Last news in Fakti

12 Ноември, 2012 13:41 2 249 3

Втора жена замесена в свалянето на шефа на ЦРУ

  • жена-
  • цру-
  • любовница-
  • оставка-
  • петреъс
Втора жена замесена в свалянето на шефа на ЦРУ - 1
Джил Кели

Стана известно името на втора жена, замесена в скандала с оставката на директора на ЦРУ Дейвид Петреъс. Това е 37-годишната Джил Кели, която живее в Тампа, Флорида. Именно благодарение на нея ФБР е започнало разследването по отношение на бившия вече шеф на разузнавателното ведомство на САЩ, тъй като тя била заплашвана от любовницата му, съобщи "Дейли мейл".

Кели е работела в базата на ВВС „Макдил“ в Тампа, където се намира щаб-квартирата на централното военно командване на САЩ.

Началото на разследването е сложено, когато преди няколко месеца Джил Кели се оплаква във ФБР, че някой й праща на имейла заплашителни писма. Следите водят до 40-годишната журналистка Пола Бродуел, която, както впоследствие се оказва, активно си е кореспондирала с Петреъс като негова биогарфка. Съдържанието на тези съобщения недвусмислено свидетелства и за любовна връзка между тях. В едно от  писмата дори ставало дума за "секс под масата", твърди "Ню Йорк дейли нюз".

Що се отнася до Кели, характерът на нейните отношения с главата на ЦРУ остава неясен. Някои източници твърдят, че между нея и генерала също е имало близост, други смятат, че са ги свързвали чисто дружески отношения, тъй като тя отдавна се познавала със семейството на Петреъс.

Самата тя вчера разпространи декларация: „Нашите две семейства се познават от 5 години. Ние винаги сме уважавали неговия личен живот и този на семейството му и бихме желали същото отношение към нас и нашите три деца“.

Както Факти.бг по-рано съобщи, оставката на Петреъс бе приета от президента Обама и за временно изпълняващ неговата длъжност бе определен Майкъл Морел. В Американската армия и спецслужбите съпружеската невярност се приема за съществено провинение, тъй като може да доведе до изтичане на секретна информация и заплаха за националната сигурност на страната. По правило подобна простъпка влече след себе си сурово наказание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така е било ,така ще си и остане...

    0 0 Отговор
    който не е разбрал още е крайно време да разбере, че три неща започващи с буквата'' п ''командват този свят от както съществува,дано се досетите кои са те.
  • 2 ....007

    0 0 Отговор
    Това не е секс скандал , а добре обмислена конспирация . Петреъс
    отлично знае ,че неговата дейност се следи от други структури .
    Кели и Бродуел най вероятно са агенти на Мосад .
  • 3 никсън

    0 0 Отговор
    ей големи палавници тия в ЦЕ ПЕ УТО , бре !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! явно са скрити хипита !!!!!!!!!!!!!