Last news in Fakti

18 Октомври, 2022 12:10 1 778 24

Има нови данни за състоянието на пострадалите след падането на Су-34 в Ейск

  • русия-
  • самолетна катастрофа-
  • су-34 -
  • ейск

Властите съобщиха, че още 4 от пострадалите са с тежки наранявания и са откарани в реанимация в Краснодар, вкл.петгодишно момиченце

Има нови данни за състоянието на пострадалите след падането на Су-34 в Ейск - 1
Снимка: Телеграм

Четирима пострадали, включително петгодишно момиченце, от жилищната сграда в Ейск върху която падна самолет Су-34, бяха откарани с линейка в Краснодар. Лекарите са ги диагностицирали с много тежки наранявания. Такива нови данни представи заместник-началникът на Кубан Анна Минкова, според канала Shot Telegram.

Според представител на властите други четирима от пострадалите вече са настанени в реанимация. Минкова уточни, че 17-годишен обитател от пострадалия блок е в стабилно, но доста тежко състояние, на апаратно дишане. Младежът има отравяне с въглероден окис и тежки изгаряния на дихателните пътища. Също така 51-годишен пациент е с 80 процента изгаряния на тялото. Той беше доставен в Краснодар от спешната помощ и също е в реанимация. Мъжът е в критично състояние, има счупени крайници и е установено отравяне с въглероден окис, обясни заместник-началникът на Кубан.

„Жена на 73 години е в тежко , но стабилно състояние, също на апаратно дишане и в реанимация. В тежко състояние е и петгодишно момиченце. Компютърната томография установи мозъчен оток с исхемично увреждане”, допълни Минкова.

По-рано лекарите съобщиха, че животът на 15 от 19 пострадали от катастрофата на военния самолет близо до жилищна сграда в Ейск не е в опасност.

Катастрофата на самолет Су-34 близо до многоетажна сграда в Ейск стана вечерта на 17 октомври. По последни данни 13 души са станали жертви на бедствието.

Летателният апарат се запалил още във въздуха и започнал рязко да се снижава. От Министерството на отбраната обясниха, че катастрофата на Су-34 е заради пожар в двигателя, припомня Лента.ру.

Източник: ФАКТИ


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ....

    39 6 Отговор
    "Данните" идват от Руската терористична федерация винаги са 100% фалшиви. Доказан от Историята ФАКТ. Вероятно жертвите са над 40. Също така е лъжа, че самолета е извършвал тренировъчен полет. Самолета е летял за бомбардировка в Украйна, поради което е носел и пълно въоръжение (което е предизвикало адското унищожение, заради което са загинали толкова хора). 2 часа след като се е паднал имаше експлозии от мунициите и ракетите. Руската държава лъже, защото ако стане ясно, че самолета е отивал да сее смърт, и че това е причината за толкова много загинали, това никак няма да се отрази добре на "репутацията" на върховния убиец и неговата върхушка.

    Коментиран от #23

  • 3 Стига

    9 21 Отговор
    Защо не пишете по 10 статии на ден за убитите украйнци.Вчера иранските дронове сабориха цял жилищен блок в Киев.Днес един в Харков и един в Николаев.

    Коментиран от #12, #13, #21

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Съдията Дред

    25 1 Отговор
    В историята на военната авиация, включително и нашата, има немалко случаи на загинали военни пилоти, защото са отлагали катапултирането до последно, за да отклонят самолета от населено място. Явно тук чувството за дълг е било различно.
  • 6 Карма

    32 2 Отговор
    Излетял да разруши блок в Украйна,разрушил блок в Русия.Да ги съжаляваме ли?

    Коментиран от #16

  • 7 Оля, Оля!

    3 18 Отговор
    Такъв буламач си забъркала, че нищо не се разбира! Не е лошо понякога да намериш време да си прочетеш написаното!
  • 8 Накрая ще

    20 4 Отговор
    Умрат 50 тина от първоначалното "потери нет"...
  • 9 Цончо Ганчо

    16 2 Отговор
    Каквото повикало такова се обадило. Кармата си знае своето. Още ще последват.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 123

    12 2 Отговор
    Безаналгова руска техника!

    Коментиран от #15

  • 12 За лечение си, 3

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Стига":

    Голяма гордост на руската армия - съборен блок, убита бременна жена, затрупано под руини дете. И ти е радостно, защото са украинци. Фашист и садист в душата си, горко на родата ти, а може и те да са същите. Оправданието на вас садистите го знам - тъпите ангели, дето седяли осем години да ги бомбят.
  • 13 И..

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Стига":

    Тебе това радва ли те,че има толкова убити украинци?Но като ти чета правописа не се учудвам.Две изречения две грешки.Жалка работа.
  • 14 Резултата

    2 8 Отговор
    Блока цял кулите ги нема, събори ги ламарина куйа отвътре
  • 15 Анебе

    2 7 Отговор

    До коментар #11 от "123":

    Цифровите бойнгове кви кули събарят, пък на тия блока цял
  • 16 тотото

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Карма":

    И преди съм го казвал че който копае гроб другиму сам пада в него накрая..! А кой копае е ясно мисля но те явно не мислят че и продължават и явно това им харесва.
  • 17 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 1 Отговор
    Обикновенно на пилотите се дават указания при падане и невъзможност да удържат самолета да го приземяват извън населени и слабонаселени места!Тези са се забили......сред блокове...При такива,като мен по-умни от другите възниква въпросът???Защо,са искали да накажат ...руснаци и следващия дали някой такъв ,като тях няма да забие самолет в кремъл???
  • 18 Впечатление

    1 9 Отговор
    Обикновената жилищна сграда, в която се заби бомбардировачът с пълни резервоари керосин, не се срути така, както се срутиха супер яките кули в Ню Йорк на 11.9.2001 г.!

    Вервам в УСА!

    Коментиран от #20

  • 19 Само питам

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    ..........., 19000 укрофашисти ще бъдат денацифицирани!!!!.....

    ..
    А жертвите на Су-34 в Ейск депутинизирани ли да ги наречем?
  • 20 Само питам

    9 1 Отговор

    До коментар #18 от "Впечатление":

    Извода какъв е путлерас? Че във Велика Русия строят по-качествено отколкото в Америка ли? Колко високи бяха кулите, колко тежаха и колко керосин има един пътнически самолет? Ама умният русофил все за величието на Русия си мисли!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Антон

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "....":

    Вижда се пилотът с парашут. Вероятно е можел да отклони самолета, но е предпочел да спаси своя живот без значение животът на евентуалните жертви. Щом така се отнасят към руснаците, какво ни учудва отношението към украинците.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания