25 Юли, 2012 17:13 2 348 2

Официално: Ким Чен Ун е женен

  • ким чен ун-
  • северна корея-
  • ким чен-ун

 

Държавната телевизия в Пхенян потвърди, че лидерът на КНДР Ким Чен Ун е женен за Ри Сол Цзу, съобщи южнокорейският министър на обединението.

По-рано днес телевизията разпространи невиждани досега кадри на управника и неговата "тайнствена спътница".

Двамата днес посетиха Народния увеселителен парк "Рунгра" в столицата Пхенян. Жената се появи за първи път на публично мероприятие на 5 юли. Тогава младата, късо подстригана дама седеше от дясната страна на лидера по време на концерт.

Съпругите на предишните вождове на КНДР – дядото и бащата на Ким Чен Ун - се появяваха пред публика рядко.

За личния живот на младия севернокорейски вожд, който наследи баща си през декември, няма никакви официални сведения. Неизвестна е дори точната възраст на Ким Чен Ун. Според различни източници той е роден през 1982 или 1983 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 comment

    0 0 Отговор
    Голям праз, че Чин Чан Чун се оженил. Ако беше се омъжил, ето това можеше и да е новина.
  • 2 Борис Бойков

    0 0 Отговор
    Корейките са красавици,но да не си в братска Северна Корея,където и там комунистическите изроди са на власт вече 70 години,а народът им също като нашия е умрял от страх и е обречен на глад и болести.