Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 22:01 1 340 9

Много таланти! Борис Джонсън пял "I Will Survive" на новия си директор по комуникациите

  • гуто хари-
  • великобритания-
  • борис джонсън

Говорителят на премиера отказа да коментира разговора между Джонсън и Хари, но подчерта, че те са стари колеги

Много таланти! Борис Джонсън пял "I Will Survive" на новия си директор по комуникациите - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Британският премиер Борис Джонсън си припявал хита на Глория Гейнър "I Will Survive"("Ще оцелея"). Това разкри новият му директор по комуникациите Гуто Хари, цитиран от "Ройтерс".

Това се е случило преди обсъждането на назначаването му в опит на Джонсън да запази премиерския си пост след поредицата от политически скандали.

Хари, който преди дни беше назначен за директор по комуникациите на премиерската канцелария, разказа, че двамата с министър-председателя са започнали да пеят, след като той попитал Джонсън дали може да оцелее.

Той обясни, че на срещата им е запитал премиерът: "Ще оцелееш ли, Борис?", при което Джонсън е потвърдил, започвайки да тананика, че "Ще оцелея".

"Той ме подкани да кажа " Имам да живея целия си живот", а той продължи "Имам да дам всичката си любов", така че имахме малко от Глория Гейнър", разказа Хари.

Говорителят на премиера отказа да коментира разговора между Джонсън и Хари, но подчерта, че те са стари колеги.

Гуто Хари, бивш журналист от Би Би Си, е работил за Джонсън и когато той беше кмет на Лондон.

Управлението на Борис Джонсън е в криза заради разкритията за партитата на "Даунинг Стрийт" 10, състояли се по време на локдауните във Великобритания.

В момента британският премиер е изправен пред призиви да подаде оставка след скандалните разкрития. Джонсън неколкократно се извини за събиранията и заяви, че не е знаел за много от тях, но има доказателства, че е присъствал поне на няколко.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пи ар Борис

    1 1 Отговор
    Борис Джонсън потвърди, че Стойчо Младенов не е искал да работи със сина си в ЦСКА, а още по-малко да вземат двамата 70 000 лв. месечно. Също не е искал да е в отбора му Станко Йовчев, който е брат на държанката на Бойко Борисов. Стойчо никога не е бил “Неустойчо”, никога не е говорил глупости за “Директивата”, ни лук ял, нито лук мирисал! Само едно е искал Стойчо - да работи с личния си приятел португалски мениджър и да се грижи за интересите на ЦСКА, като докарат добри играчи!
  • 3 Грульо

    1 2 Отговор
    Тоз клоун ще оцелява дорде намерят по-голям клоун от него. :D
  • 4 Рошав

    1 2 Отговор
    Рошавият хахавел веднага да си депозира оставката на Даунинг Стрийт 10!
  • 5 шмекери

    3 0 Отговор
    Тия толкова ли са прости че скрито покрито няма ? Веднага се изпяват един други . Или там е традиция да се топят взаимно.
  • 6 диалог между двамата

    2 0 Отговор
    -Упадёшь......???
    - Не упадууууу.....!
  • 7 Noname

    1 0 Отговор
    Те и нашите си я пеят тази песничка.
  • 8 ComfortablyNumb

    1 0 Отговор
    Ще сървайваш няма начин . Те гьонсуратите лицемери са най големи майстори на сърваивъра! И даже да не сървайваш англосаксонската порода пак ще си избере поредния консерватор лицемер без да се суети че настъпва една и съща мотика от 300 години .
  • 9 Гост

    1 0 Отговор
    Тази песничка много я харесват тези, които харесват също да им ползват изхода като вход.
Новини по държави: