Last news in Fakti
  Тема: Украйна

4 Октомври, 2023 12:19 10 357 106

САЩ предупредиха Украйна: Времето ви изтича

  • украйна-
  • джон кърби-
  • сащ-
  • джо байдън-
  • русия-
  • война-
  • контраофанзива

Украинските сили имат само още няколко седмици, след това времето ще се влоши, предупреди Вашингтон

САЩ предупредиха Украйна: Времето ви изтича - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Контранастъплението на украинските въоръжени сили не стигна толкова далеч, колкото искаше дори Украйна. Силите на Киев имат още шест до осем седмици да продължат офанзивата си. Това обявиха САЩ.

„Това все още е ожесточена битка в две основни посоки: едната в района на Донбас и втората на юг, в Запорожие“, каза говорителят на администрацията на Джо Байдън Джон Кърби на брифинг, предаде агенция УНИАН.

Според него има още няколко седмици благоприятни метеорологични условия за нападението. "Времето не е наш приятел. Имаме още шест до осем седмици хубаво време, преди да стане, честно казано, трудно и за двете страни да се бият. Искаме да сме сигурни, че ще се възползваме от това", каза Кърби. В същото време той посочи, че всеки отказ на помощ „няма да бъде от полза“ на Украйна.

Конгресът на САЩ прие временен бюджет за 45 дни, за да избегне спиране, но не предвиди разходи за помощ за Украйна. В същото време Белият дом увери, че не става дума за пълно и окончателно прекратяване на подкрепата и обеща нов пакет от помощи със средства от предварителния бюджет. Също така президентът на САЩ Джо Байдън проведе голяма видеоконференция с основните си партньори и увери, че Съединените щати ще продължат да подкрепят Украйна.

Администрацията на Байдън настоява Конгресът скоро да проведе ново гласуване за допълнителни средства за Украйна, но вътрешните борби на Капитолийския хълм поставиха под съмнение спешната допълнителна помощ.

Според американския вестник "Вашингтон поуст" Зеленски неотдавна е изразил опасения, че чуждестранната помощ за Украйна може рязко да намалее с продължаването на войната. В интервю за украински телевизионен канал през август той каза: "Украйна трябва да порасне и да разбере, че в един или друг момент може да се окажем сами, защото един или друг партньор може да се откъсне поради вътрешни процеси или дори поради избори в своята страна". "Има голям риск да останем сами", добави Зеленски, цитиран от "Вашингтон поуст".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пълен фейк, бъдете

    74 7 Отговор
    малко по-прецизни и хигиенични!
  • 2 Бъдеще

    157 7 Отговор
    Спирайте тая лудост, до като има хора в Украйна. Резултата е ясен на всички, няма нужда да умират още хора...

    Коментиран от #30, #90

  • 3 Бай Лисан

    143 8 Отговор
    Украинците се бият само в хубаво време.
    През останалото време се отдават на спа процедури.
  • 4 Окраин4ев

    79 7 Отговор
    САЩ лъжат стигна ли сме до Лвов оше малко и влизаме в Полша и почваме

    Коментиран от #10

  • 5 ЕВРОНЮЗ

    114 9 Отговор
    Професор Алесандро Орсини, преподавател по международна сигурност и тероризъм, Украйна приключи средата на месец март 2022 година. От тази дата насам е вземата на командно дишане от англосаксонския свят. Превърната е в най големият склад на оръжие в Европа. И след като оръжието на балона НАТО свърши, свърши и материала на 2/3 поколения украинско репродуктивно население, какво следва..????

    Коментиран от #8

  • 6 Джоузеф Байдън

    53 5 Отговор
    Браоо па-па-па... спи ми се пак
  • 7 Българин

    89 5 Отговор
    Ковид експертите тъкмо се научиха, че ДоМбас се пише с Н и сега ще трябва да учат китайски географски понятия. Труден е живота на жълтопаветният експерт по всичко деа
  • 8 Следва капитулация!

    90 12 Отговор

    До коментар #5 от "ЕВРОНЮЗ":

    На Нато!О,извинете,грешка,има още едно прокси на сащ-Полша!Дано поляците да са по умни от укрите,защото там ще бъде истинска война,а не СВО!

    Коментиран от #21

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 🤣🤣🤣🤣🤣

    10 97 Отговор

    До коментар #4 от "Окраин4ев":

    Те затова руснаците, започнаха да копаят окопи на ,собствена територия!!!! ЩОТО МНОГО НАПРЕДВАТ явно.🫢🫢🫢🫢

    Коментиран от #20, #24

  • 11 Сталин

    72 7 Отговор
    Американския сенатор Ричард Блек;
    Украина не может принять решение про мир. Решение про мир может быть принято только в Вашингтоне, но пока мы хотим продолжать эту войну, мы будем воевать пока не умрет последний украинец.
  • 12 ЗА КОИ ЛИ ПЪТ

    51 4 Отговор
    ПРЕЕБАНИТЕ КАНАРЧЕТА
  • 13 Мнение

    77 7 Отговор
    Щом като им изтича времето, да заминават американците начело със склеротизиралият старец да се бият, или те знаят само да подпалват войни по света. Където са подпалили война, след тях никога, никога не настъпва мир - Афганистан, Ирак, Либия, сега Украйна. Единствено Виетнам се измъкна от прокажените им лапи и тръгна напред. САЩ са световно зло, но и на тях им изтича господството над света.
  • 14 ........

    43 3 Отговор
    Цитат:"Времето не е наш приятел".

    Е,най-накрая го разбраха.Самата природа не е техен приятел,защото се правят на сатанисти.Използват снаряди с обеднен уран,гърмят газови потоци и т.н.Даже гаргите са против тях,защото като се учат новобранците на стрелба стрелят по тях и после си отмъщават като им носят мини.

    Коментиран от #22

  • 15 олеле

    42 4 Отговор
    адио амиго Зелена шушумиго...на килимчето при другаря Путин сега да те видя....уппс..
  • 16 галя от козяк

    33 4 Отговор
    абе ние и вас не искаме окранцие , ама вие сте нахални като конски мухи и се натискате колкото и никой да не ви харесва пак се натискате че и акъл искате да ни давате защо не го разберете че не сте ни никак приятни

    заминавайте си във окрайна и там ръсете колкото искате акъл!

    Коментиран от #32

  • 17 ПОЗДРАВИ

    41 3 Отговор
    с оставката на Кевин Макарти. Що не ги казвате тия работи бе? Това си е супер новина, която касае сериозно помощта за Укръинъ.
  • 18 Артилерист

    49 6 Отговор
    Има ли разумен човек, който да не разбира, че американците не могат да победят Русия чрез украинците? Според мен няма. Тогава защо и кой продължава тази безумна война? Каква "защита" на украинците, какъв Крим, какво връщане на укрограниците от 1991година, какво продължаване на поддръжката на подавената укроармия и смляната Украйна? Само американците са печеливши и само те искат това безумие да продължава. Останалите натовци са заблудени губещи, но те следват тартора с надежда да се облажат от плячката накрая. Русия НИКОГА няма да изостави руснаците в РЕПУБЛИКИТЕ и тя по-вероятно е да обедини останалия свят, извън американското НАТО и да променят досегашния американски световен ред, отколкото да се съгласи с американските условия за напускане на нацизирана по бандеровски Украйна...

    Коментиран от #26

  • 19 Механик

    51 3 Отговор
    Нещата отиват на "изуй-гащи", дето се вика.
    Не мога да си обясня, как тия успяха да прилъжат укрите да се бият, за да бранят интересите на Хънтърчо Байдънов!
    Ясно е, че "западните партньори" вече търсят начин да излязат от войната (която уж не водят). Разходите стават несъизмерими с евентуалната печалба.
    Явно си мислеха, че Руснаците ще рухнат лесно и ще "хвърлят пешкира". А сега "спонсорите на войната" се убеждават по трудния начин, че нито Русия е слаба, нито пък те са силни.
    И ако не бе това, че Европа, вкл. и ние ще трябва да плащаме с рецесии и стагнации, изобщо нямаше да ми пука. Но се оказа, че отново ще ни се наложи да живеем в 90-те години, че даже и по-лошо.
  • 20 То пък

    32 5 Отговор

    До коментар #10 от "🤣🤣🤣🤣🤣":

    Украинците много напреднаха, 200 квадратни километра, колкото половин София.

    Коментиран от #34

  • 21 Механик

    32 4 Отговор

    До коментар #8 от "Следва капитулация!":

    За съжаление Полша не е по-умна от Украйна. Самия факт, че искат да иззградят най-страшната армия на света е показателен за акъла им. А са толкова злобни националисти, че няма повече на къде.
    Те сега стоя и дебнат да падне някоя мръвка от Украйна и да си я приберат. Но след като тоя конфликт приключи, те ще запонат точно като укрите да се кълнат, че ще се къпят в руска кръв.
    Поляците са като евреите. Пред 100 години, някой трябва да им показва коее тяхното място.

    Коментиран от #23

  • 22 Сащ са зло

    42 4 Отговор

    До коментар #14 от "........":

    Знаеха, че Украйна няма шанс срещу най-голямата ядрена сила, която разполага и с мн ефикасни конвенционални оръжия и мн по-голяма армия... Украйна приключи още в средата на 3/22 и РФ спря 64-километровата колона към Киев, за да се даде шанс на мира!!! Зеленски бе напълнил гащите в бункера, крещейки "Руснаците идват да ме хванат.... Той знаеше, че през 2018-та обеща мир, а започна да провокира Русия в типично неадекватен клоунски стил. Та, в средата на 3/22 Сащ влязоха във войната и го принудиха да жертва укр армията или да бъде свален/ликвидиран. И байдън и Зеленски се превърнаха във военнопрестъпници заедно с тези, които отприщиха Донбаския геноцид! Сега на съвестта им лежат стотици хиляди жертви, престъпниците нямат съвест, но възмездието ги очаква...! Уродливата пропаганда и ЕС-политиците също допринесоха за унищожаването на още една страна!

    Коментиран от #27

  • 23 Райнхард

    17 1 Отговор

    До коментар #21 от "Механик":

    37 % от поляците са евреи

    Коментиран от #39

  • 24 Хоризонт

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "🤣🤣🤣🤣🤣":

    Ти това къде го видя или чу.
  • 25 ИЗТИЧА ИМ СИНОПТИЧНОТО ВРЕМЕ

    4 22 Отговор
    Иначе военното време е безкрайно.....до разгрома на пълчищата путинови....

    Коментиран от #28

  • 26 ТО ТАКА СЕ ГОВОРЕШЕ И ЗА СССР

    5 18 Отговор

    До коментар #18 от "Артилерист":

    Пък Рейгън си сгази....

    Коментиран от #52

  • 27 АЙДЕ ДЕ

    3 19 Отговор

    До коментар #22 от "Сащ са зло":

    То навремето и за СССР така се говореше.....
  • 28 Клоун си

    16 4 Отговор

    До коментар #25 от "ИЗТИЧА ИМ СИНОПТИЧНОТО ВРЕМЕ":

    Страхлив като Зеленски...

    Коментиран от #35

  • 29 Часовника

    15 4 Отговор
    Тик-так,тикитака ставайте дечица!Поздрав за 0краина.
  • 30 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    18 7 Отговор

    До коментар #2 от "Бъдеще":

    МИ ВОЙНАТА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ НА 04,05,2024Г. С ОКОНЧАТЕЛНА ПОБЕДА НА РУСИЯ .СЛЕД ТОВА БЪЛГАРСКИТЕ МАРИОНЕТКИ КРЪВ ЩЕ ПИК@ЯТ

    Коментиран от #47

  • 31 В.В.П.

    16 0 Отговор
    Сащ и Киеф са заедно срещу Путин .Така излиза от израза на Кирби..
  • 32 ИВО ОТ ДЦ 28

    4 14 Отговор

    До коментар #16 от "галя от козяк":

    И руснаците ги нещем.....мислят че сме тяхна губерния....
  • 33 Отдалеч е лесно !

    4 20 Отговор
    Украйна сама се мъчи !
    Срещу Джуджака !
    Дайте им оръжие !
    За да минат в атака !
    Не си клатете краката !
  • 34 Механик

    35 3 Отговор

    До коментар #20 от "То пък":

    Тя, пропагнадата именно на това разчита. На неграмотността на населението и на неговата неспособност да мисли логично.
    Като каже човек ДВЕСТА КВАДРАТНИ километра, преобладаващата част от населението си представя нещо необятно като Вселената. А малко по-умните си представят квадрат със страна 200 км.
    Само малка част от населението, която все още може да мисли, знае, че 200 квадратни километра са квадрат със страна приблизително 14,15 км. (за особено умните пояснявам, че и другата страна на тоя квадрат и тя е 14.15 км.).
    А така погледнато вече е ясно, че тия 200 кв. км. са си едно нищо. Да не говорим, че тия километри не са само на едно място, а са пръснати по селца и паланки. А най-вече, че не е сигурно тия тая площ дали изобщо е била под руски контрол.
    Ама то някой трябва ида мисли, а не само да чака телевизора да му казва кога е гладен и кога му се ходи до 00-та.

    Коментиран от #36

  • 35 ЗЕЛЕНСКИ СПРЯ ПУТИН

    3 16 Отговор

    До коментар #28 от "Клоун си":

    Кой ли е страхлив..
  • 36 И 200 КВ.КМ. Е СРАМ ЗА МОГУЧАЯ

    3 10 Отговор

    До коментар #34 от "Механик":

    За Путин ....не знам
  • 37 СКОРО НИКОЙ НЕ Е ТРЕСКАЛ МОГУЧАЯ

    3 10 Отговор
    Както. Всу

    Коментиран от #100

  • 38 ХА ХА ХА

    23 2 Отговор
    АБЕ ДА СИ ГО КАЖЕМ НАПРАВО ! УКРО НАЦИСТИТЕ ЩЯХА ДА УГАСНАТ МНОГО РАНО , НО ЗАПАДА ЯКО ГИ ПОДКРЕПЯ т.е. ТИЯ ДЖЕНДАРИ ВОДЯТ ВОЙНАТА ПРОТИВ РУСИЯ ! А СЕ ОПРАВДАВАТ И ВЪРТЯТ КАКТО Уууу РВИ И КАЗВАТ , НИЕ НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО ! НО ЩЕ ЯДЪТ ДРЪВЦЕТО....ПУТИН ЩЕ ГИ НАКАЖЕ ЗА ЛИЦЕМЕРИЕТО ИМ !

    Коментиран от #40

  • 39 Механик

    22 2 Отговор

    До коментар #23 от "Райнхард":

    Това е точно така. Повече от 1/3 от поляците в същност са евреи. Именно те са тези, заради които Полша е страдала и ще страда. В украйна нещата не са много по-различни. И там има огромна еврейска общност.
    Точно тия евреи са и подбудителите на всичко лошо.
    За това и казах, че Полша се налага на всеки стотина години, някой да я слага на мястото и.
    А самите поляци са точно като укрите. Заслепени от национализъм и злоба и с огромно самочувствие, което е съвсем безпричинно. А за това самочувствие е виновен католицизма там. Поляците се имат за западняци и по тая причина смятат, че трябва да живеят по-добре. Самите западняци ползват това и винаги са го ползвали. Редовия поляк е "материал" за западняците. Ще го пожертват със сигурност.

    Коментиран от #41, #77

  • 40 ЧЕ ПУТИН САМ СЕ НАКИСНА В ТАЯ КАЛ

    3 13 Отговор

    До коментар #38 от "ХА ХА ХА":

    Почна войната. И кво е очаквал......само че грешни сметки си е правил...
  • 41 ПА ТО И РУСКИТЕ ЕВРЕИ

    2 3 Отговор

    До коментар #39 от "Механик":

    Не са по малко....кво ша кажеш.
  • 42 Подкрепата за Украйна ще бъде трайна !

    4 22 Отговор
    Никога няма да я оставим сама срещу Zлите
    Руснаци ! Никога !
    САЩ, Великобритания,ЕС и НАТО.

    Коментиран от #86

  • 43 200 КВ.ГМ. ОСВОБОДЕНИ ОТ УКРАЙНА

    2 10 Отговор
    И голям срам за Путин......

    Коментиран от #61

  • 44 Запада умре !

    17 1 Отговор
    Сега ще падат на колене за да получат петрол , нафта , газ от Русия !!!!!!! А КРАВАРИТЕ да поправят СЕВЕРЕН ПОТОК който взривиха и да не се услушват като гърмени зайци !!!!!!!

    Коментиран от #46

  • 45 НАТОВСКО ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА

    4 0 Отговор
    Милиарди за НАТО.....
  • 46 1$= 100 РУБЛИ

    2 8 Отговор

    До коментар #44 от "Запада умре !":

    Май по добре Путин да съ моли на запада за....ДОЛАРИ...

    Коментиран от #63

  • 47 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    8 1 Отговор

    До коментар #30 от "бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ":

    СЛАГАЙТЕ МИНУСИ НО ЗАПОМНЕТЕ ДАТА ...И БЕГАЙТЕ В КУФЛАНД ДА СИ ПЛАТИТЕ СНАРЯДИТЕ ЗА УКРАЙНА ..

    Коментиран от #51

  • 48 НАТО НЯМА ДА ОСТАВИ УКРАЙНА

    2 11 Отговор
    Но русия ша остави Путин....май

    Коментиран от #80

  • 49 Най мръсното племе

    21 2 Отговор
    Е КРАВАРИЯ ..... унищожи цяла нация ( индианците) и ги набута във резервати ......а сега е радетел на правда и свобода !!!!!!
    Дори не им се извини за злините които им стори !!!!!!! Гадни мръсни кравари !!!!!!

    Коментиран от #55, #57, #101

  • 50 123

    23 2 Отговор
    Поредният опит на англосаксите да победят Русия и да я разпарчетосат и разграбят не им се получи. Сега ще се оправдават с лошото време в USрайна за неуспехите си, качили руснаците не воюват при същите условия. Надявам се този път Путин да стигне до края и да ги подпука прибалтийските джудзета и хиената на Европа Полша. Стигайки до Германия поставяне на условия всички НАТОвски войски и оръжие да бъдат изтеглени от там. Особено ядреното оръжие. Не се ли изапълни подпукват немците и стигат до границата с Франция. Там вече Макарона ще е напълнил гащите и ще е избягал при Трюдо да се гушкат до камината. Франция ще бъде на Мари Люпен и ще бъде съюзник на Русия. Аглетата ще залязат сами, а в САЩ ще управлява Тръмп, който не се вълнува от Европа, а от Китай и връщане на бизнеса в САЩ, както и справянето с кризата. Много се надявам така да стане и се моля, за да може света да стане едно по-добро място за живеене.

    Коментиран от #54

  • 51 ЧЕ НАЛИ ЗА ТОЯ СНАРЯДИ

    0 9 Отговор

    До коментар #47 от "бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ":

    Получаваме.....валута бре....и то с печалба бре....

    Коментиран от #66

  • 52 Механик

    18 1 Отговор

    До коментар #26 от "ТО ТАКА СЕ ГОВОРЕШЕ И ЗА СССР":

    Не ги сгази Рейгън. Сгазиха се самички, поради прословутата човешка алчност.
    Още в началото на 70-те години на миналия век, САЩ и сатрапите му започнаха да инвестират в разрухата на СССР. Как ставаше това? Много лесно.
    По-възрастните знем много добре, кой можеше тогава да отиде на симпозиум или командировка в западна държава. Отиваха партийни величийца, дечица на партийната номенклатура. Тия дечица бяха точно бъдещите кадри за отговорните места. Тия дечица отиваха после в службите за сигурност, в службите които отговарят за продоволственото снабдяване, енергетиката.
    Та тия дечица бяха купувани от запада за пари. Запада им показваше един фантастичен, но измислен свят, в който тия дечица повярваха и се продадоха. След това тия дечица почнаха да създават продоволствени кризи в нашия блок. Енергийни кризи и пр. Само и само населението да започне да недоволства и да "гътне" строя. Та, не Рейгън точно събори строя. Съборихме си го ние изотвътре.

    Коментиран от #56

  • 53 Самосвал на вокзал

    2 10 Отговор
    Ушанките днес сами си свалиха
    най модерния изтребител !
    Молодци ребята !
  • 54 ТО ТАКА ВИКАХТЕ И ЗА СССР

    1 6 Отговор

    До коментар #50 от "123":

    Ама нещо ви се объркаха сметките....
  • 55 Ми то ......

    10 1 Отговор

    До коментар #49 от "Най мръсното племе":

    Какво искаш да направят бивши затворници които ИНГИЛИЗИТЕ ги изпратиха във Америка ....толкова им е акъла и на БАЙ - ДРЪН също !!!!!!!
  • 56 ЧЕ КЪДЕ БЯХА ЗДРАВИТЕ СИЛИ В КПСС

    0 5 Отговор

    До коментар #52 от "Механик":

    Да спасят СССР.......

    Коментиран от #70

  • 57 ЧЕ РУСИЯ КОЛКО НАРОДИ УНИЩОЖИ

    0 9 Отговор

    До коментар #49 от "Най мръсното племе":

    За да стане толкова голяма....ама айде.
  • 58 Ще му се на кремълското жуже!

    1 11 Отговор
    Помощта за Украйна да спре!
    Но уви НАТО казва: Твърдо НЕ!
  • 59 ЖЕКО

    13 1 Отговор
    КОЗЯЦИ ТЯ НА ЗЕЛИНСКИ Е ЯСНА РАБОТАТАНО СЛЕД ПОРАЖЕНИЕТО ВАС КАКВО ДА ВИ ПРАВИМ САМИ СИ ИЗБЕРЕТЕ БОИ ИЛИ ЕБН

    Коментиран от #62

  • 60 РУСКИЯ МУЖИК НЕДОВОЛСТВА

    1 9 Отговор
    Заради войната, Путин изсмука и последните рубли от джоба му.

    Коментиран от #69

  • 61 Механик

    14 0 Отговор

    До коментар #43 от "200 КВ.ГМ. ОСВОБОДЕНИ ОТ УКРАЙНА":

    В по-преден коментар ви обясних че 200 кв. км. са квадрат със страна 14,5 км. Това е колкото едно село.
    Към това като добавим, че тия 200 кв. км. не са на едно място а са пръснати по разни селца и долчинки, работата съвсем се оказва афиф. Към това като добави, че тия селца и полянки изобщо не се знае дали е имало руснаци та, нещата хептен на афиф стават.
    Стига с тия 200 кв.км. ! Това е едно нищо и Путин няма от какво да се срамува.
    Вие приключихте, колкото и да не ви се иска. Скоро ще хвърлите пешкира и тогава ще цъфнат всички гешефти на зеления шмъркел. Само не знам тогава какво ще говорите.

    Коментиран от #65

  • 62 ПУТИНИСТИ

    2 8 Отговор

    До коментар #59 от "ЖЕКО":

    След разгрома на Путин кво да ви правим....
  • 63 Механик

    14 0 Отговор

    До коментар #46 от "1$= 100 РУБЛИ":

    1$ за 140 яонски йени. Явно японците и те са го закъсали. Ко ша кайш?

    Коментиран от #67

  • 64 Шаман

    9 0 Отговор
    На украинскаат армия и трябват подразделения танцьори против дъжд ...
  • 65 АААА, ДРУГАРЮ, СТИГА С ТОВА ЩЕ

    0 6 Отговор

    До коментар #61 от "Механик":

    Когато стане,ще коментираме.....ама на фронта по друг начин седят нещата....
  • 66 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    11 0 Отговор

    До коментар #51 от "ЧЕ НАЛИ ЗА ТОЯ СНАРЯДИ":

    каква валута получаващ като ги плащаш от собствения бюджет . МАЛИИ МАЛКО СА ВИ ВДИГНАЛИ ЦЕНИТЕ СМ00ТАНЯЦИ . НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ СНАРЯДИ СЕ ПЛАЩАТ ОТ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА Е ТОЕСТ ОТ ВСИЧКИ ЖИТЕЛИ НА ЕС ....ЗА ТОВА БЪЛГАРСКАТА ХАЗНА Е ПРАЗНА ...КАТО ГЛАВИТЕ НА М@ТРЯЛА

    Коментиран от #68

  • 67 ИЕНАТА НИКОГА НЕ Е БИЛА 45 ЗА ДОЛАР

    0 8 Отговор

    До коментар #63 от "Механик":

    Като путиновата рубла....и такова двойно обезценяване на иената не е имало...щото японците имат силна икономика
  • 68 ПЛАЩАМ В КАУФЛАНД ХРАНАТА която консумир

    0 5 Отговор

    До коментар #66 от "бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ":

    Парите от оръжията отиват в държавата.....и тя ги разпределя чрез бюджета.

    Коментиран от #73, #76

  • 69 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    11 0 Отговор

    До коментар #60 от "РУСКИЯ МУЖИК НЕДОВОЛСТВА":

    Б00КЛЛУК ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА В РУСИЯ Е 1.20 ЛЕВА ЦЕНАТА НА ТОКА Е 6 СТОТИНКИ ЗА КИЛОВАТ А ЗА ДАЧИТЕ /ВИЛИТЕ / НА РУСНАЦИТЕ Е 4 СТОТИНКИ ...АЛОО КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ РУСНАЦИТЕ ???
  • 70 Механик

    13 0 Отговор

    До коментар #56 от "ЧЕ КЪДЕ БЯХА ЗДРАВИТЕ СИЛИ В КПСС":

    Нямаше здрави сили на КПСС по това време. По-точно беха останали ма по-малко и вече не можеха да комнадват, понеже "младите" бяха взели властта.
    Но това което написах е точно това което се случи. И Рейгън има само малка и косвена заслуга. Просто времето бе дошло.
    Знам ,че няма да ме разбереш и то не заради друго, а защо не ти изнася и не искаш, но това не променя фактите.

    Коментиран от #74

  • 71 Дъртак

    4 0 Отговор
    Сетила се Мара да се побара!
  • 72 САЩ НЯМА ДА ОСТАВЯТ УКРАЙНА

    1 3 Отговор
    Рогът на изобилието за САЩ не се изпуска......
  • 73 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    11 1 Отговор

    До коментар #68 от "ПЛАЩАМ В КАУФЛАНД ХРАНАТА която консумир":

    АЛОО А ПЛАЩАНЕТО ВЪВ ФОНДА ЗА МИР НА ЕС ОТ КЪДЕТО СЕ КУПУВАТ СНАРЯДИТЕ ПАРИТЕ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО ИЛИ ОТ МАРС . НАЛИ ВДИГНАХА ПРОЦЕНТА КОЙТО ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ ПЛАЩАТ ВЪВ ФОНДА ЗА ДА ИМА ПАРИ ЗА СНАРЯДИ ...МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ТОЛКОВА ПР00СТ НАРОД ...САМО МАРИОНЕТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО КАЗВА САМО КОЛКО ПОЛУЧАВА А ЧЕ ДАВА 1.5 ПЪТИ ПОВЕЧЕ НА ЕС НЕ КАЗВА ...

    Коментиран от #75, #79

  • 74 СТИГА БЕ

    0 6 Отговор

    До коментар #70 от "Механик":

    Здрави сили винаги е имало....в Румъния и Югославия се стигна до война.....и соца загуби...просто времето на соца отмина безвъзвратно.....и ортодоксалните комунисти, станаха върли капиталисти...пак да са на власт, пак да смучат кръвчицата народна....

    Коментиран от #98

  • 75 СТИГА БЕ

    0 4 Отговор

    До коментар #73 от "бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ":

    Ако нема финансов келепир от ЕС....то да го няма....ама го има и още държави искат в ЕС.....а малките са най облагодетелствани....

    Коментиран от #83

  • 76 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    9 0 Отговор

    До коментар #68 от "ПЛАЩАМ В КАУФЛАНД ХРАНАТА която консумир":

    В ЦЕНАТА НА КАУФЛАН И ВСИЧКИ МАГАЗИНИ ОТИВА ЗА ДАНЪЦИ ..КОЛКОТО СА ПО ВИСОКИ ЦЕНИТЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ ПЛАТИ БЪЛГАРИЯ Т ВЪВ ФОНДА ЗА МИР НА ЕС И ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СНАРЯДИ ЗА УКРАЙНА . ПАРИЕТ ЗА ЕС СЕ ПЛАЩАТ ОТ ЦЕЛИЯ НАРОД А ТЕЗИ КОИТО СЕ ВРЪЩАТ ОТ ЕС СА САМО ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ...А СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО СТЕ БЕДНИ

    Коментиран от #81

  • 77 Буда

    4 0 Отговор

    До коментар #39 от "Механик":

    Сега разбрах защо полякините така искрено ни се отдаваха в Бургас !

    Коментиран от #84

  • 78 антирашист

    1 8 Отговор
    Ало , фактите с тази руска пропаганда след разпада на гнилата руска недоимперия как ще се оправдават в съда в Хага?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Ехааааа

    9 0 Отговор

    До коментар #48 от "НАТО НЯМА ДА ОСТАВИ УКРАЙНА":

    То не НАТО запада оставя укро нацистите , че ги фалираха тия идиоти !!!!!!!!!!!

    Коментиран от #82

  • 81 СТИГА БРЕ

    0 4 Отговор

    До коментар #76 от "бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ":

    Колкото и да са скъпи оръжията, те се продават с печалба...и носят пари отгоре....а парламента разпределя тия печалби чрез бюджета...
  • 82 УКРАЙНА НОСИ МИЛИАРДИ НА НАТО

    1 4 Отговор

    До коментар #80 от "Ехааааа":

    Фалитите са в главите на другарите....

    Коментиран от #87, #92

  • 83 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    8 0 Отговор

    До коментар #75 от "СТИГА БЕ":

    АБЕ СЪЪРВУЛ ГОЛЯМ КЕЛЕПИР ИМА ПЛАЩАШ ВНОСКИТЕ ЗА НАТО И ЕС ОТ ТВОЯ ДЖОБ А ПАРИТЕ ОТ ЕС 70% ОТ ТВОИТЕ ПЛАТЕНИ ГИ ВЗЕМАТ /КРАДАТ /УПРАВЛЯВАЩИТЕ ...МОГОО Т@П НАРОД ИМА .. И ТОВА БИЛО КЕЛИПИР САМО ЧЕ ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ЗА ТЕБЕ .ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ЕС СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ПАРИ ОТ МАРС БЕ >>>

    Коментиран от #85

  • 84 И РУСКИНИТЕ

    0 2 Отговор

    До коментар #77 от "Буда":

    Също....
  • 85 АЙДЕ БЕ

    0 7 Отговор

    До коментар #83 от "бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ":

    Що тогава и другите народи са в ЕС...тях не ги ли крадат.....или се отнася само за нас....и що още народи искат в ЕС....да ги крадат ли

    Коментиран от #96

  • 86 Хи хи хи

    11 0 Отговор

    До коментар #42 от "Подкрепата за Украйна ще бъде трайна !":

    Тия дето ги пишеш , че ще подкрепят нацистите .....ги отпиши !!!!!! Вече вземат решение да не дават нито долър и да не наливат във каца без дъно укритие са нагли и коварни ....като краварите !!!!!!!!

    Коментиран от #89

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 КАЦАТА Е ЗЛАТНА

    1 5 Отговор

    До коментар #86 от "Хи хи хи":

    Пълни с милиарди запада от шиткане на оръжие....виж оръжието на Путин го плаща руския мужик и на среща никакви приходи...
  • 90 антирашист

    1 8 Отговор

    До коментар #2 от "Бъдеще":

    Ало бъдещето, какъв е резултата? Жест на добра воля и Крим ще върнат .Зомбирани русофили.
  • 91 Кравар

    11 1 Отговор
    Мръсните американци водят война с Русия и християнството, която ще загубят, а Украйна ще бъде унищожена напълно !!!

    Коментиран от #106

  • 92 Кажи бе умен колко

    8 0 Отговор

    До коментар #82 от "УКРАЙНА НОСИ МИЛИАРДИ НА НАТО":

    Милиарда укро нацистите дават на НАТО ...??? И колко милиарда опоскаха от тях и целия "задружен" запад , че взеха и ги фалираха !!!!!!

    Коментиран от #105

  • 93 САЩ предупредиха Украйна

    9 1 Отговор
    Времето ви изтече!
  • 94 КПСС БКП

    13 2 Отговор
    Както винаги, ние сме на грешната страна и си патим от това ! Русия ще спечели войната, а Украйна ще бъде унищожена напълно. Само човек който не познава руснаците, тяхната същност, душевност и начин на мислене, може да си помисли, че Руснаците ще се предадат !!!

    Коментиран от #97, #104

  • 95 Запада е в кома

    9 3 Отговор
    Реанимира и трябва да го спаси РУСИЯ , със хубави сочни гъби !!!!!!!!!!!!!!
  • 96 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    10 1 Отговор

    До коментар #85 от "АЙДЕ БЕ":

    АБЕ НЕЩ@СТНИК КОИ НАРОДИ БЕ ТЕЗИ С КРАДЛИВИ ПРАВИТЕЛСТВА КАТО МАКЕДОНИЯ ЛИ ?Я ПОГЛЕДНИ АНГЛИЯ КОЯТО ПЛАЩАШЕ ДОСТА ГОЛЯМА ВНОСКА В ЕС ИЗБЯГА ...ПЛАЩАШ КАТО ПОП В ЕС . ПО ХИТРИТЕ КАТО ПОЛША ВНАСЯТ ВСИЧКО ОТ КИТАЙ И НЕ СЕ ПЛАЩА МИТО И ПРИБИРАТ ОГРОМНИ СУМИ ОТ ДДС И СИ ПЪЛНЯТ БЮДЕЖЕТА . ТОВА ГО ПРАВЕШЕ АНГЛИЯ КОГАТО БЕШЕ В ЕС . И ПОСЛЕ ТЕЗИ СТОКИ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ В ЕС НА НИСКИ ЦЕНИ ...А ОТ ГОДИНИ БЪЛГАРСКИТЕ ФИРМИ ВНАСЯТ ОТ ПОЛША ВМЕСТО ДА СЕ РАЗПРАВЯТ С НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ ГЕРБ ПАРАШУТИСТИ В МИТНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ .ДАЛЕЧЕ СТЕ ОТ ИСТИНАТА И МЕДИИТЕ ВИ ПРОМИВАТ ПР0СТИТЕ МОЗЪЦИ
  • 97 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    9 1 Отговор

    До коментар #94 от "КПСС БКП":

    НЕМА СТРАШНО САМО НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДО 04.05,2024 ГОДИНА ЩЕ СВЪРШИ ВОЙНАТА С ПОБЕДА НА РУСИЯ И ТОГАВА ВМЕСТО СНАРЯДИ Ч Е ПЛАЩАТЕ РЕПАРАЦИИ ПР00СТ М@ТРЯ

    Коментиран от #103

  • 98 ПИЧА-ГА

    5 0 Отговор

    До коментар #74 от "СТИГА БЕ":

    Всъщност не е отминало, а не беше дошло.
    Нали не си мислиш, че вълчият капитализъм е черешката на тортата.
    И той ще пукне, ама първо човечеството трябва да узрее полека-лека.
    Ако преди това не се самоунищожи де!
    Има само два пътя: развитие към по-хуманно общество (тоест абсолютно противно на това налагано от САЩ) и самоунищожение!

    Коментиран от #102

  • 99 Тома

    7 1 Отговор
    Краварите да назначат чок атлантика тагарев да завърши офанзивата чисто гол
  • 100 ССС

    0 5 Отговор

    До коментар #37 от "СКОРО НИКОЙ НЕ Е ТРЕСКАЛ МОГУЧАЯ":

    СКОРО НИКОЙ НЕ Е ТРЕСКАЛ МОГУЧАЯ
    "Както. Всу" - с гол г.з по топ..те
  • 101 ССС

    4 0 Отговор

    До коментар #49 от "Най мръсното племе":

    "Дори не им се извини за злините които им стори !!!!!!!"
    Е, не съвсем - прати Папата да се извинява.
  • 102 стига бе

    0 3 Отговор

    До коментар #98 от "ПИЧА-ГА":

    ТОА капитализъм мре от 450 години бре
  • 103 я имаше нов пророк

    0 2 Отговор

    До коментар #97 от "бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ":

    В сайта....при това..другар.
  • 104 ТО И ЗА СССР

    0 2 Отговор

    До коментар #94 от "КПСС БКП":

    Така се говореше....
  • 105 НАТО ПЕЧЕЛИ ОТ ТУРГОВИЯТА

    4 0 Отговор

    До коментар #92 от "Кажи бе умен колко":

    С оръжие в Украйна.......и то много милиарди....оръжието се плаща......на НАТО....или не е така.....
  • 106 ЛЕЕ СЕ РУСКА КРЪВ, НЕ АМЕРИКАНСКА

    0 7 Отговор

    До коментар #91 от "Кравар":

    Кой ли трепе пълчищата путинови....
Новини по държави: