23 Февруари, 2022 18:31 5 583 102

Москва: Отговорът на западните санкции ще бъде силен

  • русия-
  • санкции-
  • нато-
  • крим

Вашингтон прибягва до изнудване, сплашване и заплахи, тъй като иска еднополюсен свят, твърди руското външно министерството

Москва: Отговорът на западните санкции ще бъде силен - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руското външно министерство заяви в сряда, че неговият отговор на санкциите, наложени от Съединените щати, ще бъде "силен" и "не непременно симетричен, но премерен и чувствителен за американската страна".

Последният пакет от американски санкции "е в съответствие с продължаващите опити на Вашингтон да промени курса на Русия", се казва в изявление на министерството.

Москва подчертава "очевидната безполезност на усилията, положени през годините за възпрепятстване на развитието на нашата икономика", добавяйки, че действията на САЩ срещу Русия са "неефективни и контрапродуктивни от гледна точка на американските интереси".

Вашингтон прибягва до "изнудване, сплашване и заплахи", тъй като иска "еднополюсен свят", твърди руското външно министерството.

"Нека "крясъците" от страна на САЩ бъдат последвани от техните сателити и клиенти, които напълно загубиха своята независимост. Ние сме отворени за дипломация, основана на принципите на взаимно уважение, равенство и зачитане на интересите на другия", посочва още външното министерство на Русия.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 126 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОЙ ПЕЧЕЛИ

    238 18 Отговор
    Санкциите удрят ЕС, а не Русия. Путин пренасочва износа към Азия, Китай засилват още икономиката си. САЩ продават скъп втечнен газ на Европа. А живота за гражданите на ЕС става все по-скъп. Производствата стават неконкурентно способни, губят се работни места. ЕС фалира.

    Коментиран от #6, #21, #36

  • 2 BOBO

    197 15 Отговор
    КАКВОТО ПОВИКАЛО ТОВА ОТГОВОРИЛО МАЧКАИ ВОВА
  • 3 Лудата банда от Москва

    21 177 Отговор
    Вие кой полюс сте?? На лудите диктатори ли??

    Коментиран от #54, #89

  • 4 Българин

    196 7 Отговор
    Дупчете коланите ЕС ни насади добре с тези общи декларации в интерес на чочо Сам!
  • 5 ха ха

    20 189 Отговор
    Санкциите са безполезни. Въоръжете здраво украинците за да нанасят ужасяващи поражения на руската армия. Само това ще спре Путин. Осигурете им бази на натовска територия и обучение. Така се отговаря. Иначе ще си върви към целта - източния бряг на Днепър. Украинците никога няма да си възстановят доверието в САЩ, Великобритания и Германия след подобен сценарий.

    Коментиран от #24

  • 6 Финансист

    177 6 Отговор

    До коментар #1 от "КОЙ ПЕЧЕЛИ":

    Идеята е да срутят еврото и ЕС и да запазят
    умрелия долар и оная лира от острова да се стабилизира !
  • 7 Жооо

    124 3 Отговор
    Къде е бързия джо, да не е до тоалетната, изгуби се нещо, може тотално да е изкуфял

    Коментиран от #38

  • 8 Woldemars

    111 8 Отговор
    На руски се казва: испугали ежа голой жопой
  • 9 Бамбука

    64 6 Отговор
    Ако, върнем часовника на дипломацията и на политическите решение назад, какво би станало в случай , че Украйна след 1991 г. би приела да бъде Федерация ? Днешните две „свободни“ републики Донецк и Луганск биха ли били в състава на тази Федерация. Дали това би избегнало днешната война ? Би ли намалило „войната“ на егото на политиците срещу интересите на собствения народ ? Да не забравяме, че финансовите интереси на първите, винаги е за сметка на вторите. Има ли изобщо дори и един влязъл в политиката беден политикант, който не се е облажил от баницата ? Но готова ли е била Европа и света за една подобна стъпка и колко сътресения в други страни би повлякъл крак подобен експеримент ?
  • 10 doiche Vele

    139 2 Отговор
    Дойчландия ще закъса яко с производството на коли. Скъпа енергия, скъпи суровини.

    Коментиран от #98

  • 11 Вова император на Третия Рим

    67 5 Отговор
    Те же годы, да разные погоды
  • 12 Иванушка

    118 6 Отговор
    Бе какви диалози, влизайте в Украйна и да се свършва с това виене. Тъй и тъй Запада не ви е приятел, няма и да бъде.
  • 13 Българин

    147 4 Отговор
    "Нека "крясъците" от страна на САЩ бъдат последвани от техните сателити и клиенти, които напълно загубиха своята независимост."

    Така е и нашите пуделчета се разлаяха по нареждане от Козяк без да се интересуват от българските интереси. Подкрепяни са от продажни медии и армия тролове.

    Коментиран от #20

  • 14 БОЗА

    90 5 Отговор
    ""Нека "крясъците" от страна на САЩ бъдат последвани от техните сателити и клиенти, които напълно загубиха своята независимост"

    В общи линии ТОЧНО ТОВА се случва в последните дни...самонадъхват се-колкото по-силно лаят по-дребните породи,толкова повече се страхуват въпреки глутницата...така е било и през май 1945-старци и деца хвърлени да се самоубиват,за една отиваща си лудост... ;-)

    Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ(Баклава и Халва)
  • 15 Сандо

    127 3 Отговор
    Не съм сигурен кой ще спечели и кой ще загуби повече,но може със сигурност да се каже,че истинската жертва ще е ЕС,воден от нефелните си управници.
  • 16 Клоуни никой не ви иска

    12 126 Отговор
    Тъпите руснаци са тоз полюс който не привлича никой за каузата им..егати опозицията на САЩ
  • 17 Romero

    92 2 Отговор
    В ЕС като поогладнеят ще размислят за санкции и риториката и сороснята тук ще я рамислим вече ние!

    Коментиран от #22

  • 18 Фактите са си факти

    14 124 Отговор
    Запомнете едно: която и да е държава или алианс, започнали каквито и да са силови действия срещу други държави или държавни обединения хубаво не са видели!!! И така със сигурност е от началото на 20 век. Жалко за руския народ щото той спря най-значимото до сега военно бедствие, а следва да яде Световната хурка заради избора си на поредния самозабравил се диктатор!

    Коментиран от #99

  • 19 Стоян Александров

    131 3 Отговор
    От България по-голям пудел на САЩ нямаааааа...

    Коментиран от #68

  • 20 Българин

    109 2 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    В България всички партии са подвластни на Козяк, ограбиха с 3 000 000 000 без лихвите и те си траят!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Много полюс там

    8 118 Отговор

    До коментар #17 от "Romero":

    Ще видиш как ще навиват рублите на рула много скоро..даже и световна война не е алтернатива за руските боклуци щото САЩ и Китай ще ги направят на прах

    Коментиран от #27

  • 23 Иванушка

    12 96 Отговор
    В интерес на Истината руснаците Сами си съсипаха Всичко, точно като нас. Пък сега леле кво стана.
    Ми стана Маша, той алкохола не прощава. Не прощава че и Путин не атакува покрай Нова Година когато никой нищо не очакваше, а чак сега когато и кенгурутата в Австралия разбраха че се задава патаклама. Изненадата е основно правило в една война, питай Хитлер.

    Коментиран от #55

  • 24 Антитрол

    111 5 Отговор

    До коментар #5 от "ха ха":

    "Украинците никога няма да си възстановят доверието в САЩ, Великобритания и Германия след подобен сценарий."

    Късно е чадо укрите отдавна загубиха доверие на господарите ти - даже и жените казват че американците са "пусита". Вместо мир и просперитет те ги използваха да си прокарват интересите срещу Русия а когато стана напечено се изнесоха. Това са великите ти господари ама те имат нужда от такива като теб да им играят по свирката и да ги използват за постигане на целите си.

    Ако си мислиш че те имат за равен много се лъжеш - ти си машата с която те ръчкат огъня.

    Коментиран от #58

  • 25 АБВ

    6 106 Отговор
    Руски смешници сега ще видите къде зимуват мечките .

    Коментиран от #42, #93

  • 26 В.В.П.

    76 2 Отговор
    Инфлацията, в стабилната еврозона е 30%,като ,за начало .Днес 1000евро ,са като 800евро ,през февруари 21ва..
  • 27 TFFW

    43 1 Отговор

    До коментар #22 от "Много полюс там":

    Размисли се соросня или още не? Има кой да те размисли споко!
  • 28 Морски

    85 3 Отговор
    Заъегнете коланите здраво,тези санкции единствено ще ударят Европа,най силно источна Европа защото сме доста по зле икономически в сравнение със западна.Искам да ги вида сега нашите дуп... авци какво ще приказват като настъпи момента и ще видим и каква помощ ще ни окаже нашия приятел САЩ,който придизвика цялата тази картинка.
  • 29 Васил

    57 0 Отговор
    Хем запада налага санкции а същото време инвестира в тава е някакъв нов Европейски цинизъм.
  • 30 От страни

    62 4 Отговор
    Няма да има никви санкции, ще поврещят малко за да направят картинката и ще млъкнат.

    Коментиран от #33

  • 31 Ха ха ха

    12 94 Отговор
    Русия готви контра санкции ! Ще спре ладите ,матрьошките,балалайките и най-вече леките жени за запада.Е сега вече САЩ и Европа го закъсаха ! Ха ха ха

    Коментиран от #37, #78

  • 32 2121

    77 6 Отговор
    Тъп аците от сащ ще си получат заслуженото.България трябва да премахне кюрдката ,мюсюлманка,лютеранка/от престъпна секта,всички секти в сащ са престъпни/Херо Мудсафа.Трябва ново Правителство без мошеника Кирил Петков и сосороидната ПП.Нови избори,ново Правителство ,без лъжци,Кирил Петков излъга Румен Радев ДВА ПЪТИ;не че Румен Радев е цвете-блесна истината за него,че е вълк в овча кожа,след като излъга Българския народ и подписа пасквила за Триморие.И той е подлога на тъпите сащ Трябва да се оттървем от евреи/Лорер/,от Кирил Петков, а БСП да не отпяват на соросоидната партия ПП.Оказва се, засега ,че правилно поведение имат "Въжраждане"-ще видим до кога!!!Колкото до Русия,оставаме с нея,макар ,че Българските Правителства,лъгаха за всичко и пдписваха декларации против Русия.От предатели по-страшно няма.БСП също лъжатДПС са противна етначеска партия,която трябваше да е забранена в България.В Турция ,има ли Българска партия?Ако някой знае да напише.Аз не зная да има Българска партия в Турция.За Русия не се грижете.Най-накрая тъпите сащ,ще бъдат изпепелени заради тъпата ,продажна роля в целия свят.Нищо не са разбрали,за Русия.Ванга, а преди нея Нострадамус са предвидили унищожението на тази впиянчена,брутална, извратена измет.Светът ще бъде по,добър ,когато тъпи американци ,няма да има по Земята.Те, американците омърсиха всичко до което се дакоснаха.Затова Бог ще ги ликвидира,без остатък.
  • 33 Иванушка

    70 2 Отговор

    До коментар #30 от "От страни":

    "...Няма да има никви санкции..." - играта вече е за Украйна. Дотук Русия имаше някави идеи за диалог и пазарене, но след като САЩ отказват диалог, е глупаво да спират дотук без да да е решен Основния проблем - Фашистка Украйна.
  • 34 Людо

    53 1 Отговор
    Спрете гаста и мачкаите
  • 35 Хихихи

    55 0 Отговор
    Бай дрън наложи санкции ка ЕС. Няма нафта няма газ фалит
  • 36 9494

    12 88 Отговор

    До коментар #1 от "КОЙ ПЕЧЕЛИ":

    Гигант като ЕС няма как да бъде засегнат.Русия е едно търговско джудже което е зависимо от другите и най-вече западна Европа.Санкциите до момента са предимно леки и въпреки това превърнаха Русия в едно крепостно предградие лишено от всичко.От друга страна Русия е една икономическа мижитурка ,която не е в състояние да произвежда нищо ,а само краде природните ресурси и ги продава.Русия е суровинен припадък на запада и нищо повече.

    Коментиран от #41, #43, #44, #47, #48, #82, #97

  • 37 Ъхъ

    57 3 Отговор

    До коментар #31 от "Ха ха ха":

    Пък ти ще плащаш 2 лв за киловат и пет литра за нафта и ще одиш пеш
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Ушанкия трябваше да бъде

    3 56 Отговор
    Елиминирана още преди години с война на унищожение безпощадна
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Грозната истина

    3 37 Отговор

    До коментар #36 от "9494":

    Така е
  • 42 Oooo

    54 0 Отговор

    До коментар #25 от "АБВ":

    В бърлогата на мечките ще е поне топло,а ние даже и във вътрешните тоалетни/този символ на просперитета/ ще ходим с чук и длето, ако фане люта зима.
  • 43 Морски

    46 4 Отговор

    До коментар #36 от "9494":

    😂😂😂😂Бас хващам че нито си имаш представа от география,нито от икономика,камо ли от политика.Добре айде разписа се тука,сега връщай се в социалните мрежи да коментираш под снимките на киф..те.Или отиди в селската кръчма да пиете по една бира с авера

    Коментиран от #61

  • 44 Обективно

    10 38 Отговор

    До коментар #36 от "9494":

    Русия е суровинен придатък на китай,запада скоро ще духа супата
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 инж ут сйелу

    26 1 Отговор
    Независимо дали полюсите са два или един, те принадлежат на една и съща батерия. Електродвижещата сила идва все от източния бряг на Средиземно море.
  • 47 Иванушка

    55 7 Отговор

    До коментар #36 от "9494":

    "....Русия е една икономическа мижитурка ,която не е в състояние да произвежда нищо...." - б-б-"братле", ако си дадеш труд да се информираш от същите тези Факти с потрес ще разбереш че Русия е Развита Индустриална Страна с производство на всичко от Игла до Ядрена енергетика и Ледоразбивачи. Износа на селскостопанска продукция за миналата година е 38млрд долара. Верно че с малко не стига износа на чушки и домати на България но все пак ))

    Коментиран от #81

  • 48 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    26 2 Отговор

    До коментар #36 от "9494":

    😂😂😂😂😂😂😂😂 ква вИлика мислЪ,да не си завършил "харманли"?
    😂😂😂😂😂

    Коментиран от #64

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Мдааа

    39 1 Отговор
    западните питеци нямат полезен ход
  • 51 Мдаааа

    48 1 Отговор
    Ами думаше му Путин на байизkykypигал да запре НАТОТО и да не 0пиkaва портата на мечката, ама на... инат, пък сега олеле!!!!
    И ей го зорлем принудиха Путин и той вече си направи собствено НАТО със собствен чл.5 и т.н.... последствия!!! Е верно малки републики, но територии. То не че България и други палаши помагат много на НАТО, ама територия!!!

    А колко щеше да е простичко, Путин даже писмено го предложи на бaйалцxaймepът и НАТОВЦИ да гарантират и си изпълнят договореностите и да не се разтягат на изток. И така щеше всички да са доволни и да заживеят в мир и сговор за дълги времена....
  • 52 Тарзан

    53 1 Отговор
    САЩ искат да командват целия свят. Но не са познай. В природата винаги има баланс. Баланса е Русия. Ще им пушат главите яко на америте.

    Коментиран от #91

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Хммм

    27 1 Отговор

    До коментар #23 от "Иванушка":

    Каак може да ти мине през главата, че Путин е искал да атакува военно? Според мен, това изобщо не е било като никакъв вариант.. Нито А, нито Б...
  • 56 газта е оръжие

    2 32 Отговор
    най-голямата санкциу за Русия е ЕС да разреши добива на шистов газ.

    Коментиран от #90, #94

  • 57 Футбол

    4 11 Отговор
    По точно, ще спрете да им продавате технологии, ха-ха
  • 58 ха ха

    5 10 Отговор

    До коментар #24 от "Антитрол":

    Ти какво очакваш? Да дойдат да те освобождават? Да освобождават/защитават Украйна? Този номер с освободителите го знаем... Всеки е отговорен за съдбата си в нашите общества... и за страната си.

    Коментиран от #76

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Последно-

    24 2 Отговор

    До коментар #53 от "МУРЗИЛ":

    - кога беше при д-р Гълъбова?Не е ли време за нова "зелена " рецепта?🙄🤔😀😀😀
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Оле, оле

    10 0 Отговор

    До коментар #48 от "😂😂😂😂😂😂😂😂😂":

    Харвард е :))))
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Юрий Андропов

    4 34 Отговор
    Има ли руски простит@тки тук, като ръстовия – само 167 ст и мозъчен пигмей ПутТкин (до 2007 година се жалваше, че не знаел какво е това електронна поща , идиотът прост от КГБ) ?

    Ха, четете к@рви прости !

    Максим Горки казва за руския народ:

    "Ние, руснаците, сме анархисти по натура, ние сме жестоки зверове, в нашите вени все още тече тъмна и зла робска кръв – отровно наследство от татарското и крепостното иго – което също е истина.

    Няма ругателски думи, които да не са подходящи за описването на руснака…Това е най-грешният и мръсен народ на земята, лишен от усет за добро и зло, упоен от водка, изроден от цинизма на насилието, безобразно жесток“. (Горький М. Повести. Рассказы. Сказки. На дне. Публицистика, ОЛМА Медиа Групп, 2004, стр.581

    Коментиран от #71, #77

  • 68 карамфила

    21 1 Отговор

    До коментар #19 от "Стоян Александров":

    Да ама менте министър председателя е канадец знае канадски и има големи конски зъби които след лъжите които изрече ще бъдат счупени.
  • 69 Иван

    23 1 Отговор
    "Крясъците " ги дирижира сатанинската, гнусна, нацистка, коварна Синагога в Израел (Ционисткия Проект).
  • 70 Сенко Веселинов

    3 30 Отговор
    В 1986 г. ходих в Тула на командировка. И там и по по-голямите градове хората щяха да умрят за хватка долари. В пролетта на 2019 г. също ходих на комадировка, в Псков. Гладта им за „зелено“ е даже и по-силна от тази в 1986 г. Видях със собствените си очи. Това много казва за руснаците. А мисля че украинците за още по-грехота. А за заплатите на тамошните колеги и как изглеждат обикновените ж.к. в обще да не харча текст. Тъжно и по-зле не в соца. И сега те щяло да правят санкции на САЩ. От напук само.

    Коментиран от #80

  • 71 Иванушка

    22 1 Отговор

    До коментар #67 от "Юрий Андропов":

    "...Максим Горки казва за руския народ..." - Юрка ти го раздаваш голям интелектуалец, явно Щатското ембаси в София е теглило кредит за да може да ти плати 30-те цента за поста. Има и един друг популярен Български поет, Патриот Петко Славейков който също е намерил точните слова за народа си ))
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Иван

    18 0 Отговор
    Еврейските сатанински плъхове имат пълен контрол над Вашингтон, Брюксел и подвластните палаши.
  • 74 Край

    28 0 Отговор
    Русия показа на целия свят, че има кой да се противопостави активно на едноличната хегемония на САЩ.Никой до сега не им го е казвал така директно в лицето. Сега всички други с подобен възглед ще я последват и стария модел си отива.
  • 75 Иван

    13 0 Отговор
    "Крясъците " ги дирижира сатанинската, гнусна, нацистка, коварна Синагога в Израел (Ционисткия Проект).
  • 76 Антитрол

    23 1 Отговор

    До коментар #58 от "ха ха":

    Аз не очаквам нищо от господарите ти - най малкото да ни защитават или освобождават - такива като теб явно нещо очакват но щом не било защита явно нещо друго.

    Но тогава можеш ли ми каза какво правят на територията на България и то без никой да ни е нападнал или заплашил. Какво правят във всички източно-европейски страни. Защо не си обират крушите в краварника - даже ако бяха го направили когато Путин ги помоли нямаше да се стигне до тук.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Троянски Кон

    24 3 Отговор

    До коментар #31 от "Ха ха ха":

    Чакай да ти кажа какво ще спре Русия на ЕС и на Американските муфтаджии Първо редките метали които се използват за направата спътници ,второ газът от които се нуждае европа така силно , трето петролът , и още производство на Никел от който европа също се нуждае и още черните метали и алуминият и още азотно торовете от които зависи реколтата на пшеница и всичко останало .И ако погледнем най общо казано,Русия е най големият доставчик на минерали и суровини във света равняващо се на 350 милиарда долара ,вторите са Саудитска Арабия със скромните 286 милиарда долара Я си представи ако Русия спре да доставя или само да намали тези доставки какво ще се случи със световната икономика .Така че не си играйте със огъня че световната депресия във САЩ през 30-те години на миналият век ще ви сестори детска играчка на мишки и някак си е напълно глупаво да не се разбере.
  • 79 Герги

    1 10 Отговор
    Че какво му е лошото на еднополюсният свят....
  • 80 Троянски Кон

    12 2 Отговор

    До коментар #70 от "Сенко Веселинов":

    Бравоо Браво ставаш за писател фантаст .Я да те питам днес колко ръждиви цента изкара от тази фантастика .Само че още си във началото да бъдеш добър писател . Чичко ти Сорос трябва да те финансира още 10 -15 години докато достигнеш някакво средно интелигентно ниво .

    Коментиран от #88

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Верно ли

    19 1 Отговор

    До коментар #36 от "9494":

    Краде ресурси??? Откъде ги краде, бе, умник? Но виж, Западът иска Русия да му е суровинен придатък, ама тая няма да я бъде!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Сър Пичук

    3 23 Отговор
    Русия ще отговори страховито - ще затегне още повече коланите!!!

    Коментиран от #86

  • 85 Троянски Кон

    22 3 Отговор

    До коментар #66 от "Славков":

    Ти разчиташ че хората няма как да проверят тези твой лъжи . Само че аз имам статистиката на техният пенсионен фонд по години за средните пенсии и за средните заплати по региони които са различни затях и така средната работна заплата за миналата година във Сибир е от порядъка на 2000 евро ,брутната на някой места във Сибир и далечният изток достига до 6000 евро .тези статистики ти давам във евро че Русия вече почти напълно се отказва от долара .Във европейската зона на Русия заплатите са по ниски но наш близък получава във Москва 4000 евро нетна заплата ,жена му получава като логопед 2300 евро нето .Така че тези дитирамби ги пей на някой друг .А на хората тук давам съвет не вярвайте на Русофобски тролове ,умни хора сте отворете сайтът на пенсионният фонд на Русия и там има статистики за заплати и пенсии и ще видите истината .И винаги чрез интернет проверявайте информацията която дават Русофобите от интернет няма скрито покрито .
  • 86 Верно ли

    2 1 Отговор

    До коментар #84 от "Сър Пичук":

    Не бери грижа - те това го могат. Ние също!
  • 87 Иванушка

    13 3 Отговор

    До коментар #81 от "да бе":

    "....а от ресурсите печели жужето и слугинажа му, но не и вие, простите мужици....." - "братле", важното е Русия да е добре и отвсякъде Защитена, пък кинтите не си ги слагам на сърце.
  • 88 Хммм

    5 2 Отговор

    До коментар #80 от "Троянски Кон":

    Ама ти как му разбра от написаното? Аз нищо не мога да разбера. Тотално неграмотно граматически написано! Или не е българин... или е....
  • 89 Хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Лудата банда от Москва":

    Ние сме полюс на високите морални ценности.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Хахаха

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "Тарзан":

    Всяко поколение посвещава децата си на добри или зли сили, на Бога или на дявола. Всеки си носи отговорност за това, че се присъедини към цивилизацията на лъжата.
  • 92 Някой си

    2 12 Отговор
    Много готини коментари от филите.Мноо мозък и разбирачи се леят на воля.Ашколсун,аферим бре.Бас държа,че повечето Фили,са на по 25-30 календарника и само да чували от тате,что е то "братската" руска любов.От 30 години се гаврят с нас,но ние пак си ги обичаме,по братски.Заповядаха ни да предадем Македония на сърбите и няма проблем.Направиха от помаците турци,пак няма проблем.Обичаме ги,дори и да ни смачкват държавата физически и финансово.Или сте платени,или сте пълни идиоти,щом се застъпвате за хората,които ви смачкаха държавата/нищо против руснаците,но не и тяхната перверзна политика/.
  • 93 Троянски Кон

    13 2 Отговор

    До коментар #25 от "АБВ":

    Ти ще видиш къде зимуват мечките .Те Руснаците го знаят много добре .Подготвяй е за хляб от три лева килото бензина 5 лева литъра и на нафтата 6 лева литъра .Домати и чушки и банани ще ядеш на върба във петък .А забравих парното 1000 лева на месец тока един лев киловата .Та тогава ще видиш сам къде зимуват Руските мечки .
  • 94 Хммм

    16 3 Отговор

    До коментар #56 от "газта е оръжие":

    Ама ти чуваш ли се какво говориш? Един завод не му е нужна само газ за да работи и произвежда! Приемете го най-после, че за да имате заводи се нуждаете от Русия. Зависими сте наа 100% от Русия, без газта! Като не искате зависимост от Русия, затваряйте заводите! Това е положението! Другия случай е... да я превземете със сила и колонизират...
  • 95 В друго време, добре че не е ,,,

    1 3 Отговор
    … щяха да започнат война. Нито имат готовността за да затрият други, нито могат. Избрали ялов начин, но няма друг безопасен и без за бъдат затрити. Не е време на Ирак и Либия. 2022 им е краят!
  • 96 Много точно казано

    16 0 Отговор
    Това е истината за съжаление! САЩ са един интригант, но по лошото е, че Европа наистина са останали без не зависимост и се явяват като един лакей на САЩ! Това струва много на Европа!
  • 97 БПФ

    17 0 Отговор

    До коментар #36 от "9494":

    Какво се опитваш да докажеш с тоя пост - че няма по-слабоyмно същество от русофобът? Че ние го знаем, бе !!!! Сега ще ти обясня, на мама селското идиoтче, накратко, за да не се мъчиш: Който държи СУРОВИНИТЕ, ЕНЕРГИЯТА, ПЛОДОРОДНАТА ЗЕМЯ И ВОДАТА, той е ГОСПОДАРЯТ !!! "Икономическото джудже" Русия си произвежда всичко и няма нужда от никого, а малкото което могат да пожелаят като разни дрънкулки, по-скоро глезотии, отколкото жизнено необходими неща, ще си го купи от Китай. Дори китайските икономисти признават, че Русия и от тях няма особена нужда. НО - без руските нефт, въглища, газ, пшеница, алуминий, стомана, изкуствени торове, стратегически метали - къде отива ЕС? Дори сега, когато Газпром коректно си подава договорените количества газ, индустрията на ЕС е в катастрофа - торовите заводи масово фалират (купуват ги РУСНАЦИ), а ако изобщо НЯМА газ? Ти съгласен ли си да гладуваш и студуваш, щото може на руснаците да им стане гадно?
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Варна

    9 0 Отговор

    До коментар #18 от "Фактите са си факти":

    Тоест сащ и Англия хубаво не трябва да видят , това световните терористи , погубили не една и две държави , избили милиони невинни хора.
  • 100 Uийъ

    8 0 Отговор
    Боинг вече се оплака, че без руски титан спират производството на самолети.
  • 101 Алексей

    4 1 Отговор
    Всички сме с Русия
  • 102 Тоягата

    3 4 Отговор
    ДЕЛА ТРЯБВАТ, А НЕ ДУМИ, ПРИКАЗКИ И САНКЦИИ... Oт векове за Руската империя експанзията, подчиняването на нови и нови територии и народи винаги е бил единствен смисъл на съществуването й. Насилие, варварство, окупация и грабеж - това е съдбата на всеки народ, пред чийто праг се изправи завоевателната амбиция на Кремъл.!!! Путин не изневерява на тази традиция и затова така дръзко и нагло се държи със Запада, от позициите на силата и "превъзходството" на руското оръжие, като си позволява да погазва и нарушава международни закони на ООН !!!

    Затова отговора на ЕС и САЩ ще бъде не"силен", а смазващ и веднъж завинаги трябва да дадат подобаващ отговор на Руската агресия, да я ударят с тояга през крадливите ръце за чужди посегателства, със санкции до дупка за да я фалират и натикат в ъгъла на РусоАзия за да си знае местото и повече да не излиза от там...!!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания