24 Април, 2023 18:20 1 046 2

Кола се вряза в пешеходци в Йерусалим

  • израел-
  • палестинци-
  • йерусалим

Службата за спешна помощ съобщи, че е приела трима души, които са били ранени, включително 50-годишен мъж, който е в безсъзнание и в тежко състояние

Кола се вряза в пешеходци в Йерусалим - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Трима души са били блъснати от кола, която се е врязала в пешеходци в Йерусалим, съобщи полицията в понеделник, добавяйки, че шофьорът, когото описват като заподозрян, е "неутрализиран на място", предава Ройтерс.

Службата за спешна помощ съобщи, че е приела трима души, които са били ранени, включително 50-годишен мъж, който е в безсъзнание и в тежко състояние.

Местните новинарски емисии показаха засилено полицейско присъствие на мястото, близо до оживен пазар в Йерусалим.

Припомняме, че на 18 април въоръжен мъж откри огън по превозно средство в Източен Йерусалим, ранявайки двама души, съобщиха израелските служби за спешна помощ.

Насилието в Йеруслаим ескалира особено заради съпадението на свещения за мюсюлманите месец рамазан с еврейския празник Пасха.

Кола се вряза в пешеходци в Йерусалим
Снимка: ЕПА/БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само питам

    4 0 Отговор
    Така трябваше да се действа с убийците на Милен Цветков и двете момичета.
  • 2 Мдаа

    3 1 Отговор
    Хората на сатаната трябва да страдат