1 Октомври, 2012 11:16 14 898 16

Милионерка от лотарията почина от свръхдоза

  • 1 милион долара-
  • лотария-
  • аманда клейтън

Млада американка, спечелила 1 милион долара от лотарията в Мичиган, починала в дома на свои приятели от свръхдоза, съобщи „Ю Ес Ей Тудей“. Според думите на домакините Аманда Клейтън гледала с дъщеря си филм по телевизията, когато момиченцето притичало и казало, че не може да събуди майка си.


Въпреки че резултатите от аутопсията още не са готови, собствениците на дома потвърждават версията на полицията: че гостенката им е умряла от свръхдоза. „Още когато дойде у нас, тя беше в недобро състояние – краката й трепереха“, заявил домакинът, (ието име не се съобщава. Според него Аманда не можела да се справи психически с последствията от внезапно връхлетялото я богатство и още получавала храна от социална кухня. 25-годишната жена се притеснявала от вниманието на медиите  и се питала дали приятелите й не я търсят само заради парите.

Аманда Клейтън попада в полезрението на пресата през септември 2011 г., когато печели 1 милион от лотарията. Преди това тя получавала социални помощи и до момента така и не се била отказала от тях. „Смятах, че така е редно, тъй като не работя“, обяснила майката на две деца пред репортери.


Чрез съда Аманда била принудена да върне 5500 долара на държавата. „Какво е за нея тази сума?! Нищо! Тя я върна без възражения“, разказал приятел на починалата. Според нейните познати парите не я направили щастлива и тя с охота се освобождавала от тях, купувайки различни вещи за домакинството. Заделила средства и за бъдещото колежанско образование на сина и дъщерята. От милиона долари към момента и оставали едва 67 хиляди. „Сега всички пари на света не са в състояние да я върнат“, коментират близките й.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пловдив

    3 1 Отговор
    За жалост джакпотите биват улучвани все от някакви такива празноглави смешници,дето не знаят какво да правят с парите. А онези,които са достатъчно почтени,за да не се прехвърлят в сенчестия и тъмния сектор,нямат никакъв късмет и са принудени да работят за ниски заплати. Да бяха дали тия пари за лечението на деца,на хора,които имат нужда,не на тая... Хайде - за мъртвите или хубаво,или нищо...
  • 2 АЗ

    3 1 Отговор
    Типичен пример за изроденото им общество, наситено до пукване с такива незнаещи къде се намират индивиди......
  • 3 българин

    2 0 Отговор
    много странно в тая америка повечето които са спечелили джакпод не са сред живите случайност ли е,как мислите?
  • 4 Георги Иванов

    4 1 Отговор
    Че колко е един милион долара... като приспаднеш данъка и като си купиш една къща и една кола и е ги де, ще свършат.
  • 5 ТРОШАЧА

    4 0 Отговор
    ЕЕЕЕЕ ВИЕ СЕ УЛЯХТЕ !? КОЛКО БИЛИ ЕДИН МИЛИОН ДОЛАРА ...? ТОЧНО ТОЛКОВА ЧЕ АКО НЕ СЕ ПРАВИШ НА ГОЛЯМ БАРОВЕЦ И НЕ КУПУВАШ КАМАРИ ОТ БЕЗМИСЛЕНИ ВЕЩИ ИЛИ ИМОТИ ЩЕ ЖИВЕЕШ СЪВСЕМ СНОСНО БЕЗ НАПРЕЖЕНИЕ БЕЗ ОСОБЕНИ ГРИЖИ И С ДОБРО ЗДРАВЕ ЕСТЕСТВЕНО И ОЩЕ ПО-ДОБРО НАСТРОЕНИЕ !!!
  • 6 мдаааа

    0 1 Отговор
    Немоеш и едно бугати да си купиш,тцтцтц.Те да ми се паднат,па,както казват хората-нахрани бедния,пък него питай де ще .ере.
  • 7 IceHeart

    1 0 Отговор
    " 1 милион долара не били пари" Това може да го каже човек, който има 10 пъти повече! За мен са много пари, сигурно ще останат и за внуците, ма няма как да ги спечеля, не играя лотария! Нали не мислите, че жената се е самоубила, защото има много пари, а защото постоянно, са я цицали, като крава на село, чакат я да се прибере, и всички приятели и близки и се мазнят да вземат някой лев! Не е издържала, на напрежението, че парите когато свършат, ще почнат да я бъзикат, че е изхарчила парите и няма да и дават помощи! За това е драги събратя! От високо когато паднеш боли повече!
  • 8 Пернишки винкел

    1 1 Отговор
    Спечелени са от лотарията и спечелилият ги има пълното право да се разпорежда с тях както намери за добре. В този Пловдив са само някакви изкуфели индивиди, които уж мислят за доброто на другите, но всъщност завиждат и то яко. Навремето познавах едни келеши оттам, които ми държаха сметка защо мен са ме назначили в голяма фирма като експерт, а те живеели по квартирите със сто лева на месец и многолюдна челяд. Представяте ли си колко здраво е надничането в чуждата чиния у нас, щом съвсем невинен и непознат човек като мен трябва да отговаря за бедите и нещастията на онези, живеещи със сто лева на месец?! Всичко е вярно - и за цицането като крава, и за по-разумното използване на сумата, но самата идея, че богатството се падало все на празноглавци и те трябвало да направят нещо за благото на околните, вместо да употребят сумата за собственото си благополучие е безумна! Релевантаната статистика показва, че, в общи линии, всички спечелили правят едно и също - харчат парите...Останалото е празно джафкане и завист!
  • 9 Мартин Спасов

    2 0 Отговор
    ходи си у село и не говори за Пловдив.
  • 10 Ники Николов

    1 0 Отговор
    ако харчи6 по 3000лв на месец, което не е много на година са 36 000 за 27 години и една стотинка няма да има6 ако си на 30 на 66 си без пари и стар
  • 11 xxx

    2 0 Отговор
    Винкелче иди се предай за скрап да свършиш нещо полезно за себе си и околните.
  • 12 онзи

    0 0 Отговор
    Колко от Вас са играли тото-2 и са печелили поне 4 ка?Ако стане грешка и спечелите 6ца ,след това "онези" няма да направят грешка и или ще се самоубите с чук в тила или ще изчезнете безкрайно.
  • 13 До Николов

    0 0 Отговор
    Николов - ако направиш глупостта директно да харчиш парите ще свършат.

    Ако ги вкараш в банка при 5% лихва всяка година ще получаваш лихви в размер на 50 000 което са 4 000 на месец. И парите няма да свършат.
  • 14 Гост

    0 0 Отговор
    Много чудно ми се видя, като има 1 млн. да прецени, че все още е социално слаба и да продължи да взима помощи?
    Още тогава е трябвало да се замислят тая дали е с акъла си?
  • 15 мдаааааа

    0 0 Отговор
    до Онзи,6 пъти е по голяма вероятността да те удари гръм,от колкото да спечелиш от тотото 6-тица,така че нека си помечтаят за лихви-михви и т.н.
  • 16 аха

    0 0 Отговор
    Още една куковица.