Last news in Fakti
  Тема: Украйна

27 Март, 2022 06:55 24 463 91

Wall Street Journal: Байдън да се въздържа от неподготвени коментари, добре е да говори по-рядко

  • джеймс фрийман-
  • джо байдън-
  • wall street journal

Не подценяваме значението на публичните изказвания от страна на длъжностните лица, но конкретно той очевидно не се справя със задачата, пише журналистът Джеймс Фрийман

Wall Street Journal: Байдън да се въздържа от неподготвени коментари, добре е да говори по-рядко - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Журналистът на Wall Street Journal Джеймс Фрийман смята, че президентът на САЩ Джо Байдън в настоящата криза трябва да се въздържа от неподготвени коментари, в които често допуска неточности и уговорки. Фрийман изрази това мнение в авторска статия, публикувана на сайта на изданието, цитирана от ТАСС.

Според журналиста „всички бихме били в по-голяма безопасност, ако Байдън се придържаше към подготвени изявления по теми като оръжия за масово унищожение“.

Още новини от Украйна

„Байдън трябва да се опита да прави възможно най-малко публични изяви по време на международна криза“, смята авторът. В същото време той отбеляза, че Конституцията на САЩ по принцип не налага на президента задължението да прави изказвания или да дава неподготвени коментари.

Фрийман обясни, че ни най-малко не подценява значението на публичните изказвания от страна на длъжностните лица. „Но конкретно той очевидно не се справя със задачата“, подчерта той, като отбеляза, че не е готов да оцени психичното здраве или умствените способности на Байдън в сравнение с други световни лидери.

Като пример за резервите към Байдън Фрийман цитира изявлението му през януари за възможността за по-сдържана реакция на САЩ в случай на "незначително нахлуване" на Руската федерация в Украйна. Освен това журналистът обърна внимание на думите на Байдън за готовността на САЩ да дадат „пропорционален отговор“ в случай, че руските военни използват химически оръжия в Украйна, както обяви американският лидер миналия четвъртък. Впоследствие помощникът на Байдън по националната сигурност Джейк Съливан беше принуден да обясни на брифинг, че „САЩ нямат намерение да използват химически оръжия при никакви обстоятелства“.

„Много от нас ще бъдат убедени, че президентът е бил объркан и не е разбрал какво казва, което само добавя към причината му да избягва да се отклонява от подготвените изявления в този опасен момент“, продължи Фрийман. „Разбира се, президентското мълчание не може да бъде стратегия в дългосрочен план, но точно сега светът не се нуждае от повече пропуски на Байдън по чувствителни на въздействие теми като оръжия за масово унищожение".

По-рано в събота, говорейки по време на посещение във Варшава, ръководителят на Белия дом, говорейки за руския президент Владимир Путин, направи изявление, че „този човек не може да остане на власт“. Белият дом от своя страна впоследствие увери, че Байдън не призовава за смяна на властта в Русия. Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков каза, че не президент на САЩ решава кой ще бъде на власт в Руската федерация.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 207 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    373 13 Отговор
    дедо джо не помни дълго пък и заспива като се събуди не знае къде се намира
  • 3 САТЪРА НА ХАНО

    314 15 Отговор
    ВИКАМ ТИ ДЖО,
    СЕЩАЙ СЕ КИРО
    ...
    ДАЖЕ СТАРИЯ ПОРЕЦ СИКАДЖИЯТА КОЧА БОЙКО ИМАШЕ ВЪТРЕШНО ЧУВСТВО ДА НЕ СЕ РИТА СРЕЩУ БАТЯ :)
  • 4 САТЪРА НА ХАНА

    421 12 Отговор
    ВИЖТЕ .. В ЕВРОПА ИМАШЕ ВЪЗМОЖНОСТ ГРАНИЦИТЕ МЕЖДУ ЕС И РУСИЯ ДА СЕ ОТВОРЯТ И ВСЕКИ ДА ЖИВЕЕ КЪДЕТО ПОИСКА .
    ...
    ОБАЧЕ 30 ГОДИНИ , НИЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ГРАДИМ СТЕНА ОТ ОГЪН - ПРИБАЛТИКА, ПОЛША, УКРАЙНА, РУМЪНИЯ, БЪЛГАРИЯ
    ... МЕЖДУ ЗАПАДА И РУСИЯ
    .... ПОНЕЖЕ АКО ИМА МИР ..АМЕРИКА ЩЕ СТАНЕ
    РЕГИОНАЛНА СИЛА С РАЗБИТА СОЦИАЛНА СИСТЕМА И ГРАЖДАНСКИ КОНФЛИКТИ

    Коментиран от #37

  • 5 Ами то

    408 9 Отговор
    Ами той Байчо омръзна и на своите хора вече-тотален перко е...А нещо за синчето му-чиято фондация е спонсорирала изследванията за биологично оръжие в лабораториите в Украйна???? Даже на Запад започнаха да пишат за това-а в САЩ нараства огромен скандал....що си мълчим?

    Коментиран от #60

  • 6 От Столпиното

    234 9 Отговор
    Тоа дедо можим да го крадним сас стола какту спи
  • 7 Русороб

    22 395 Отговор
    Много добре им го каза Байдън на плюшеното мече.
    А те само могат да се молят само Украйна да ги довърши, че иначе тоя път нищо няма да остане от Ленинград, Сталинград и останалите им клоаки.

    Коментиран от #43, #75, #78, #80

  • 8 Уса

    365 12 Отговор
    Байдън е малоумник с диагноза.Стана президент чрез измама

    Коментиран от #61

  • 9 Урюрвкос

    305 8 Отговор
    импийчмънт си треба иначе или ще подпали третата или демократите в канавката на следващите избори. Тоя явно нарушава клетвата която е дал като встъпва в длъжност. Само с оправданието Путин е виновен няма да мине. Китай ще разнищи въпроса със биолабораториите и ще лъсне семейния бизнес пред цял свят.

    Коментиран от #11, #91

  • 10 ХА ХА ХА

    256 10 Отговор
    БОЖЕ ПРОСТИ МУ ( БАЙ - ДЪН ) , ТОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ !!!!!!! ТИЯ НЯМАХА ЛИ НЯКОЙ ПО МЛАД , ДА СИ ГО ИЗБЕРАТ ......РАЗБИРА СЕ ДА НЕ Е КАТО НАШИЯ КИРО!!!!

    Коментиран от #35, #90

  • 11 Ааааааа не

    219 13 Отговор

    До коментар #9 от "Урюрвкос":

    То който дойде от тоя континент Америка , не спазва нито законите нито КОНСТИТУЦИЯТА ! Справка КИРО - ЛЪЖЕЦА !
  • 12 Z MAN

    229 8 Отговор
    бай дъню се дъни постоянно ,а трябваше да си гледа гинкото,кръвното,и памперса - пълна откачалка
  • 13 Гост

    234 8 Отговор

    До коментар #1 от "Бидон":

    Има данни, че памперса се е къпал навремето дибидюс в банята с малолетната си дъщеря! Като добавим към това друсащия му се син, правел биолаборатории в Окраинината, напълно става ясна картинката към какви "ценности" и "лидери" ни тласка либералния запад...

    Коментиран от #31

  • 14 Дядо

    258 8 Отговор
    Тоя заспива простоянно в ефир, а веднъж се беше изпърдял мощно пред една английска дукеса. Бърка си речите и е неадекватен. Стана ясно, че американският президент не управлява, а е само една пионка. А пък американците са яко промити мозъци, за да гласуват за такъв стар дядо с деменция.

    Коментиран от #19

  • 15 зумер

    86 7 Отговор
    И за него е запазена урна.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Най-накрая го каза

    82 5 Отговор
    Дедо!!!!
  • 18 Мдааа

    109 4 Отговор
    Ама той си е БАЙИЗКУКУРИГАЛ ...
  • 19 дън

    170 11 Отговор

    До коментар #14 от "Дядо":

    Те никога не са били народ,а нация изтъкана от злоба,подлост,наркомания,разврат и олигофрения.Там е събрана само пасмин,кой да мисли?

    Коментиран от #24

  • 20 Хи их хи

    202 5 Отговор
    Еми завчера говорейки пред американски военни в Полша бай Дън каза, че ще ги праща в Украйна! Онея взеха да мигат, като мигачи в авариен режим! После пресцентъра на Белия дом опроверга "мислите" на президента, абе уж не искал да каже такова нещо. Клип със случката в нета!
  • 21 Буха ха

    157 4 Отговор
    Бай Дън се дъни редовно, но хората му свикнала, никой не го взема сериозно, подхилват се и го оставят да бръщолеви, а после съветниците му обясняват че черното е бяло.
  • 22 333

    160 3 Отговор
    Мен ще ме е срам да се снимам с такъв човек, който убива, обижда и не знае какво говори.Други се гордеят да се снимат с него.Въпрос на манталитет.
  • 23 Бре Шумов

    133 3 Отговор
    Учудваш ме как така ти разрешиха да публикуваш такава статия а за байдан той е кукла на конци

    Коментиран от #34

  • 24 Дядо

    139 2 Отговор

    До коментар #19 от "дън":

    Има и адекватни хора сред тях, но така е. Такава им е политиката. Нарочно правят хората си тъпи. Все пак стадо от полуидиоти по-лесно се управлява.
  • 25 Таласъма

    134 2 Отговор
    Този възрастен с прогресираща деменция просто всячески се изпуска .
    А за устата няма памперси.

    Очертава се Байдън да загуби всички следващи избори. За да промени някак това, опитва да бъде смел, поне на думи. Но тези смели/ смешни приказки не могат да компенсират ефекта от двете основни грешки- позорното бягство от Афганистан и политиката на тотални санкции без да са предвидени последствията за САЩ от тях.

    Коментиран от #30

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 БПФ

    114 3 Отговор
    Крайно време е да се запуши завинаги мyцуната на тоя гнъсен дъpтак.
  • 28 РЕАЛИСТ

    152 3 Отговор
    В оригинала на статията пише, че публичните изявления на Байдън носят опасност за САЩ и за целия свят. Нарочно сте пропуснали това изречение.
  • 29 Тази хибридка е част

    4 110 Отговор
    от онези фейк коментари, които умело се вмъкват сред другите горе-долу обективни статии. Цялостната картина на анализите на различни "полезни идиоти" показват, че рублите още не са свършили, както и онези, които продават съвестта си заради тях !

    Коментиран от #52

  • 30 Вие сте бунаци

    5 118 Отговор

    До коментар #25 от "Таласъма":

    Руския президент е на 70г американския е на 79.Ми не е голяма разлика.И двамата са склерозирали.
  • 31 Не се е само къпал.

    95 2 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Има и други "пикантерии", описани в дневника й. ЦРУ са го изследвали и потвърждават автентичността му. Такива индивиди са начело на тази страна на неограничените илюзии.
  • 32 Тоя

    111 3 Отговор
    даже, не е сериозно да го коментирате ... и не забравяйте, че тия нищожества са на другия край на света и въобще не им пука за нас, а Европа отново е във война !
  • 33 Просто се чудя

    101 3 Отговор
    Как уж.... велика страна си избра този президент ,малиииии тоя щом е най умния другите тогава какви ли ще са ????
  • 34 МмАаНн

    54 3 Отговор

    До коментар #23 от "Бре Шумов":

    За първи път да сложа 5 звездички на Т.Ш. Да не е повял "вятърът на промените"?...
  • 35 що пък не

    63 3 Отговор

    До коментар #10 от "ХА ХА ХА":

    ще им го харизме киро и останалата политическа мяфия .
  • 36 Кольо Джибрата

    6 101 Отговор
    Като видях цитирана от ТАСС и спрях да чета. Абе Факти вие не можете ли да влезете в сайта на NYJ и от там да цитирате. Всички знаем как руската преса чета западната както дявола евангелието. Да не говорим че целенасочено "цитират" новините в обратния смисъл, за да са в тяхна полза.

    Коментиран от #46

  • 37 Pilot

    69 3 Отговор

    До коментар #4 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Подкрепям напълно, това е и причината за войната !
  • 38 забележете

    53 5 Отговор
    А родните неокомсомолци подхващат всяка реплика на Президента и дори така се престарават, че звучат много по-неперемерени.
  • 39 емо 73 канар

    8 55 Отговор
    И двамата собственика на кремъл и белият дом са за Карлуково.
  • 40 1122

    82 3 Отговор
    На неговите години такива хора ги пращат в старчески домове,за да не правят необмислени постъпки и да не се излагат,а вие сте го назначили за ,,президент"???Толкова ли сте закъсали за хора,че слагате болни от алцхаймер старци?Този носи само вреди за света.Или така по лесно го управлявяте и правите каквото си искате от негово име.
  • 41 1122

    77 3 Отговор
    Байдан е сатанист и затова иска да скара православните народи и да ги унищожи,но ГОСПОД скоро ще го прибере при себе си да дава отчет какви ги е вършил и какви ги върши още.
  • 42 Байдънчо

    74 2 Отговор
    много напира за шифтовия газ в Донецк и изобщо не се държи като президент на голяма държава а като търговски комисионер на една корпорация
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 БАЦЕ

    78 3 Отговор
    Не Русия, народа на САЩ да се замисли и да махне този изтрещял дименнасирал изкуфеляк, който е позор дори за всяка държава в четвъртия свят. Между другото в Карлуково има запазено място за него.
  • 45 Тутууу

    7 18 Отговор

    До коментар #43 от "Не се изказвай":

    Я пак? Много си зле с географията и историята! Ама МНОООГО! Нямам време тук за лекции. Образовай се сам.
  • 46 гост

    68 2 Отговор

    До коментар #36 от "Кольо Джибрата":

    Този изкуфелия какво да му слушам повече! Преди месец му слушах и гледах речта по BBC World News ,обърка Украйна с Иран. Онази траверса Камала Харис и дъртата Байдънка не могат да сварят да ръкопляскат, беше живо партийно събрание.
  • 47 гост

    42 3 Отговор

    До коментар #43 от "Не се изказвай":

    Ленин град= Санкт Петербург : Сталин град = Волгоград .
  • 48 ВЪПРОС

    46 3 Отговор
    Да не би да е завършил ХАРВАРД?
  • 49 Еколог

    53 2 Отговор
    Нашият съвет към Байдуей : Веднага да се
    прекратят визитите на този, защото вреди на климата в Европа с отделящи вредни емисии от биогазове т. е. просто много пръцка, и след като не може да се въздържа, то тогава има вероятност да бъдем свидетели на не предизвикана еко катастрофа т. е. извинете на$рах, извинявам се ако замириса
  • 50 Нова страница

    33 4 Отговор
    написа Байдън в историята на американския език на дипломацията. Приносът тепърва ще се прояви както вътрешнополитически така и във външнополитически аспект. Западът не коментира този език....само отделни журналисти?
  • 51 Джордже Балашевич

    58 2 Отговор
    Оказа се, че вече е време да се назначи настойник на американският президент, защото, гафовете които сътворява станаха ежедневие, а последствията за някой от тях, биха били фатални за човечеството! Бай Дън Деменцио, просто трябва да излезе в заслужена дрямка, а, извинете, в заслужена почивка!
    Уникална американска пародия! Заспива, "обгазява" , забравя къде се намира и с кого говори и ръси простотия след простотия. Извинете, господа глобалисти, но този път вие си го избрахте и здраво се наиграхте! Да ви е честит!
  • 52 ZZZZZZZZ

    31 3 Отговор

    До коментар #29 от "Тази хибридка е част":

    А ти от кои полезни идиоти си, от онези с меките китки за които шекелите никога не им стигат?
  • 53 Ха ха ха ха ха ха ха

    5 70 Отговор
    141 държави са против руската агресия, а само 4 я подкрепят, едната е Северна Корея. Българските вампиpи също.
  • 54 Споко

    44 5 Отговор
    Скоро ще замълчи завинаги както и останалите рептили. Вечен живот няма.
    Лошото е че кукувиците не са изчезващ вид.
  • 55 Правилно

    49 4 Отговор
    Всички бихме били по спокойни, ако американците си го приберат на топло и не го пущат да говори каквото му хрумне. Той е опасен за целия свят със старческите си брътвежи. Излагация където отиде, а след него запопва голямото замазване.
  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 70 Отговор
    Най демократичната държава е САЩ, най добре живеят там, всеки иска да емигрира там. Не съм чувал някой да иска да емигрира в Русия, защо ли?!

    Коментиран от #79, #88

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 TourTez

    41 1 Отговор
    Фатки пак икономисват цялата истина! Що не пишете нищо за великото изказване от вчера на Бидончо във Варшава: "Един долар струва 200 рубли", с което докара главоболия на банкерите в САЩ, които всъщност го избраха за президент. Минути след изказването му..: "Съгласен! 3000 $ х 200 = 600 000 рубли за 1000 куб.м газ. Но ако ме питате лично, американския долар струва 50 рубли. Това е изчислено отдавна и е добре известно." Михаил Мишустин, министър-председател на Русия. Малко по-късно..: "Курсът на руската валута е 200 рубли за долар според Байдън. Банкерите на САЩ, Моля, за всеки представен долар, платете на Русия и всеки гражданин на Русия по 200 рубли! В противен случай целият свят ще нарече вашия президент Байдън измамник!" Мария Захарова, говорител на МнВР на Русия. Днес пък говорителят на Кремъл Дмитрий Песков шеговито е предложил САЩ да обменят доларовите валутни резерви на Руската федерация в рубли по курса на Байдън. Вече валят предложения от институции и банки от цяла Русия за обмяна на милиарди долари по този курс.
  • 60 То да беше само това

    48 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ами то":

    Вчера само с едно изречение в речта си във Варшава вдигна 3 пъти цената на руския газ за Европа като каза, че 1 долар бил 200 рубли. Пуснаха дори виц по въпроса: Какво общо имат Байдън и рублата? - И двамата падат от време на време!
  • 61 meowachelo

    28 1 Отговор

    До коментар #8 от "Уса":

    Както пишат самите американци: „Няма достатъчно кофи за Асошиейтед прес, за да пренесе водата на демократите. Те прибягнаха до танкери."
  • 62 волен сидеров

    20 2 Отговор
    ТОЙ ОТДАВНА ПУКНА ,ТОЗИ Е АКТЬОР
  • 63 В.В.П.

    42 1 Отговор
    Истината е че при ,,демократите ,,светът живее зле ..Рейгън Клинтън ,Барак ,Джо...Боклуци,Денегерати.Отрепки ..Сега претрепаха и Украйна.. Поздрави.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 В.В.П.

    50 1 Отговор
    Първа задача на демократите ,като дойдат на власт ,е да се сговнят с Русия.. .. Подготовка на Осраина да атакува Донбас..Сега обаче го отнесе Украйна ..Много жалки .България да гледа и да се учи..Какви не трябва да сее прави .Сащ да се махат от България..
  • 66 боко

    25 1 Отговор
    склеротичното старче да си гледа държавата
  • 67 макс

    31 1 Отговор
    Най-добре го приберете в затвора,преди да е предизвикал 3-та световна!!!

    Коментиран от #72

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 мучо

    18 2 Отговор
    давайте му по-редовно хапченцата и сменяйте по-често памперсите, че много мирише.........

    Коментиран от #71

  • 70 ТОЧКАТА

    28 1 Отговор
    Можете ли да си представите ....,че съдбата на света...НА ПЛАНЕТАТА,ЖИВОТЪТ,ЦИВИЛИЗАЦИЯТА е в ръцете на този идиот!!!!!!!!!Той държи ядреното куфарче!!!!!!!...НЕЩО МНОГО .НЕ Е НАРЕД ВЕЧЕ!!!!!!

    Коментиран от #82

  • 71 ТОЧКАТА

    25 2 Отговор

    До коментар #69 от "мучо":

    А бе кви хапчета и памперси бе!!!ТОЙ ВЛАДЕЕ ПЛАНЕТАТА!!!!!!ПИТАМ ...КАКВА Е ТАЗИ СИСТЕМА ДЕТО ПОВЕРЯВА ..ОГРОМНА,ОЩЕ ПО- ОГРОМНА ВЛАСТ,ВЛАСТ,ВЛАСТ НА Н/ТА СТЕПЕН В РЪЦЕТЕ НА ЕДИН ИДИОТ!!!!Това не е старчески дом за алцхаймер!!!!това е ...белият дом/символ на демокрацията и цивилизацията!!!!...Е,БЕШЕ!!!!
  • 72 ТОЧКАТА

    13 1 Отговор

    До коментар #67 от "макс":

    КЪСНО Е!!!!ТОЙ ВЕЧЕ Я ЗАПАЛИ.....
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 ak47bul

    20 2 Отговор
    Склероза. Дава възможност на Впк да си правят каквото искат. Той е не адекватен, като американците. Наглостта му го крепи, но идва краят на еднополюсния модел и затова им е толкова тежко.
  • 75 Курандо Мио

    2 11 Отговор

    До коментар #7 от "Русороб":

    Плюшеното мече ща плющи
  • 76 Голям смях

    24 2 Отговор
    А какво ще кажете за непрестанните словесни гафове на българския министър председател Кирил Петков?? Мисля,че надхвърлят тези на бай Дън! 😂
  • 77 Коко

    15 1 Отговор
    Като прочетох заглавието на статията и веднага направих асоциация Байдън да се въздържа от напикаване но уви то пишело от безмислени коментари
  • 78 Бай Иван

    25 1 Отговор

    До коментар #7 от "Русороб":

    Въпросният американски журналист показва отявлено, че президента на САЩ е просто пионка, която бива избрана от управляващите кръгове в задокеанската територия. Точно така! Територия, която е населявана от бивши престъпници проявили геноцид спрямо местното население.
    Тааа... американския президент, който и да е той е човек, на който му се казва какво да прави и говори, но в случая не уцелиха с адекватен човек. Този старчок има проблем с паметта, с това, че не знае как да се изказва, прави елементарни грешки, заспива по време на симпозиуми, обвинява без да се замисля. След като това е избора на управляващите го, представете си ги тях!
    Не може и да става дума за сравнение между Путин и Байдън. За да си действащ полеви агент трябва да си с изключителни показатели във всяко едно отношение. Само това може да каже, че всички обвинения и констатации за личността на Путин са меко казано смешни.

    Коментиран от #81

  • 79 Коко

    22 1 Отговор

    До коментар #56 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Само да ти кажа сащ 800 военни бази в 137 държави една от двете държави плащали репарации с роби първата и единствена държава ползвала ядрено оръжие срещу цивилни и тн. егати демократичнита държава и егати плиткоумниците дето им вярват
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Укроп

    20 1 Отговор

    До коментар #78 от "Бай Иван":

    Те комай Сите амерички президенти са марионетни и изпълняват волята и търгашеските интереси на Америчките магнати и корпорации! С Путинката удариха на камък! Само глупавата Европа седи в поза (Г) пред Капитолия и си плюе на интереса! Съюз икономически Европа и Русия, хамерика отива в десета глуха...
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Всички разбраха

    8 1 Отговор
    Кой отдавна кои от скоро, че президента на "най-силната държава в света" не осъзнава какво говори и е просто, говорител който е по-добре да чете каквото са му написали
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Познат на Байдън

    7 1 Отговор
    забравил е да тури памперса, а и не си е пил хапчетата, дядо джо.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Байдън

    7 1 Отговор
    1) изказване на Байдън:
    Путин навлезе в Русия
    2) забрави коя е първата леди
    3) заспа на спешно заседание на Конгреса, малко преди пътуването за Европа и още много изцепки, с които се дискретира, а аз мислех, че само Тръмп е куку🤣🤭.
  • 88 Ето защо

    7 2 Отговор

    До коментар #56 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    В САЩ искат да емигрират само такива които никога не са живяли там. Жертви на прокламираната "американска мечта". Веднага щом пристигнат са шокирани от действителната Кравария и контраста с "мечтата".
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Ника

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "ХА ХА ХА":

    Наистина ли вярвате,че не знае какво говори?Казва много повече от това,което изрича.За съжаление,цената на алчността/недалновидността плащат украинските и руските граждани
  • 91 Да дааа

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Урюрвкос":

    Наскоро американски журналист се изказа че недоволство в страната расте и прогнозира че до лятото ще имаИмпиджмънд.