Last news in Fakti

3 Януари, 2013 11:09 4 320 1

В Испания хванаха българи-педофили Видео 18+

  • испания-
  • педофили-
  • педофилия-
  • българи

Най-малко 20 души са били арестувани при широкомащабна акция на испанската полиция срещу педофилията в 19 провинции в страната. Сред задържаните има и българи като техният брой и имена не се съобщават.

Срещу 17 души на възраст между 21 и 69 години предстои да бъдат повдигнати обвинения за създаване на мрежа за разпространение на педофилски материали в интернет.

Полицията като доказателство е задържала 12 твърди диска, три преносими компютъра, четири флашки, два мобилни телефона, един iPad, фотоапарат и шест SD карти. Във всички тези неща е намерено педофилско съдържание.

Полицията случайно е попаднала на педофилската мрежа при рутинно проучване дали чрез сайтовете за споделяне на музика и филми се разпространява пиратско съдържание.

Вместо пирати, властите с изненада установили, че действа стройна мрежа за разпространение на снимки и филми с порнография с малолетни. Това принудило полицията да проведе операция по разбиването на мрежата в Мадрид, Аликанте, Барселона, Кадис, Майорка, Леон, Малага, Навара, Саламанка, Севиля, Тенерифе, Валядолид, Лас Палмас, Валенсия, Сарагоса и други.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаана

    0 0 Отговор
    Oh, все се гордеех че при нас такива по малко ги има! Направо срам!
Новини по държави: