Last news in Fakti

4 Февруари, 2013 00:00 592 2

Защо се сърдим на Фарадж?

  • найджъл фараж-
  • великобритания

Проблемът за отношението на англичаните към България е в самите българи

"Ако бях българин, веднага щях да избягам оттам". Това заяви по Би Би Си лидерът на Партията за независимост на Великобритания Найджъл Фарадж. За пореден път той отправи остри критики към България в емисията на "Време за въпроси" на британския телевизионен канал.

Причините за острата му реакция се крият в това, че по думите му България е в ужасно състояние, съдебната система не е независима, а мафията реално ръководи икономиката.

"Безотговорно и дори глупаво е от януари следващата година да отворим нашите граници за 29 милиона хора от Румъния и България", твърди Фарадж.

Британският политик вече е персона нон-грата. Обидихме му се, нацупихме се. Ядосано засукахме мустак, поклатихме глава и с мътен поглед промърморихме: "Ще видиш ти!"

Всъщност какво каза той? Излъга ли? Защо ни разсърди? Още


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 муспи

    0 0 Отговор
    Какво трогателно съвпадение на интересите на синедриона с английския политик! Такова единство е било и при Освобождението, Балканските войни, определяне зоната на Съветската империя (Сталин е мислел да влезе и в Гърция, но Чърчил го изпреварил - неловко е съюзници да се счепкат за сомалийските негри) и геноцида ни при демокрацията.
  • 2 хаана

    0 0 Отговор
    съдебната система не е независима, а мафията реално ръководи икономиката. Ето с това е казано всичко. Действително който може да бяга, аз оттдавна го направих и несъжалявам. Много красива страна, но неможе да се избави от мафията и ДС / псевдо комунисти и социалисти..борци!