Last news in Fakti

20 Юли, 2023 17:40 938 3

Алжирец и руснак са експулсирани от Босна и Херцеговина

  • босна и херцеговина-
  • руснак-
  • алжирец-
  • тероризъм

Заради подозрения за връзки с тероризъм

Алжирец и руснак са експулсирани от Босна и Херцеговина - 1
Източник: Shutterstock

Властите на Босна и Херцеговина премахнаха от страната двама чуждестранни граждани - алжирец и руснак, след като се установи, че представляват заплаха за сигурността поради връзки с тероризъм. Според информация от Танюг, двамата са били открити в Сараево и след поставянето им под наблюдение в Имиграционния център в Източно Сараево, са били изпратени от страната.

Съвместно с други компетентни агенции, служители на Службата за работа с чужденци извършиха оперативни мерки и действия за издирване на лица, които представляват опасност за сигурността на страната. Тази информация включвала чуждестранни граждани, за които е имало подозрения за връзки с тероризъм и организирана престъпност, разкри полицията в своето съобщение, предаде БТА.

След подробен процес на проверки и разследвания, алжирецът с инициалите С.Б. и руснакът с инициалите А.Г. били експулсирани от Босна и Херцеговина. Това решение бе предприето от властите, за да гарантират безопасността и сигурността на страната.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Па били са

    2 1 Отговор
    любовници, затова.
  • 2 Гориил

    1 1 Отговор
    Загадъчността и мистериозността предизвикват по-скоро ирония и скептицизъм, отколкото вдъхновение и наслада.
  • 3 Вън на рашибоZука от България !

    7 3 Отговор
    Руснаците трябва да се гонят от всякъде ! Няма по долна nanлач от тях.