Last news in Fakti

7 Декември, 2023 13:51 1 314 4

Великобритания: Западният бряг трябва да увеличи помощта за Газа

  • великобритания-
  • западен бряг-
  • помощта-
  • газа-
  • израел

"Струва ми се, че светът трябва да предостави много повече помощ на хората, които в много случаи не са виновни за това"

Великобритания: Западният бряг трябва да увеличи помощта за Газа - 1
Снимка: Shutterstock

Британският министър на отбраната Грант Шапс посети Рамала на Западния бряг, за да предложи да достави британска хуманитарна помощ в Газа по море, въпреки че призна, че вариантите за доставката ѝ директно в Газа все още се проучват, пише "Би Би Си".

"Струва ми се, че светът трябва да предостави много повече помощ на хората, които в много случаи не са виновни за това", очерта позицията си Шапс, цитирана от News.bg.

Той коментира и призива на генералния секретар на ООН за прекратяване на огъня, отбелязвайки, че проблемът е, че Израел все още ще живее в съседство с организация, която се стреми да убие всички евреи и израелски граждани по света.

"Най-доброто нещо" би било всички заложници да бъдат освободени, заяви Шапс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХазаRят

    4 0 Отговор
    Направо по море да започнат да доставят хуманитарна помощ и ако някое ционистче стреля по корабите с помощ да се изсипе всичко по Израел и да остане само пепел. Аз лично мислех, че така ще постъпи Ердоган, ама се овърта нещо. Преди няколко години имаше такава хуманитарна мисия която израелците нападнаха и загинаха турски и американски граждани. Ще се зарадвам ако хуманитарната помощ тоя път я карат с военни кораби.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Глупости

    1 2 Отговор
    Изливат се милиарди в Газа и западния бряг и се финансират терористичните атаки на палестинците към Израел. Ако някой палестинец убие израелски гражданин от тези парични помощи се плаща на семейството му 50 хиляди долара и пенсия на затворника. ЕС финансира изграждането на водопровод в Газа, а палестинците извадиха тръбите и направиха ракети от тях да стрелят по Израел. Има нещо абсурдно в изливането на милиарди за палестинците. Те нищо не работят и се занимават само с тероризъм.