Last news in Fakti

9 Октомври, 2012 09:22 2 881 0

Убиха крупен наркобос в Мексико

  • наркобос-
  • убит

Главатарят на мексиканския наркокартел "Сетас" Ериберто Ласкано Ласкано е бил убит при престрелка със силите на реда в северния щат Коауила, близо до границата със САЩ, съобщи снощи министерството на военноморския флот, позовавайки се на предварителен доклад на съдебните медици.

В комюникето си министерството посочва, че се чака окончателният резултат от експертизите, но първоначалният оглед показва, че един от убитите в престрелката е Ериберто Ласкано Ласкано с прякор "Ел Ласка", лидер на тази групировка за контрабанда на наркотици към САЩ, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

Той фигурира на едно от първите места в правителствения списък на издирваните наркотрафиканти и за залавянето му е обявена награда от 2,6 милиона долара. Към тази сума Вашингтон добавя 5 милиона долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: