Last news in Fakti

25 Януари, 2024 13:54 820 0

800 превозни средства са блокирани на магистрала в Япония

  • япония-
  • блокирани коли-
  • магистрала-
  • превозни средства-
  • сняг

Шесткилометровата опашка се образува, след като две ремаркета заседнаха в снега

800 превозни средства са блокирани на магистрала в Япония - 1
Снимка: Shutterstock

Прогнозите на метеоролозите в Япония показват, че днес ще има допълнителни снеговалежи, след като близо 800 превозни средства бяха блокирани за часове по магистралата в централната част на страната вчера, предаде Associated Press и Фокус.

Шесткилометровата опашка се образува, след като две ремаркета заседнаха в снега в сряда, принуждавайки военните да дойдат и да помогнат за освобождаването на превозните средства.

Японската метеорологична служба съобщи, че до петък може да падне около 60 сантиметра сняг в района на Тохоу, а обилен сняг се очаква също на северния остров Хокайдо и в някои други райони.

Възникна задръстване на автомагистрала Мейшин в префектура Гифу.

Две деца са били в едно от заседналите превозни средства, те са имали здравословни проблеми и са се озовали в болница, допълва японската информационна агенция Kyodo News.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: