Last news in Fakti

26 Септември, 2021 18:17 1 333 7

Тръмп не се отказа: Само болест може да ме спре от участие на изборите през 2024 г.

  • тръмп-
  • избори-
  • 2024 година-
  • болест-
  • спиране

Той беше на 75 години, когато за първи път встъпи в длъжност през 2017 г.

Тръмп не се отказа: Само болест може да ме спре от участие на изборите през 2024 г. - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Само болест може да ме спре от участие на изборите през 2024 г., отсече бившият президент на САЩ Доналд Тръмп в интервю за Real America's Voice

Тръмп беше питан многократно за плановете си за президентските избори през 2024 г., но също толкова многократно отклоняваше отговора. Липсата на категоричен отговор Тръмп оправда със законодателството в САЩ относно предизборните кампании, и финансовото им отчитане. Затова този път водещият зададе въпроса по различен начин: "Има ли някаква причина, която да ви попречи да участвате в изборите?"

"Е, това може да е лошо обаждане от лекар или нещо подобно. Това също се случва", отговори Тръмп, цитиран от БГНЕС.

„Но всъщност, знаете ли, аз се чувствам добре и просто не мога да гледам какво правят с нашата страна“, добави той.

Тръмп беше на 75 години, когато за първи път встъпи в длъжност през 2017 г. Тогава той беше най-старият президент на САЩ. Байдън обаче счупи рекорда, като встъпи в длъжност на 78- годишна възраст.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лепа Брена

    12 2 Отговор
    Доналд Тръмп В МОМЕНТА е на 75 години - роден е през 1946 година.
  • 2 Ръб

    15 1 Отговор
    По-добре лудия, отколкото ошафа.
  • 3 гост

    13 2 Отговор
    Тръмпии,тръмпии то не се знае утре сатанистите какво са намилсили ти за след 3 години говориш!!! до тогава може да няма парични знаци и ти да не си милиардера дончо !!!ЗАЩО КАТО БЕШЕ НА ВЛАСТ НЕ АКТИВИРА АРМИЯТА ДА ОПРАСКАТ ЦЯЛАТА САТАНИСТКА КЛИКА БЕ ПИЧ??? А СЯ СЕ ЧУДИШ КВИ ГЛУПОСТИ ДА ПЛЕЩИШ !!! ОТИДЕ КОНЯ В РЯКАТА ....
  • 4 От страни

    6 2 Отговор
    Нищо нема да му позволят. Щом извъртяха нещата при Тръмп президент смятай как ще ги обърнат като е само Тръмп кандидат. Завърши проверка в един от избирателни райони на Аризона. Към края на проверката една от мадамите - Лиз Неипомняимето написа че са лткрили 176 хиляди непреброени гласове и 96 хиляди гласове на измислени хора или хора отдавна напуснали този район. В този район Байдън спечели с 10 000 гласа. Но когато отчетоха резултата на проверката тия дватриста хиляди исчезнаха от отчета. Сега почват преброяване в други 4 района. Трябваше да ги мачка когато генерал Флин беше готов със своите командос, а сега и да приказва и да не приказва.
  • 5 БРЦК

    2 1 Отговор
    Да бъде Тръмп
  • 6 БРЦК

    4 1 Отговор
    Пушека на ВОЙНАТА ВЕЧЕ ДИМИ . САЩ НА ЧЕТИРИ ДА БЪДЕ. ЕС НА СЪСТАВНИТЕ СИ СТРАНИ ДА БЪДЕ. СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ
  • 7 The Bear

    0 0 Отговор
    Статията е с неточни данни - Тръмп беше на 70 години при встъпването си в длъжност!!! А сега е на 75 години. Джо Байдън беше на 78г, а скоро ще навърши 79 и ще започне 80-тата.