Last news in Fakti

22 Декември, 2019 09:45 3 099 11

Тръмп се оплака: Това е толкова нечестно!

  • доналд тръмп-
  • импийчмънт-
  • нанси пелоси

Президентът обаче похвали републиканците от Камарата на представителите за единството в гласуването срещу решението за импийчмънт

Тръмп се оплака: Това е толкова нечестно! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се оплака от решението на председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси да забави предаването на процедурата по импийчмънт на Сената, което ще забави процеса в контролираната от републиканците горна камара на Конгреса, предаде АР.

"Това е толкова нечестно", каза Тръмп на конференция на консервативни студенти във Флорида, организирана от консервативната организация "Turning Point USA". "Те нарушават Конституцията", добави той.

Пелоси отказа да предаде процедурата на Сената, отчасти за да даде по-добри възможности за преговори на демократите в горната камара на Конгреса, докато те се опитват да договорят правилата за процеса.

Лидерите на републиканците и демократите в Сената не успяват да се договорят дали ще бъдат допуснати нови свидетели и дали те ще дават показания пред сенаторите.

Очаква се Тръмп да бъде оправдан и по двете обвинения, а процедурата да започне следващия месец.

Тръмп похвали републиканците от Камарата за единството в гласуването срещу решението за импийчмънт. Президентът подкани младите консерватори да се противопоставят на "радикалната левица", подчертавайки, че "всеки от вас е на предната линия на борбата за защита на нашия начин на живот".

"Радикалната левица няма шанс срещу млади консерватори, които поставят Америка на първо място", добави президентът на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    13 4 Отговор
    Как хленчи кат...Бойку!
  • 2 Гост

    7 2 Отговор
    Животът по принцип е нечестен. Тръмп би трябвало да знае този факт след като няколко пъти бизнеса му е фалирал и той е падал от високо и наново е започвал бизнеса си.

    Коментиран от #4

  • 3 123

    8 3 Отговор
    ТРЪМП РЕВЕ КАТО МОМИЧЕНЦЕ-СЪЩИНСКИ ПУТЬО СЪЩО КАТО БОКО-ТИКВАТА.ТАКИВА РЕВЛЬОВЦИ СА ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ И НЕКАДЪРНИ ПРОСТАЦИ,МИСЛЕЩИ СЕ ЗА ВЕЛИКИ.
  • 4 Горо

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Как Тръмп е започвал от начало след всеки фалит на грандоманските му проекти? Той е обявявал компаниите си за публични, вследствие на което хиляди наивници се втурвали да купуват акциите му и с получените пари Тръмп е плащал огромните си дългове, като естествено после вложителите оставали с пръст в устата. Тоест тъй нареченият "успех" на Тръпп е основан на лъжата и кражбата.

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Горо":

    Че как се става милионер без да окрадеш наивните?
  • 6 onq s konq

    2 7 Отговор
    Доста нахално и грубиянско изявление за един президент в процедура на импийчмънт. Вместо да изрази уважение и зачитане на сената, конгреса и американските граждани от всякаква раса, пол и вяра.

    Коментиран от #7

  • 7 Гост

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Че те каубоите кога са имали по голям простак за президент?Чак те не го търпят вече.Кво се чудиш?
  • 8 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    МА, ТЯ ТИ Е СЪУЧЕНИЧКА БЕ "СТАР-СТАР-ТАПАНАР-ТЪП-ТРЪМП " !!! ВЯРНО -ЖЕНИТЕ СЕ СБРЪЧКВАТ ПО-БЪРЗО ОТ МЪЖЕТЕ , НО И ДВАМАТА СТЕ СМЪРТОФАЙНИЦИ СЪС СБРЪЧКОТЕВИЦА !!! КАК ДА НЕ СЕ РАДВАТ РУСИЯ И КИТАЙ -КАТО В САЩ Е КАТО ВЪВ ФИЛМА " ПЕЙТРИЪТ " !?!?!?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 нали

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    кой са тия "ваще братя"?
    Признай си, че си кафяв лайнарко.