Last news in Fakti

3 Октомври, 2021 09:17 1 786 1

Taiwan Excellence подкрепя социалната промяна с тематичната кампания #SharingIsCaring

  • тайван-
  • taiwan excellence-
  • #shariniscaring-
  • инициатива-
  • иновации-
  • социална промяна-
  • награда-
  • taitra-
  • търговия

Кампанията #SharingIsCaring дава възможност за финансиране на социални иновации и проекти на физически лица, фирми, неправителствени организации и социални институции от цял свят

Taiwan Excellence стартира глобалната си кампания Sharing is Caring, която има за цел да подкрепя проекти и идеи, свързани с развитието на социална дейност и опазване на околната среда. През тази година платформата е отворена за България и всички желаещи могат да изпратят предложенията си до 31 октомври.

Кампанията Sharing is Caring е отворена за кандидати, които са физически лица, фирми, неправителствени организации и институции, и които търсят финансиране за своите проекти. Българските кандидати ще се борят с идеи на социални предприемачи от целия свят, а трите най-добри проекта сред всички кандидатствали ще получат парична награда в размер на 10 000 щатски долара и бюджет за реализация на своята идея на стойност до 150 000 щатски долара.

Комисия от жури, която включва специалисти в областта на социалните дейности и преподаватели в различни области ще подбере до 12 предложения, които ще бъдат представени в платформата Sharing is Caring, като тримата победители ще бъдат определени след публичен вот.

Официален партньор на кампанията Sharing is Caring за България е Тайвански търговски център – София, международен клон на TAITRA (Тайвански съвет за развитие на външната търговия) за насърчаване на търговията и инвестициите между Тайван и България.

За повече информация: https://share-care.taiwanexcellence.org/

Още за Taiwan Excellence

Taiwan Excellence награждава иновативни продукти, произведени в Тайван, които предлагат добавена стойност на потребителите от цял свят. Всички продукти, носещи този символ, са избрани заради отличните си постижения в дизайна, качеството, маркетинга и производството. Наградата за отлични постижения на Тайван е инициирана от Министерството на икономиката през 1992 г., и е призната от 102 държави.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпрос

    1 0 Отговор
    малко съм объркан сега sharingls caring ли е sharing is caring ли е или е shariniscaring ??? понеже и трите са написани в статия та незнам ко е вярното …