Last news in Fakti

30 Октомври, 2022 14:41 2 619 28

Мъск е наел замъка на Дракула за частно парти за Хелоуин

  • илон мъск-
  • дракула-
  • замък-
  • хелоуин-
  • парти

Информацията е била потвърдена за изданието от източник, близък от организаторите на партито

Мъск е наел замъка на Дракула за частно парти за Хелоуин - 1
Източник: БГНЕС

Илон Мъск, най-богатият човек на света, основател на Tesla и отскоро собственик на Twitter, е решил да празнува Хелоуин в Румъния, като за целта е наел замъка Бран в Брашов за частно парти, в което ще участват и редица други милиардери и холивудски звезди, съобщава в. "Либертатя".

Информацията е била потвърдена за изданието от източник, близък от организаторите на партито, предаде БТА.

Вестникът посочва, че замъкът Бран, известен още като Замъка на Дракула, е бил нает от компанията за тази нощ, когато американците празнуват Хелоуин. Предвижда се гостите да пристигнат в замъка вечерта по тъмно, тъй като не искат да бъдат забелязани, посочва цитираният източник.

Според изданието Медия Флукс сред поканените на партито са актрисата Анджелина Джоли, основателите на Google Лари Пейдж и Сергей Брин, основателят на PayPal Питър Тийл и други приятели на милиардера, включително и румънци.

Телевизия Про ТВ съобщава, че Мъск е пристигнал вчера в Румъния, а първата му спирка е била в курорта Пояна Брашов. Там той и останалите гости от групата били посрещнати с хляб, сол и сливова ракия, а вечерта било организирано празненство с лагерен огън и румънски танци. За целта била избрана туристическа хижа в Пояна Брашов в изолиран район, където гостите пристигали с миниванове.

Подробности от събитието били разкрити, след като някои от гостите публикували снимки в социалните мрежи. Те носели костюми от сериала "Война на тронове", а лицата им били покрити с маски или изрисувани, отбелязва телевизията.

Самият Мъск е публикувал съобщение в Туитър снощи, в което пише: "Прясно изпеченият хляб и сладкишите са една от големите радости в живота", което според изданието потвърждава присъствието му в Пояна Брашов.

Fresh baked bread & pastries are some of the great joys of life

— Elon Musk (@elonmusk) October 29, 2022


Тази вечер компанията ще се премести в замъка Бран, който според някои източници е резервиран целият за "една група американци".

Директорът на замъка Александру Пришку заяви, че списъкът с гостите е поверителен и че "в момента няма никаква официална информация", но отбеляза, че "няма да е за първи път, когато на наши събития присъстват известни имена без да знаем".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Парите

    27 2 Отговор
    провалят човека
  • 2 Гнойко

    14 2 Отговор
    Болен съм от тежка венерическа болест за тоя. БХ.
  • 3 Тоя е

    26 5 Отговор
    голям смотаняк, бил е смотаняка на класа, забавлявя се дебилски
  • 4 Ооо

    23 2 Отговор
    Рептили
  • 5 Оги

    28 1 Отговор
    Ще пада яко групов и оргии.

    Коментиран от #18

  • 6 Соваж бейби

    15 1 Отговор
    На това място и около двореца има паранормални активности ,мистерии за които не бях подозирала Зак Беганс има няколко епизода там, и го доказва.По скоро е събрание на вещици ,може на празника злите сили да со по силни не знам.Въпреки че Хелоуин не е американски празник а идва от приятелите им -Традицията за Хелоуин се заражда преди 2500 години в Ирландия, в графство Мийт. Семантично думата Хелоуин е съкращение на английската "All HallowsEve", което означава на съвременен английски "Ден на всички светии"
  • 7 честен ционист

    20 1 Отговор
    А в Балдуиновата кула не иска ли, Илончо?
  • 8 Комерсиално

    11 3 Отговор
    То па един замък...

    Коментиран от #12

  • 9 a мамалига?

    14 1 Отговор
    били посрещнати с хляб, сол и сливова ракия
  • 10 Рошко

    13 1 Отговор
    Външния министър на франсетата и кралицата консорт на англетата камила, ще са гвоздеят на вечерта (без маски) останслите поканени ще са предварително дрогирани да не получат инфаркт, поради напредналата възраст на бай пън той няма да присъства без значение че предварително о е гласувал но все пак се очакват изненади като спиране на тока
  • 11 Пояснение

    11 2 Отговор
    Само дето това не е истинският замък. Истинският замък е само за местни хора, но не и за туристи! Това го знам от една моя румънска любов от Брашов.

    Коментиран от #13

  • 12 Мимо

    9 3 Отговор

    До коментар #8 от "Комерсиално":

    Абсолютно, това щеше да кажа и аз! Това с тоя замък беше и все още е такава измислица за пари, че няма на къде повече! Това е една от най-големите туристически "измами" в света. Имаше класация и ако не се лъжа Бран беше в челната тройка! Четох го няколко месеца , след като вече лично се бях убедил в това. А тия щом са тръгнали на там - явно живеят някакви измислени по детски животи.
  • 13 Соваж бейби

    10 2 Отговор

    До коментар #11 от "Пояснение":

    Знае се и още как румънците наричат ​​„Бермудския триъгълник на Трансилвания“
    Явно не си разбрал момичето, екипа на Зак Беганс е бил там повече от три седмици има много интервюта и с местните жители .историческия и кръвожаден владетел на Влашко, Влад Цепеш, известен като оригиналния Дракула.А специално там на датата Хелоуин в Трансилвания се случват някой неща ...
  • 14 Е те това е животът на богатите

    12 1 Отговор
    Охааа. След 00:00 ч. всички ще са по костюми за БДСМ и ще има яко групов кекс. Анджелинка ще я грабнат 3-ма едновременно като за начало, а после ще се включат поне още 2-ма и след това кой с кого и по колко вече никой нищо ще обръща внимание, нито ще се интересува. На другия ден персонала на замъка ще си разбере от почистването. Ще е интересно къде и какви работи ще намира.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Соваж бейби

    8 1 Отговор

    До коментар #15 от "Божество с разум":

    Защото тук на Земята сме долу ,там където е паднал прокълнатия или по скоро детето антихриста ,започва своята мисия и универсалната лъжа ,която хората приемат за божествена .Може би Апокалипсиса е край на лъжата ,и идване на новото начало ,нещо такова го разбирам аз късата версия !Не забравяйте и архангела с острието който е стъпил на тялото на прокълнатия ,какво пише -въпрос Кой е като Бог ?казано по начин от специален свещеник по време на церемония за унищожение на зъл демон за да си каже името злата сила и да се унищожи.
  • 17 Име

    5 1 Отговор
    Каква новина пълна безсмислица кому е нужно побликуването и медиите а те са хиляди публикуват всяка секунда простотии какъв е смисъла от това
  • 18 Дааааа

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Оги":

    и после ще има яко 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 а след това 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
  • 19 Путин

    17 3 Отговор
    Само атеисто-сатанистоилюминатите като мъск, гейтс, шорош, клинтъните, обамите, холивудските п...цали и техните придатъци из света празнуват хелоуин.
  • 20 Една заблудена

    5 2 Отговор
    Искандер, Калибър, Булава или Сармат и милиони трудещи се ще черпят с облекчение…
  • 21 За комшията питам да му кажа

    11 0 Отговор
    А, Бокича, Кирцата, Кокорино и Цецка Чачева поканени ли са.Имат атрактивни лица всичките тез.

    Коментиран от #26

  • 22 Празнуващ Хелоуин

    7 3 Отговор
    Който както може така си прави купона 🎃 а шматките на всеки Хелоуин на занимават с техните будилници 🤣
  • 23 Мъск е маскара

    10 0 Отговор
    До коментр номер 19 Путин
    Мъск говори наскоро за няква нова религия дето да се практикува и на планетата земя и на марс. Е таквиз м Ъ ск-ари празнуват хелоуин
  • 24 Иван

    5 1 Отговор
    Бран-Браня, Пояна-Поляна. Това са български имена. Владимир е български войвода, пазил тези земи от турските муслемски животни.
  • 25 Иван

    7 0 Отговор
    Войводата Владимир не е Дракула. Южнокорейците са Дракули......И крал Чарлс Трети.......Сатанистите от Холивуд да празнуват Хелоин в Бъкингамския Дворец, или в Сеул, или в Тайван, или в старата столица на Израел-Содом и Гомор.
  • 26 Иван

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "За комшията питам да му кажа":

    А Бенямин Натаняху и Барбара Страйзънд поканени ли са??? А Джастин Трюдо??
  • 27 Иван

    6 0 Отговор
    Урсула Фон Дер Лайен не е поканена, защото ще изплаши сатанистите.
  • 28 Джолито

    2 0 Отговор
    Още преди 20 години е приела сатанизма. Данните са публикувани в системата след като е била обеинявана в съучастие за убийство (жертвоприношение). Естествено покрито, но я има с видео цялата...почти...церемония. По време на разпита го потвърждава че е сатан. Можем само да гадаем за гостите.
Новини по държави: