Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 14:18 2 902 13

Скандал със сина на говорителя на Кремъл

  • дмитрий песков-
  • русия-
  • шофьор-
  • син-
  • шофиране-
  • скандал-
  • социални мрежи-
  • мики песков-
  • катастрофа

Песков каза, че авторът на това съобщение не е неговият син

Скандал със сина на говорителя на Кремъл - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Статус на сина на говорителя на Кремъл в социалната мрежа „Инстаграм“ по повод на тежък пътен инцидент предизвика брожения в общественото пространство в Русия, съобщава руската редакция на Би Би Си, предаде bTV.

В неделя в профила на 17-годишния Мики Песков се появи коментар за тежка катастрофа с две жертви на „Кутузовски проспект“ в Москва, станала предишния ден. „Толкова странна психологическа глупост: Всеки път, когато видя катастрофа, или още повече, някой от моите познати участва в катастрофа, всеки път си обещавам да карам с главата си и да не натискам педала, но минават два-три дни и същото нещо започва отново", се казва в публикацията, пише Би Би Си.

Публикацията завършва с думите: „Аз и всички останали, които познавахме този човек, ще продължим да шофираме, но все пак се надявам, че тази ситуация ще научи някого на нещо“. Публикацията предизвика голям отзвук в социалните мрежи и се възприе за признание на сина на прессекретаря на Кремъл Дмитрий Песков за системни нарушения на правилата за движение, включително шофиране преди навършване на пълнолетие.

Самият говорител на президента Песков каза, че авторът на това съобщение не е неговият син. „Той не кара! Той е този, който е публикувал чужд пост! Репост", заяви Песков за „РИА Новости“. В събота две коли се блъснаха на „Кутузовски проспект“ в Москва, а трета се вряза в тях. Автоблогърът Саид Губденски, близък познат на Мика Песков, е шофирал колата, за която се твърди, че е предизвикала инцидента.

Губденски е загинал, а спътникът му беше настанен в болница и почина по-късно. „Двадесет и осем годишният мъж, който управлявал колата, преди това е бил многократно привличан към административна отговорност за нарушения на правилата за движение на Руската федерация, включително в Москва, и е бил лишен от право да управлява превозно средство“, съобщиха от прокуратурата на Москва. Губденски многократно е публикувал видеоклипове, в които демонстрира опасно шофиране, а също така е карал кола без регистрационни номера.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САТЪРА НА ХАНА

    47 4 Отговор
    СКАНДАЛ Е КОГАТО 70 ГОДИШНА ПРОДАВАЧКА НА ВЕСТНИЦИ ИЗГОРИ ЖИВА В ПЛОВДИВ В БУДКАТА КЪДЕТО ПРОДАВА ВЕСТНИЦИ И ЖИВЕЕ ЗАЩОТО Е ИЗГОНЕНА ОТ КВАРТИРАТА И
    .......
    ТЪПИ ПАТКИ СОФИЙСКИ
    ....
    ЧЕГЪРКАНЕ И НА МЕДИИТЕ ИДИОТИ

    Коментиран от #3

  • 2 Логично

    11 2 Отговор
    Който търси беля,със свещт я намира.
  • 3 Бегай !

    5 21 Отговор

    До коментар #1 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Ами ,тази женица нямали деца,роднини ? Лаеш,колкото да не заспиш.Има и социални домове.

    Коментиран от #7

  • 4 РАДИО СВОБОДЕН ТАЛИБАНАН👳

    14 7 Отговор
    ...ДО БГ.РУСОФИЛИЯ...В „ТУБАТА” Е ПЪЛНО С ВИДЕО КЛИПОВЕ ЗАСНЕТИ ОТ РЕГИСТРАТОРИТЕ В КОЛИТЕ.ТОВА КОЕТО СТАВА ПО БГ.ПЪТИЩА Е КАТО КАРЕНЕ НА КОЛИЧКИ В ЛУНА ПАРК В СРАВНЕНИЕ С ТОВА В РФ.😱😱😱

    Коментиран от #12

  • 5 В Русия е джунгла

    12 11 Отговор
    Там на пътя са само талибани.
  • 6 Мими

    12 1 Отговор
    Че нищо ново и у нас е така и то всеки ден, нали шофирам и виждам , че всеки ден баровци са на Парад!!!!?
  • 7 Посетител

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бегай !":

    Случайно да си пробвал да настаниш свой близък в такива домове? Списъците с чакащите са по-дълги и отнема повече време отколкото за нова ЛАДА от Мототехника навремето! Не съди ако не си наясно с нещата!
  • 8 1944

    0 7 Отговор
    използвайте райд срещу размножаването на болшевишките паразити
  • 9 село

    2 5 Отговор
    Кой е казал, че в Русия нещата са наред. Там на своите не прощават, ала на средноазиатските мюсулмани всичко позволяват. Политика на приобщаване.
  • 10 От страни

    5 0 Отговор
    Това нищо не е. Идете в раздел "Враца" та вижте как се истрепаха из врачанско - само това има в раздела. Тия младежи май по добре щеше да бъде да карат жигули и москвичи - по малко щеха да бъдат поразиите.
  • 11 Рико

    0 6 Отговор
    Порасна им работата на руснаците, добре че умря СССР та започнаха и на коли да се возят.

    Коментиран от #13

  • 12 Рико

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "РАДИО СВОБОДЕН ТАЛИБАНАН👳":

    Пази Боже, сляпо да прогледне.
  • 13 Сивата чапла

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Рико":

    Моли се на не започнат да карат пак танкове, умнико!

    Москва Берлин!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания