Last news in Fakti

13 Май, 2013 20:03 2 125 0

Секс с танцьорка = шест години затвор

  • секс-
  • присъда-
  • непълнолетна-
  • обвинение-
  • дело-
  • берлускони-
  • италия

Прокурорът по делото, в което Силвио Берлускони е обвинен, че е имал сексуална връзка с непълнолетната танцьорка Карим ел Маруг, иска той да бъде осъден на шест години затвор, съобщава агенция „Франс прес”. Също така обвиняемата страна по делото иска забрана Берлускони да заема държавни постове.

Италианският политик беше обвинен, че в периода февруари-май 2010 г. е имал сексуални контакти с ел Маруг, известна повече със сценичното си име Руби, която към тогавашния момент не е имала навършени 18 години.

По-рано беше съобщено, че ако той бъде признат за виновен го грози затвор от 15 години. Обвиненията по свои адрес итаиланският политик и медиен магнат отрича. Ал Муруг също твърди, че между нея и Берлускони не е имало сексумални контакти, когато е била непълнолетна.

По думите на прокурора по делото Илда Бокасини, танцьорката е присъствала на организираните от медийния магнат вечеринки, и организаторите на забавите са знаели, че тя няма навършени 18 години. Тя припомня, че именно правителството на Берлускони е махнало забраната за упражняване на проституция на възраст от 17, а не от 18 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА