Last news in Fakti

12 Май, 2023 11:20 786 3

Бизнесдамите в емирство Аджман дискутираха "Икономическата роля на семейството"

  • оае-
  • съветът на бизнесдамите в емирство аджман-
  • сба -
  • емирство аджман-
  • бизнесдами-
  • международния ден на семейството-
  • оон-
  • обединени арабски емирства

Срещата беше ръководена от Амна Халифа Ал Али - председателка на СБА и членка на борда на Търговско-промишлената камара на емирство Аджман. Тя се проведе непосредствено преди Международния ден на семейството, който се отбелязва на 15 май

Бизнесдамите в емирство Аджман дискутираха "Икономическата роля на семейството"  - 1
Снимка: УАМ

Съветът на бизнесдамите в емирство Аджман (СБА) проведе дискусионна сесия под надслов "Икономическата роля на семейството", за да проучи и проследи въздействието на продуктивните семейства и проекти върху икономическите, здравните, социалните и психологическите аспекти на семействата, предаде новинарската агенция на ОАЕ – УАМ.

Срещата беше ръководена от Амна Халифа Ал Али - председателка на СБА и членка на борда на Търговско-промишлената камара на емирство Аджман. Тя се проведе непосредствено преди Международния ден на семейството, който се отбелязва на 15 май.

Халифа подчерта ролята на събитието за осигуряване на действаща платформа за ефективна комуникация и обмен на експертни знания и успешен опит в областта на продуктивните семейства и проектите, свързани със семейството. Тя изтъкна необходимостта от обучение на жените, които се интересуват от изпълнението на въпросните проекти, за да имат възможностите да изберат най-успешните и устойчиви идеи за тяхното реализиране.

Халифа увери участващите в дискусията, че СБА се стреми да предоставя възможности които подпомагат устойчивостта и растежа на проектите на бизнесдамите и жените предприемачи. Тя също така изрази стремежа на Съвета да привлече широк поток от жени, които да инициират нови проекти, съответстващи на насоките на ОАЕ и емирството. Усилията са съсредоточени най-вече в областта на продоволствената сигурност и управлението на водните ресурси, както и в подготовката за провеждане на Срещата на върха на ООН за климата КОП 28.

Източник: БТА


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бизнесдама с фередже

    5 1 Отговор
    тия чаршафи от кой харем са ги извадили?
  • 2 Един

    3 1 Отговор
    Повечето са в черно....на погребение ли са отишли?
  • 3 Зависи от гледната точка

    1 0 Отговор
    На нас ни изглеждат странни, а на тях - ние. Има ли вселенско правило как да изглеждат бизнесдамите?