Last news in Fakti

7 Октомври, 2019 23:15 3 160 7

Таксиметров шофьор отказа да вози Порошенко (ВИДЕО)

  • петро порошенко-
  • такси-
  • отказ

Таксиметров шофьор в Киев отказа да качи бившият президент на Украйна Петро Порошенко. Очевидец засне с видео как екс президента се опитва да се качи в такси заедно със съпругата си след като е бил на митинг в центъра на столицата. Шофьорът обаче отказва да заведе клиента до искания от него адрес.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    22 0 Отговор
    Кво да прави човека, не кара бронирана кола.
  • 2 Барчо

    29 0 Отговор
    Сигурно Потро е попитал по украински, ма украинеца /таксиста де/ е разбирал само руски и не са се разбрали за адреса. Порки просто е трябвало да наруши закона и да попита на руски, та да се разберат и да го извозят на исканото място.
  • 3 И аз да съм таксиметров

    33 4 Отговор
    Никога няма да къча Цветанов,Соломон Паси и Росен Плевнелиев,не защото са политици и президенти а защото мразя ЕВРЕИТЕ(ЧИФУТИТЕ) но това сие мое виждане,повече от 80% в българия си ги обичат,нищо лично към тях просто са си евреи вредни за България така го виждам аз

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Баси

    1 0 Отговор
    Е, подобни кадри от площада в Киев, където току-що се е провел митинг на крайните националисти, мнозинството от които подкрепят Порошенко, говори като цяло за отношението на украинците към "Майдана".
    Одобрителните възгласи и смеха на присъстващите е и показателен за авторитета на "лидерите" с антируски уклон.
  • 6 eddim

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "И аз да съм таксиметров":

    Е, ако не са тези за които за всичко руснаците са виновни, ще са тези за които евреите са виновни винаги. Търсенето на универсалния виновник е основната пречка да се разбере източника на проблема.
  • 7 емо

    1 1 Отговор
    Тоя жулик, суки сьин,сволач ,мерзавец в продължение почти 5 години води война срещу собствения си народ хиляди убити, разрушени села и градове.Прегръщайки и целувайки американците тоя престъпник направи всичко възможно да се хареса на кавбоите.
Новини по държави: