Last news in Fakti

23 Април, 2021 19:52 2 234 1

Саудитска Арабия забрани вноса на ливанските плодове и зеленчуци

  • саудитска арабия-
  • ливански-
  • дрога-
  • фенетилин-
  • забрани

Мярката е взета поради зачестилите случаи на внесена дрога от Ливан

Саудитска Арабия забрани вноса на ливанските плодове и зеленчуци  - 1
Снимка : Shutterstock

В петък Саудитска Арабия забрани внасянето на ливански пратки с плодове и зеленчуци поради скок в контрабандата на наркотици от страната, съобщи ДПА.

Забраната ще влезе в сила от неделя и ще продължи, докато ливанските власти не предоставят „адекватна и надеждна гаранция“ за спиране системният внос на дрога в кралството, предаде Държавната саудитска информационна агенция (SPA).

Службите в Саудитска Арабия забелязват все по-чести опити да се внасят наркотични вещества, скрити в стока, внасяна от Ливан.

Забраната бе обявена малко след като властите на кралството съобщиха, че са осуетили опит за внос на Фенетилин (синтетичен наркотик), скрит в пратка от нар, идваща от Ливан.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И ТУКА ТРЯА ДА СПРЪТ БАНАНИТЕ

    0 0 Отговор
    Хиляда пьти фащаха бяло в тях.