Last news in Fakti

18 Май, 2022 05:45 1 775 10

Арестуваха по подозрения в изнасилване британски консерватор

  • великобритания-
  • консерватор-
  • изнасилване-
  • арест-
  • политик

Срещу неназованият все още депутат са повдигнати също обвинения в злоупотреба с положението и гласуваното му доверие и непристойно поведение на държавна служба

Арестуваха по подозрения в изнасилване британски консерватор - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Неназован депутат от британската Консервативна партия е бил арестуван по подозрения в изнасилване и сексуално посегателство, предаде БНР.

Лондонската полиция потвърди, че е задържала мъж по обвинения за периода 2002-2009 година. От Консервативната партия заявиха, че депутатът е информиран от главния организационен секретар да не идва в парламента, докато се води разследването. Срещу депутата са повдигнати също обвинения в злоупотреба с положението и гласуваното му доверие и непристойно поведение на държавна служба.

Говорител на полицията отказа да съобщи името на обвинения или да потвърди дали е депутат. Той само заяви, че престъпните деяния са извършени в Лондон.

Миналия месец "Сънди таймс" писа, че 56 депутати в момента са разследвани по различни поводи, като се започне от неправомерни сексуални коментари и се стигне до съвсем сериозни престъпления.

Арестът снощи съвпадна с оповестяването на два извънредни избора за депутат, след като двама от Консервативната партия трябваше да подадат оставки. Единият за сексуално посегателство над 15-годишно момче, а другият – за това, че е гледал порно в Камарата на общините.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така се процедира

    4 0 Отговор
    С неудобните като требва се разкарат което е смешно щот тоз сигур е мега милионер и нема да опре да бара неква камериерка а мое си поръча мега елитни пи4енца
  • 2 тези моралисти

    8 1 Отговор
    гласуват и налагат санкции на руския народ. Ирония

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Нямам Срам

    4 0 Отговор
    Ако се направят по щателно разследвания още колко ще излязат ... В този така наречен парламент при тях са най големите изверги каквито се сетиш от трети пол до педофили
  • 5 Тото 1 и Тото 2

    3 0 Отговор
    Дали и срещу ББ ще се повдигне обвинение ? Не , никога ! Все пак той подарява къщи в Барселона , а и всеки контакт с него е доброволен , при тази неземна негова щедрост !
  • 6 Механик

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "тези моралисти":

    Точно това си помислих и аз.
    52-ма депутати се разследват за различни престъпления и в същото време, тия 52-ма участват във взимането на решения за санкции, изпращане на войски, разпарчатосване на държави и прочее.
    Няма по-нагло и дебелооко от англосаксите.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дядо Благо

    3 0 Отговор
    Щом е изнасилил - да го съдят. Но цялата работа с тия изнасилвания малко мирише... Като започнат да се жалват след 15-20 години, на мен ми прилича на чисто изнудване. Кой знае преди толкова години какво е станало? Ами срещнали се двама млади, харесали се, решили по взаимно съгласие да се изплющят. След 20 години мъжат станал богат, известен и с положение в обществото. А "Марчето" одъртяла, погрозняла, затънала в заеми ... Сеща се, че може да изкара някоя лесна пара и започва да реве с пълен глас за нещо от преди 20 години. А може и въобще да не е имало никакъв кекс и пак да си реве и да търси пари. После иди доказвай, че нямаш сестра ...
  • 9 Колибка

    0 0 Отговор
    Първоначално,заглавието на
    дописката звучи: един депутат е
    опрашен.Срещу неназован извър-
    шител,...и т. н.
  • 10 Пак на деца нали 🤬🤬🤬🤬

    0 0 Отговор
    Или педофили или пеперуди само във парламента им
Новини по държави: