16 Февруари, 2020 13:11 2 918 20

Мъж и бременната му съпруга бяха застреляни в Калининград

  • калининград-
  • убийство-
  • пазар-
  • русия-
  • дете-
  • бременна жена

Брутално убийство в Русия

Мъж и бременната му съпруга бяха застреляни в Калининград - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Близо до Централния пазар на Калининград в Русия в престрелка са били убити двама души, предават руски медии. Полицията е отцепила района, а улица ул. "Баранова" е затворена за движение. Убиецът се е самоубил.

Полицията съобщава за двама убити при скандал за апетитно място на пазара. Загиналите са съпруг и съпруга, а синът им на 13 години е ранен и откаран в болница в тежко състояние. По предварителни данни мъж е открил огън по минувачите с ловна пушка.

Местни издания съобщават, че убитата жена е била бременна. Стрелецът също е продавач на пазара. 68-годишният мъж е направил опит да се самоубие и по-късно е починал в болница. Синът на убитата двойка е вън от опасност, но детски психолози още се опитват да го извадят от шока.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Borislav Popov

    17 34 Отговор
    В бандитската държава на Путен е така, дори и на бременни жени не прщават и за какво, за апетитно място на пазара...)

    Коментиран от #8, #17

  • 5 ⚡ Хрониките на Евразия

    12 5 Отговор
    За щанд на пазара ..
  • 6 Собственик на 433 крави и три мандри в България

    11 14 Отговор
    Тук също се очакват eкцесии между българските турци и русофилите за апетитни места, но не на пазара, а в парламента!
    Русия и Турция са на ръба на война в региона на Сирия, а както знаем НАТО се разграничи от Турция и няма да участва в тази война! Русофилите, комунистите и атакистите денонощно търсят крави и кравеферми в интернет?? Те са като магнит за привличане на все повече врагове и като един от големите млекопроизводители в северозападна България съм силно разочарован от използването на думата "кравари" като обидна квалификация към техните противници! Сутрин като пътувам от Враца към Монтана, където са повечето от кравефермите ми, единствената повтаряща се постоянно дума в интернет е "краварите...краварите"???Рекламирайки безплатно дейността на млекопроизводителите, явно се надяват тайничко да получат безплатно сиренце или кашкавалец към рублите?? Не господа!! Млечните продукти не са безплатни и можете да си ги закупите в най-близкия квартален магазин или хипермаркет. Купете си сиренце, саламурено или синьо, кашкавалец, масълце, кисело млекце да имате в хладилника, прясно мляко, стоплете си и изпийте чаша и това може да поуспокои вече силно болните ви комунистически и русофилски мозъци!! Надявам се де...може след това да пробвате и с лекарствата предписани ви от Карлуково...
  • 7 Бай хой

    4 10 Отговор
    Имената на убитите не са съвсем руски.

    Коментиран от #9

  • 8 Дориан

    8 10 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Друго си е да си безработен паразит, чието единствено занимание е да спами под статии

    Коментиран от #10

  • 9 Borislav Popov

    12 8 Отговор

    До коментар #7 от "Бай хой":

    Ти пък как ги разбра, че не са руснаци, паспортите ли си им проверявал ? Убиеца е азер, но с руско гражданство Фазиль Бахрамов, а убитите са руснаци, Вадим Янголенко и Дария Ефимова. Ако беше това нещастие да се случи в Германия или България, вие каскетоидите веднага щяхте да ревнете срещу Меркел и Баце. Но щом се е случило у вашта любима Рушийка, за Путен няма и дума да обелите разбира се и ще измисляте все едни такива простотии като твоите, ама те не не са руснаци, ама те такива и онакива. Дори и да не бяха руснаци, какво от това, те не са ли хора, или за теб само руснаците са хора ?
  • 10 Borislav Popov

    9 5 Отговор

    До коментар #8 от "Дориан":

    А ти не спамиш ли бе, каскетоид нещастен ? Какво общо има твоя коментар с тази новината ?
  • 11 На някой пука ли му за някакви руслямци

    6 4 Отговор
    На мене никак

    Коментиран от #12

  • 12 Бай хой

    2 6 Отговор

    До коментар #11 от "На някой пука ли му за някакви руслямци":

    Как да не им пука виж мнимия Борко как знае всичко. Той е 24 часа пред телевизора и със смартфони в ръка. Гледа само руски телевизии, на други вяра няма.
  • 13 Шопо

    2 0 Отговор
    Я пак !!! Двама убити и един самоубил се,не стават ли трима ? А?
  • 14 Vor v Kremle

    4 1 Отговор
    Tolkova brutalen banditizam i tokova bezkrupulni prestapnaci ima samo v bolshevishka Russia... Bil sam lichno svidetel na tezi razpri mejdu OPG ta v Moskva...vremenata na Silvestar, Globus i t. n... Tova e darjava na alkashite i socialnite urodi... rusofilite sa nai-dolnotoprobnoto pleme... utaikata...
  • 15 Уотсън

    1 0 Отговор
    боя се, че може да са роми от женския пазар
  • 16 Нормален

    3 1 Отговор
    Руски ценности
  • 17 Путин

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Пак от ануса ли ти го подадаха с аромата руския чеп.ама ти обичаш и американски черен негарски чеп след анусовите приключения да смучеш.
  • 18 съдияколибесов

    0 0 Отговор
    Делу нумер 46 или 64,амерска,уйдурма
  • 19 Селямалейкумсалам

    0 1 Отговор
    До краеведа 433,гледай кравите сърбай,млеконадоя и смучи биберона на бика,айде бегай
  • 20 русофил ислямист

    1 0 Отговор
    Любовта на Путин към исляма и дружбата му с такива изтъкнати хуманисти, като Кадиров и Ердоган поставя руснаците в подчиненото положение на жертви на безчинствата на всеки мюсулманин с руски паспорт. Путин им направи в Москва най-голямата джамия в Европа, а една четвърт от руската столица е недостъпна не само за руснаците, но и за милицията.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания