5 Септември, 2013 15:21 10 846 7

Руска моделка убита и обезобразена от съпруга си заради СПИН?

  • убийство-
  • русия-
  • спин-
  • юлия лошагина

Открили обезобразеното тяло на манекенката в гориста местност в Урал

Бляскав руски модел бе открит мъртъв, със счупен врат и обезобразено от изгаряния лице в горите на Урал. Една от версиите за смъртта й е, че съпругът й я е убил, защото го е заразила със СПИН, пишат руските издания.

Полицията се е заела с разследването около смъртта на Юлия Лошагина.

Голото тяло на 28 -годишната Юлия бе намерено в гориста местност в планината Урал в Русия със счупен врат и лице обезобразено от изгаряния. Нейните рани били толкова тежки, че тялото й могло да бъде идентифицирано само чрез ДНК анализ.

Нейният съпруг фотографът, Дмитрий Лошагин, 37, е бил арестуван в Екатеринбург - четвъртият по големина град в Русия.

В момента той е задържан в полицията докато властите разследват дали е замесен в убийството, което според патоанатомите е станало  непосредствено след парти на покрива на луксозната къща на семейство Лошагини.

Някои от гостите на партито разказват, че Лошагина изглеждала притеснена. Тя дори заключила съпруга си и други гости на покрива, докато чистач ги освободил.

Юлия изчезнала на 22 август и нейното ужасено семейство започнало незабавно издирване, като призовало всички приятели и познати да помогнат. Въпреки отсъствието на съпругата си и притеснението на близките й съпругът й продължил да работи нормално.

Полицията изнесе доклад цитиран от вестник „Комсомолская Правда“, в който пише, че аутопсията и направените тестове показват, че мъртвият модел е ХИВ-позитивен. Така изданието стига до една от версиите за убийството - че Дмитрий Лошагин толкова побеснял, когато научил, че жена му го е заразила със СПИН, че я е убил. Полицията разследва дали тази версия е вярна.

Семейството на Юлия подозира именно такъв сценарий. Братът на Юлия Михаил, заяви: "Той изобщо не си направи труда да започне да я търси. Първо ни каза, че Юлия напуснала дома им в средата на нощта, като взела неговата кола. Изведнъж обаче започна да твърди, че колата му изведнъж отново се появила под прозореца им . . . Дойде ми до гуша и отидох в полицията като им казах, че сестра ми е изчезна и подозирам, че нещо се е случило с нея.“

"Той непрекъснато променя своята история. Нямаше намерение да се обади в полицията да проверят колата, която Юлия е взела, за пръстови отпечатъци. Защо? Отказва да направи тест на детектора на лъжата. Мисля, че всичко това показва, че има неща, които крие.", разказа още Михаил.

Когато тялото е намерено няколко дни след изчезването й, Димитрий бил твърде зает, за да отиде да я разпознае. Той писал съобщение на Михаил: „Зает съм. Снимам презентация в момента.“

В дните след смъртта й , Димитрий пуснал и обява, че продава апартамента в Екатеринбург за около 2 300 000 лева.

Полицията го арестува, в момент когато той се кани да напусне града за "командировка", потвърдиха местните власти.

„Полицията ще направи всичко по силите си, за да открие убиеца възможно най-скоро", заяви водещият разследването Михаил Бородин. "Задържахме съпруга на Юлия. Той не е обвинен в убийство, но разследваме дали може да е бил замесен."

Димитрий остава в ареста за още 48 часа след първия разпит пред съда. Той разказал на съдията по време на изслушване, че обвиненията срещу него са "неоснователни" и той отрича да има вина за смъртта на жена си. „Обичах жена си“, каза той.

Непотвърдени съобщения в местните медии съобщават, че разследващите са открили доказателства, че е регистриран разговор от неговият мобилен телефон близо до мястото, където тялото е намерено.

Нейният трагичен край е завършек на любовна афера между водещ местен фотограф - известен със своите снимки на олигарсите в Урал  и един от най-известните модели в региона.

Те се влюбват по време на снимки в Индия, когато той я снимана в булчинска рокля - и й  прави предложение на място. Двойката се жени преди две години.

"Когато я видях в сватбена рокля на гърба на слон в индийската джунгла, аз отидох при нея и й предложи", често разказвал той. ''Искам да гледам света през твоите очи" й казах тогава. "Искам да остарея с теб и искам да ходя по плажа и да държа ръката ти." Тя се съгласила веднага и оттогава е любимият му модел и много нейни снимки направени от него се появяват в руските лъскави списания... до сега.

Поддръжници на Димитрий казват, че е невъзможно той да я е убил и искат освобождаването му.

Той не веднъж споделял: "Аз наистина обичам съжителството си с Юлия . Знам, че мога на 100% да разчитам на нея. Каквото и да се случи с мен, знам, че тя ще дойде и ще ме вземе, независимо колко дълбоко потъвам."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Zari

    2 0 Отговор
    Life is a b.tch
  • 2 Явор Кръстев

    2 0 Отговор
    Гадно нещо са лешоядите! Разследването тече а вие още малко и ще го осъдите!
  • 3 Stoil Dobrenov

    3 1 Отговор
    Според мен-НОРМАЛНА И НАПЪЛНО ОПРАВДАНА реакция на
    потърпевшия!
    Знам, че ще имам и минуси,затова предварително питам
    несъгласните-а вие как бихте постъпили при точно такъв случай
    точно с вас,а??!!!...
    Ама съвсем ЧЕСТНО!
    Ето-аз бих постъпил точно така!
  • 4 Христо Ковачев

    2 1 Отговор
    .АХТИ МРЪСНАТА РУСКА К..ВА ,ДАЖЕ ЛЕКО СЕ ОТЪРВАЛА ,АЗ БИХ ИТРЯЗЪЛ КРАКАТА ЗА ДА ЛАЗИ КАТО ЗМИЯ ДО ЖИВОТ
  • 5 IVAN

    0 1 Отговор
    edna k..va po malko
  • 6 Крум Янкулов

    2 0 Отговор
    КРАСИВА ЖЕНА.
  • 7 трезво мислещ

    0 0 Отговор
    Хак и е,кат не знае на кого да се разчеква.По лошо е за потърпевшия,защото не е ясно дали след оправдаване на такова деяние няма да се превърне в рецидив.Лошо,лошо много лошо,щом човек вече може да пипне такова нещо от жена си какво остава да пипне от някоя к..ва.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания