Last news in Fakti

1 Декември, 2022 15:10 855 6

Шведската полиция иззе 500 кг. наркотици в Стокхолм

  • швеция-
  • полиция-
  • наркотици -
  • стокхолм

Шведската полиция е иззела около 500 килограма наркотици в Стокхолм, чиято обща стойност на улицата е около 80 милиона крони (7,6 милиона долара)

Шведската полиция иззе 500 кг. наркотици в Стокхолм - 1
Снимка: Shutterstock

Шведската полиция е иззела около 500 килограма наркотици в Стокхолм, чиято обща стойност на улицата е около 80 милиона крони (7,6 милиона долара), съобщи Асошиейтед прес, цитирайки властите.

Арестувани са били трима мъже по подозрение в тежки престъпления, свързани с наркотици, във връзка със съботната акция в Тиресо, южно от шведската столица.

От полицията съобщиха, че са претърсили на къща по друг случай. Това разследване довело служителите до адрес в Тиресо, където в склад в жилищна сграда е открито голямото количество наркотици.

"Това е много мащабно изземане", заяви Сузане Викланд, заместник-началничка на полицията в Стокхолм, като нарече конфискацията на 260 кг амфетамин най-голямото изземане на наркотик до момента в района на столицата.

Не беше предоставена допълнителна информация.

Миналия месец полицията в Стокхолм задържа 21 души и иззе кокаин и канабис с улична стойност между 50 и 100 млн. крони, както и седем единици оръжие.

Викланд заяви, че това е резултат от „активна работа през по-продължителен период“, и добави, че търговията с наркотици е „голяма и финансира сериозна организирана престъпност''.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 простиХОРА

    7 0 Отговор
    тОва е пратка за украйнската армия и за шефа им зеленски да се дрогират и да се бият
  • 2 МирО

    5 0 Отговор
    Бре джуджака наркоман го закъса яко, нема бело, ни за него ни за урко.питека на фронта.
  • 3 клоуна ще квичи

    3 0 Отговор
    малее сега като му свърши белото на зеленски , как ще квичи по телевизора тоя, няма се трае, пак ще започне яка просия от целия свят да му давате нещо без пари
  • 4 Ссссс

    0 5 Отговор
    Ех този Зеленски ви е трън в г.... За за това че 2 армия в света не може да стигне до Киев както толкова много говорите. Руснака само може да заплашва и говори а на действия никакви.
  • 5 сноу

    3 0 Отговор
    Зеления направо е посинял като е разбрал...добре че швестърите обещали 5000 кг да запазят за него и 10000 за йенситу и непобедимото му натю..
  • 6 Гост

    1 0 Отговор
    Националност на наркодилърите?Арабели или снежинки?
Новини по държави: