Last news in Fakti

28 Юли, 2019 20:06 4 278 35

Интервю на Путин номинирано за награда „Еми” (ВИДЕО)

  • путин-
  • интервю-
  • fox news-
  • награда-
  • еми
Интервю на Путин номинирано за награда „Еми” (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Интервю на американският журналист Крис Уолъс от телевизионния канал Fox News с руския президент Владимир Путин е номинирано за най-престижните в света телевизионни награди – „Еми” в категорията „Интервю на живо”. За телевизията това е първата номинация в областта на новините и документалните филми.

Конкуренти в същата категория са още 6 интервюта взети от различни известни личности от журналисти от различни телевизии от цял свят.

Интервюто за Fox News Путин е дал на 16 юни т.г. в Хелзинки след срещата си с президента на САЩ Доналд Тръмп.

Наградите „Еми” се смятат за еквивалент на филмовата награда „Оскар”, както и наградите „Грами” в областта на музиката и „Тони” за театър. 71-та церемония по наградите ще се проведе в Лос Анджелис на 22 септември 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 putin is my daddy

    31 7 Отговор
    только впереди, Путин
  • 2 среднощен

    73 10 Отговор
    Самият факт, че след повече от четиристотин гледания на тази новина няма още коментари, говори много..? От всяка дума на президента Путин лъха респект и авторитет..! Добре че има такива лидери на върха на световната политика... Този човек наистина излъчва осещането за власт..!!

    Коментиран от #3, #5, #21, #30

  • 3 Румяна Костова

    54 7 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    На мен не ми се коментираше защото просто няма какво да добави човек след думите на Путин. Ясно, конкретно и умно изложение по всички въпроси. Путин спази всички изисквания по отношение на любезността като при това постави на място нахалния журналист, който непрекъснато го прекъсваше.

    Коментиран от #12, #19

  • 4 1234

    10 34 Отговор
    И като "о"сети властта какво се случи? Привет на всички "о"сещащи величието на Путин! От Бузлуджа ли се завърнахме такива грамотни?

    Коментиран от #6

  • 5 среднощен

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    .. усещането за власт..
  • 6 среднощен

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "1234":

    Прощавай - но "грешката е правилна"..?
  • 7 Барчо

    23 4 Отговор
    В общи линии интервюто е повторение на всички предни интервюта и изказвания. Въпросите са едни и същи и отговорите са едни и същи. По тази причина всеки интервюиращ президента Путин отпреди може да претендира за наградата. Що се отнася до интервюиращия, то той не показа никакво уважение и от време на време когато искаше да не се чуе нещо неудобно наслагваше гласа си върху този на Путин. Слабо. Много слабо интервю.
  • 8 соросоид дебил

    33 5 Отговор
    Когато местни соросоидни предатели се опитват да коментират човек, като Путин ми става едновременно смешно и тъжно.

    Коментиран от #32

  • 9 Барчо

    33 3 Отговор
    Аз пръв започнах да пиша, но трябваше да свърша нещо и се замотах. Румяна е права, че американчето беше много нагло и нахално. А според мен и неподготвено. Както вече казах, слабо. Ако това е цвета на краварската журналистика, да ти имам журналистите.
  • 10 1234

    3 21 Отговор
    Бранислав Нушич по-успешно използва препинателните знаци. Никога не е късно да се прочете. На Бузлуджа слънчево ли беше?

    Коментиран от #17

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 айде бе

    9 2 Отговор

    До коментар #12 от "Borislav Popov":

    къде се загуби-толкова форуми питат за теб и за коня!На симпозиум на соросоидите ли беше?Ще повишат ли тарифната ставка?

    Коментиран от #16

  • 14 среднощен

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "1234":

    Пак прощавай за грешката, но както казват по-грамотните - "..стана случайно, но затова пък добре.."? "Грешката ми е правилна" означава - "провокирам и акцентирам"..!
  • 15 Бесен Язовец

    0 16 Отговор
    До всички превъзбудени от тъз нувинъ, руски подлизвачи, това че интервюто на вашия Путен е било номинирано, ама съвсем не означава, че именно то ще получи наградата бе, каскети с каскети такива ! Не викайте хоп, преди да сте прескочили трапа, а след като го прескочите, с други думи, като я спечели Путен наградата, те тогава почвайте да му цункате тук дупиту, а сегиз е още рано !!!
  • 16 Borislav Popov

    1 8 Отговор

    До коментар #13 от "айде бе":

    А бе, ти добре ли си със здравето, кой ти прави сипозиуми в неделя вечер бе ? В момента съм на пленум, сбрали сме се тук под асмичката с комшулука, на сливова с доматки, а вие путиноидите, ако сте много на зор, може и симпозиум да си организирате, щом сте толкова шашеви.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 1234

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Баджар":

    Това пък какво означава? Много слънчево, топло, проблеми?
  • 19 охохо

    1 9 Отговор

    До коментар #3 от "Румяна Костова":

    Нали? Толкова умен лидер, на такава необятна страна, с огромни природни ресурси, с умно, красиво, културно и образовано население... А защо по дяволите живеят като скотове, пият каналин и имат икономика като на дребна, пустинна, държавичка? Ей това не мога да си обясня и ако имам възможност, бих го попитал.

    Коментиран от #20

  • 20 00000014

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "охохо":

    Ами не питай, иди и виж как живеят, след това иди в щатите и ги сравни. Само не изскачай с номера че си ходил. А аз съм ходил. Благополучие, пари и мизерия с алкохолизъм и дрогиране има навсякъде, и то почти в еднаква степен.

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 охохо

    0 4 Отговор

    До коментар #20 от "00000014":

    Ходил ли си в щата "Ню Йорк"? Той е един от 50-те. Там са едни гори и баири с територия малко по-голяма от българската и икономика малко по-голяма от Руската. Но си прав де, деграданти и наркомани има навсякъде. Например в Холандия, тя е колкото северозападна България...
  • 23 Талант

    0 2 Отговор
    Да му дадът един Оскар за цялостно творчество Пути космонавт подводничар шофьор на Камаз рибар спортист каратист хокеист художник писател поет
  • 24 Талант

    3 2 Отговор
    Да му дадът един Оскар за цялостно творчество Пути космонавт подводничар шофьор на Камаз рибар спортист каратист хокеист художник писател поет
  • 25 НОРМАЛЕН

    3 1 Отговор
    КАКТО ВИНАГИ БЕЗУПРЕЧЕН И ВЕЛИК!!! ------------------------------------------------------ПОКЛОН НА РУСИЯ!!!--------------------------------------------------------ИЗИСКАНО Е БЕЗ ТЪПНЯТА И АРОГАНТНОСТТА НА ТРЪМП И ИЗВРАТЕНИТЕ ДЖЕНДЪРСКИ НАКЛОННОСТИ НА ОБАМА!

    Коментиран от #31

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 охохо

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "НОРМАЛЕН":

    Вече всеки втори милиардер лети в космоса. Руснаците го направиха когато крадяха технологии от половината свят, който бяха окупирали. А САЩ "разчитат" на най-евтиното в таксиметровия превоз. А то е такова, заради една руска национална черта наречена "показуха", заради която са готови да летят на загуба, само и само да са в играта и да не загубят една от последните си пропагандни опорки. А Путин беше далеч по-интелигентен, когато петролът беше над сто долара. От тогава насам рязко оглупя и в момента интелекта му "блести" единствено на фона на "полезните идиоти" с които се е обградил. Даже и войните със съседите, които нападна вече губят сплотяващия нацията ефект. Остана само терорът, като средство за запазване на властта. ...И полезните идиоти, които са вечни, като хлебарките.
  • 28 НОРМАЛЕН

    1 0 Отговор
    ВСЕКИ ВТОРИ МИЛИАРДЕР ДА ЛЕТИ??? - ЗНАМ ЕДИН ДРОГИРАН ИЛОН МЪСК, ЧИЙТО РАКЕТИ НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ВЗРИВЯВАТ И ОТДАВНА Е ПОД ВЪПРОС ФАЛИТА МУ.--------------------------------------------------------------ОТНОСНО ОПОРКИТЕ - ТВОЕТО ИЗХОЖДАНЕ ПО ГОЛЯМА НУЖДА ВЪВ ФОРУМИТЕ Е ДОБРЕ ПОЗНАТО - ЛИШЕНО ОТ РАЗУМ, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ПЪЛНО С ЖЛЪЧ И ЗЛОБА.
  • 29 Павел

    1 1 Отговор
    Да беше го питал осъжда ли Палестинския Геноцид, Геноцидът над Руснаците (славяните), за отнемането на деца от руснаци и предаването им в мръсните хабатски ръце. Е да, като изключим Палестинския Геноцид останалото е вътрешен проблем. Интервютата с Путин са като сапунен сериал. Всичко се повтаря отново и отново до пълно промиване на мозъка. Обаче не винаги се получава.
  • 30 Коломбо С

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    Ти да видиш .Осещане за власт . Ти да не си руски трол , защо пишеш усещане като осещане. Властта ти е любима ,ами то и в Хитлер и Сталин и Пол Пот може да видим осиране , пардон осещане за власт. Второ, номинирано за награда е интервюто като продукт , а не Путин и това което е казал другари матросовци. Марш в руската кочина.

    Коментиран от #34

  • 31 Софчето

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "НОРМАЛЕН":

    Нормалните русофили нямат работа в български сайт . Да ходят на БАМе!
  • 32 Янчо Дечев

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "соросоид дебил":

    На кого викаш предател бе безроднико , на българите които обичат България . Затова ли са соросоиди , щото не лижат руските сапоги .Дегенерат бушменски.
  • 33 Алег Къбзон

    0 0 Отговор
    Ой Чебурашка какой тьй пич ,Продал корову ,купил Москвич. Да здраствует ребята Товарищ Путин и вся осталная сволоч.
  • 34 среднощен

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Коломбо С":

    Моля прочетете постванет ми #6 и #14...

    Коментиран от #35

  • 35 среднощен

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "среднощен":

    ...постването ми...