Last news in Fakti

20 Ноември, 2019 17:50 29 604 112

Путин прогнозира, че страни от Източна Европа ще напуснат ЕС

  • русия-
  • владимир путин-
  • путин-
  • ес-
  • източна европа-
  • икономика

Причината ще е икономическа, смята Путин

Путин прогнозира, че страни от Източна Европа ще напуснат ЕС - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Президентът на Русия Владимир Путин не изключи възможността страни от Източна Европа след няколко години да обмислят излизане от Евросъюза, предаде ТАСС.

Путин напомни на днешното пленарно заседание на инвестиционния форум "Русия зове", че противоречията вътре в ЕС са се породили заради особености при разпределението на данъците. Той каза, че това става по начин, по който значителна част от данъчните средства на водещи страни от Европа отива в подкрепа на тези, които досега не са достигнали определено равнище на икономическо развитие, като става дума за десетки милиарди евро.

Към 2028 година някои страни от Източна Европа ще достигнат такова равнище на икономическо развитие, при което те ще престанат да получават грантове и различни видове подкрепа от европейския бюджет, а ще трябва да плащат така, както прави Великобритания. И не съм убеден, че няма да им дойде на ум, както стана със самата Великобритания, да излязат от ЕС, посочи руският лидер, цитиран от БНР.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 101 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    130 302 Отговор
    Кремлинското джудже пак не е изтрезняло ...

    Коментиран от #6, #41, #47, #71

  • 2 мали мали

    48 31 Отговор
    Те ще напуснат и ние ще им пращаме магистралите да върнем парите ако успеем
  • 3 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤

    133 50 Отговор
    България е номер 1 🇧🇬❤

    Коментиран от #67

  • 4 ХА ХА ХА

    130 250 Отговор
    И КАКВО ЩЕ СЪЗДАДАТ ОТНОВО СССР ЛИ БЕ , КОМПЛЕКСИРАНО ДЖУДЖЕ !
  • 5 Емил

    117 181 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува!
  • 6 Бачо Киро

    246 35 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Човекът е рекъл, че допуска, Факти си пишат заглавията както им дойде. Ти как мислиш, като спрат фондовете и няма откъде да краде Бойчу, като затворят фирмите, които нямат дейност ми само точат, после какво следва? Аз с голям кеф чакам времето на края на еврофондовете, където ще лъснат много задници.
  • 7 Borislav Popov

    54 105 Отговор
    От Путен, Ванга не става, добре помня, как той и преди даде прогноза, че ако цената на петрола паднела, под 80 долара за барел, добива на петрол щял бил да рухне, аха ще рухне на пу..ин ден ! https://www.youtube.com/watch?v=Yjt8kZfAJDc

    Коментиран от #9

  • 8 Borislav Popov

    173 97 Отговор
    Слава на Руската федерация - непобедима и със страховита военна мощ, от която страхливите амерски джендъри пълнят памперсите ! Слава на Владимир Путин - най-великият управник, стратег и дипломат в света !

    Коментиран от #101

  • 9 соросня

    132 38 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    нали прогнозата я дадохте Вие ! Че като падна цената на петрола Русия щяла да фалира !!
    Ще фалира ама на пу..ин ден !

    Коментиран от #17, #19, #42

  • 10 Последния софиянец

    160 50 Отговор
    Дали сме 10 млд повече на ЕС отколкото сме взели. А и от тези които сме взели не сме видели нищо понеже ги откраднаха. Извода е стотици милиарди загуби и още стотици милиарди пропуснати ползи поради ограниченията от ЕС.

    Коментиран от #44

  • 11 Бай хой

    112 34 Отговор
    През 2008 година Путин им изнесе един урок на западняците. Тогава скочиха като ужилени. Сатанизирага го. А днес всички вече говорят и правят същото.
  • 12 Sith

    54 97 Отговор
    Части от източна Русия, ще се присъединят към Китай, след референдум, разбира се.

    Коментиран от #31

  • 13 Тръмп

    52 96 Отговор
    Допускам,че Путин е извънземен и ще ни мъчи още 1000години с глупости на търкалета!!!:):):)
  • 14 Балтията

    37 68 Отговор
    Дегенерата Ха ха... се появи отново и се изпърдя звучно като магаре...
  • 15 Лъжци бг-BGEXIT

    141 58 Отговор
    Европейски съюз е изчерпан няма бъдеще,за 12г членство на България в ЕС,от Ден на Ден все по лошо,каде са младите хора,каде са цигани и турци,каде са българите,за България ЕС е изчерпан, няма какво да ни предложи,ние сме първи след Великобритания BGEXIT
  • 16 Ланко

    54 8 Отговор
    И ще влезнат в евразийския нале 😀
  • 17 Borislav Popov

    34 64 Отговор

    До коментар #9 от "соросня":

    Ми то сесесерето затова и си фалира бе, каскетня, сега иде ред на рашката с прашката, да заголи бананата и ще я заголи, можеш да си сигурен, всичко натам отива !!

    Коментиран от #28

  • 18 Тръмп е русофил

    116 42 Отговор
    НАТО е в мозъчна смърт, Великобритания и още страни ще напуснат ЕС, а държавният дълг на САЩ е 23 трилиона долара и продължава да расте! Слава Русия, да живеят русофилите!

    Коментиран от #22

  • 19 Borislav Popov

    33 62 Отговор

    До коментар #9 от "соросня":

    Ти сега остави това, ти гледА ли видеото, видя лм как твоя Путен се извърта като прани гащи и как се отказва от думите си, когато журналиста му ги напомни !?? Ахаах, аз вика не помне да съм говорил такова нещо, е гаси и фурнаджийската лопата !

    Коментиран от #39

  • 20 ТТТТ

    96 28 Отговор
    Путин трябваше да ни е Министър председател , а не тоя ромски шмекер! Вчера в джипа се кара на един от неговите фирми, дето разкопаха река Вит ! И му вика; Абе, тука ли пипахте , а ония вика; Нищо не сме пипали ....

    Коментиран от #65

  • 21 акуд

    53 31 Отговор
    така е в москва данъците си остават в москва и затова по малките градчета на русия нямат и черен път. пример
  • 22 Sith

    29 54 Отговор

    До коментар #18 от "Тръмп е русофил":

    Какви русофили, другарю? -нали се вижда на изборите, че сте в мозачна смърт. И, САЩ не ги мисли, могат и два пъти по 23 трилиона да имат и да ги обслужват, защото могат да си го позволят. Ако искат, съкращават разходи и този дълг го връщат за нула време.

    Коментиран от #26

  • 23 Николай

    28 42 Отговор
    през 2028 г ще има нов СССР според Лудин, Иска му се.
  • 24 Хрониките на Евразия

    41 65 Отговор
    Викайте полиция за този наркоман ..
    Гледам по телевизията дебатите по импийчмънт на Тръмп ..
    А вие можете ли да си представите в руският Съвет на Федерацията да обвиняват Путин в наркотрафик , тероризъм , корупция и пране на криминални пари ?
    Ето затова САЩ е световен лидер , а РФ феодално недоразумения ..
  • 25 Hellraiser

    30 49 Отговор
    Айдее, поредната статия за Русия или Путин и в коментарите са се изредили разни русофили...което са доказва известната мисъл, че най-малко 80 % от българите са идиоти...

    Коментиран от #29, #60

  • 26 Ххх

    45 22 Отговор

    До коментар #22 от "Sith":

    Какви разходи съкращават бе "мозък" ? Кои разходи съкращават ? Тръмп от години се дърля с конгреса ако може да изкопчи няколко милиарда, за да строи стена с Мексико, ще върнат 23 трилиона хей така. Ако даваха още "Лека нощ деца", сигурно бих си помислил, че там си гледал някоя приказка, но сигурно не си я разбрал.

    Коментиран от #40

  • 27 1944

    25 40 Отговор
    не знам кво пият в тая кочина , ама бояришника вече им безалкохолно. спин , престъпност , алкохолизъм. комунизма тотално ги ликвидира като хора.
  • 28 Ххх

    28 14 Отговор

    До коментар #17 от "Borislav Popov":

    Много филми за възрастни гледаш, каскет, много ти играе фантазията.

    Коментиран от #33

  • 29 Ххх

    25 14 Отговор

    До коментар #25 от "Hellraiser":

    Но самият факт, че едно изречение на професор Иво Христов не можеш да преразкажеш като хората, потвърждава обстоятелството , че и ти самият си от тези 80 процента дебилни.
  • 30 Хрониките на Евразия

    19 29 Отговор
    Викайте полиция за този наркоман 😂

    Гледам по телевизията дебатите по импийчмънт на Тръмп ..
    А вие можете ли да си представите в руският Съвет на Федерацията да обвиняват Путин в наркотрафик , тероризъм , корупция и пране на криминални пари ?
    Ето затова САЩ е световен лидер , а РФ феодално недоразумения ..

    Коментиран от #43

  • 31 Ххх

    24 16 Отговор

    До коментар #12 от "Sith":

    Щата Тексас ще обяви независимост от централната власт. След референдум, разбира се.
  • 32 az#ЛибераленКрах

    39 16 Отговор
    След като открито се призна, че НАТО е мъртво, сега бавно и полека на света се представя и другия факт - смъртта на ЕС....
    Нещо напълно логично и очаквано. Процесът на погребване на глобалния либерален икономически модел предполага унищожаването на стълбовете на този модел - НАТО, ЕС, СТО, МВФ,СБ.... нещо, ,а което неведнъж съм писал тук и най-вече във форума на ДИР-а.
  • 33 Borislav Popov

    17 32 Отговор

    До коментар #28 от "Ххх":

    Ооооо, мелесче, ти изгледа ли видеото, което съм пуснал в коментар № 7, видя ли как твоя Путен се чеше по кратуната, когато журналиста му припомни, прогнозите му, които не се сбъднаха ??

    Коментиран от #37

  • 34 Ххх

    30 14 Отговор
    Всеки е чувал повтаряния до втръсване мит, че България се храни от ЕС, че единствено еврофондовете поддържат икономиката ни, и че ако не е европейското финансиране, сме едва ли не загубени. Най-интересното е, че досега никой не е подлагал това твърдение на истински критичен анализ, който да го удостовери или отхвърли. За нашите политици, анализатори и медии, това е догма, която не подлежи на доказване. Истината обаче е, че подобно схващане, издържа трудно, дори при най-елементарна проверка на фактите.
    В последните месеци, единствено Възраждане поставя въпроса за съотношението на получените средства по Оперативни програми (ОП) и Кохезионни фондове (КФ) и внесените средства от България в бюджета на Европейския съюз.
    Данните за последните години са стряскащи. По информация от Министерство на финансите за наблюдаваните от нея ОП и КФ за преговорния период 2014 - 2020 година, България е усвоила само 25% от отпуснатите 7.5 млрд. евро по двете програми или близо 1.9 млрд. евро. От друга страна, в качеството ни на страна членка на ЕС, като годишна вноска досега сме дали близо 2.4 млрд. евро в бюджета на съюза.
    Иначе казано: ние сме нетен донор на европейския бюджет с близо 500 милиона евро за периода 2014 до 2018 г. включително.

    Коментиран от #52, #54

  • 35 изумен

    27 12 Отговор
    Не забравяйте, че идва поколение което не е чувало за мечтата да прескочиш сръбската граница и да заживееш в Кореком! 5 G технологията ще премахне и физическите граници, а преминат ли пъпчивците след пубертета само на биткойни, всички ставаме рептилии! Няма да има нито фискални механизми, нито централни банки, нито чиновници с вратовръзки. Светът ще се управлява на принципа на фейсбук - според лайковете ще издигат и ще затриват всеки, който има куража да се покаже и да каже нещо. Ще останат едни кухи държави с раздразнени белокожи старци и енергични тъмнокожи младежи и толкова. Целият ЕС, НАТО и т.н. са конструкции от миналото. Бъдещето ще е по-скоро сходно на мисълта на Айнщайн "Само глупака се нуждае от ред, геният господства над хаоса!". Не напразно в момента се бунтуват най-богатите градове в света. Дръжте се, защото влакчето на ужасите наречено "глобална информация" вече се засилва и никой не знае къде свършва линията! :-)

    Коментиран от #55

  • 36 бай Даньо

    26 9 Отговор
    Това го писах вчера но е много на място тук за промиване на някой гурливи очи , които не виждат по далеч от носа си. Колкото и да не ми е приятно Путин е доста прав за някой тенденции в Източна Европа.
    -----------------------------------------------------------------------
    Тoвa чe изтoчнa Eврoпa билa oбрeчeнa дa изчeзнe e тoлкoвa oткaчeнo чe чaк нe мoгa дa пoвярвaм чe гo прoчeтoх.... Нaчи нeщaтa ca диaмeтрaлнo прoтивoпoлoжни . Пoлшa , Чeхия, Cлoвaкия и Унгaрия ca бужу! Икoнoмикитe им вървят cтaбилнo нaпрeд в Чeхия и Cлoвaкия cрeднaтa зaплaтa в мoмeнтa e 2000 eврo в Пoлшa и Унгaрия пo 1500 и cлeд oщe нaй-мнoгo 10 гoдини щe ca пo 3000 кoeтo щe рeчe cтaндaртa нa Гeрмaния и Фрaнция и пoвeчe oт Пoругaлия, Иcпaния и Итaлия и Гърция кoйтo нe вървят зa никъдe отдавна. В цeнтрaлнa Eврoпa вeчe нямa Емигрaция дoри в Чeхия имa Имигрaция. Нo рaзликaтa на Изтoчнa Eврoпa cъс зaпaдa e чe никoй нe подгъна пред джeндъризмa и никoй нe oтвoри шлюзoвeтe прeд aфрикaнcкo-aзиaтcкaтa cгaн . Aкo трябвa щe излязaт oт EC ( зaщoтo тe вeчe cи cвършихa рaбoтaт в EC, вeчe ca бoгaти) нo джедъризъм и талибани няма да има в Източна Европа и тук идвa интeрecнoтo . Oчaквaм чe cлeд 5 гoдини нaй-мнoгo зaпoчвa eднa cрaмeжливa мигрaция oт зaпaднa към изтoчнa Eврoпa нa нoрмaлни хoрa кoйтo иcкaт дa cи oтглeдaт дeцaтa cрeд други бeли дeцa и дa нe ca пoд влияниe нa прoпaгaндaтa нa джeндъритe. Тoвa ce виждa прocтo кaтo ce eкcтaрaпoлирaт днeшнитe икoнoмичecки тeндeнции и oбщecтвeнитe нaглacи нa зa

    Коментиран от #38

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 бай Даньо

    24 4 Отговор

    До коментар #36 от "бай Даньо":

    Продължението:


    Това се вижда просто като се екстараполират днешните икономически тенденции и обществените нагласи на запад и изток до 5-10 години ( и не както се прави в джънк-науката до безкрай... ). Отново това за умирането на източна Европа е токова откачено че заслужава коментар. ха-ха. Да не се прави никакви паралели с България . България би имала подобна съдба ако материала беше друг. Докато хората в Полша, Чехия и Унгария грабнаха истрическия шанс за независимост и си изградиха държавите из основи за тия 30 години, оптимизма е както никога ( Полша мина през Великата Рецесия почти без спад на икономиката заради ъпбийт настроението в обществото) то българина се загледа тъжно в пъпа си и легна да умира без да е негова тая криза ... И България има някакъв умерен шанс но чак най-добрия сценарии ( като в централна Европа ) е невъзможен с тоя народ. Виж Полша , Чехия, Словакия и Унгария са просто бижу!
  • 39 Ивнова

    15 11 Отговор

    До коментар #19 от "Borislav Popov":

    Вижте...,Путин е голям стратег .Само ,че има няколко двойника ,които го представляват на ненужно важни срещи,с цел сигурност.Така ,е може и да не се сеща за "тези си думи ".Погледнете снимките и ще се уверите сами.Путин е слаб,но атлетичен, много често на снимките е подпухнал и устните и ушите са различни.Макар,че са добре направени да приличат на него ,копират и дикцията му ,но който доназнайва руския може д а усети разлики.
  • 40 Роко

    6 15 Отговор

    До коментар #26 от "Ххх":

    Връщат се дългове а те такива нямат имат продадени финансови инструменти (държавни облигации) ако им потрябват пари ще продадат още желаещи да копуват дал господ Китай е първи на опашката. Само един малоумен гном си продаде облигациите на загуба (Китайците ги купиха на безценица при това за юани и сега щастливо си получават дивидентите които дават на гнома като бързи кредити)
  • 41 Аууу

    24 13 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Нее изтрезняло ли?
    Тъпанар си ти малоумнико.
    Те так7ва цоцане на държаеичката ни нивга нее имало.
    Даже и под турско робство.
    Новите ни приятели ,краварите грабвт и смучат ка за последно.
    Справка;икономика,бизнес,индустрия,обезлюдяване,обедняване,технологии(и не забравяй,,,военни технологии разработка от наши учени)............ иоще много сектори които ни разбиха и окрадоха.
    Самонастаняването им посредством родните ни продажници,кат Пасито,Костов разбойник имн.други .
    Завладяването (и то безплатно)на природните ни ресурси.......
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Всъщност е точно обратното

    14 18 Отговор

    До коментар #10 от "Последния софиянец":

    Взели сме 13млрд повече отколкото сме дали....

    Коментиран от #56

  • 45 Ленин Висарионович Сталин

    16 19 Отговор
    Тоя да се прави на цар на Русия. Да не се изказва за Европа.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 слаботоков

    15 13 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Да издеш на джуджето курето!
  • 48 Селянин

    14 9 Отговор
    Нашто село ще напусне ЕС и ще се изнесе в Сибир. Там жизненият стандарт е много висок. Сбогом България.
  • 49 ИМПЕРИАЛИСТ

    16 13 Отговор
    Само на мен ли ми се струва, че на снимката Путин е на голяма доза ТРАНКВИЛАНТИ?
  • 50 МДААА

    19 14 Отговор
    По-добре да си гледа разпада на остатъците от империята !
  • 51 Ами

    14 8 Отговор
    Този е като Ванга! Вярвам му безрезервно!Много познава!Даже миналата година предрече кои негови приближени ще станат олигарси,мултимилионери!...И позна,бе!
  • 52 бай Даньо

    18 15 Отговор

    До коментар #34 от "Ххх":

    Ало червените хмери, като ги пишете тия глупости че България внасяла повече в европейския бюджет отколкото изнасяла колко хора си мислите ви вярват !? Изобщо не му трябва на човек данни за реалните цифри за да се ориентира кое е лъжа и кое истина. Та нали България е най-бедната държава в ЕС , как така сме нетни донори? Кой печели от кохезионите фондове ( фондове за кохезия - уеднаквяване) Дания и Люксенбург ли? Интерсно е да се знае че в България всъшност усвоеваемоста на еврпейските фондове е по-добра от Унгария и Румъния. Я си задайте въпроса колко магистрали построи Румъния ( почти нищо ) и България 9 почти цялата необходима пътна инфраструктура.... Много поздрави на Костя Копейкин!

    Коментиран от #105

  • 53 Бах

    16 11 Отговор
    Нека първо Великобритания да напусне ЕС , после една по една и другите , това е краят за радост .Путин знае какво говори , той не е Тиква !
  • 54 Точно така е

    15 10 Отговор

    До коментар #34 от "Ххх":

    Ние сме колония на Западнала Европа и трябва само да даваме, а местните велможи да се обогатяват лично и да ги коткат с комплименти за предателските си действия. Прав е Дорогой, но без революция няма да стане.
  • 55 Това,

    5 1 Отговор

    До коментар #35 от "изумен":

    което говориш се отнася само за глупаците, паразити на консумацията, но...има държави на духа, има ги !
  • 56 Взел си ти !

    9 2 Отговор

    До коментар #44 от "Всъщност е точно обратното":

    От трите - най-дългия си взел ! Дават ти центове да пишеш пропаганди тук !

    Коментиран от #58

  • 57 ХРИСТО НИКОЛОВ

    12 11 Отговор
    45 ГОДИНИ РОБСТВО СТИГАТ ПУТКИН ГЛЕДАЙ СИ РОБИТЕ НАКРАЯ ТЕ ЧАКА ЛИНЧ НАРОДЕН ОТ ГЛАД СЕ УМИРА
  • 58 Красимира

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "Взел си ти !":

    Чудя се как пазиш равновесие...
  • 59 СССР

    9 7 Отговор
    Другари Българи ще обичате ватенките пак и 4стегне те москвичите
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Валери

    6 6 Отговор
    Той Путин си командва в Русия , a путьовци ви клатят в България!
  • 62 Не купувайте нишо от Технополис.

    14 2 Отговор
    Технополис са измамници.Продават фалшива стока. Стоката не отговаря на описанието и характеристиките на продукта.Ако решите да върнете или замените стоката,не ви я приемат обратно.Лъжи,наглост и грубо просташко поведение от служителите.Избягвайте Технополис ако държите да купите добра техника за вашите пари.

    Коментиран от #73

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Гошо

    4 0 Отговор
    Дори и най-тъпият комунист, не е толкова тъп, че да го поиска!
  • 65 Роко

    6 8 Отговор

    До коментар #20 от "ТТТТ":

    Пич ако Путин ни беше министър председател засега отдавна да сме изчезнали от картата. Виж какво направи с най - богатата на ресурси страна в света.
  • 66 Opa

    3 2 Отговор
    , ДО 22
    Кажи го на наивниците дали кредити за 23 трилиона долара да не вземат дивиденти за несигурно то място, а да си вло ат парите тия наивни и с 23 трилиона в Русия, която няма дългове. Кажи им, че си специалист по управление на капитали, покажи им салдото по сметката си, за да ги убедиш, че си прошлек.

    Коментиран от #77

  • 67 Много учуден

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤":

    Не мога да разбера кои са тези зомбирани простаци, които са дали 30 минуса на този коментар .Коя е родината им?

    Коментиран от #90

  • 68 Пацифист

    4 1 Отговор
    Като студенти на тая схемаи викахме "бомба"-ядем, пием в заведението и се инасяме с тиха артистична стъпка преди да дойде сметката....
  • 69 Правилно

    9 4 Отговор
    България трябва да стане Швейцария на балканите. Не на евросъюза води ни надолу повече от братска та СССР някока
  • 70 Пешо

    4 11 Отговор
    Др. Путкин съвсем е изперкал.
  • 71 Светла

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Що си криеш името, Гъливер. ?
  • 72 ДУРАК

    5 7 Отговор
    ВОДКАТА ПРАВИ ЧУДЕСА
    ГЛАДЕН РУСНАК БЪЛГАРИЯ СЪНУВА
  • 73 Точно така

    5 1 Отговор

    До коментар #62 от "Не купувайте нишо от Технополис.":

    Отдавна не купувам нищо от тия измамници. Знаеш ли какво правя? Отиваме със жената да си купуваме да речем пералня. Разглеждаме магазина харесваме модел и му правя снимка на етикета където е записан точния модел. После го намирам в нета поръчвам го и ми го доставят до дома. И последния път хладилник който в Технополис беше 1130лв ми го докараха пред къщи за 970лв. Тия работят със ебаси надценките. Нали се сещаш че тия които ми го дават за 970 и те са си сложили печалба. Смятай колко е тя за магазина
  • 74 www

    5 4 Отговор
    Хубави приказки ама малко грешни. Когато дойде времето източноевропейските държави да плащат по-вече от колкото вземат примера с излизането на Великобритания ще е факт. Тогава всеки ще прецени дали да се възползва свободно от голям и много богат пазар или да сложи митници на границите си и да се сблъска челно с ограниченията за търговия, които ще и наложи съюза... Но нека си мечтае г-н Путин ...
  • 75 Хахах

    3 3 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува хахахаах и какво ще почнат да пращат помощи развитите държави в източна Европа, на Русия с тогавашния и 80-90 годишен президент не диктатор хахахахха
  • 76 Патриот

    5 0 Отговор
    Ще напуснат ако "партньорите" им от САЩ позволят.
  • 77 Роко

    3 3 Отговор

    До коментар #66 от "Opa":

    По данни на МФ на Русия 30% от бюджета отиват за погасяване на задължения. Кредитора в момента чупи рекорди по износ на дървен материал (на негова територия дърводобива е забранен със закон) и наскоро получи като лихва по кредитите най - голямото руско находище на петрол.
  • 78 Onq s magareto

    2 0 Отговор
    Не мислите хора . Промили са ви мозьците...
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Педерусия

    10 6 Отговор
    Както напуснаха СССР и СИВ, така ли ще напуснат ЕС?! Абе Путьо, що си мислиш, че в ЕС е лошо а? Много по добре е от педеруските съюзи. То се видя с БРИКС кво стана, тръгнаха с гръмки слова а сега мълчат като ануси, щото се оакаха и станаха за смях!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 София

    2 0 Отговор
    А е кой ви е чука за живи хора плъхове
  • 84 Тоди

    4 5 Отговор
    Путин мечтае за това! Ще излязат от ЕС и ще хукнат към Евра- зийския! ЕС е мечта и стандарт, така че не пишете глупости! Не виждате ли, къде бягат емигрантите - в Европа, а не в Русия!?
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Филибето

    6 4 Отговор
    Що за глупаво съждение! ЕС, дори без Британската икономика, ИМА 2 ПЪТИ ПО ГОЛЯМ БВП ОТ САЩ. Къде е тръгнала бедна Русия загубила битката за 12-13 място в Света с Мексико, а сега я застигна и Ю. Корея! Да не говорим, че никой не емигрира там, а всички искат в Европа
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ЕС кочината

    8 6 Отговор
    Англия вече напуска ЕС. Няколко други страни също се готвят да ги последват и в най-скоро време и те ще бият тъпана. На края ще останат България, Румъния и новопостъпващите северна македония и Албания, да си делят въшките и а си продават краставици и цвекло едни други.
  • 89 Мартин

    5 4 Отговор
    Путин работи срещу ЕС от както е на власт, тези негови твърдения не са изненада за никой. За жалост, никой неще да става като Русия, всички искат като в Европа. След години ще му мислим. Като гледам така, България няма скроо да изпадне в положението на Великобритания - не само, че не ги настигаме Европейците, ние си изостваме все повече.
  • 90 Нищо не разбиращ

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "Много учуден":

    А познай,ама без да се напрягаш.
  • 91 Комиците

    4 4 Отговор
    Кой бяга от меда бре таварищ Путинов Не се излагай повече като няма какво да кажеш
  • 92 Май

    2 1 Отговор
    Към 2025 ще започнат да говорят, че Ванга го е предрекла разпада ... четете и помнете!!!
  • 93 Така се краде

    2 1 Отговор
    БГ, тоест ние, правим вноски в ЕС, ЕС безконтролно отпуска фондовете на управляващата шайка и те крадат на воля. По този начин ЕС става посредник и гарант за кражбите защото ще им е по трудно да крадат директно от бюджета.

    Коментиран от #95

  • 94 Кирил

    4 3 Отговор
    Прогнозирам разпад на русията.
    А да видим кое ще стане по скоро
  • 95 Ю Кортес

    3 4 Отговор

    До коментар #93 от "Така се краде":

    В рашастан се краде 1000 пъти повече
  • 96 Станиславс

    7 1 Отговор
    Европа е твърде зависима и от САЩ и от Русия.Това е един много нестабилен съюз,който най вероятно ще се разпадне.От това най губещи ще са малките държави,като България.
  • 97 Кико

    3 1 Отговор
    От снимката личи какво казва:-Ето така ще ги зграпча другомислещите и ще ги смачка! Ще ми бягат мискини, ще ви изям с парцали те!
  • 98 681

    2 3 Отговор
    мечта му е на Путлер да разтури Евросъюза
  • 99 Жокера

    1 1 Отговор
    Само му погледнете погледа на Мурзилката - поглед на 100% побъркан човек! Дрехите крият недъзи, очите - никога!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Бегай

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Borislav Popov":

    Хайде марш в Русията да лижеш задници и лапаш руски суджуци! Как е възможно такива родоотстъпници като теб да са в България! Вън!
  • 102 Кристиан

    0 0 Отговор
    Може да прогнозира че ще стане и владетел на света ама надали ще го бъде
  • 103 Койчо

    1 0 Отговор
    Който се е захванал с България, хаир не е видял! Справка : Латинска империя, Османска империя, СССР, сега идва ред на САЩ и ЕС!
  • 104 Путаранкин

    1 1 Отговор
    Най големият злодей,управлявал някога Русия!
    Нагъл и безочлив.
    Народа на Русия ще се отрече три пъти от него!
    Ще бъде заклеймен и забравен!
    Това е Прогноза!?
    По вярната!
  • 105 БПФ

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "бай Даньо":

    Ами ние сме най-бедната държава ИМЕННО заради ЕС до голяма степен, ама такива с промити мозъци като тебе не могат да го проумеят.
    - Колко ни струва затварянето на произвеждащите най-евтината енергия в Европа 2-4 реактор в Козлодуй - знаеш ли? - МИЛИАРДИ !!!
    - Колко са загубите ни от милион млади хора в трудоспособна и фертилна възраст, отвлечени с благоприятни финансови условия от ЕС? - Демографски загубата е неизчислима !!!
    - Колко ни струва наложената от ЕС "интеграция" на т.нар. "роми"? По 3.5 милиарда на година само като директни помощи !!!

    Реално само по тия три направления, ЕС ни нанесе над СТО МИЛИАРДА щети... ЕС убива България !!! э
  • 106 БПФ

    1 1 Отговор
    Освен това членството ни в НАТО и особено в ЕС е абсолютно НЕЛЕГИТИМНО !!!
    - Влизайки в ЕС, ние в огромна степен загубихме национален суверенитет... КОЙ взе решение за това? Народът-суверен някой попита ли го чрез референдум? - НЕ !!! Свикано ли бе Велико народно събрание за тая цел? - НЕ !!!! как така обикновено народно събрание взе това решение - щом по Конституция то няма такива прерогативи ???
  • 107 БПФ

    1 1 Отговор
    А господин Вова нищо чудно да се окаже прав. ЕСе управляван от изроди, дегенерати и изменници. В ЕС силово се налагат античовешки и антицивилизационни практики - приемане на орди диви мигри и безкрайна толерантност към истъпленията им, налагане на всевъзможни сексуални извратенячества като норма, война срещу реалната икономика (водена от екоталибани) и срещу всяка една нормалност, етническо прочистване на коренното европейско население за сметка на нашествениците... отидете в Западна Европа и гледайте какво се случва. Източна Европа все още се държи - но ако се опитата със сила да и наложат тия безумия - то ще стане това, което Путин казва.
  • 108 Валери

    3 0 Отговор
    Тоя смешник президент на най-бедната деградирала държава ще обяснява за икономика бахахаххаа
  • 109 cornholio

    0 0 Отговор
    Те и много "републики" във федерацията биха напуснали ама...
  • 110 4627

    0 1 Отговор
    АЗ КАТО ЧАСТ ОТ ТАКАВА СТРАНА ВЕДНАГА ИЗЛИЗАМ ОЩЕ ПРЕДИ НОВА ГОДИНА, КАКВО ИМА ДА ЧАКАМ 2028. АМИ ПОПЛАЩАХМЕ Я НА АМЕРИКАНЧЕТА , Я НА ЕВРОПЕЙЧЕТА, КЪДЕ ЗОРЛЕМ КЪДЕ НАСИЛА РАЗБИРАЙ БЕЗ ДА НИ ПИТАТ ДАЖЕ.. АМА АКО ТРЯБВА ЩЕ ПОЧАКАМ И ДО 2028 БИЛЯ. САМО ДА СЕ ИЗПРЪЦКАТ ИДИОТИТЕ В ЕС И ДА СЕ РАЗКАРАТ. ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА СЛЕДВА СВЕТЛИНАТА В ТУНЕЛА. ЗАСЕГА СМЕ ОЩЕ В ТУНЕЛА - ДЪЛГИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН ТУНЕЛ.. В СТРАНИ КАТО АНГЛИЯ ЗАРАЗАТА ДЕМОКРАЦИЯ НИКОГА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА КАТО ТАКАВА.. НО НИ Я НАТИКВАТ ПОД НОСА... ИЛИ БРЕЙКА ЩЕ ОТВОРИ И НАШИТЕ ОЧИ И ЩЕ ИЗМИЕ 30 ГОДИШНИЯТ СРАМ.... ДАНО.
    ЩОТО ВРЕМЕТО СЪВСЕМ НЕ Е ТЯХНО.... ЧЕ И НЕГО ЩЕ ОТНЕСАТ... КАКВО ДРУГО НИ ОСТАНА..
  • 111 Един доволен

    0 0 Отговор
    Относно поддръжка, на един от малкото останали диктатори в Света, а именно Путин, може да се каже, че ако не беше ЕС, то всички български граждани, учили и учещи в Англия и Западна Европа, то ако не бяхме членове на семейството, щяхме да плащаме поне 3 пъти повече за тях, само за такси за обучение, спрямо поданиците на Дребният Диктатор. Но в предвид, филма в който се намират (поддръжниците му), то едва ли ще могат да ме разберат. Няма да коментирам още много други плюсове на ЕС и ползите на всички, от най бедните, да най богатите в България от това членство. Със Здраве!!!!!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания