17 Октомври, 2021 09:26 2 115 29

40 хиляди протестираха във Франция срещу Covid сертификатите

  • франция-
  • коронавирус-
  • протест

От началото на август французите трябва да представят сертификат

40 хиляди протестираха във Франция срещу Covid сертификатите - 1
Снимка: БГНЕС

Най-малко 40 000 души участваха в поредните протести срещу задължителното представяне на Covid сертификат за достъп до редица обекти във Франция, съобщава ТАСС, като се позовавана местни медии. Според вътрешното министерство акции на недоволство е имало на над 170 места в страната. В Париж участниците са били около 5000. По време на протестите са задържани петима души.

От началото на август французите трябва да представят сертификат при посещение на заведения, музеи, театри, големи търговски центрове и при пътуване с влак или самолет.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    95 1 Отговор
    Грабвайте тоягите и паветата!
  • 2 БАЙ Х@Й‼

    117 1 Отговор
    Видяхте ли десетминутен репортаж по трите неНАЦИОНАЛНИ телевизии за това ❓❓❓

    Коментиран от #3, #8

  • 3 Дада

    50 2 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й‼":

    А дано, ама надали
  • 4 въпросче

    1 21 Отговор
    Какво е това:сутиен за Раул? Първият,който казвал истината. Коя истина?

    Коментиран от #28

  • 5 Доктор Гилотен

    58 0 Отговор
    Ползвайте изобретението ми срещу управляващите,няма да ви е за пръв път
  • 6 Значи

    89 0 Отговор
    Са били поне 400 000..
  • 7 Рошко

    82 0 Отговор
    Лъжете, минимум са били 400000 а и в цяла Италия стачкуват и не са антифашисти а нормални хора
  • 8 Рошко

    59 0 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й‼":

    По новините не, ама в тубата ги има

    Коментиран от #9

  • 9 БАЙ Х@Й‼

    77 1 Отговор

    До коментар #8 от "Рошко":

    Точно това е въпросът ! Защо медиите които УЖ ни информират за това което става по света , КРИЯТ НЕудобните новини ❓

    Коментиран от #10, #20

  • 10 Майна

    40 0 Отговор

    До коментар #9 от "БАЙ Х@Й‼":

    Интелигентен човек си, само малоумните не могат да разберат за какво иде реч...ТОЗИ И МНОГО ДРУГИ СА ОЦАПАНИ СЪС ПРИЗОВАВАНЕ ЗА САМОЛИКВИДИАНЕ НА ХОРАТА...ТЕ НЯМА ДА СТРЕЛЯТ ВЪВ ВАС , ТЕ ЩЕ ВИ НАКАРАТ САМИ ДА СЕ САМОУБИЕТЕ ...
  • 11 1100

    47 2 Отговор
    В целия свят протестират против ваксините.Защо не публикувате ,бройката умрели от ваксините.Защо има бум на заболели ваксинирани 90% евреи,в Израел?Пишете ,за другите страни отказващи ваксинация-Щвейцария,как е в Щвеция,Белгия,Холандия,какво се случва в Англия, защо протестират гърците,след принудата да се ваксинират, под заплаха от уволнение,защо само17% от българските лекари са ваксинирани???Не пишете,защо цигани не искат ваксини-само,легенди и слухове за "чипиране",за тромби, алергични шокове,астматични пристъпи, раково болни-това не е легенда/и, а истина.Защо всички смъртни случаи се обявяват за преминали в отвъдното българи от ковид19?Кой най-после ще каже истината?И защо ,няма руска ваксина-две,на брой.Националната телевизия с различните си продажни канали, от сутрин до вечер ни пълни главите със страшни истории-колко,умрели има от ковид19,колко ,берат душа,и за капак,как ще си отидем от ковид19.Французите, винаги протестират.Няма да се учудя,ако се върнат към смъртното наказание/гилотината/заради грешки на правителството.Мислете и вземете правилното решение с оглед вашето здраве и особено с придружаващи заболявания-рак,астма,туберкулоза ,пиелонефрит,МСБ/мозъчно-съдова болест/, ИБС/исхемична болест на сърцето/алергия.

    Коментиран от #13

  • 12 БРЦК

    39 0 Отговор
    Не са 40 000 а 40 милиона . СМЕЛИЯТ нормарен човек не иска да е роб и за бъде убит . Затова Война щом искате война кръвта вече се лее. 12 на сто увеличена смъртност след започване на "ваксата-отрова. НЕ СЕ САМОУБИВАЙТЕ НЕ ПОДПИСВАЙТЕ ДОКУМЕНТА ПРИ ПОСТАВЯНЕ НА ИГЛАТА -ОТРОВНА
  • 13 БРЦК

    36 0 Отговор

    До коментар #11 от "1100":

    Само аутопсията доказва пличината за смъртта . Аутопсии няма установени случаи на смърт няма . Самото министерство неможе да отговори на въпроса. Човек не умира от грип ако е с нормално здраве и няма хронични болести. Грипа не го убива а здравната система. Нито един написан умрял от ковид няма в къщи. Всички умрели от ковид в болница -УБИТИ от здравната с-ма

    Коментиран от #17

  • 14 БРЦК

    37 0 Отговор
    Излизайте ако искате да живеете бийте се за семействатаи децата си като дяволи за да го има утре . Свободата е отнета сега искат душите ни вярата ни в бога. Искат да ни НЯМА . Не ние сме много легиони . Ние сме божии не на продажните политици не на банките на никого освен на ГОСПОДА БОГА. СМЪРТТА ИЗРАВНЯВА ВСИЧКИ
  • 15 Студопор

    35 1 Отговор
    Браво, Франция!! И в Милано протестират. Цяла Европа крещи срещу тъпите зелени паспорти и други подобни ограничения, само България мълчи като пукел. Срам и резил!!
  • 16 Смърт за ваксините

    27 0 Отговор
    Отрова никога няма да си сложа !!!!!!!!!
    Свободата няма да ни вземете !!!!!!!
    Само протести и терор за изгнилите правителства !!!!!
    Трябва да се оправи причината а не следствието!! Всичко идва от правителствата дето налагат отровата-ваксината!!!
  • 17 Браво!

    25 0 Отговор

    До коментар #13 от "БРЦК":

    Напипа истината.Защо няма починали хора от Ковид в домовете им?Защо всички Ковид болни умират в болницата? Една френска сестра го каза: че болните умират от експериментални коктейли лекарства .За което ни е забранено да говорят .И как един световен лидер,управник досега не умря от короната...Умират стари и болни хора,които при постъпване в болницата предават богу дух.
  • 18 Емор

    22 0 Отговор
    Турските медии пишат че са 200.000 хиляди души, Не сте коректни...Фактъ
  • 19 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    0 18 Отговор
    40 хиляди протестиращи за територията на Франция е нищо като брой.Вече няма такива протести ако има останали малка част да се подготвят за голям престой у дома.Когато се изморят да си бият ваксината може би и ще е платена.Дано не им се наложи да потърсят помощ в болница няма да бъдат приети което е още по лошо от това да не те пуснат на кино или в ресторант .

    Коментиран от #21, #22, #23

  • 20 Костова

    14 0 Отговор

    До коментар #9 от "БАЙ Х@Й‼":

    Не само, че Световните медии ни предоставят изкривени новини.Ами и господарите им определят, кое действително се е случило. Според тях, де. Няма новина, няма събитие. Иди да се ваксинираш за трети път, няма какво да умуваш какво се случва по света. Ние ще те информираме за онова, което трябва да знаеш.
  • 21 БРЦК

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Излизайте ако искате да живеете бийте се за семействатаи децата си като дяволи за да го има утре . Свободата е отнета сега искат душите ни вярата ни в бога. Искат да ни НЯМА . Не ние сме много легиони . Ние сме божии не на продажните политици не на банките на никого освен на ГОСПОДА БОГА. СМЪРТТА ИЗРАВНЯВА ВСИЧКИ
  • 22 БРЦК

    6 0 Отговор

    До коментар #19 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Предателите на човечеството ще умрат последни защото тяхната смърт ще е дълга-мъчителна.С тия думи разделяш хората . Тия които не се дупчат нямат права ли не плащат данъци ли Аз не давам и стотинка от моите пари за тази отрова . Никой не ме пита но време дойде нормалните хора ДА ПИТАМЕ ЗАЩО КОЛКО КЪДЕ НА КОГ ТОЧНО НИ ПРОДАДЪХТЕ. И ТОГАВА ЗАПОЧВА ОПРАВДАНИЕ. НО ТОЗИ ПЪТ ЗАРАДИ УБИЙСТВАТА МИЛОСТ НЯМА ТОВА Е ГЕНОЦИД СРУЩУ БОГА
  • 23 Аватар

    6 0 Отговор

    До коментар #19 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Ковид ваксините ще могат свободно да се купуват в аптеките едва когато получат лиценз.Иначе те и сега са платени,но от бюджета на държавите.

    Коментиран от #24

  • 24 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    0 6 Отговор

    До коментар #23 от "Аватар":

    Ама сте ме атакували като че ли аз я направих задължителна.Ще ви чипират,отрова има вътре ,ще смените пола не по ваше желание.На мен рога ми пораснаха и копита майтапя се.Спрете глупостите и психозата Китай и други държави кото се ваксинираха не умряха .Все още имате избор и за ваша сметка здравето ви .Правителството трябва да предложи iPhone наблюдавам чета че българите много обичат марката /младите момчета не могат да си намерят приятелка/ за всички онези, които не са ваксинирани .... процентът на ваксинации ще се увеличи значително, особено сред младите хора

    Коментиран от #25

  • 25 Аватар

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Къде видяхте атака в поста ми?Мога ли да си купя в аптеката ковид ваксина - не.Ваксините дарение ли са за държавите - не.

    Коментиран от #26

  • 26 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    3 2 Отговор

    До коментар #25 от "Аватар":

    Включих общо и другите които са писани към мен .Извинявай така е държавата плаща ,мислете за здравето си да не се затрием българите като нация ,ако е вярно това с починалите от корона .
  • 27 кочо

    3 1 Отговор
    сменете незабавно микрон със друг президент.
  • 28 Научих че

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "въпросче":

    1.Не е сутиен, а думата означава още подкрепа.; 2. Директорът на средиземноморския институт по инфекциозни болести в Марсилия професор Дидие Раул е първият във Франция, които скочи срещу пЛандемията.
  • 29 Грух

    0 0 Отговор
    Сега ЕС и ФАЩ да наложат санкции на Франция. Като на Беларус. Иначе - стандартите са двойни.
Новини по държави: