27 Май, 2023 13:15 1 247 4

Технически проблеми по летищата на Великобритания, стотици чакащи

  • великобритания-
  • летище-
  • технически проблем

На пристигащи във Великобритания пътници се налага да чакат дълго заради технически проблем в граничната система

Технически проблеми по летищата на Великобритания, стотици чакащи - 1
Снимка: Shutterstock

Британското правителство работи по отстраняването на технически проблем, който доведе до спиране на работата на електронните гранични врати на летищата в страната късно снощи, предаде Асошиейтед прес.

На пътниците, влизащи във Великобритания в началото на натоварения празничен уикенд, се наложи да чакат дълго заради техническата неизправност.

Хора публикуваха снимки на дълги опашки на летищата в страната, тъй като всички пристигащи пътници бяха принудени да използват гишетата за паспорти, вместо автоматичните врати, оборудвани с електронни скенери за паспорти.

Британското министерство на вътрешните работи, което отговаря за граничния контрол, заяви, че работи за отстраняване на проблема. "Наясно сме с общонационален проблем с граничната система, който засяга пристигащите в Обединеното кралство", каза ведомството. "Работим за разрешаването на проблема възможно най-скоро и поддържаме връзка с пристанищните оператори и авиокомпаниите, за да сведем до минимум смущенията за пътуващите", добави то.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Просветен⚜️

    8 0 Отговор
    Кви стотици ве, драскач? Само в един самолет са стотици! По големи числа не е учил мисира, за да се отдаде на писането! Хаха !
  • 2 Хакерче

    10 0 Отговор
    Скоро в цифровия рай ще е голяма веселба!
  • 3 Може

    7 0 Отговор
    Войната се води явно навсякъде
    със всички възможни ефективни средства
  • 4 Вирус

    2 0 Отговор
    Не са технически проблеми полека няма да дават да пътуваме
Новини по държави: