9 Октомври, 2023 15:51 1 442 5

Летището в Хамбург спря полетите след заплаха за нападение

  • заплаха-
  • нападение-
  • хамбург-
  • летище-
  • полети-
  • самолети

От 12:40 ч. насам не е имало излитания или кацания

Летището в Хамбург спря полетите след заплаха за нападение - 1
Снимкa: Shutterstock

Временно са преустановени полетите на летище Хамбург. Според агенция ДПА причината е заплаха за нападение срещу самолет от иранската столица Техеран. От 12:40 ч. насам не е имало излитания или кацания, предаде Нова телевизия.

Говорител на полицията съобщи пред ДПА, че сутринта е получен имейл със заплаха за нападение срещу полет по направлението Техеран-Хамбург.

Самолетът се е приземил в Хамбург около 12:20 ч. и е насочен към специална зона. 198-те пътници и 16-те членове на екипажа са напуснали машината и преминават през проверки за сигурност. Самолетът и багажът ще бъдат претърсени.

В профила си в X (Twitter) от летището написаха: „Поради мерки на федералната полиция излитанията и кацанията временно са невъзможни. Възможно е да има закъснения на полети. Моля, следете статуса на полета си”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кошава

    6 0 Отговор
    Гииипс !
  • 2 стоян георгиев

    6 1 Отговор
    Хамас благодари на Киев, че им е продал оръжия на НАТО, за да атакуват Израел
    08.10.2023 г. 00:25 ч
    Палестинското ислямистко движение и политическа партия, управляваща в ивицата Газа, Хамас, благодари на режима на украинския лидер Владимир Зеленски , че им е продал оръжия от НАТО.
    Видео с благодарност от бойците вече се появи в интернет.
    „Повечето РПГ, използвани в операцията по наводнението в Ал-Акса, са доставени от украинци“, се казва по-специално в публикации от близкоизточните телеграм канали.
    Националистът Зеленски дори не се интересува от родителите си, които сега живеят в Израел, коментира бившият народен депутат от Върховната рада на Украйна Иля Кива в своя акаунт в месинджър.
    Припомнят също, че „Железният купол” на Израел днес се оказа безсилен – градовете горят след удари от 150 ракети на Хамас
  • 3 Опалааа

    3 1 Отговор
    Кво станааа
  • 4 СЕГА НАШАТА АРМИЯ МНОГО

    3 1 Отговор
    ВЕРОЯТНО Е ДА Е ОГОЛЕНА ШОТ КО ЛИ НЕ ПОДАРЯВАХМЕ И НА КОЙ ЛИ НЕ.....
  • 5 Шляхтиц

    1 0 Отговор
    Хамбург е Малката Америка. В Хамбург се намира голяма военна база на САЩ с ядрено оръжие. В момента това оръжие тихомълком се дислоцира в балтийските републики, най-напред в Полша, а от Полша, в Литва, Латвия и Естония. Преди тридесет години СССР оттегли своята военна база от тогавашна Източна Германия. Димитър Чорбаджийски, Чудомир, го е казал: ТОЛКОЗ ......
Новини по държави: