3 Ноември, 2022 12:09 839 11

Мелони: Гласът на Италия в Европа ще бъде силен

  • мелони-
  • италия-
  • европа-
  • брюксел-
  • посещение

Новият премиер на Италия днес заминава на посещение в Брюксел

Мелони: Гласът на Италия в Европа ще бъде силен - 1
Източник: БГНЕС

Новият премиер на Италия Джорджа Мелони днес заминава на посещение в Брюксел, за да се срещне с ръководителите на трите европейски институции, предаде АНСА.

Преди визитата в акаунта си във Фейсбук Мелони написа: "Гласът на Италия в Европа ще бъде силен. Готови сме да се обсъдим големите въпроси, като си сътрудничим за намиране на своевременно и ефикасно решение за подпомагане на семействата и предприятията и за спиране на спекулата".

Това е първото задгранично пътуване на Мелони, откакто тя положи клетва като премиер на Италия.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор
    абе и вие като гърците сте на една ръка да фалирате ама инак искате гласа да ви се чува! като нямате пари няма и кои да ви слуша, ще слушате тия де имат пари

    Коментиран от #6

  • 2 ТаУмВзе

    8 1 Отговор
    Вива ла Дуче! Италия няма глас в бивша Европа, щото са се набили в неизплащаеми Заеми. Една от причините да се печата евро Без покритие. Другата е палавата бивша окрайна.
  • 3 На коя Европа?

    9 1 Отговор
    Скоро тази пирамида от картон ще се срине!
    Време е всеки народ да се осъзнае, кой е, от къде идва, каква култура и традиции идва, народопсихологията му, историята му и т.н..
    Тези в този американски обор са натикали разни народи и се опитаха с омаловажаваме на всичките тези национални и народни аспекти да направят нещо, като САЩ: Някакво обществено образование без история, без култура, без нормална човешка нравственост, напълно егоистично да гледат на света и се превърнат в тъпи "икономически единици", които нещо работят и консумират.
    Е, това античовешко отношение към хората, като към животни няма как да просъществува дълго!!
    Плюс това някакво си чужденци, една дума не знаят на български, даже не знаят къде сме изобщо, какво сме, ни натикаха в една икономическа война, в която инфлацията изяжда всички заплати и вече много наши хора са в ъгъла на бедността.... Но да оставим това, брюкселските зелки ни натискат даже и на война, истинска война с бомби, ракети, разрушени градове и села, убити хора и унищожени с ракети детски градини и болници!
    Колко тъп трябва да си, ако си мислиш, че една страна от размаха на цял континент, която си има всичко ресурси и на всичкото отгоре има над 6000 атомни бомби, ракети, торпеда и подобни, ще се предаде на някакви си с конвенционални оръжия???
    Ще се предаде на брюкселските неадекватници??
    Че то е по-добре да се самоубият, ако това им е перспективата за бъдещето!!!
  • 4 Мамул

    5 2 Отговор
    При 134%дълг, около 2 трилиона, колко да е силен "гласът на Италия"?

    Коментиран от #8

  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 0 Отговор
    "През май италианският държавен дълг достигна ново рекордно високо ниво от почти 2 трилиона евро, "
    Сумата е над 136% от БВП ‼️‼️‼️
    Какъв глас , като на певицата , която е готова
    "да изпълни всяко желание😉"
    срещу подходящо възнаграждение 🤔
  • 6 Пич, гледай жената сега какво ще направи

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Супер мотивирана е и директна. Без полемики, без овъртаня. Всичко е въпрос на сделка. Ако имаш силни политици, то страната ти получава повече. Погледни Ердоган какви ги играе, или Орбан! Това са политици.
  • 7 Чичо лино

    4 0 Отговор
    Форца, Мели!
  • 8 Ами то

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мамул":

    Това е и целта на единната европейска валута! Вземай кредити, колкото си искаш, докато един ден си "изял" цялото бъдеще на децата си! Виж ФАЩ, те вече са над 30 трилиона долара кредити. Системата е сбъркана. И интересното е:
    Всички страни са "потънали в дългове"!
    От кого са взели те тези средства? Кой е бил ТОЛКОВА БОГАТ , че е можеш да дава на цял свят "пари" и те още да не са му ги върнали и още да дава???
    Кой е по-богат от САЩ, от цяла Европа, от Япония , от всички индустриални страни по света?
    Това е единствено възможно, ако ги ЛЪЖЕШ всичките, че ТИ ИМАШ пари и можел да им ги дадеш!
    Трик на банковия картел! Те си пишат цифри в компютъра и уж са ти дали някакви пари -кредит. Ти си купуваш с тях къща, фирмите машини и т.н. но самите банки от къде са ги взели тези пари? Илюзия е, че от спестените. Тези пари са измислени от нищото... И за това цялата тази дългова пирамида скоро ще се срине...
  • 9 мафиозо

    1 2 Отговор
    и какво ще направи като отиде в Брюксел? нищо !!! а на бас!!!
  • 10 АВЕ...И ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА...

    2 2 Отговор
    КАКЪВ СЪН СИ СЪНУВАЛА НЕ ЗНАЯ...НО...ЗНАЯ ЧЕ СТЕ ФАШИСТИ КАКТО И ШВАБИТЕ...ТАКА ЧЕ ЗАДРЪЖТЕ СИ ФАШИСКОТО ГЛАСЧЕ ЗА ВАС И СИ ВИКАЙТЕ У ВАС...АМАН ОТ ПРЕВЪЗБУДЕНИ СЪЩЕСТВА...АНГЛИЧАНКАТА И ТЯ СЕ СИЛЕШЕ КАТО ТЕБ И НАКРАЯ СЕ ИЗНИЗА ПО ТЕРЛИЧКИ...ВСЕКИ ИСКА ДА КОМАНДВА...МИСЛИТЕ СЕ ЗА МНОГО СИЛНИ..НО..НЕ СТЕ..

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: