Last news in Fakti

22 Декември, 2021 17:50 1 208 15

Русия очаква преговори със САЩ до няколко седмици

  • русия-
  • сергей лавров-
  • сащ

Това обяви Сергей Лавров

Русия очаква преговори със САЩ до няколко седмици - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия очаква да проведе преговори със САЩ през следващия месец. Това обяви руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от ТАСС.

Руското правителство изпрати предложения до американската администрацията. Идеята е да се гарантира мир в региона.

Страната настоява да получи увереност в своята безопасност по границите. Първият кръг от преговорите е договорен за началото на следващата година.

Планирано е в разговорите да участват и представители на водещи международни групи. Говорителят на руското президентство Дмитрий Песков коментира въпроса.

Той обяви, че няма ясно срокове за провеждането на преговорите. Предложенията вече са разгледани.

Представители на Белия дом обявиха, че някои от тях могат да бъдат обсъдени.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рашата не е на зор

    10 7 Отговор
    Може да очаква както няколко седмици,така и няколко години.Който е на зор,той звъни..

    Коментиран от #11, #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ами ...

    7 0 Отговор
    В очакване на Годо. 😀
  • 4 Питанка

    7 8 Отговор
    Тоя на снимката запек ли има ?

    Коментиран от #6

  • 5 Кочо

    7 4 Отговор
    Не им вярвайте за пукнат грош на Блинкен и компания, политиката им е нагла, агресивна, лъжлива и лукава! Тия разбират само от езика на силата! За тях истина и правда са празни думи! Байсън не го споменавам нарочно, той е фигурант, който току се загуби някъде!
  • 6 Кочо

    2 6 Отговор

    До коментар #4 от "Питанка":

    Роска, тази снимка на Лавров бая си я търсил! Явно разчиташ на ефект пред някои читатели които се плъзгат по повърхността на нещата!
  • 7 Хах

    5 10 Отговор
    Какви гаранции иска Русия, след като никой не заплашва нейните граници. Кой е нападнал Русия след ВСВ. А има ли съсед на Русия който да не е бил нападнат от нея след ВСВ.

    Коментиран от #8

  • 8 Кочо

    10 4 Отговор

    До коментар #7 от "Хах":

    Никой не я е нападнал, само натовските войски са на 200 км. от Москва, а ракетите им на 5 минути от там!

    Коментиран от #9

  • 9 Путин

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "Кочо":

    За 5 минути мога само да си обуя токчетата и да си сложа червилото и трябва да бягам в бункера.А пък друго си е за 15 минути мога да си обуя и полата с червените петолъчки, да си туря ушанката и въоража с калашника
  • 10 Владимир

    2 1 Отговор
    Очаква те да почнат да мислят ли ?
    На тях акълът им е в портфейлите !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Владимир

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Рашата не е на зор":

    Те искат да предпазва твоя г.з. Но твоят мозък е толкова че надали ще схванеш нищо !!!
  • 13 Баба МИКА Зайкова

    1 3 Отговор
    ТОЗИ СТАРЧОК ИМА МНОГО ИЗРАЗИТЕЛНО ЛИЦЕ И ЧАРОВНА УСМИВКА .
  • 14 Pietro

    1 2 Отговор
    Западът няма да отстъпи пред исканията на Русия. Но дори някои от претенциите на Москва да бъдат задоволени, Путин казва, че няма да склони глава, тъй като не вярва на опонентите на Русия. Според проучвания на руския център Левада недоверието към САЯ сред руснаците се е свило до 42 на сто, докатао през май т.г. цифрата бе 52 на сто. Сега точно толкова - 52 на сто от руснаците не виждат враг в лицето на Съеднинените щати. Нараства броят на хората, които са уморени от превъоръжаването на ръската арми за сметка на намаляване на разходите за здравеопазване и образование. 72 на сто от руснаците не сикат нова война с Украйна. Путин е поаказал, че не се интересува от мнението на руснаците. Но ако предприеме нова агресия срещу Украйна той може да загуби доверието на олигарсите си. Свръхобогатите гора, които крепят диктатора в Кремъл, може да загубят много милиарди ако срещу Русия бъдат наложени нови санкции.
  • 15 $%^

    1 1 Отговор
    Единствените "гаранции",които ще получи Фалиралата Сибирско-Азиатска Кочина ще са гарантираните икономически санкции,разполагане на още войски в страните от НАТО,приемането на Украйна и Грузия в НАТО и гарантираният финал,който ще я сполети,както сполетя навревмето СССР.Ето това ще получи.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания