26 Март, 2023 04:24 1 842 113

26 март 2000 г. Путин става президент

  • путин-
  • президент-
  • русия

От службите за сигурност до Кремъл

26 март 2000 г. Путин става президент - 1
Снимка: БГНЕС

На 26 март 2000 г. на президентските избори в Русия за президент на страната е избран Владимир Путин.

След 1996 г. Путин се премества в Москва и заема второстепенни постове в администрацията на Борис Елцин. От 1997 г. става заместник на завеждащия администрацията на Кремъл. През 1998 г. е назначен за директор на Федералната служба за сигурност на Русия, наследникът на КГБ. Докато е на този пост, олигархът Борис Березовски се прочува с извършваното от него финансиране на уахабитската секта в Чечня, ръководена от Шамил Басаев, която към тогавашния момент се бори за свалянето на умерения президент на републиката Аслан Масхадов и е отговорна за значителен терор спрямо Русия. Въпреки високия пост и широки правомощия, Путин не предприема никакви действия спрямо олигарха и неговата дейност в Чечня.

През март 1999 г. става и секретар на Съвета за сигурност на Русия, а през август - министър-председател. От декември същата година изпълнява длъжността на президент. Първоначално Путин става временен президент на Русия на 31 декември 1999, като сменя Борис Елцин, а заема поста като титуляр на 7 май 2000 г. след проведените президентски избори. През 2004 г. е преизбран за втори мандат.

Поради конституционното ограничение на мандатите, през 2008 г. Путин слезе от поста и го предаде на наследника си Дмитрий Медведев, когото лично подбра и представи на руския народ като кандидат за президент. Няколко месеца по-късно Медведев назначи Путин за премиер.

През 2008 г. е сменен от Дмитрий Медведев на президентския пост и е назначен за министър-председател на Русия. През 2012 г. Владимир Путин отново печели президентските избори и от 7 май 2012 г. е за трети мандат президент на Русия. През 2018 г. е преизбран за нов мандат.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Просветен⚜️

    51 59 Отговор
    България и Русия , вечна дружба!

    Коментиран от #5, #24, #91

  • 2 БАЦЕ ЕООД

    33 46 Отговор
    Жив и здрав да е Дядя Вова. МВП на 21 век!
  • 3 Запознати

    44 46 Отговор
    Вова ще натика краварите зад локвата, стига са носили смърт по света!

    Коментиран от #106

  • 4 Не, тогава Путин

    51 33 Отговор
    Става Диктатор!

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Слава Россия!

    36 46 Отговор
    Слава Путина!

    Коментиран от #65

  • 7 Слава Россия

    32 45 Отговор
    Слава Россия
  • 8 Тогава става горд зеневладелец

    23 24 Отговор

    До коментар #4 от "Не, тогава Путин":

    на най обширното, цяло парче територия в света, и собственик на 145 милиона, безправни роби,, като се разпорежда със собствеността, живота, и дори със cмъpттa им!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Коко

    21 27 Отговор
    Велик лидер велика дата.Трябва да му издигнем паметник и да обявим 26-ти за почивен ден

    Коментиран от #71

  • 12 Истината

    28 16 Отговор
    За да намери повод за Втората чеченска война по негова заповед бяха взривени жилищни сгради във Волгодонск, Бунайкск и Москва, при които загинаха 307 човека и над 1700 бяха ранени. Обвинени бяха чеченците, но всъщност взривовете извърши ФСБ по заповед на Путин.

    Коментиран от #55, #69

  • 13 Наблюдател

    26 19 Отговор
    Да подкрепяш психопата Путин и руските терористи една година след началото на войната, след руските зверства и разрушените от тях градове, след убитите над 500 украински деца означава да си същество със силно увредени представи за морал и общочовешки ценности. Или по накратко морален ypoд, при който понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки.

    Коментиран от #16

  • 14 Баба Ванга

    23 19 Отговор
    Името Владимир е съдбовно за Русия. Княз Владимир я покръсти, Владимир Илич стартира разпадането на руската империя, Владимир Владимирович ще я довърши а Владимир Зеленски ще подпише смъртния и акт!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Вашето Мнение

    15 9 Отговор

    До коментар #13 от "Наблюдател":

    Същество с примитивен, изпилен до гладко мозък, сляп за зверствата и геноцида на шаш по целия свят може да ги подкрепя.
  • 17 Истината

    20 17 Отговор
    Ако на руснаците се даде възможност да си избират водач, те избират най-лъжливият, най-подлият и най-жестокият и заедно с него убиват, грабят и насилват и накрая стоварват върху него своята вина. А след време църквата го обявява за светец.
  • 18 Последния Софиянец

    24 18 Отговор
    Пymuнизма е висшият и последен стадий на бандитския капитализъм в Русия.
    Путинизма - това е война и "консолидация" на нацията на основата ненавистта към някоя етническа група, това е настъпление срещу свободата на словото и информационно зомбиране, това е изолиране от външният свят и икономическа деградация.
    Путинизма е контролен изстрел в главата на Русия.

    Коментиран от #89

  • 19 Дмитрий Лихачов

    22 16 Отговор
    “ Русия никога не имала и няма има никаква особена мисия. Не трябва да се търси никаква национална идея за Русия- това е мираж.

    Животът с национална идея отначало ще доведе до ограничения, а след това ще възникне нетърпимост към друга раса, към друг народ и друга религия. Нетърпимостта непременно ще доведе до терор. Не бива да се допуска връщането на Русия към единна идеология, защото тя рано или късно ще доведе Русия до фашизъм”.

    Коментиран от #73

  • 20 ⚜️Просветен⚜️

    10 21 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Я виж коя партия управлява в Китай! Късоглед илитерат, нима мислиш, че всичко се измерва от камбанарията на кратките ни животи? Да продължавам с по конкретни аргументи е все едно да опитам да пусна Блурей Диск в З Правец 8!

    Коментиран от #23, #27

  • 21 Иван

    4 4 Отговор
    Честито!
  • 22 здраствуйте,братушки

    12 19 Отговор
    Бате Венци лопатката!Стана си човекът за смях с тази глупава статия,но да не бъдем злопаметни.Подхлъзнали са го американците,не се е замислил милият.150 милиона руснаци са избрали Вовата.Изборът си е техен,не го оспорвам.Никой не може да оспори факта,че са свободни!Някой да е чул за американски военни бази там???За сравнение ще посоча Германия-120 американски военни бази и 50 000 войника.На издръжката на немския данъкоплатец

    Коментиран от #112

  • 23 Българин

    18 8 Отговор

    До коментар #20 от "⚜️Просветен⚜️":

    Хахаха, я ми припомни колко държави казаха сбогом на комунизма? М ? Ама то чукча писател, нали? 😂
  • 24 Стоян

    21 14 Отговор

    До коментар #1 от "⚜️Просветен⚜️":

    Такива като вас са предателите на България. За 45 години руснака успя да ви изглади всички гънки. България е Велика, когато не е подлога. България не достига до три морета с комунистите,нито Цар Симеон нито при Цар Иван Асен ll,сме подлоги на някой. Такива като теб, които боготворят руснаците или запада са предателите на България . Докато нямаме истински държавник милеещ за България и българските интереси,никога няма да се оправим. Със сигурност не ни трябват нито копейковци, нито центаджии

    Коментиран от #30

  • 25 Башкå бõлит

    32 13 Отговор
    Мисията на ООН за наблюдение на правата на човека в Украйна регистрира екзекуцията на най-малко 15 украински военнопленници от руските оzвободители. За това говори днес на пресконференция ръководителят на мисията Матилда Богнер, представяйки съответен доклад: " Ние сме дълбоко загрижени за произволните екзекуции на 15 украински военнопленници, след като бяха заловени от въоръжените сили на Руската федерация . Военната ЧВК Вагнер е извършила 11 от тези екзекуции" Братушките се гласят и нас да освобождават от Европейско робство!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 кукуши

    10 28 Отговор

    До коментар #20 от "⚜️Просветен⚜️":

    Бил ли си някога в Китай??? Иди да видиш на место как живеят хората......ще избягаш обратно с 300 викайки,че обичаш Запада и капитализма. Много си зле.

    Коментиран от #46, #109

  • 28 Подкрепяш Путин

    9 14 Отговор
    Подкpeпяш yбийството на ykpaински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкpeпяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чияmо армия върши геноцид и военни престъпления! Оm mеб зависи дали ще сmанеш съyчасmниk на агресори и yбийци!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ловеч ТВО

    8 3 Отговор

    До коментар #24 от "Стоян":

    Липсва ти лагера !
  • 31 Реалист

    12 9 Отговор
    Владимир Путин от като стааба прзидент Русия се е увеличила с 20 000 000 души вс.друго е излишно да се пише този факт сам по себе си говори какво представлява президента наа, Русия Владимир Путин

    Коментиран от #113

  • 32 Само питам

    11 0 Отговор

    До коментар #29 от "стоян2 до българин23":

    А защо Китай не се тресе от стачки?
  • 33 Ернесто Гевара

    18 13 Отговор
    Владимир Путин унищожи мита за великите кравари от ФАЩ.
  • 34 9003

    12 11 Отговор
    Владимир Путин побърка соро.снята
  • 35 Истината

    8 17 Отговор
    Психопата Путин няма да доживее до трибунала за военнопрестъпници, но всички от шайката му ще бъдат съдени. И Лавров и Шойгу и Патрушев и Матвиенко....... Пред трибунала ще отговарят и пропагандаторите, които 8 години сееха омраза срещу Украйна като Соловьов, Кисельов,Скабеева, Симонян, Кеосаян и останалите клакьори. След това за обикновените руснаци ще има дълги години на депутинизация. Такава ще има и за всички фенове на Путин по света!

    Коментиран от #47

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Мишел

    13 12 Отговор
    Китайският лидер Си Дзинпин, в речта си пред конгреса, който го избра за трети мандат спомена „двуполюсния свят“, като изключи възможността Русия да се разглежда като равновесен на САЩ и Китай център за влияние
    Също така Си Дзинпин отдавна нарича Путин „кученцето“, а като сега към този прякор китайците добавят и „без зъби“.

    Коментиран от #51

  • 38 Тринити

    11 11 Отговор
    Владимир Владимирович Путин - Терминатора. Терминатора Путин терминира соросоиди по света!
  • 39 Джон Маккейн

    10 15 Отговор
    „Ето какво мисля аз – Путин е убиец, бандит и продукт на КГБ, който се опитва да всяка ситуация в своя полза. Всички ние разбираме кой и какъв е Путин. Ние трябва да се върнем към концепцията на Рейгън: Мир с помощта на силата. Защото единственият език, който разбира Путин е езикът на силата“.

    Коментиран от #42, #44

  • 40 Презареждане

    13 9 Отговор
    Владимир Путин унищожи соросоидната матрица
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ърнест Хемингуей

    10 4 Отговор

    До коментар #39 от "Джон Маккейн":

    Макейн фалангата вече е станал на почва
  • 43 Истината

    9 15 Отговор
    За да бъдеш пут инист и да подкрепяш агресията против Украйна, не е достатъчно да бъдеш само подъл или глупав, нужно е съчетание на тези качества. Ако човек е подъл но умен то той не може да не разбира че путинският режим ще изгуби войната с Украйна и с целият свободен свят. И, че да го подкрепяш е неизгодно а в перспектива и опасно. А на честният, макар и немного умен човек честността няма да позволи да подкрепя убийствата и престъпленията, които армията на Путин извършва в Украйна.
    Само подлите глупаци могат са се радват на бомбардировките и убийствата, вършени от руската армия и да вярват в успеха на безумната военна авантюра на Путин. Т.е. за да си путинист трябва да си подъл глупак.
  • 44 Иван

    10 6 Отговор

    До коментар #39 от "Джон Маккейн":

    Гнусния боклук Джон МакКейн се срещна със сатанинското животно Ал Багдади.
  • 45 Българин

    8 13 Отговор
    Русофилите трябва ясно да разберат, че защитавайки фашистка Русия поемат лична отговорност за престъпленията извършвани от Путин и армията му в Украйна. Подкpeпяйки Путин, те подкрепят yбийството на ykpaински деца и тяхната кръв ще бъде по ръцете им! Подкpeпяйки Русия, те подкрепят държава агресор и терорист, чияmо армия върши геноцид и военни престъпления! Оm mях зависи дали ще сmанат съyчасmници на агресори и yбийци!
  • 46 Башкå бõлит

    28 5 Отговор

    До коментар #27 от "кукуши":

    Аз съм бил! Добре си живеят хората и са много учтиви и дружелюбни!
  • 47 Иван

    7 7 Отговор

    До коментар #35 от "Истината":

    И всички цивилни в Донбас, които се спасиха от укро геноцида.
  • 48 Риженката

    12 11 Отговор
    Американските фашисти черз проекта ЕНП на Сорос и Ротшилдите окупираха и превзеха Европа Съюза. Президета Владимир Путин в момента освобождава Европа от фашистите.
  • 49 Баба Ванга

    13 10 Отговор
    Свето ке стане по-добър когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея!

    Коментиран от #52

  • 50 Да....

    14 11 Отговор
    Путин е най великият президент. Мъж с характер. Супер стратег. Ще остане завинаги в историята.

    Коментиран от #70

  • 51 Крадец на Никове си ти

    10 10 Отговор

    До коментар #37 от "Мишел":

    Както лъжеш за Ника си ,така лъжеш и за изявлението на китаайския лидер Си . Но все пак, краварските ти лъжи са за вас незнаещите. Речта беше в съвсем друг стил и я има в нета. Говеждия манталитет за кражба и лъжа показва безсилие и последни гърчове.
  • 52 Нострадамус

    10 5 Отговор

    До коментар #49 от "Баба Ванга":

    Първо е ред на Володимир Зеленски.
  • 53 Шадола

    10 8 Отговор
    В България има соросоидни терористи вс НПО финнсирани от САЩ са терористични клетки. Вс които разпространяват пропагандата на САЩ са терористи съочастници.
  • 54 Истината

    19 13 Отговор
    Това е истината!

    Коментиран от #57, #59, #60, #67

  • 55 Иван

    4 9 Отговор

    До коментар #12 от "Истината":

    Гнусните сатанински евреи скалъпиха тази лъжа,за да отклонят вниманието от 9-11.
  • 56 Пердопреждение!!!!!

    8 11 Отговор
    Внимавайте!!! ГЕРБ и ППДБ са проекти на ЦРУ.

    Коментиран от #68

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Юрий Шевчук

    8 7 Отговор
    "Загива младежта на Русия и Украйна, старци, жени и деца умират заради наполеоновите планове на поредния наш Цезар. Родината – това не е здникът на президента /Путин /, който през цялото време трябва да се опипва и целува. Бедната баба, която продава картофи на гарата - това е Родината".
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Вълк единак

    8 8 Отговор
    И така до 2070г. Жалко за Руския народ, особено за тия по интелигентните.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Истината

    6 3 Отговор

    До коментар #60 от "Красная Армия":

    Русофилите правите това само с родителките си.
  • 64 Само отговарям

    4 3 Отговор

    До коментар #59 от "Само питам":

    Не, това са родител 1 и родител 2 на русофилите. Не ги ли позна?
  • 65 наблюдател

    11 7 Отговор

    До коментар #6 от "Слава Россия!":

    до 6 - слава на руснаците за това че са най бедните тъпите и глупави в европа и са дали да ги управлява един глупав кагебист

    Коментиран от #74

  • 66 Т.Е.

    8 3 Отговор
    Злото изпълзя от Мордор.
  • 67 Истината е

    10 11 Отговор

    До коментар #54 от "Истината":

    Това е истината

    Коментиран от #72

  • 68 Те не

    3 3 Отговор

    До коментар #56 от "Пердопреждение!!!!!":

    Но със сигурност ДПС и Възраждане са проикти на ГРУ и им личи.
  • 69 Така е било

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Истината":

    Има доказателства.
  • 70 Да...

    3 3 Отговор

    До коментар #50 от "Да....":

    Рядко умо помрачен и с мания за величи, жесток терорист.
  • 71 копейка

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Коко":

    По-добре три дни траурни .
  • 72 Само питам

    8 11 Отговор

    До коментар #67 от "Истината е":

    Не беше ли Русия в подобно положение в годините на ВСВ? САЩ винаги са помагали срещу ZЛОТО. Преди помогнаха на света да се спаси от кафявата чума, днес помага да се спаси от Руската чума!

    Коментиран от #75

  • 73 Е, доведе я

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "Дмитрий Лихачов":

    Каква да я правим после тази напаст? ДДТ? Райд? Просвещение?

    Коментиран от #78

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Хахахахахахаха

    8 9 Отговор

    До коментар #72 от "Само питам":

    Едно време така помагахме на съюзника ни Хитлерова Германия и то без оръжия, но с храни, облекла, транспорт, въглища, метали, замествайки войските им в окупирани Гърция и Македония, логистика... След тая помощ никой не ни плати и замалко да останем без суверенитет, ако "лош" чичко Сталин не се беше застъпил за нас пред днешните ни "съюзници" от Британия и Кравария!

    Коментиран от #77

  • 76 Бай Ганюз

    0 2 Отговор
    Така е в наследствените "републики"
  • 77 Само питам

    7 6 Отговор

    До коментар #75 от "Хахахахахахаха":

    А те знаеш ли, че от 23 август 1939 година до 22 юни 1941 година нацистка Германия и болшевика Русия бяха първи приятели и бойни другари? Заедно си поделиха Полша и докато Великобритания се бореше за свободата си Русия снабдяваше Германия със стратегически суровини а руската пропаганда величаеше силата на немското оръжие.
  • 78 Дмитрий Лихачов

    6 2 Отговор

    До коментар #73 от "Е, доведе я":

    ДЕПУТИНИЗАЦИЯ!
  • 79 Путлеристан

    4 4 Отговор
    Бляяяяяд сукааа
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Ха ха ха

    2 4 Отговор
    Царь батюшка......на пРоссия....
  • 82 Дедо ви....

    9 4 Отговор
    Да е жив и здрав и още дълги години да е президент на Великата страна Русия. Слава Русия, да живее Путин!!!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Путин е велик !

    7 7 Отговор
    Спаси Русия от разпарчатосване – вековната мечта на англосаксонската св0л0ч.

    Коментиран от #95

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 22 години управление

    7 2 Отговор
    Резултати са тези ⬆️↗️➡️↘️⬇️💀
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 РУСКА РЕАЛНОСТ

    7 1 Отговор
    Мужика требе постоянно да се кланя на някой кумир....само едноличната власт пази цялостна на русия.
  • 89 Лъжесофиянецо

    4 7 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    я по-добре се занимавай с шкембеджийницата си вместо да разсъждаваш по теми, които са ти тъмна индия... Накратко, Путин е всичко онова, което НЕ БЯХА предшестващите го ръководители на тая държава! Ако не беше той, най-вероятно Русия сега щеше да е един суровинен придатък на запада и САЩ без никакъв суверенитет, нещо което беше започнало да се случва по времето на пияницата Елцин... Човекът измъква лека полека страната си от блатото, в което я бяха набутали новоизлюпените либерали и точно това западняците не могат да понесат! Започна да се измъква се от лапите им и това не им дава мира, че изтърваха момента да и турят вилата на врата и да се настанят удобничко върху цялата съкровищница, върху която е разположена Русия... И как мислиш, за какво е цялата тая дандания в Украйна и всички тия санкции? Дали е заради "любовта" им към укрите, или заради омразата им към Русия и изпуснатата възможност...?

    Коментиран от #93

  • 90 Очевидец

    5 7 Отговор
    Честито да му е!Поне още толкова да е на този пост!
  • 91 Вечна дружба вечен глад

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "⚜️Просветен⚜️":

    За това сме на това положение.
  • 92 Истината

    3 4 Отговор
    Пym uнucma е смъртно обuден на нopмалният свят и иска той да бъде победен и унищожен.
    Защото му е внушено, че ЕС, НАТО и САЩ или накратко koлekmuвния 3апад е виновен, че не е могъл са се peaлuзupa.
    Че заради тях той е беден и нещастен нeyдачник. Затова са и изпълнените със 3лоба и омpa3а коментари на путинистите и cmpacmната им защита на Русия и Путин, от които очакват да накажат вuновнuците за пpoваленият им живот.
  • 93 Последния Софиянец

    4 5 Отговор

    До коментар #89 от "Лъжесофиянецо":

    Путин е психопат, военнопрестъпник и масов убиец.

    Коментиран от #102

  • 94 Го4о

    1 5 Отговор
    Време е Путин да бъде пенсиониран!
  • 95 Го4о

    4 6 Отговор

    До коментар #84 от "Путин е велик !":

    Путин възкреси ХИТЛЕР-офашизма в света!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Ангеларий

    6 7 Отговор
    Русия извади голям късмет с Путин. Ако не беше той досега отдавна да беше разпарчетосана от англосаксонските джендъри.
  • 100 баба Меркел

    3 3 Отговор
    най добрия лидер в световен мащаб и най високо образован и умен . едвали Факти ще публикуват това цензурата е силна може да хвалите само зеленски и политиката която е против Русия
  • 101 !!!?

    5 1 Отговор
    Преди 23 години КГБ извърши безкръвен преврат, който, две години преди това генералите от армията не успяха да осъществят !!!?
  • 102 скрий се

    2 6 Отговор

    До коментар #93 от "Последния Софиянец":

    а Зеленски кой е , наркоман? пудел на Байдън ? убиец на собствения си народ ? циркаджия на конци ? корупциобер ? измамник които обеща мир на гласоподавателите ?
  • 103 Байдън бе прав-"Путин е убиец и агресор"

    6 6 Отговор
    Путин е комплексиран психопат, убиец, бандит, възпитаник на сатанинският руски комунизъм и продукт на КГБ, който се опитва от всяка кризисна ситуация и слабост в Запада и Света да извлече своя полза. Всички знаем и разбираме кой и какъв е Путин, който си е въобразил че руснаците са някаква супер нация и родени смели войници за война, а Запада и САЩ поради проявената хуманна толерантност и правените отстъпки в борбата за мир, са "меки китки", "женчовци" и третополови наркомани, които лесно могат да бъдат завладени и победени...!!!
    Затова Запада трябва да се върне към концепцията на Рейгън, който отлично познаваше агресивната идеология на "Руския свят" и знаеше че Световен Мир може да има, не с дипломатични и меки отстъпки от Запада към Русия , а само с помощта на американската сила и със силен удар през агресивно "крадливите" ръчички на Русия ....Защото единственият език от който разбира Путин и охлажда и укротява военнолюбивата агресия със завоевателните амбиции на Русия, е "езикът на Силата със здрав и силен, безпощадно нокаутиращ удар в руската морда“ , за да не помисли никога повече за война и заплахи на човечеството с ядрено оръжие...!!!
  • 104 слава Росия

    5 5 Отговор
    Велик Путин ,ВЕЛИК!!! Натика соросутките у миша дупка!!!! Утилизира натовските свинчуги!!!
  • 105 !!!?

    7 2 Отговор
    23 години Путин !!!?

  • 106 Той не фалира ли бе?

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Запознати":

    Сега кат му отмъкнат Сибир китайците,а и турците се разпрострат до Каспийско море има да си спомняш много работи
  • 107 Павел пенев

    3 2 Отговор
    Да е жив и здрав и да успее да ликвидира терористичната организация ЕС-НАТО. Това е една и съща престъпна организация с едни и същи държави членки и с едни и същи ръководители военно престъпници.
  • 108 ...

    0 1 Отговор
    Става султан, не президент. Президента мисли за народа, не за собственото си его
  • 109 Башкå бõлит

    7 0 Отговор

    До коментар #27 от "кукуши":

    Бях в Тайван, приятелю... Хотелът имаше басейн, пълен с риба. Дават ти въдица и стръв- каквото уловиш ти го приготвят и ти го носят на столчето. Кеф!

    Коментиран от #110

  • 110 ТИРбушон

    0 0 Отговор

    До коментар #109 от "Башкå бõлит":

    Хонг Конг, Макао и Тайван е.корекома на кктайците😃 Поздрави.
  • 111 Българин

    1 0 Отговор
    23 години, почти четвърт век коли и беси в най-голямата страна на света.Страната с колосални природни ресурси и залежи на абсолютно всичко в количества, които са трудни за проумяване.И какъв е резултатът?
    Война в Чечня, война в Грузия и война в Украйна.Две десетилетия продажби на суровини на високи цени, от които народа нищо не разбра, а олигарсите изнесоха парите в западните банки и ги превърнаха в Мерцедеси и Яхти.Руска му работа!
  • 112 Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "здраствуйте,братушки":

    За това Германия е Германия, а не кална кочина като Расията.
  • 113 Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Реалист":

    МИсля, че ако провериш прираста на Нигерия за последните 20 години ще бъде по-голям от този на Расията.Ще излезе, че Путин не е направил повече от президентите на Нигерия.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания