМАМЕ МОЩИ ПСИ ЕНЕРГИЧНИ ОРЪЖИЯ НАСОЧВАНИ С УМА МОЖЕМ ДА РАЗМАЖЕМ СЕКАКВА АРМИЯ И ЗАТОВА КАМПУЧИЯ Е МОЩТНА ДЪРЖАВА И ТУК ВСИЧКИ СМЕ БУДИСТИ ДО ЕДИН
  • 18 ОТКАЧЕН БУДИСТ

    1 19 Отговор
    БЕЛИТЕ БУДИСТИ СМЕ 450 МИЛИОНА ОТ ОБЩО 500 МИЛИОНА БУДИСТИ ПО СВЕТА!!! БЕЛИТЕ ХРИСТИЯНИ СА 400 МИЛИОНА ОТ ОБЩО 3 МИЛИАРДА ХРИСТИЯНИ ПО СВЕТА!!!! АЙДЕ СЕГА ДА КОМЕНТИРАШ ТОВА ДРАГИ МИ ТУРКО ХАХАХАХАХА
  • 19 Румяна Костова

    42 3 Отговор

    До коментар #5 от "Кирил":

    Уважаеми, хората на Донбас и Крим не са нужни на Украйна.Доказателство-многократните електро и водни блокади и на двете места. Но териториите са им много необходими. Кои въглища са по-евтини, тези от Донбас или онези, демократичните от Пенсилвания, които сега купуват? А пък Крим освен като морски курорт им е много нужен, за да пуснат американците да си направят там своя база.
  • 20 ХаХа

    33 3 Отговор
    .... и после всички ще се присъединят към ФАЩ -годподарите на вселената , създадени в “далечната “ , извънгалактическа 1776 година , тоест първородни имащи неограничени права над Галактиката , начело с принца на принцовете Дончо Перуката
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Русский

    26 4 Отговор
    Если бы Крым не ушёл в Россию, с ним поступили бы так: https://m.youtube.com/watch?v=cgSoVscTFx4 Это быдло с Западной Украины напало на автобусы с людьми, которые поехали на Майдан высказать свою позицию. По дороге обратно на них напали. Событие получило название "Корсуньский погром". Потом нацисты - бандеровцы с Западной Украины пытались поехать на поезде в Крым "наводить порядок" с дубинками, но до Симферополя они не доехали, потому что крымчане уже ждали "гостей" на вокзале. Нацисты испугались и сошли остановкой раньше.

    Коментиран от #32

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Русский

    25 5 Отговор
    События в Одессе. Украинские нацисты подожгли людей в здании и добивают ногами обгоревших: https://m.youtube.com/watch?v=FgIYsZNzO_8
  • 27 Русский

    27 6 Отговор
    Многие болгары просто на знают, что там произошло!

    Коментиран от #31

  • 28 Русский

    18 3 Отговор
    Извините, что пишу по-русски, т.к. не говорю по-болгарски, но немного понимаю.

    Коментиран от #108

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ОТВРАТ

    27 3 Отговор
    А американците защо анексираха Косово?
  • 31 Румяна Костова

    24 5 Отговор

    До коментар #27 от "Русский":

    Много от нас знаят, онези, които влизаме в руско езичното пространство на Интернет. То и в Украйна експерти и блогери на you tube открито говорят какво точно се е случило. Например, че онази фатална вечер, профсъюзният дом е бил единствената отворена сграда и там са отишли да се скрият от размириците случайно преминаващи хора, не непременно някакви сепари. Изгорялата бременна жена вероятно е била от тях. Намерени са също телата на тинейджър, момиче и момче. Но радетелите за човешки права Европа не се интересуват от тази трагедия.

    Коментиран от #39

  • 32 И. П. Павлов

    4 23 Отговор

    До коментар #23 от "Русский":

    И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното: “Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите."
    Наблюденията на нобелиста важат в пълна сила и днес.

    Коментиран от #41, #109

  • 33 ХаХа

    10 1 Отговор
    И както разбрахме по -горе , а и още в 43 статии и основатели на Будизма !
  • 34 Румяна Костова

    23 6 Отговор

    До коментар #21 от "Русия е прокълната кочина на Злото":

    Изглежда, че Италия според Вас не се намира в Европа. Споменавам я само нея, тъй като е най-пресен пример за топло приемане на Путин, не само от политиците, а и от хората по улиците. Дали папата би рискувал да се срещне с признат международен престъпник, според Вас, защото ако не знаете точно това се случи?Не са си говорили само за това какви книги предпочита да чете религиозния вожд. Това, че бил изчел руската класика може да се озвучи, а сериозните Гео политически въпроси, които са обсъждали - не.

    Коментиран от #53

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 USSS

    4 22 Отговор
    Русня е окупатор, империята на злото!
  • 37 Лупи

    19 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ку-клукс-клан":

    Бе аз се чудех колко тъп може да си, ама после като попрочетох, че си гласувал за Бо е Ко и ми стана ясно колко. Чак пуснах сълза за майка ти.
  • 38 Лупи

    25 2 Отговор

    До коментар #35 от "Слава на Украйна":

    Слава кое? Я разкажи как точно ще затривате Русия, както Наполеон или като Хитлер? Или ще търсите нов начин?

    Коментиран от #50

  • 39 Русский

    19 3 Отговор

    До коментар #31 от "Румяна Костова":

    Полк "Азов" открыто использует символику III Рейха и СС на Донбассе. Европа этого - "не видит".

    Коментиран от #43, #45

  • 40 Хрониките на Евразия

    3 25 Отговор
    Че , ще го върнат , ще го върнат и разрушеният Донбас ще възстановят , въпрос на време е !
    Едно от първите действия на " Перестройка -2 " ще бъдат тези две задачи ..
    А путинистите ще изчезнат , още на първият ден след Путин ..
    Както изчезнаха терористите от Червените бригади , след като се разпадна СССР ..

    Коментиран от #42, #46

  • 41 Жоже

    17 2 Отговор

    До коментар #32 от "И. П. Павлов":

    Ма разбира се това е казал Павлов щом го е написал психично болен човек мразещ руснаците и влизащ в продънен сайт единствено и само да плюе по тях няма как да не е истина това! 100% е вярно!
  • 42 Селянин

    18 3 Отговор

    До коментар #40 от "Хрониките на Евразия":

    По-вероятно е такива като тебе да копат в някой уранова мина отколото Русия да върне Крим и Донбас на друга държава и да прави ремонт на щетите нанесени от украинската армия за нейна сметка.
  • 43 Румяна Костова

    16 3 Отговор

    До коментар #39 от "Русский":

    Не само полк Азов, а и депутати и дипломати от шайката на Порошенко, публикуващи на профилите си в социалните мрежи фашистка символика. Шарий успя да допринесе украинският консул в Португалия да бъде изгонен точно заради такива публикации.
  • 44 USSS

    3 15 Отговор
    Драги русоняци, защо като русня е толкова велика, намирате за необходимо постоянно да ни убеждавате в това? Може би, защото не и остава много време в този си вид.
  • 45 Хрониките на Евразия

    3 13 Отговор

    До коментар #39 от "Русский":

    У тебя просто бенефис деградации какой-то друг ! Ватники, живущие по уши в говне, в разрушенных домах, с мизерными зарплатами, думают, что они главные на этой планете и пересмотрев пропагондонов начинают хрюкать о величии, рассуждать о других странах и народах. Больние !

    Коментиран от #49

  • 46 Ха Ха

    13 2 Отговор

    До коментар #40 от "Хрониките на Евразия":

    И кой , ти и двамата други драскачи ли ще “разгромите “ кочината и империята на злото ?
    Айде отивайте да пребиете джуджето П. и присъедините “законните” руски и световни територии към Първородните, основани преди “цели “ 300 години единствени поданници на принц Дончо !
  • 47 Петкан

    3 0 Отговор
    Да се смееме ли.
    Да се намираме в празни приказки.
  • 48 Ханс картечаря

    5 17 Отговор
    Руснаците трябва да се мачкат на всички нива и на всякъде. Червените боклуци са агресори. Крим си е украински, каквото и да измисляте. Има си международни закони. Ватенките смятат, че са над тях тях. Войната свърши отдавна. Отърваха международния съд в Хага тогава, само защото пълчищата им се бяха окопали в Европа, въпреки, че заедно с Хитлер си поделиха континента. За международни престъпления като тия, за които съдиха германците да не говорим. Там са и с двата крака. Втора такава грешка няма да има.

    Коментиран от #56, #111

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 USSS

    3 12 Отговор

    До коментар #38 от "Лупи":

    Няма нужда някой да я затрива. Тя умее перфектно да се затрива сама, сама да се прави дроб сърма. Ха ха ха!
  • 51 Хрониките на Евразия

    3 13 Отговор

    До коментар #49 от "Русский":

    Ты оставь пропаганду , в подумай - почему до сих пор жив путинизм.Ведь это сатанизм и фашизм в чистом виде.И это укор для вас ,для россиян.!

    Коментиран от #52

  • 52 Русский

    11 3 Отговор

    До коментар #51 от "Хрониките на Евразия":

    Я не понимаю - что такое "путинизм"?

    Коментиран от #58, #112

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Муй Ха

    17 3 Отговор
    "Всички са против Русия".Ама разбира се, какво очаквате, да кажем нещо против окупатора и да "мислим" различно ли? Кой е окупатор обаче?Над 300 са базите на САЩ само в Германия.Само на 100 км в Косово е най-голямата база на САЩ в Европа. Какво правят натовски войници в Украйна?Някой пита ли се какво ще стане ако Турция излезе от НАТО?Всички пишлемета тук да се стягат за задължителна 2 год. казарма, а поне 10 безплатни бази ще има за латински и негри...Вероятно, тогава ще сме още по-свободни и независими.

    Коментиран от #57, #80

  • 55 Румяна Костова

    17 3 Отговор

    До коментар #35 от "Слава на Украйна":

    Не е разтягане на локум смъртта на една бременна жена, нито на тинейджърите, прегърнати, изгорени от бандеривците . За близките на другите жертви също не разтягане на локум тази история, а съвсем конкретно престъпление, виновниците, за което са на свобода.

    Коментиран от #62

  • 56 Ха ха

    14 4 Отговор

    До коментар #48 от "Ханс картечаря":

    “Мачкайте “ ги отивайте и отнемайте руско - говорящият Крим , дори Москва отнемете , аз пък през това време ще отида на басейн!
    Но едва ли ще се затрудните срещу “ пласмасовите самолети и руски танкове!
    Ех ако бяха дошли и “страховитите “ ни 8 самолета .......
  • 57 Румяна Костова

    16 2 Отговор

    До коментар #54 от "Муй Ха":

    800 бази на САЩ по целия свят.
  • 58 Хрониките на Евразия

    2 11 Отговор

    До коментар #52 от "Русский":

    Зараза это , болезнь ..
    На итальянском переводится как - фашизм
  • 59 Малоумни всякакви

    16 3 Отговор
    Малоумни всякакви, в ОССЕ също. Изолзват наша поговорка от османско втеме: "Дай си мъжо, жената, па ти иди в тръните". Е, да, ама не! Улъви няма.
  • 60 Румяна Костова

    12 3 Отговор

    До коментар #53 от "Русия е прокълната кочина на Злото":

    Папата би рискувал своята репутация, ако един ден мило и дипмонатично си бъбри с някоя важна клечка, а на следващия ден обяви съжеседника си за лъжец и крадец. За какво му е на папата, в този случай да се среща с мошеници?

    Коментиран от #64

  • 61 Путин

    10 3 Отговор
    Декларирам, че си го местя!
  • 62 Хрониките на Евразия

    3 12 Отговор

    До коментар #55 от "Румяна Костова":

    Руми , виновниците избягаха в Русия !
    И така се покриха , че международният съд по това дело , досега ги издирва ...

    Коментиран от #65

  • 63 антиджендар

    15 5 Отговор
    Крим е руски и въпросът е приключен. Ще остане само жалното мучене на усраинците и техните покровителигендари
  • 64 Български Християнин

    4 12 Отговор

    До коментар #60 от "Румяна Костова":

    Ами ако не беше атеистка комунистка безбожница щеше да си отговориш на този въпрос

    Коментиран от #67, #96

  • 65 Румяна Костова

    11 4 Отговор

    До коментар #62 от "Хрониките на Евразия":

    Значи убийците, запалили проруски сепаристи (според украинските медии) са избягали в Русия да се скрият. Извинете, но тук няма логика. Ходят си по живо по здраво из одеските и киевски улици. Един от подстрекателите-Гончаренко , който бе на място и се радваше на изгорелите хора, дори седи в Радата и ходи в ПАСЕ да се проявява като клоун на заседанията, нахлузил зелени ръкавици до лактите. По би му отивало да изчисти някоя тоалетна, тъкмо е в пълна екипировка, а не да се изказва на заседанията.

    Коментиран от #68

  • 66 за по добър свят

    4 11 Отговор
    Комунизма - Болшевизма да се забрани със закон Светът го заслужава
  • 67 Румяна Костова

    10 2 Отговор

    До коментар #64 от "Български Християнин":

    Говоря за правилата на учтивия тон и дипломацията, които Вие, какъвто и да се пишете, няма шанс да разберете.
  • 68 Хрониките на Евразия

    4 14 Отговор

    До коментар #65 от "Румяна Костова":

    Няма логика да запалиш 4 етаж , всеки един висок 4 метра , от улицата !
    А това , че предварително са укрепвали Профсъюзният дом и са се запазили със запалителни средства , които хвърляха от покрива по хората отдолу , дошли да им търсят сметка за убитите украинци , по улиците на Одеса по рано , удобно се премълчава ..
    А сега излез пред блока и хвърли една бирена бутилка по 4 етаж , за да ти стане ясно кое няма логика ..
    Но и друго пропускате удобно !
    Ако бяха успели тези провокации в Одеса , Харков , Запорожие , Днепропетровск , Николаев и Херсон , сега жертвите нямаше да са 13 000 а милиони !

    Коментиран от #69, #71, #97

  • 69 Румяна Костова

    9 4 Отговор

    До коментар #68 от "Хрониките на Евразия":

    Много специфична Елка имате, с която изчислявате възможните жертви, плод на вашата фантазия. Понамакете малко, Украйна сега е 32 милиона, а Вие говорите, че жертвите са щели да бъдат почти половин Украйна, ако при сблъсъка на два митинга на бандеровци и така наречените сепаристи, последните били победили.

    Коментиран от #70, #82

  • 70 Хрониките на Евразия

    5 12 Отговор

    До коментар #69 от "Румяна Костова":

    Виж Донецк и Луганск !
    Какви митинги ?
    Чиста операция на ГРУ , подготвяна с години ..

    Коментиран от #72

  • 71 Румяна Костова

    12 3 Отговор

    До коментар #68 от "Хрониките на Евразия":

    Логика няма, че убийците са избягали в Русия, както Вие пишете. Не всички са толкова глупави, че да припишат и жертвите в профсъюзния дом на Путин.

    Коментиран от #73

  • 72 Румяна Костова

    11 3 Отговор

    До коментар #70 от "Хрониките на Евразия":

    Вие съвсем тотално сте скрани с логиката. Събитията в Одеса се случват когато фронтално се сблъскват два типа митингиращи, на националистите и на несъгласните с тях, няма никакъв Донецк и Луганск в този случай. Властта в Украйна е знаела и за двата митинга и за възможните последствия, но не е взела никакви мерки.

    Коментиран от #74, #81

  • 73 Хрониките на Евразия

    4 12 Отговор

    До коментар #71 от "Румяна Костова":

    Производствена травма , глупост , паника ..
    Опитай да внесеш в апартамента ти една кофа с бензин и след половин час запали цигара !
    Ще се получи както в Одеса - прозорците и вратите цели , а ти опушена , ушите обгорели , и ако пък е затворено помещението , задушена от липсата на кислород , точно както в Профсъюзният дом ..

    Коментиран от #75

  • 74 Хрониките на Евразия

    3 11 Отговор

    До коментар #72 от "Румяна Костова":

    А какво ще кажеш за събитията по това време в Харков , Херсон , Запорожие и други източни украински градове ?
    Само , че там се размина без жертви , нямали са опорен пункт , пълен с горивни смеси ..

    Коментиран от #79

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 1944

    3 10 Отговор
    да се въведе и забрана за пътуване в европа на всички с адрес в окупираните територии.
  • 77 Хрониките на Евразия

    4 9 Отговор

    До коментар #75 от "Хи их хи":

    Има видео как спасяват хората със строително скеле !
    Също има видео как хвърлят запалителни смеси от покрива .
    Също има видео , как стрелят по хората по улиците на Одеса сутринта и убиват 3 човека .
    Видеа да искаш !

    Коментиран от #78, #104

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Бай хой

    11 4 Отговор

    До коментар #74 от "Хрониките на Евразия":

    Злобльо, майка ти със змийска отрова ли те е кърмила че си цялата изтъкана от ненавист. Само болен мозък би мразил хора които не са му направили нищо.

    Коментиран от #84

  • 80 Бай Яни

    3 13 Отговор

    До коментар #54 от "Муй Ха":

    Ако Турция излезе от нато, ще остане на континента само Кюрдистан, разбра ли?. И какво като имат бази в Европа АСЩ. УКОПАТОРИ са Русите. Не говорим само за Украйнска земя,.., аха и България щяха да на лапат, ама Бай ти Тошко им го наука. И стига с тия простотии,, велика,, Русия, да имаш руска техника у вас, руска ли кола нова караш, автоваз и той фалира, затвориха го. От години нищо свястно не са произвел, поне през СССР-то имаха, телевизори, аудио техника качествена, имаха добри комедии. Сега само за война говорят и мислят.
  • 81 1944

    4 12 Отговор

    До коментар #72 от "Румяна Костова":

    тишината в спалнята води до русофилия? да ти пратя линк за сайт с любовни играчки? и дядката ти ще е доволен. ако не си го уморила със злобата си отдавна.
  • 82 Бай Яни

    4 10 Отговор

    До коментар #69 от "Румяна Костова":

    Само че са почти 50 милиона драга, я не лъжи за цифрата.

    Коментиран от #113

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Хрониките на Евразия

    3 10 Отговор

    До коментар #79 от "Бай хой":

    Имаш грешка , никой не мразя , с изключение на идиотите , лъжците и крадците !
    Даже вас , разбирам , че от невежество и тъпотия и съвест нямате !
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Ачо

    5 0 Отговор
    Мда, това вече е краят. Обзалагам се, че до утре Путин ще се е обесил в кабинета си. Просто няма изход.
  • 87 селянин 1

    12 2 Отговор

    До коментар #85 от "Русия е само лъжи и престъпления":

    Ало,болния..смени си аповете,вече ти не действат,пет години минаха от референдума в Крим..60 месеца вече е Русски,най добрия ход на Путин през 2014 год..кучетата лаят,кравите блеят..но кервана си върви.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Хрониките на Евразия

    3 9 Отговор
    Товарищи колхозници !
    Имате претенции за умни и интелигентни хора , пък разсъждавате като руски телевизор 😂

    Коментиран от #98

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Слави Славов

    8 3 Отговор
    Всичко на тоя свят е временно,само Русия е вечна!България в момента се управлява от продажници,но рано или късно ще се освободи от тях и ще застане рамо до рамо с братския руски народ!Слава на Русия,слава на България!!!

    Коментиран от #92, #93

  • 92 Хрониките на Евразия

    4 7 Отговор

    До коментар #91 от "Слави Славов":

    Първо Бог създаде руснаците , Адам и Ева също са били руснаци 😂
    А после да не им е скучно , създаде и изкуствени народи .
    Затова ти ще си останеш не рамо до рамо с тях , а огъзен към тях , понеже си създаден за тяхно развлечение ..
    Според руската Библия 😂
  • 93 Едо

    5 1 Отговор

    До коментар #91 от "Слави Славов":

    Напълно съм съгласен и темата има продължение!
  • 94 Едо

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "Русия е прокълната кочина на Злото":

    Каквото препълва сърцето, прелива през устата! Явно, сърцето ти е пълно с нечистотии! Време е, да се покажеш!
  • 95 Едо

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ку-клукс-клан":

    Не вярвах, че чак такива духовно прости НИЩОЖЕСТВА, могат да изригват такава ОГРОМНА, ПЪКЛЕНА ЗЛОБА! ,,Народи, без Иисус Христос, отиват към подивяване!" Ф.Достоевски
  • 96 Едо

    4 1 Отговор

    До коментар #64 от "Български Християнин":

    Ти си толкова християнин, колкото аз съм ПАПАТА! ,,А Любовта, която е Свише, преди всичко е чиста, кротка, умолима, нелицемерна, примирителна, пълна с милост и добри плодове! А ПЛОДЪТ НА ПРАВДАТА СЕ СЕЕ С МИР ОТ МИРОТВОРЦИТЕ!" Амин!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 гост

    2 2 Отговор
    Защо никой не говори а и не помисли по въпроса, че руснаците просто изпревариха братята оттатък Атлантика и стъпиха на Крим.... изпреварващ ход.....
  • 103 Хрониките на Евразия

    3 1 Отговор

    До коментар #101 от "Българан Европейски":

    ОССЕ на тази сесия определи Северен поток 2 и Турски поток , за инструмент за шантаж на зависимите от руският газ ..
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 сускьл

    2 0 Отговор
    спрете да пиете нафта
  • 106 Вова П

    1 0 Отговор
    "Парламентарната асамблея на ОССЕ подкрепя използването на дронове от Специалната наблюдателна мисия на ОССЕ за наблюдение на ситуацията в Азовско море и Керченския проток."

    Владимир Путин Ви благодари за безплатните подвижни мишени!
  • 107 Велин

    2 0 Отговор

    До коментар #101 от "Българан Европейски":

    Трябва да си изключително тъп и нагъл за да се правиш, че РЕФЕРЕНДУМ в автономен Крим не е провеждан!!! Докладът за този референдум беше направен като се отчете, че няма нередности от представител на Полша. Ако смятате, че има поляк който обича Русия значи сте "неспасяем случай" !!! Факти!!! Какво да се прави, някой си е завел главата в ..... там !!!
  • 108 Не се извинявай

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Русский":

    тот,кто хочет понимает,то що тьi сказал и верит ето.
  • 109 Не си и

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "И. П. Павлов":

    калта под ноктите на великият учен. Запази глупостите за кръчмарските си поддръжници.
  • 110 Вече 5 години

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Слава на Украйна":

    все се каните,ама не ви стискат чурките да го направите. Топките са ви,като стафидките на американските ви покорвители,които ви ползват единствено и само,като ръжен,но нали сте си кухи фантазирайте си. Като ви оплющят като Нагорни Карабах и Чечня ще го разберете. А между другото,колкото и да се дуете,като пуяци на селски мегдан Донбас и Луганск ви нещат,а Крим е бил винаги руски,така,че посмалете териториалните претеции и закани,защото е жалко,че за толкова години не сте разбарли,че с руснаците шега не бива,а вие сте пионки.
  • 111 Картечен откос за

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Ханс картечаря":

    празната ти глава. А по време на царска Русия да не би да е съществувала Украйна,като отделна държава бе фасул небелен.
  • 112 Обяснявам за да

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Русский":

    разбереш,ето дермо, как то кто писал ето.
  • 113 Не не лъже

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "Бай Яни":

    ти просто не знаеш къде да гледаш злобнико. 42 млн. е. Ама то, като си ми глупавичък така е.
  • 114 С отворени очи

    0 0 Отговор
    Да, веднага да върнат Крим на Украйна, за да може от догодина да се направи там военна база на САЩ. Толкова елементарно и прозрачно тъпо, че само майданци могат да се вържат на въдичката. А референдума явно няма никакво значение за ОССЕ. Не чухме толкова години нещо по въпроса за о. Кипър и турската окупация.Жалки лицемери и гювечари.