Last news in Fakti

19 Август, 2013 16:50 4 266 0

Да откриеш охлюв в коляното (видео)

  • охлюв-
  • сащ-
  • домашен любимец-
  • коляно

Невероятна история как едно малко момче се сдоби с домашен любимец

Да откриеш охлюв в коляното (видео) - 1
Снимка: examiner

По време на семейно пътуване до морето миналия месец, 4-годишният Пол Франклин паднал и ожулил дясното си коляно. Това не е необичайно, на малките пакостници им се случват подобни неща постоянно.

Това, което се появило от подутото коляното, е нещото което прави тази история невероятно  интересна за разказване, а именно – охлюв.

Малкият Пол се разхождал по плажа когато се ударил коляното си в скала, разказват американските медии.

"Почистихме го и сложихме лейкопласт върху раната – разказва бащата на момчето. - И преди да се усетим, няколко седмици по-късно, коляното му се беше подуло значително и като че ли инфектирано."

Разбира се, родителите на 4-годишния юнака веднага го завели на лекар където им съобщили, че най-вероятно става дума за опасна стафилококова инфекция. Антибиотиците помогнали, но родителите на Пол забелязали, че под кожата на коляното се оформя някаква черна подутина.

Уморени от чакане и наясно с факта, че каквото и да се намира в коляното на синът им, то трябва да се махне, майката решила да вземе нещата в свои ръце. Тя стиснала раната с пръсти и я спукала.

"Изглеждаше като скала. Беше нещо черно", обяснява тя. - "Сложих го върху попивателна хартия и си казах: 'Тази скала изглежда странно, има заврънкулки по себе си.' Когато го завъртях разбрах, че всъщност държа морски охлюв."

Семейството смята, че когато детето им се е ожулило на скалите, яйце от морски охлюв е попаднал в раната, а после се е излюпило.

А каква била реакцията на Пол? "Мислех си, че е нещо щуро", разказва той. Но щуро или не сега малчуганът има чудна история за разказване когато го попитат как се е сдобил с домашния си любимец на име Турбо, от едноименния анимационен филм, който нашумя това лято.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА