Last news in Fakti

7 Март, 2024 06:03 6 471 217

Путин: Обединението на руснаци и украинци е неизбежно ВИДЕО

  • владимир путин-
  • русия

Днешният световен ред е несправедлив, смята руският президент

Путин: Обединението на руснаци и украинци е неизбежно ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Русия, представена от участниците в Световния младежки фестивал (WYF), намери съмишленици, които споделят нейното мнение за справедлив световен ред и ценности. Това каза руският президент Владимир Путин при закриването на фестивала и последвалия разговор с участниците в него.

Държавният глава сподели с младите хора мнението си за справедливостта и равенството, разбирането си за уникалността на Русия, вижданията си за ролята на мъжествеността и женствеността, за перспективите за развитие на технологиите и културата.

ТАСС събра основните тези на президента.

Русия, организирайки WFM, събра съмишленици: "Форуми като този не се организират от нас за някакво оформяне на витрини, както казваме. И същността му е да събере хора, които мислят много като нас."

„Искахме да създадем условия на свобода, творчество, приятелство, които да ви позволят да общувате помежду си, да намерите нови приятели и може би партньори за вашите бъдещи проекти.“

"Ако успеем, ще организираме нещо подобно в бъдеще. За нас това не е първият подобен експеримент, не е първият опит. Надявам се, че не е последният."

„В света няма равни условия за всички и това е основната несправедливост на днешния световен ред.“

Всички трябва да се стремим към равни условия: „Дори самият факт, че се стремим към това, ще направи света по-прозрачен, по-справедлив, по-демократичен, по-устойчив, по-балансиран и по-сигурен.“

Създаването на многополюсен свят ще допринесе за по-ефективното разрешаване на социалните проблеми: „Те ще се решават по-ефективно, защото обединявайки усилията си, постигаме по-добри резултати.“

Русия, според афоризма на руския фелдмаршал от 18 век Бурхард Кристоф Мюних, наистина се управлява от Бог, но съществува благодарение на „руснаците и другите народи, населяващи тази територия“.

Русия има нещо, което я отличава от другите страни: "Руската обща култура е до известна степен уникална. Тя е интересна, разнообразна и наистина има смисъл да я опознаете по-добре и да я разберете, особено за хората, които живеят извън Русия. ”

"Ние съжителстваме и се развиваме в различни култури, религии, традиции. И всичко това заедно, това е пространство, което ни позволява да обменяме не само генетичен код помежду си, защото в Русия възникват много смесени семейства, но също код за културен обмен."

БРИКС „днес е мощна, наистина сериозна асоциация, магнит, който привлича много страни по света“.

"В момента глобалният БВП на страните от БРИКС е по-голям от БВП на страните от Г-7. И тази разлика се увеличава, ще се увеличава още повече, това е "медицински" факт. Нищо не може да се направи по въпроса и дори ако някой иска да промени тенденцията, това е невъзможно, ще расте.“

Москва, като председател на БРИКС тази година, ще направи всичко, така че „младите хора от страните от БРИКС да имат възможност да седнат с нас на една маса и да участват в нашата дискусия“.

"Досега всички се опитваха да се присъединят към Запада. Русия също някога искаше да се присъедини към G7. Тогава разбрахме, че това няма смисъл, защото никой не взе предвид нашите интереси там."

Самите Съединени щати подкопават авторитета на долара с политиката си на санкции: "Това е обратното на очакваното. И така нататък в толкова много посоки. Мисля, че това е грешна политика."

„Съединените щати не успяха да се справят с това бреме на отговорността, което падна върху плещите им".

"Въпреки известната йерархия в западния свят, желанието за независимост и защита на собствения суверенитет все още пробива на повърхността. Това е неизбежно за цяла Европа, сигурен съм, че така ще бъде и в Германия. Вие трябва да бъдете търпеливи и да работите."

„Сигурен съм, че рано или късно обединението на руснаци и украинци, поне на духовно ниво, ще се случи и това е неизбежно.

За такова обединение е необходимо да се изкорени това, което пречи на това: "И най-отвратителните прояви на национализъм пречат на това. Това е отрова, която трови живота на много народи, включително днес в Украйна."

Самият Донбас се обърна към Русия и очакваше защита от нея: "И не някъде на хиляди километри от националните си граници, а точно до себе си. Освен това хората се обърнаха към нас и чакаха тази помощ."

„Африка се развива и иска да бъде наистина независима.

Африканските страни сега имат такъв общ дълг, който по дефиниция е невъзможен за изплащане: „Защо създават такива условия за Африка днес, налагайки такива финансови задължения?“

Африканските лидери не искат помощ и не „протягат ръка“, те изискват справедлива, честна съвместна икономическа работа: „И искам да ви кажа, че ние, разбира се, сме готови да подкрепим нашите африкански приятели, когато е необходимо.“

Просперитетът на Запада до голяма степен се основава на експлоатацията на други народи, Африка до голяма степен, на експлоатацията на природни ресурси и човешки ресурси.

Мъж и жена

„Всички сме равни от момента, в който сме се родили благодарение на мама и татко – и така се раждат хората днес, няма друг начин, дори и с модерните технологии. Все пак винаги има мъжко и женско начало. ”

В Русия има много жени на различни нива на управление: "И колкото повече, всъщност, толкова по-добре, защото жените имат определени черти, свързани с изпълнението на техните служебни задължения. Те са по-дисциплинирани...”

"Целта на жената е да ражда потомство. Това е уникален, абсолютно уникален природен дар. Всички го уважаваме и го подкрепяме."

За изкуството и поп културата

„Изкуството, по мое мнение, трябва да предоставя на хората, без да се намесва в текущата политика, информация на свой специален език за това, което се случва, изкуството трябва да помага на хората да правят собствен избор при решаването на сложни проблеми, включително днешните."

"Нямам нищо против поп културата. Ние разбираме какво е това, то също е необходимо. Но душата на хората е в националните традиции, националната култура."

За технологиите и ИИ

"Използването на изкуствен интелект не може да бъде спряно, това е очевидно. Не съм склонен да се съглася с тези, които виждат някакъв край на света".

ИИ може да „причини непоправими щети“, ако излезе извън контрол, когато човечеството осъзнае реалните опасности от тази технология, тогава „времето е узряло за споразумения“.

"Ще трябва да се споразумеем за това на международно ниво. Струва ми се, че здравият разум ще надделее и ще успеем да постигнем споразумение. Но е невъзможно да спрем развитието на технологиите.”


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 92 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мммммм

    70 53 Отговор
    Пфууу.

    Коментиран от #33, #64, #66

  • 2 Той и Хитлер такива ги говиреше,

    114 88 Отговор
    и той по бункери се криеше!

    Коментиран от #68

  • 3 Швейк

    103 60 Отговор
    Другарят Путин е съгласен със себе си.

    Коментиран от #10

  • 4 Ами то се видя

    91 91 Отговор
    Че Укра не може сама да си организира нормална държава. Само крадат и си дават територията на други. Кой ще ги търпи да се превръщат във огромна натовска военна база с военни биолаборатории и атомни ракети? А останалата плодородна земя да се продаде и тя на скакалците фондове, кото Блек рок, Монсанто и подобните.

    Коментиран от #7, #19, #198

  • 5 Обединениена духовно ниво???

    97 80 Отговор
    Като взривяваш блокове???
    Няма такива наглеци като кемлянските нацисти !
    Да не говорим, че Путлернот 60-те на 20-ти век явно не е мръднал... Нямат бъдеще живеещите в миналото.

    Коментиран от #164

  • 6 Браво Вова

    100 83 Отговор
    Много е прав, че запада е един голям мародер, който не зачита чуждият човешки живот, пък да не говорим за кулура и вяра. Заслужават си падението, но кофтито е, че ще страдат обикновенните хора, който нямат нищо общо с властта.

    Коментиран от #9, #58, #194

  • 7 Няма нормална държава,

    64 49 Отговор

    До коментар #4 от "Ами то се видя":

    където има петоклоние на чумавите крепостяни!
    Няма и как да има, все едно дермото да мирише на теменужки! 😂😂😂
  • 8 Акула

    61 70 Отговор
    Русия Украйна са Русия
  • 9 Запада изби

    36 50 Отговор

    До коментар #6 от "Браво Вова":

    40000 цивилни украинци и повече от 450к ГНЯС200 курбан от своите, така ли??? Прпагандата яко ви е дпихнаша, встниче, яко! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣☹️
  • 10 Кнаус 485

    77 64 Отговор

    До коментар #3 от "Швейк":

    Гледах по руска телевизия как участниците в тоя форум искрено аплодираха и се радваха на Путин.... Що се касае за заглавието е абсолютно вярно, но след ликвидирането на фашистите и неонацистите....

    Коментиран от #13, #147, #215

  • 11 Копейка

    60 39 Отговор
    Обединение със пушка е като обединението на България с Турция. 500 г мир

    Коментиран от #150

  • 12 Наблюдател

    84 56 Отговор
    Все едно слушам Хитлер през 30 те от миналия век . Били единствени и неповторими с уникален ген.
    Болен човек ….

    Коментиран от #21

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Свободен

    69 49 Отговор
    Този човек наистина живее в паралелен свят!
    Или просто се опитва да излъже някой!

    Коментиран от #26, #73

  • 15 Ами

    40 38 Отговор

    До коментар #13 от "Бе то е ясно каква телевизия гледаш!":

    що гледаш тогава? Чети книжки! По полезни се от опростачването от НПО-тата на САЩ!

    Коментиран от #41

  • 16 Това да се чува

    53 39 Отговор
    Нейзбежна е само глупостта на стадото крепостни

    Между другото и германците от 39 вярват че разпространяват немския дух

    Факт е че тия копират лозунгите на райха едно към едно
  • 17 Българин

    46 45 Отговор
    Дано руснаците от Поморие, Несебър, Бургас и Варна не се обърнат за защита към лудото джудже, защото тогава ще получи юмрук в лицето от НАТО.

    Коментиран от #169

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Равни условия...

    35 26 Отговор
    Къде я има тази малка правдива лъжа... ?! Иначе предпочитам средната продължителност на живота в Колективният запад, пред мъжествената достоверна 59 преклонна в източният рай.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ай циба ве мой

    43 24 Отговор

    До коментар #18 от "Да де":

    Абе селски ти как си представяш след 10 години война и милион убити от двете страни обединение и мирно съжителство

    КОЕ НЕ Е ИСТИНА нищо не е Истина
    Пак е наговорил неща които не могат да се случат но звучат добре
  • 23 След обединението...

    23 16 Отговор
    Идва колективното обедняване и храна с патрЕотични лозунги... Иначе как ще е новото име на обединената с насилие държава, може би Киевска Рус
  • 24 Украйна я има много преди Русия

    35 34 Отговор

    До коментар #21 от "ганю":

    И освен това е много по-близо до българският етносн и народ профанизирано човече

    Коментиран от #39

  • 25 Сесесере

    36 31 Отговор
    Все едно някой русофил да каже, че обединението на българи и руснаци е неизбежно и някой нормален да му повярва!
  • 26 Тебе не може да те "излъже" обаче

    15 7 Отговор

    До коментар #14 от "Свободен":

    Защото си "Свободен"
    :)
  • 27 Тоя

    24 23 Отговор
    Е ненормален … мисля че единствено покров може да го излекува!
  • 28 Я ходи

    10 3 Отговор

    До коментар #18 от "Да де":

    При ментора си и не ни занимавай с брътвежите си!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Светът

    14 16 Отговор
    Съвсем се изnegepacmu, след като се налага да му се четат нотации за природата на общочовешките ценности. Само огънят на ТСВ ще го пречисти.
  • 31 Гост

    18 9 Отговор

    До коментар #19 от "ганю":

    Казваш, в Русия мафия хич няма?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Никаква връзка

    40 23 Отговор

    До коментар #1 от "Мммммм":

    с реалността... Дъртият, изкyфял диктатор с поредната си порция демагогия и лъжи.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Жужата ако не беше подлога на сащ

    12 19 Отговор
    Щеше да удари директно сащ а не да избива своите и украйнците

    Коментиран от #167

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Нов евроатлантик

    13 12 Отговор

    До коментар #13 от "Бе то е ясно каква телевизия гледаш!":

    Ще гледащ само Дойче зеле !
  • 38 🥴........

    29 21 Отговор
    Из дневниците на един луд... Русия се е управлявала от бог, те били уникални, бръщолевенията на един психопат, трябва тотална изолация на тази страна от цивилизованият свят, и да са далеч от нас, да си стоят при африканските си приятели и азиатските сатрапии.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 пу$$ин

    10 15 Отговор
    как е в курск ?малко атомни гъбки 🤡
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Евала

    19 20 Отговор
    От цялото бла бла става ясно че кремълските фашисти смятат да продължават войната за неопределен срок..
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Майкоооо

    15 7 Отговор
    Майкоооооо...
  • 46 Ще бъдат изравнени условията

    10 9 Отговор
    За всички. Не е изяснил кои условия. - природните, геополитическите и т н, и като как и кой ще ги изравни
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Браво на Путин

    21 21 Отговор
    За разлияка от западните продажници с изпити от чавка междуушия, изглежда нива отгоре!

    Коментиран от #195, #199

  • 49 Гост

    18 13 Отговор
    Така е..ама който не мисли като Вас...в Сибир или два метра под земята...
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Нацистите там

    12 18 Отговор
    ги избийте напълно, с останалите украйнци (добрите) се обединете.
  • 52 "Уникалната руска култура '

    15 9 Отговор
    А пък забраниха Достоевски и Пушкин.
    Нда.

    Коментиран от #78, #140

  • 53 Аз като се

    21 12 Отговор
    замисля, те евроаталантиците празник нямат 😂е, имат един, софия прайд
  • 54 Харон

    17 12 Отговор
    Този мерзавец ги обидини вече. В СМЪРТА, В ГРОБИЩАТА.....
  • 55 Аз съм веган

    22 16 Отговор
    Неизбежно е ботокса да стане по-нисък. Те украинците не могат да ги дишат орките. Тотално е откачил.

    Коментиран от #152

  • 56 Съвсем се е

    19 13 Отговор
    Чалнал.
  • 57 Това е човека

    18 25 Отговор
    Твърда ръка, няма кой да бутне Русия! Още много години да живее! Искам той да е президент на България! На нас ни трябва истински лидер, не обратни продажници!

    Коментиран от #200

  • 58 БОЛШЕСМЕШНИК

    20 15 Отговор

    До коментар #6 от "Браво Вова":

    Точно на Путя ли ще ръкопляскаш, че цени човешкия живот????? Я пробвай да кажеш война, вместо сво там и ще видиш колко е ценен твоя собствен. Червените тролове си живеете в паралелна реалност и това е. Как спите нощем - не знам.

    Коментиран от #60, #187

  • 59 Суворов

    18 15 Отговор
    Не слушайте какво говорят от Кремъл, защото всичко е лъжа.Слушайте какво отричат.
  • 60 И как спиш

    14 10 Отговор

    До коментар #58 от "БОЛШЕСМЕШНИК":

    Ех де да знаеш опростачена от НПО-тата на онуй зло САЩ!
  • 61 Лудият Диктатор

    22 17 Отговор
    Путин се е объркал нещо! Русиа не се управлява от Бог, а от Сатаната Путин. Той по-скоро е Антихриста.
  • 62 До байдън:

    21 14 Отговор
    Абе байдън, вие казвате, че Путин е лош, ок. Имам един въпрос обаче. Къде са самолетите за, които ви дадохме милиарди? Кога ще дадете от най-новите си оръжия, все пак нали затова си нарязахме военната техника 😉Щяхте да подновявате, а какво стана...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Наистина се

    12 7 Отговор

    До коментар #1 от "Мммммм":

    "обединяват и обичат" руснаците и украинците...

  • 65 нато преди:

    18 11 Отговор
    Ако една страна от нато бъде нападната, всички ще се обединим да й помогнем!
    нато сега: Амиии... ъъъ... частично ще помогнем, определени държави ще се бият, изградете там една линия и източна Европа да се готви за битка с Русия!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Абсурдистан

    17 15 Отговор
    Всичко това ще бъде издадено в книга със заглавие "Моята борба-бълнуванията на един психопат".
  • 72 Киро П@рапета

    12 9 Отговор

    До коментар #67 от "Колкото СССР построи комунизма":

    Казал американския роб в резервата !
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Факт!

    24 11 Отговор

    До коментар #69 от "Алоууу":

    Русия откъсна Македония от Майка България и научи македонците да ни мразят.
  • 76 И еврофашистите

    16 18 Отговор
    какво си мислеха? 🤣Че ще има четвърти райх ли?? 🤣НЯМА да има, Путин ви разказа играта, видяхме и западната техника колко струва 😂🤣😂🤣И добре си наредиха правителство, казвайте им, че няма да правите коалиция с герб, пък после се обединете🤣😂🤣😂 БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ ЗАВИНАГИ!!! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е С ВАС!!! 🇧🇬🤝🇷🇺
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Мдааа

    20 10 Отговор
    Страшно обединяване, избива ги наред и едните и другите ... има една поговорка " Насила хубост не става"
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Разбира се, че ще

    19 15 Отговор
    съм за запада! Просто няма как да съм за Русия!

    Коментиран от #157, #178

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Колкото СССР построи комунизма

    20 8 Отговор
    Толкова тези ще построят новият световен ред.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Запада са

    11 14 Отговор
    най-добрите! Оставете колониите им, кражбите на злато и т.н. от други държави. Ако сега евроатлантиците бяха добри, щяха да върнат откраднато от Африка примерно или от Индия:)))))) Ама те няма да го направят
  • 86 Тъпър карлсон

    14 9 Отговор
    Забравил е да приомни как бащата на зеленски(роден през 1947/ се сражавал с немците през втората световна война.

    Коментиран от #95

  • 87 Ком

    10 13 Отговор
    Украйнци и руснаци отдавна воюват срещу бандеровци и НАТО. Първо със съобщаване на данни за съсредочението на сили и въоръжение на НАТО. Второ с подриване ешелони с въоръжение.. Трето с прекъсване комуникациите на бандеровци.....
  • 88 Гост

    21 7 Отговор
    Когато едно псе почне да умира,квичи несвързано хахахахах
  • 89 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    17 6 Отговор
    Клиничен психопат
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Младежки форум добри новини само

    17 11 Отговор
    Тия както мислят да "обединяват" всички фалирали туземци около себе си дават ли си сметка какво си причиняват изобщо??
    В Чечения има един град Грозни..ако трябва да издържат още 100 милиона човека какво ще се случи с недоразвита изостанала технологично Русия ми е интересно
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 БгТопИдиот🇧🇬

    10 8 Отговор
    Галето изкарала децата на капитан ГРант кат говедата на паша да пишат словесни глюпости от безсилна ярост.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Безаналогов

    16 7 Отговор
    Как очокват една нормална държава , да се обедени с Блатна Русия ??? Хората бегат от Раша те ще обидиняват ...... смех в блатото
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Младежи за НРБ

    9 15 Отговор
    Представям си какво им е било на еврофашистите относно 3 март.

    Коментиран от #124

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Брикс рубла

    11 4 Отговор
    Кога гътате долара?

    Коментиран от #112

  • 102 Герги

    17 7 Отговор
    ...обединение на руснаци и украинци...този е закусвал с червена мухоморка...
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Много ми смешно

    9 12 Отговор
    когато евронацист каже на русофил, че е нацист 🤣
  • 106 Име

    1 6 Отговор
    А може и просто - без някакви власти - това също е приятен развой - но можем ли - едва ли - така че - ще се наложи да се търпим едни други още много хилядолетия, как ще стане - украинци и руснаци - все едно - българи и българи - та ние нямаме единение - 5-6 милиона сме - то е нещо странно и нашето - но ето как се случват нещата, примерно - има гадости в живота.
  • 107 Със сигурност

    14 9 Отговор
    Бункерният главанак живее в измислена реалност, украинците за цял живот МРАЗЯТ москалите, които нападнаха страната им, изнасилваха жените им, откраднаха и убиват децата им, разрушават с ракети блокове и болници, откраднаха им даже тоалетните чинии, разориха държавата им ...
    Проклятието върху московските гадове ще е ви всеки!

    Коментиран от #114, #119

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Това е резултата от

    10 5 Отговор
    запада 🤣🤣🤣🤣всичките евроатлантици са такива😂😂😂

    Коментиран от #116

  • 111 Запознат

    10 10 Отговор
    "Днешният световен ред е несправедлив"

    Ами така е колкото и да плюят козячетата. Само една държава се е провъзгласила за световен хегемон а всички останали иска да са им пудели или колонии. Само една държава безнаказано може да си напада когото си иска и да заграбва природните му богатства както прави и в момента в Сирия ли пък Либия. Само една държава може да организира преврати, цветни революции, и да се меси във вътрешните работи на суверенни държави като назначава началници на служби в колониите. Само една държава има 800+ военни бази по целия свят и все нейните интереси са "застрашени" даже и на 10 000 км от тях и видиш ли това им дава право да нападнат неудобния.

    Коментиран от #201

  • 112 Ако

    4 2 Отговор

    До коментар #101 от "Брикс рубла":

    Врага ти има тумор би ли му помогнал да го отстрани в първите стадии или би го оставил да расте?? Аз бих го оставил да се разсее в цялото тяло и да го превземе отвътре
  • 113 Аз съм веган

    7 4 Отговор
    Тотално изперкал
  • 114 Готово са за обединение

    7 3 Отговор

    До коментар #107 от "Със сигурност":

    Те ги мразят още от царско време..няма да споменаваме гражданската война..Ленин Сталин и СВО
  • 115 Хм Хм

    7 4 Отговор
    „В света няма равни условия за всички и това е основната несправедливост на днешния световен ред.“

    Е как да има равни условия за всички? Една нация е с отлични инженери, друга с перфектни работници, трети с блестящи финансисти. четвърти изключителни пияници...
    Еми, няма равни условия. Такива имаше при комунизма - един некадърник, друг умен, трети работлив. Всички взимат еднакви заплати и всички са еднакво бедни.

    Коментиран от #129

  • 116 Само я погледнете

    8 4 Отговор

    До коментар #110 от "Това е резултата от":

    какви ги говори🤣🤣🤣изгледайте го, ще се спукате от смях 😂😂ТОВА ПРИЧИНЯВА ЕВРОАТЛАНТИЗМА!
  • 117 РЕД И ХАОС

    6 3 Отговор
    Много се гневя на лъжата, че Русия и Китай, имат природни изкопаеми. МЕГА НЕОЛИБЕРАЛНА ЛЪЖА! Колкото, че Тайван и Ю. Корея са гении в електрониката. Французите развиват дизеловите двигатели с милиарди от държавата. Държавата дава пари в развитие на автомобили и електроника в Ю. Кория. Русия и Китай са инвестирали държавни средства, 80 години в природни изкопаеми, и енергетика. С евтина енергия, евтини и много специалисти, и инфраструктура, руснаците правят евтини изкопаеми, жито, торове, слънчоглед, транспорт.. Всички имат природни ресурси, но не могат и не искат да отделят държавни средства. САЩ го направиха със шистовият газ. Всичко може да е конкурентно с държавна подкрепа и водене. Ако Китай и Русия станат напълно пазарни - неолиберални - само с частен интерес, без държавно, всичко ще поскъпне и няма да има пазар в светът. Така, че не е вярно, че Русия има ресурси. Има, всеки има, но Русия ги продава евтино.

    Коментиран от #121, #203

  • 118 Резултата от големия план

    10 4 Отговор
    Единственото което ще се случи е че СССРските бабички ще открият със съжаление че часовника се движи само в една посока

    Коментиран от #122, #126

  • 119 Украинец

    9 7 Отговор

    До коментар #107 от "Със сигурност":

    "украинците за цял живот МРАЗЯТ москалите"

    Що ли не ги мразеха до 2014 година - гледам с готовност отиват на фронта - само където вече бият тези които ги мобилизират и вече има партизански движения в Украйна които подпалиха завод за дронове до Лвов.
  • 120 Този форум

    5 7 Отговор
    Догодина няма да се проведе.
  • 121 Поредния

    6 1 Отговор

    До коментар #117 от "РЕД И ХАОС":

    Ако ми обясниш как се инвестира в полезни изкопаеми ще спечелиш нещо обещавам
  • 122 Антитрол

    7 8 Отговор

    До коментар #118 от "Резултата от големия план":

    "че часовника се движи само в една посока"

    Ами така е и времето на господарите ти като световен хегемон изтича - вече няма да могат да си нападнат някоя държавица и да им заграбят петрола.

    Коментиран от #128

  • 123 БгТопИдиот🇧🇬

    6 8 Отговор
    Кфото и да мучат ЛИБЕРАЛНИТ ГРАБИТЕЛСКИ краварски ред отива у киреча !
  • 124 Мдаа

    7 5 Отговор

    До коментар #99 от "Младежи за НРБ":

    На трети март сте "Булгари",а на Коледа сте християни.През останалото време сте неудачници
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 СССрските бабички ровят в кофите.

    7 3 Отговор

    До коментар #118 от "Резултата от големия план":

    Но си траят.Путн им е обяснил-Западът е виновен.
    (Видео)
  • 127 Госあ

    4 5 Отговор
    Досега се стремях да създам колаборации между Европа и Китай и по специално Франция и то по чисто българска тематика. Имам предвид изследвания и статии, не търговия. Излезе една доста прилична публикация където организирах съавтори от България,Франция, Китай. Работата я изнесох на раменете си в двете държави, разбира се с любезното съдействие от тяхна страна. Организирах и онлайн срещи…на последната обаче, бях доста разочарован когато французина директно започна да говори обвинително за Covid пред китайската ми колежка. Първо, Китай не е виновен че европейците затвориха границите си три месеца след като обявиха за вируса и второ, появата му е доста спорна все още, като има много любопитни подробности свързани със сащ… Та, моите стремежи може да не са големи, но със сигурност са нещо, особено в някои среди и прослойки, започвам обаче да мисля, че вместо със Западна Европа, много по добре би било да продължа да търся като партньори руснаци, заедно с Китай, където смея да твърдя вече имам някакви позиции. Още повече, съм в много добри отношения с един руски биофизик…
  • 128 Тик так тик так

    9 7 Отговор

    До коментар #122 от "Антитрол":

    Човечец след тая реч на другаря съм напълно спокоен че няма да постигне нищо и ще досъсипе руините на СССР
    на тоя му хареса да води войни и дори да получи подарък в Украйна ще продължи да обединява други хора около себе си които после ще трябва да издържа..като междувременно харчи стотици милиарди за оръжие защото е фатално изостанал и ще трябва да наваксва..Путин с парите на запада им построи малко фасади сега тия пари ги няма и започват да се спускат по нанадолнището с пълна скорост..Путин далеч не е най-умния от 100 годинишна линия болшевишки ръководители
    С нищо прозвждаща икономика като руската тия ги пиши бегали

    Коментиран от #130, #135, #137

  • 129 Антитрол

    13 5 Отговор

    До коментар #115 от "Хм Хм":

    Най се откроява една нация с отлични крадци и мародери - води се най-богатата държава защото крадат от целия свят.

    Какво стана с мантрата за "свободна търговия и лоялна конкуренция" май я забравихте защото господарите ви не я спазват - ембарго, санкции, нелоялна конкуренция, подкупване на продажници да купят техни самолети на тройна цена нищо че са модел от преди 50 години ама и не се знае дали ще ги доставят.

    Така се става богат - те и мутрите са богати с рекет и изнудване.

    Коментиран от #133, #138

  • 130 Колко е

    7 5 Отговор

    До коментар #128 от "Тик так тик так":

    Военния бюджет на русия -70 млрд ( къде са твоите стотици млрд?!) а колко трилиона е бюджета на НАТО за оръжия?

    Коментиран от #139, #205

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Тити

    7 4 Отговор
    Дрогираният диктатор пак взимал дрога
  • 133 Перфектен

    5 3 Отговор

    До коментар #129 от "Антитрол":

    коментар! Евала
  • 134 За трети път

    11 6 Отговор
    Европа се обединява за ограбване на Руския.
    При Наполеон,Хитлер и сега от престъпника Байдън.Той изгони Виктория Нуланд, защото по делата срещу сина му в Украйна тя е дала показания за огромните пари които Байдън незаконно получава като бонуси за политическа защита.Милиарди....
  • 135 Антитрол

    11 4 Отговор

    До коментар #128 от "Тик так тик так":

    "на тоя му хареса да води войни"

    Можеш ли ми каза за последните 40 години господарите ти колко войни направиха и колко преврата - успешни или неуспешни. Това че казвате на черното бяло няма да промени света - даже и войната в Украйна е предизвикана от господарите ти след кървавия преврат от 2014. Та май на господарите ти им харесва да водят войни - преди беше против комунизма ама СССР се разпадна и те си измислиха "тероризма" за да могат до продължат да си нападат държави - само че Талибаните са тяхно творения, Ал Кайда и Ислямска държава също са тяхно творение.

    То само с лъжи и пропаганда няма да промените мнението на никого - постигате точно обратния ефект.
  • 136 Е убуу де

    8 6 Отговор
    Коментирате не това, което е казал Путин, а интерпретации...Някой от коментиращите гледал ли
    е закриването на фестивала и срещата с Путин? Щото аз го гледах...

    Коментиран от #141, #142

  • 137 Шляхтиц

    8 4 Отговор

    До коментар #128 от "Тик так тик так":

    Тик, Так, ходи върни кравите, че отидоха пак в люцерната !!!!!!!!! Толкоз, Шляхтиц.
  • 138 Госあ

    7 3 Отговор

    До коментар #129 от "Антитрол":

    Освен кражбите и мародерствата, да не забравяме че Северна Америка си е доста богата на природни ресурси, също. Така че наистина няма нищо чудно в богатството им…като се добави и купуването им на специалисти от цял свят става още по ясно. Първата стъпка е задържането на кадрите в собствените държави, не насилствено разбира се, а с прилични условия на живот. Китай ,Европа и Япония започнаха да го правят. Оттам нататък ще се получи ефекта на доминото

    Коментиран от #151

  • 139 Тик так тик так

    6 6 Отговор

    До коментар #130 от "Колко е":

    Недей да гледаш само това число
    300 милиарда ги блокираха и няма да ги видите повече
    Санкциите също свиха приходите доста
    Бюджета на армията може да е 70 милиарда но дупката която отваря войната е три пъти по-голяма
    Това са пари които отиват за лично забавление на диктатора не за постигане на реални блага
    В момента руския ВПК работи безплатно което значи че няма как да развива научни програми ако някой ден решат да наваксват и това ще струва много пари

    Коментиран от #153, #158

  • 140 Ами

    4 3 Отговор

    До коментар #52 от ""Уникалната руска култура '":

    лъжеш и го знаеш

    Коментиран от #144

  • 141 Сократ

    7 5 Отговор

    До коментар #136 от "Е убуу де":

    Те не гледат у не слушат. Пишат това, което им е спуснала галя от посолството. Няма смисъл на подобни индивиди да се обяснява каквото и да е.
  • 142 Гледал си .

    4 3 Отговор

    До коментар #136 от "Е убуу де":

    .на баба си гащите.

    Коментиран от #149

  • 143 вятъра на промяната

    8 9 Отговор
    „Искахме да създадем условия на свобода, творчество, приятелство, които да ви позволят да общувате помежду си, да намерите нови приятели и може би партньори за вашите бъдещи проекти.“
    И как ще стане това, като ги убивате ли? Това е все едно един мъж да бие жена си за да го обича. С тази война Русия си създаде смъртен враг в лицето на украинския народ.

    Коментиран от #146

  • 144 .и в Мордор арестуват момичета,

    7 4 Отговор

    До коментар #140 от "Ами":

    за това,че носят цветя в ръцете.
  • 145 Казал лидерът на

    10 6 Отговор
    70% външноклозетници.
  • 146 Колкото

    3 4 Отговор

    До коментар #143 от "вятъра на промяната":

    Българския народ подкрепя зеления и Америка толкова и украинците мразят руснаците.все едно германците да мразят съюзниците че са ги освободили от момчето с мустачки.те
  • 147 1289

    8 5 Отговор

    До коментар #10 от "Кнаус 485":

    Поне го кажи до края де:

    ...след ликвидирането на фашистите и неонацистите ... които са се настанли в Кремъл
  • 148 българин

    3 7 Отговор
    Значи ще има една държава и това ще е Украйна.
  • 149 Е убуу де

    4 1 Отговор

    До коментар #142 от "Гледал си .":

    Много си остроумен шъ знаиш...Рачков горчиво плаче
  • 150 Аха верно

    9 4 Отговор

    До коментар #11 от "Копейка":

    А обединението 1861 - 1865 между севера и юга стана без пушки. Нали?
  • 151 Антитрол

    9 6 Отговор

    До коментар #138 от "Госあ":

    "Така че наистина няма нищо чудно в богатството им"

    Богати ги направиха двете световни войни защото не засегнаха територията им и спечелиха като продаваха оръжие и на двете страни преди войните а накрая се включваха на страната на победителите. Първо от войните избягаха много специалисти а после богатството им позволи да си купуват такива - никой специалист не можеше да се развива в разрушена Европа от войната.

    Но проблема е че нямат собствени специалисти заради ниското ниво на образование - даже и Мъск не е техен гражданин а направи много повече от "специалистите" в НАСА с много по-малък бюджет. Боинг не могат да направят един нов самолет а "ъпгрейдват" 737 който вече е на повече от 60 години но колкото и да ъпгрейдваш един москвич няма да стане ново ферари.

    Общо взето всичките им специалисти са чужденци но вече и другите държави предлагат добро заплащане и все по-малко специалести бягат в САЩ и те почнаха да зътъват - Хуавей пръв направи 5G и те се уплашиха че ще им вземе бизнеса и за това не ги допуснаха - Моторола щеше да умре.

    Коментиран от #173

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Антитрол

    6 8 Отговор

    До коментар #139 от "Тик так тик так":

    "В момента руския ВПК работи безплатно"

    От козяк ли ти казаха че е така или извънземните ти говорят - то сигурно рецесия е в Русия а Европа има над 3% растеж. Те сигурно затова руснаците се оплакват че Ланцетите са доста скъпи защото се безплатни. Ех пусто с постоянни лъжи и пропаганда ви казах че до никъде няма да стигнете - ама то освен да лъжете друго не ви остана.

    Коментиран от #172

  • 154 Знаме на мира

    8 1 Отговор
    Участничка в последната Асамблея ,, Знаме на Мира "
    Всеки народ е уникален, със собствени корени, традиции, фолклор, култура.

    Коментиран от #156

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Само че

    6 5 Отговор

    До коментар #154 от "Знаме на мира":

    Сега е
    Знаме на Войната .

    Руска му работа.

    Коментиран от #159

  • 157 Картата ти е фалшива

    2 4 Отговор

    До коментар #81 от "Разбира се, че ще":

    Ползвай я в тоалетната
  • 158 Украинец

    5 7 Отговор

    До коментар #139 от "Тик так тик так":

    "300 милиарда ги блокираха и няма да ги видите повече...Санкциите също свиха приходите доста"

    Пък Русия е блокирала активи на запада в самата Русия за повече от 300 милиарда - те дали ще ги видят. Мерцедес имат завод в Русия, Рено имат завод, Тойота имат завод - само тези знаеш ли колко струват. И как са свили приходите санкциите като Русия продава даже по-големи обеми и на по-висока цена от преди войната.

    Коментиран от #161, #163, #174

  • 159 Антитрол

    6 5 Отговор

    До коментар #156 от "Само че":

    Знамето на войната го търси при господарите си - те са по войните. Само 16 години от цялата си недълга история не са били във война.
  • 160 Мдаа

    6 3 Отговор
    Руския фашизъм вече не може да се скрие дори зад пропагандни общи приказки.

    Зад всяко изречение се подават кървавите му ръчички.
  • 161 Нещо да кажеш за заплатите

    7 3 Отговор

    До коментар #158 от "Украинец":

    В Блатото? Външните клозети и използването на цинковите кофи за
    физиологични нужди нужди.
  • 162 Послушко

    7 3 Отговор
    Путьо иска да има сателити. Само дето вместо да си направи държавата нормална и други да искат да се присъединят към нея ги калесва с хипер, мега, супер дупер .... ракети и с убийства. Откачена работа. И Хитлер говореше така за Австрия примерно.
  • 163 Послушко

    7 4 Отговор

    До коментар #158 от "Украинец":

    Само дето без западните инвеститори Рашка ще се върне бързо в средновековието. Те една пералня не могат да произведат. Само бомби и ракети са им в главите.
  • 164 Симпатизант

    5 5 Отговор

    До коментар #5 от "Обединениена духовно ниво???":

    Русия и Украйна - обединени към Европа - До Берлин!
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 РЕД И ХАОС

    3 5 Отговор
    Военно кейнсиянство, копаеш дупки и заравяш дупки, войната създава потребление, работни места и заплати, държавен локомотив за икономиката. Но без Китай, руснаците щяха да имат криза и революция. В ъпреки глупавият Путин, неолиберал, потреблението е локомотив - нещо което отричат неолибералите. Неолибералът отрича вътрешното потребление и държавни инвестиции, казва - че работникът хаби заплатата - парите само за да сереее - яде, а бизнесът ще прави работни места - инвестира. Инвестира в робски тру..? ................ Много се гневя на лъжата, че Русия и Китай, имат природни изкопаеми. МЕГА НЕОЛИБЕРАЛНА ЛЪЖА! Колкото, че Тайван и Ю. Корея са гении в електрониката. Французите развиват дизеловите двигатели с милиарди от държавата. Държавата дава пари в развитие на автомобили и електроника в Ю. Кория. Русия и Китай са инвестирали държавни средства, 80 години в природни изкопаеми, и енергетика. С евтина енергия, евтини и много специалисти, и инфраструктура, руснаците правят евтини изкопаеми, жито, торове, слънчоглед, транспорт.. Всички имат природни ресурси, но не могат и не искат да отделят държавни средства. САЩ го направиха със шистовият газ. Всичко може да е конкурентно с държавна подкрепа и водене. Ако Китай и Русия станат напълно пазарни - неолиберални - само с частен интерес, без държавно, всичко ще поскъпне и няма да има пазар в светът. Така, че не е вярно, че Русия има ресурси. Има, всеки има, но Русия ги продава евтино. Щом сме признали ролята на дър

    Коментиран от #170, #207

  • 167 Има доза истина

    6 3 Отговор

    До коментар #35 от "Жужата ако не беше подлога на сащ":

    в глупостите които си написал!! Бледият молец....като нищо неговите некадърници, ще го обявят за агент на Вашингтон,за да си измият ръцете от тоя некадърник,който искаше ЕСНАТО да се разпаднат а те са по-силни от всякога и НАТО се разшири с още две държави. Абсолютно работи в интересите на САЩ. Да се награди с медал.
  • 168 Хмхмхмхмхм

    6 4 Отговор
    Неизбежно, друг път- каза тате;-0 Сменете думата украинци с думата българи, чехи, поляци, румънци и т.н., и ще получите истинските мераци на пут//лер- възстановяване на руската империя, но на територията на Европа. Затова русия трябва да бъде спряна в Украйна и това ще се случи, колкото и на руският нацист да не му се иска.
  • 169 Разузнаването

    9 5 Отговор

    До коментар #17 от "Българин":

    Имено поради това, визите на руснаците не трябва да се подновяват и да се връщат там,откъдето са дошли.Обикалят страната и събират информация за техният диктатор.Потготвят ги за бъдещи управници на България.Чух от второ лице за един собственик на малък затворен комплекс по Черноморието да плаши летовници с руската армия,защото му направили забележка,че косматото му куче е в басейна с тях.Явно руснаците вече ни считат за тяхна територия.И друго:руското посолство час по-скоро да бъде сведено до точно трима души-консул,готвач и чистач.Колкото по-малко руски агенти,толкова по-малко дезинформация в сайтовете и промиване на мозъците с фашистка идеология.
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Хаха

    6 3 Отговор
    Когато синът на Песков замине за фронта, тогава и условията за младите хора ще бъдат равни.

    Коментиран от #175

  • 172 Хи Хи Хи

    4 5 Отговор

    До коментар #153 от "Антитрол":

    Какво искаш да ме убедиш..? Че блатарите при 16% ОЛП и в състояние на война са с 3% растеж ли? Че те това не могат в мирно време да го постигнат ве. Всички помним как постигаха добиви от тон и половина жито от декар, ама декларираха 5 пъти по-малко засети площи.. рушките номера и показухи ги знаем.. по-добре и от тебе..
  • 173 Госあ

    3 2 Отговор

    До коментар #151 от "Антитрол":

    Точно това имам предвид, когато потока на специалисти съвсем намалее, ще заприличат на Детройт. Но не не бива да се подценяват наистина и природните ресурси с които разполагат

    Коментиран от #176

  • 174 да ти кажа

    4 2 Отговор

    До коментар #158 от "Украинец":

    Нам дали имаш изобщо представа за какво говориш. Те могат да имат и по сто завода в Русия, оборудвани по поскедна дума на техниката..ама изобщо не си даваш сметка, че тези заводи работят и се управляват на 90% от програмно оборудване и софтуер, без който всичкото оборудване е купчина скрап.. а нали се сещаш, че като се изтеглят, тези брандове си прибират софтуера, който управлява заводите.тОВА Е ГЛАВНАТА ПРИЧИНА ОТ КОНВЕЕРИТЕ В РУСИЯ ДОРИ ЕДИН МОСКВИЧ ДА НЕ СЛЕЗЕ. Дори табелките за Масквичите не могат направи като хората.. за самолети или други битови прибори да не говорим.
  • 175 Мимето

    0 0 Отговор

    До коментар #171 от "Хаха":

    И този на Медведев!
  • 176 Някой си..

    2 4 Отговор

    До коментар #173 от "Госあ":

    когато потока на специалисти съвсем намалее.. и кога мислиш ще стане това? След 5, 10..100 години. Като гледам, никой не се е засили да иде да работи в Русия, в повечето случаи руските специалисти имат една мечта- да идат да работят в чужбина някъде, дори и в Бангладеш да е .. но да не ги експлоатират като роби в собствената им държава.. Едно нещо не разбрахте в тоя сибирски свинарник- че с бича , оръжието и принудата нищо не се постига.. не ви увряха кратуните и това си е. За това е тази злоба и завист към човешките постижения.. и накрая блатная винаги опира до глад и купонна система..

    Коментиран от #177

  • 177 Госあ

    4 5 Отговор

    До коментар #176 от "Някой си..":

    Русия ще се оправи, когато съдебната система стане още по-строга и държавния контрол върху капитала още по силен. Грешката на Путин е, че залитна по капитализма, вместо да изглади комунизма. Оттам изникнаха тия кражби и олигарси - от капиталистическия уклон на Русия в момента. Руски специалисти и умове винаги е имало и ще има, и действително трябва да стане ясно, че тяхното място в йерархията трябва да бъде високо, иначе ще продължават да се изнасят.

    Коментиран от #179

  • 178 Разузнаването

    4 5 Отговор

    До коментар #81 от "Разбира се, че ще":

    Тези две карти са олицетворение на повърхносно разбиране на нашата история.За нас руско-турската война е била освободителна,но за руснаците е била завоевателна.Нашата територия е била подготвена за задгранична руска област по подобие на Калининград сега и колкото по-голяма е била тя,толкова по-добре за Руската Империя.Западът се е усетил и е разделил България на две с Берлинския Конгрес,за да няма Империята такова огромно влияние на Балканите.И след като българите се осъзнават за коварните намерения на нашите освободители,са се обърнали на Запад.Дори заклетият русофил Вазов се е отметнал от Русия.Западът подкрепя обединението на България като единна независима Държава,докато Русия е против,защото така от ръцете и се изплъзва ново завзета територия.Ако тогавашна Русия ни беше приятел,тя първа щеше да ни подкрепи и да иска обединена България да е в границите на Санстефанския Договор.Русия винаги е водила завоевателни,а не освободителни войни.Сегашната в Украйна ви го доказва.Левски е казал:"Който ни освободи,той ще ни пороби".Четете историята задълбочено и много внимавайте кой си пожелавате за Освободител!
  • 179 Историк

    6 2 Отговор

    До коментар #177 от "Госあ":

    Като гледам какво става , Русия няма шанс да се оправи, поне в близките 100 години с такива управни ци. Жалко, защото наистина има огромен потен циал, човешки и суровинен.. когато се опиташ да принуждаваш човек с вилата зад врата, винаги се получава това, което е в момента Русия. Още от времената на опричнината Русия е влязла във грешната врата на човешко развитие. Когато дадеш свобода на човек да работи и се развива, разчитайки на собствения си ум и знания..тогава ще има напредък. В близко бъдеще не виждам това да се случи с блатная... Докато има ГУЛАГ, ще има и Навални,и Солженицин ..и Немцов и Додаев.. ще има външни тоалетни и кофи за задоволяване на среднощни нужди.
  • 180 ИНЖ1

    8 2 Отговор
    Ама те се обединиха - в украинска нация!!! А РФ си е просто татаро-монголска паплач!!!
  • 181 Ами

    3 8 Отговор
    Естествено, че Руската федерация, дали с Путин, дали без него няма да допусне никога Украйна да се превърне в натовски плацдарм. Пък западните мушмороци в ЕС ако искат да ядат атома да продължават в същия дух. После да няма изненадани.

    Коментиран от #209

  • 182 Р.К.И.

    4 1 Отговор
    Путин защо не отиде още сега в Киев да се прегърне със Зеленски?
  • 183 пиночет

    5 1 Отговор
    Колко жалко е,да си миризлив руски палячо, и да ходиш да умираш за някакъв ботоксов смотаняк!
  • 184 Ал Тъпоне

    1 2 Отговор
    Аз силно се надявам да не ни се наложи и ние да преживяваме подобно "обединение" с руснаците , каквото се случва в момента (да не дава Господ) на украинците. Специлано моите разбирания за обединение доста се различават от слуващото се!
  • 185 Павел пенев

    4 6 Отговор
    Да,така е Украйна е Русия. Тя имаше много привилегии по времето на СССР, но се оказа, че Русия е отглеждала змия в пазва. Сега дойде момента когато главата на змията трябва да се смачка и двата братски народа да бъдат обединени.

    Коментиран от #190

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Хаха...

    0 2 Отговор

    До коментар #58 от "БОЛШЕСМЕШНИК":

    Даже не е нужно да го кажеш, достатъчно е да си го помислиш. Нали се сещаш, че ги арестуваха заради показване на празни листове. А най-големият куриоз беше, когато осъдиха едно момиче за дискредитиране на армията...беше издигнала лозунг "фашизм не пройдёт".
  • 188 Единствената "неизбежност" е

    1 0 Отговор
    Че всички ние, включително и другаря Путин ще се пренесем в друг свят! За останалото и Бог не може нищо да каже!
  • 189 Казуар

    4 1 Отговор
    Обединение под скиптъра на император Путин. Това е все едно да се обединят руснаци и поляци.
  • 190 А бре

    5 1 Отговор

    До коментар #185 от "Павел пенев":

    Павле, Украйна никога няма да е Русия! Ама НИКОГА!!Не ти ли се наби в канчето ????!!!!
  • 191 Никой

    5 2 Отговор
    Само идиот би се вързал на бръщолевенията на този старчок. Русия предлага ,демокрация ,равен старт пред всички хора, прозрачност,без дивашки капитализъм,ужасяваща престъпност и само преклонение пред божеството. Този дребен шмекер предлага света да действа като комуна,само че и там има ерархия.
  • 192 Слава на Русия !

    1 3 Отговор
    ВОВА е Бог !

    Коментиран от #196

  • 193 Антидебил

    5 1 Отговор
    Кой ли го слуша този изкукал старец Как украинците ще преживеят убитите си хора разрушените си домове и да се обединят с руснаците свободните хора с руските роби това е невъзможно
  • 194 Антидебил

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Браво Вова":

    Те руснаците на собствените граждани не зачитат живота та за чуждите и как комунист и майор от КГБ е християнин абсурд що хора затриха в Русия за да стои на власт
  • 195 Антидебил

    4 0 Отговор

    До коментар #48 от "Браво на Путин":

    А аз чакам Путьо да покаже някой руски компютър или смартфон Тези са в 19 век технологично а иначе дрънкат с ракети ама те не се ядат типичен Хитлер луд за връзване
  • 196 Антидебил

    7 1 Отговор

    До коментар #192 от "Слава на Русия !":

    Бог от Психиатричната клиника там всичките се смятат я за бог я за безсмъртен я за летящ човек Тежка диагноза на шизофрения има Путьо
  • 197 Антидебил

    5 1 Отговор
    Путьо милиардера говори за равенство абсурд говори за световния ред еми като Русия е бедна държава със слаба икономика кой ще им вярва хората по света искат просперитет а не да дрънкаш оръжие искат по технологични средства за семействата за да имат свободно време Русия къде е в това отношение на последните места
  • 198 Антидебил

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ами то се видя":

    Украйна ще стане член на НАТО както цяла Европа за да не може разни луди хора да не я нападат повече
  • 199 Антидебил

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "Браво на Путин":

    Думи думи ще ще а на яве замръзнаха зимата защото едни части за парното нямат компютри не могат да произведат нямат и пасти за нефтопроводите и газопроводите които се произвеждат в Германия и Сащ
  • 200 Антидебил

    0 1 Отговор

    До коментар #57 от "Това е човека":

    Първо забравяш за бяла и черна техника за компютър ще работиш на три смени и събота забравяш за западната кола и ако нещо не ти харесва и се репчиш каторга това е в Русия
  • 201 Антидебил

    1 1 Отговор

    До коментар #111 от "Запознат":

    Защо ли е така Бюджет на САЩ 30 трилиона долара на Русия 2 трилиона продължителност на живот 80 години на руснаците 59 ядрени ракети самолетоносачи с ядрени ракети подводници с ядрени ракети имат Сащ Русия няма това е положението
  • 202 1122

    0 1 Отговор
    "Насила хубост не става"
  • 203 Антидебил

    2 1 Отговор

    До коментар #117 от "РЕД И ХАОС":

    Държавата това държавата онова ето това е фаталната грешка и комунизма фалира както и такива държави където държавата се меси са бедни и Русия в такава имат ресурс нямат технологии разчитат на газ и петрол Германия нямат такива и са два пъти по богати защо ли
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Антидебил

    2 1 Отговор

    До коментар #130 от "Колко е":

    На САЩ беше 500 милиарда на Русия 70 а на Украйна беше 5 милиарда и с тези 5 милиарда Украйна спря руснаците тогава без помощ
  • 206 Антидебил

    0 2 Отговор
    Путьо лъжеца Германия на кои колонии разчита като е най голямата икономика в Европа и другите държави са по богати от Русия този живее в 17 век
  • 207 Антидебил

    1 1 Отговор

    До коментар #166 от "РЕД И ХАОС":

    Тръгнаха за Берлин преди две години ама нещо спряха пред Авдеевка и няма тръгване
  • 208 Лакомод

    1 1 Отговор
    Зеленият да се изсели в Газа.
  • 209 Антидебил

    0 1 Отговор

    До коментар #181 от "Ами":

    Да не би Русия да не захапе и тя някоя ядрена ракета разликата е че ядрените ракети ще тръгнат към Русия от много страни включително и от ядрени самолетоносачи и подводници които Русия няма
  • 210 Роско

    0 0 Отговор
    Сайкопат!!!!
  • 211 Антидебил

    1 1 Отговор
    Да не би Русия да не захапе и тя някоя ядрена ракета разликата е че ядрените ракети ще тръгнат към Русия от много страни включително и от ядрени самолетоносачи и подводници които Русия няма
  • 212 Антидебил

    2 1 Отговор
    Когато Путьо говори за колонии да попитам какво правеше Вагнер в Африка преврати разбира се за да може руснаците да източват чужди ресурси диаманти нефт и други
  • 213 Бат Жоро

    1 1 Отговор
    Определено е интересно да се чуе речта на тавариша. Който е специалист в психиатрията ще усети бекдропа и деменцията.
  • 214 Ха ха ха

    1 0 Отговор
    Този съвсем е изтрещял
  • 215 Какви

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Кнаус 485":

    Фашисти те гонят бе
  • 216 Къш Пировски

    1 1 Отговор
    След края на войната руските гастарбайтери ще се редят на опашки пред украинското посолство в Москва за визи.
  • 217 Бог да пази Русия

    1 0 Отговор
    Велик Император !!! Ще върне могъществото на импетията !!! Да му мисли оста на сатаната ; исраел ,манглия , шаш.......
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания