Last news in Fakti

18 Март, 2024 04:22 3 941 79

Владимир Путин: Цял свят се смее на САЩ, все ни е едно кой ще им е президент

  • владимир путин-
  • сащ-
  • президент-
  • избори

Реакцията на Запада след изборите е очаквана - да не сте смятали, че ще ни аплодират, заяви новият-стар президент

Русия няма предпочитания към кандидатите за президент на САЩ, ще работи с този, който бъде избран, заяви водещият кандидат за президент на Русия и действащ държавен глава Владимир Путин на пресконференция снощи в предизборния си щаб, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

"Нямаме предпочитания към нито един от кандидатите за президент на САЩ. Ще работим с когото и да е, на когото избирателите ще гласуват доверие", каза Путин.

Същевременно той коментира, че политическата ситуация в САЩ "не е демокрация, а катастрофа, на която се смее целият свят“.

В отговор на въпрос на журналист от чуждестранна медия относно демократичните процедури в САЩ и някои други западни държави, Путин каза: "Целият свят се смее на това, което се случва. Ние се държим по-сдържано, отколкото техните опоненти в други страни по света, но това е просто катастрофа, а не демокрация".

В отговор на въпрос на американски журналист Путин заяви, че руските избори са демократични, докато САЩ използват административни ресурси, за да атакуват един от кандидатите за президент.

Водещият кандидат и действащ президент каза още, че е очаквал негативната реакция на Запада на президентските избори в Русия.

"Що се отнася до реакцията на някои чужди държави: тя е очаквана. Какво искахте от тях - да станат и да аплодират? Те се борят с нас, и то с въоръжени средства", каза Путин.

"Те (Западът - бел. ТАСС) се стремят да ограничат нашето развитие“, посочи още руският президент.

Путин каза, че се интересува от подкрепата на руския народ, а не от реакцията на Запада на изборите.

"За мен е важен изборът на руския народ. Аз разчитам на руския народ и работя в интерес на този народ и на нашата държава", заяви той.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 100 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дамммм

    127 25 Отговор
    Еми смее им се на тия същисаните-прав е...
  • 2 Евгени Димитров

    130 26 Отговор
    Браво Путин

    Коментиран от #39

  • 3 Точно

    141 25 Отговор
    Както винаги Путин е прав-САЩ се превърнаха в тотален цирк.

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Вижте само

    92 16 Отговор

    До коментар #3 от "Точно":

    какъв управлява Фащ и ще разберете към какво пропаст ги води.
  • 7 Артилерист

    107 19 Отговор
    Само англосаксонската глутница, начело със САЩ, обижда и опонира руския президент. С мощната американска армия и "коалициите на желаещите" англосаксонските варвари са свикнали всички да им се подчиняват, омилкват и мазнят. В противен случай следват санкции, цветни революции, смяна на законната власт или направо бомбене. Русия се изправи срещу тях и сега се опитват да я удушат чрез укронацистите. За англосаксите за всичко е виновен Путин. При Горбачов и Елцин всичко беше ОК-лъжеха и грабеха на воля. "Проклетият" Путин обаче отсече: "от днес нататък всички ще плащат за вземаното от нас по цените на международните пазари"! А в Сирия тегли една черта на американците и ги предупреди, че ако я прекрачат ще срещнат тях. И онези се смръкнаха, като същевременно започнаха вкупом да санкционират Русия и да се чудят с какво още дя я накажат. И го намериха в лицето на Украйна с възраждащата се неонацистка бандеровщина...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Путин си

    89 17 Отговор
    Казва директно, какви са. Фащ и западат имат некадърници, поставени само фиктивно, като президенти, министри на всякакви служби и вече е толкова очебиещо. Една деменция, която прави здрасти с умрелите и ги търси в залата. Една министърка на външните работи, която не знае разликата между 180 и 360 градуса, но обяви война от името на Европа на Русия. Една долнопробна крадла, която най-нагло продължава следващ мандат да е шефка на съюза от уж цивилизовани страни. Вече и Африка им се смее. Тези баби, които са министърки на отбраната на Натото и не са виждали никога стратегическа ракета. А една друга пенсионерка тегли ушите нощем на микрона, който се мисли за Наполеон, но не е дочел още края на историята му..
    Запад вече е западнал!

    Коментиран от #18

  • 14 Много правилно,

    42 12 Отговор
    точно в целта.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Уса

    32 12 Отговор
    Срам ме е,че съм американец и не съм очаквал такова падение.Все още не можем да пребоядисаме направеното от предишните американци явно са били извънземни

    Коментиран от #19

  • 18 Сър Пичук

    18 60 Отговор

    До коментар #13 от "Путин си":

    Да бе да. А Путлер е много кадърен. Докара най-богатата на ресурси държава до там, че стандарта и е по-нисък от този на много бананови републики, Не може да измисли нищо свестно и в 21 век води война в Европа, където руши и убива наред. Колко умно е да изпратих на смърт стотици хиляди млади мъже и в емиграция милиони. Вместо да създават семейства, да правят наука, да създават, те гинат в окопите с дузини.
    Много умно, нали!
    Умните политици водят народите си към благоденствие, просперитет и щастие, а не на смърт, алкохолизъм и оскотяване.

    Коментиран от #50

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Иван

    16 47 Отговор
    Цял свят се смее на рисия. Едни избори не могат да спечелят със 100%. Вижте Северна Корея.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Килото

    14 29 Отговор
    Властелинът на орките.
  • 23 Кой кого тормози?

    56 12 Отговор

    До коментар #16 от "Сър Пичук":

    Русия им построи газови потоци, те си ги гръмнаха, понеже искат да зависят от САЩ и да плащат повече. Но индустрията им вече закъса. Не виждам руски военни да са на границата на САЩ, Франция, Германия, Испания, Британия, Нидерландия.... и да стрелят там, да убиват техни граждани и да им потопяват кораби и свалят самолети... да палят рафинерии... Запад не спират провокациите към Русия. Как да работиш нормално в страната си , когато тези какви ли не дивотии правят? Иска се някакво радикално решение. Русия има толкова много от всичко, даже не им достигат хора да разработват страната. Западните винаги са били робовладелци и паразити. За това искат да опоскат и Русия. Вече свърши тая. Войната е на тотално решение. Кой ще остане и кои ще отидат в историята?

    Коментиран от #32

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Свободен

    10 25 Отговор
    Тоя гамен ако нямаше охрана с голям кеф бих го шамаросал!
    От сърце!
  • 26 Килото

    11 25 Отговор
    Още по Свободен, няма да го шамаросвам, направо ще го застрелям. Да направя добро за Планетата Земя.

    Коментиран от #74

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Колкото до това...

    29 2 Отговор

    До коментар #16 от "Сър Пичук":

    "Може само 6 месеца да изкараш на фронта." не всички са в окопи или бронирани машини. Чул ли си за военно планиране на пораженията на врага? И за деструктурно управление на хаоса? На война също всеки според способностите си участва.
    А относно масовата миграция не си прав. Всеки, който не я иска, да бъде изгонен от България? А тогава предпочиташ да живееш и храниш неевропейци, които само за няколко години ще станат мнозинство в страната ти? За да видиш, колко е добре, иди да видиш в централна Европа и сравни как беше преди 20-30 години.

    Коментиран от #71

  • 29 НАЙ-ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР!

    27 8 Отговор
    ЕЕЕЕ, СРАВНЯВАЙТЕ !!! КАК ИСТИНСКИЯ ПОЛИТ ГОВОРИ , КОЕТО Е МНОГО ВАЖНО ЗА ДА СЕ ОЦЕНИ ИНТЕЛЕКТ,КАПАЦИТЕТ, РАБИРАНЕ И ПОГЛЕД КЪМ СВЕТОВНИТЕ И ВЪТРЕШНИ ПРОБЛЕМИ В СЕГАШНАТА СИТУАЦИЯ. ЕДИН ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ СВЕТОВЕН ПОЛИТИК ОТ КОЙТО МОЖЕШ ДА ЧУЕШ САМО ИСТИНАТА И ДА СЕ УЧИШ НА ДОСТОЙНСТВО. СРАВНЕТО ГО С ЕВРОАЛИЯНСОВИТЕ ПОДМЕТКИ -СМЕШНИЦИ, ПИКЛЬОВЦИ, ИНФАНТИЛИ ,УЧИЛИ НЕДОУЧИЛИ НЕКАДЪРНИЦИ , МОГАТ САМО ДА МУ ДИШАТ ПРАХА НА ПУТИН.!!ЕДНА БЕЗНРАВСТВЕНА КУХА ОТ СМИСЪЛ И СЪДЪРЖАНИЕ ИДИЛЯ , В КОЯТО ГИ СВЪРЗВА ЕДИНСТВЕНО ФАЛШЕВРОДОЛАРАВАТА ПЕЧАТНИЦА ,УВРЕДИЛА МОЗЪЦИТЕ ИМ ПРЕОМАЗНЯВАНЕ , СТАНАХА ЗА ПРИСМЕХ ПРЕД СВЕТА.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Гост

    11 24 Отговор
    А тоя държи власта с насилие и фалшиви избори. И убива всеки от опозицията .
  • 32 Сър Пичук

    13 39 Отговор

    До коментар #23 от "Кой кого тормози?":

    Единствената колониална държава днес е Русия. Без газта и петрола на средноазиатските републики под нейна власт, тя е 0. Няма наука, няма производство, няма технологии. Малкото свестно и напредничаво, което има отива за военните. Русия беше приета от целия свят. Помагаха и след проблемите през 90-те, инвестираха там, вдигнаха и нивото. Допреди това в магазините все още работеха със сметала, магазините бяха празни. Дадоха им международни форуми, технологии, всичко. Имаха представители в НАТО, военните им се обучаваха заедно с Германия. И какво стана, Путин се полакоми за Украйна и срути всичко. Причината е, че Украйна пожела да влезе в ЕС, а не в азиатския съюз на Путин, който щеше да я цица и контролира, както СССР правеше със СИВ и другите "народни демокрации" по света. Предложи на Украйна десетки милиарди за да не влизат в ЕС, но те отказаха. И тогава задействаха техния президент Янукович да осуети влизането в ЕС. Започнаха мирни протести, а внедрени агенти и хора на Янукович го окървавиха. С посредничеството на 4 държави, сред които и Русия беше постигнато споразумение за реформи, избори и мирно уреждане на проблемите. Янукович трябваше да подпише указа за да влезе в сила, но той избяга. И тогава Русия окупира и анексира Крим. Заговори за бази на НАТО, въпреки, че още през 2008 има решение на Радата Украйна да не кандидатства за НАТО, а целия Крим беше пълен с руски войски. Затова и толкова лесно го превзеха. Без бой. Окупираха и част от Украйна и 8 год

    Коментиран от #33, #41, #66

  • 33 Сър Пичук Продължение

    14 28 Отговор

    До коментар #32 от "Сър Пичук":

    Окупираха и част от Украйна и 8 години водиха необявена война срещу нея. И после решиха да я завземат цялата. А помощта на Запада за Украйна дойде СЛЕД нападението на Русия. Губи ти се причинно-следствената връзка. Отделно, че всяка суверенна държава има право да кани на своя територия когото си пожелае.
    Тия опорни точки дето ги дъвчите и разпространявате се изтърсиха и никой нормален човек не им вярва. Дори и от вашите. Правите го по заповед или за пари, което е жалко.
    Руската империя запада още от 19 век и както СССР не можа да я възроди, така и Путиновите напъни няма да доведат до нищо. Това е историческа закономерност. Само удължават агонията и.утежняват положението на Русия след срутването и.

    Коментиран от #34, #35, #49

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Гост

    8 16 Отговор
    Лесно се манипулират овцете с високопарни думи...промитият си е промит...да видим как ще реагират бараните когато поиска нова моГилизация за фронта...да му мислят НЕруските републики...от Москва и Питер не отиват на фронта...
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Миленчо,

    5 8 Отговор
    днес надницата е от ТАСС, браво, ама да не ревнуват Жорко Любенов и Волгата, ей! 😆😆😆
  • 39 Атлантист+

    12 21 Отговор

    До коментар #2 от "Евгени Димитров":

    Да се аплодира тази пародия на избори в Русия е не само неуместно, а е и про-фашистко. Нито един от допуснатите "опоненти на Путин не е реален опозиционер. Най-смелата реплика на един от тях беше, че би смекчил настоящите военно-временни закони. Представяте ли си? Чудя се защо изобщо руснаците отиват и гласуват масово за Путин? Или наистина повярваха на пропагандата, че Русия вече води Отечествена война, или просто ги е яд на Запада за мизерния живот който водят и това е историческа традиция.
  • 40 кокос

    21 6 Отговор
    В демократична Украйна изборите кога са,май там нямат право на глас
  • 41 Относно

    32 6 Отговор

    До коментар #32 от "Сър Пичук":

    "Няма наука, няма производство, няма технологии. "
    Защо САЩ, Германия или Япония не са направили още летящ обект в атмосферата, да лети в плазма на 40 км височина, да носи вътре огромен заряд, който да не се повреди до целта, да е управляем по време на целия полет, да лети със скорост 27-30 Маха и да прави маневри при това, непредсказуеми за някакви ПРО?
    Да са успели да направят и независим, подводен дрон с ядрена, силова установка и с изкуствен интелект? Спътниците на Русия имаха още по времето на СССР малък ядрен реактор за електрическа енергия, понеже слънчевите батерии не стигат и са уязвими от удари. Първите в света ядрени реактори на бързи неутрони направи Русия. Те могат да използват и вече отработеното ядрено гориво на днешните АЕЦ-ове и изтеглят и от него остатъчната енергия, докато западните АЕЦ-ове карат с технологията от 70-те г. на мин. век.
    Голяма част от руските стратегически ракети са на многоосни подвижни транспортери, докато западните имат само на шахти и в подводниците.
    Още по време на СССР имаха малка, космическа совалка "Спиралата ", като самолет излита от летище, лети в космоса и каца обратно на обикновено летище. С тях България стана космическа нация. А с тези съюзници чакаш за самолети от 70-те години вече години да ти ги дадат.

    Коментиран от #45, #69

  • 42 008

    16 0 Отговор

    До коментар #24 от "007":

    Пропуснал си знамето с дъгата! Да не те бият после.
  • 43 един

    3 14 Отговор
    Лекинко взе завоя главореза,след като "предпочиташе" предведимия Байдън сега вече му е все едно..........!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Мисля

    9 20 Отговор

    До коментар #41 от "Относно":

    Че единственото велико нещо в Рашата е не науката, а приказките. От към приказки много го докарват винаги. Вероятно защото ползват ботове и изкуствен интелект. Иначе естествения такъв им липсва.

    Коментиран от #51, #53, #55

  • 46 Некой

    2 4 Отговор

    До коментар #30 от "Пич отговаря на Пичука":

    Абсолютно съм съгласен с вас
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Олаф Шолц

    16 5 Отговор
    Когато говори НВ В Путин слушам с вдъхновение и си водя записки.Когато говори Джо Байдън се смея,а когато той се търкаля по стълбите на самолета и аз припадам от смях.Когато говори Зеленски винаги дъм нащрек и си пазя портфейла.
  • 49 А бе

    13 2 Отговор

    До коментар #33 от "Сър Пичук Продължение":

    За карибската криза да си чувал??? Щото Куба покани Русия да си разположи ракети но Америка скочи и аха да имаме 3 световна война

    Коментиран от #57

  • 50 Боруна Лом

    20 4 Отговор

    До коментар #18 от "Сър Пичук":

    АБЕ ТИ, КРАВИТЕ ЗАЩО БОМБИХА СЪРБИТЕ,,99…? НАЛИ СА МНООООГО ЦИВИЛИЗОВАНИ?

    Коментиран от #54

  • 51 любител

    9 1 Отговор

    До коментар #45 от "Мисля":

    то хубаво ама за да мислиш трябва пипе а ти явно нямаш такова. хахаха
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Али Турчинът

    7 0 Отговор

    До коментар #45 от "Мисля":

    Кой е създал химията?
    Отговорът ще е съществен.
    :)
  • 54 Сър Пичук

    5 19 Отговор

    До коментар #50 от "Боруна Лом":

    Канчето на сърбите беше набито много правилно!
    Не може в края на 20 век в Европа, да вършиш геноцид, да избиваш цели села, да бомбардираш мирни градове и да не спазваш никакви международни норми и закони. Престъпленията им бяха доказани и в Хага.

    Коментиран от #56, #64, #75

  • 55 Ха-ха-ха

    17 4 Отговор

    До коментар #45 от "Мисля":

    Виж на кои им липсва естествен интелект.
    Бай Дън и Тръмп, но един от тях ще е президент на САЩ. Урсула крадеца, освен че няма е и безумно нагла. Външната министърка на Германия, Аналена Бербок. Даже родния си език срича и като дете, сама си прави комбинации от думи. Умствено увреденият Микрон, който има проблем с жените за това живее с някаква баба. Комик, който от алчност не иска мир, ами насила взема мъже от колите им и ги изпраща на война. 2 милиарда долара взе за 2 години и са му малко. Генерали, които планират терористична операция, вместо като нормални военни да обявят война, се опитват, като мишки тайно да ударят.
  • 56 Странно

    12 3 Отговор

    До коментар #54 от "Сър Пичук":

    Айде кажи сега за Либия и Палестина??? А това че косоварите откраднаха земята на сърбите нещо да кажеш??? Айде по твоята логика Кърджали да обяви независимост?!? Косово никога не е било на косовския народ и е нямало косовска държава....то и македонски народ няма

    Коментиран от #60, #62

  • 57 Сър Пичук

    6 15 Отговор

    До коментар #49 от "А бе":

    И какво общо има Карибската криза със сегашната ситуация?
    Нещо чул, нещо му казали и дай да дращиме.
    Ти да си чул нещо за "Световната комунистическа революция"? За това, че всички държави от бившия соц-лагер организираха, финансираха, тренираха и снабдяваха с оръжие терористични групировки, които да свалят законните правителства и да установят "народна власт" с комунистически правителства под контрола на Кремъл?
    Както беше в Куба и десетки други държави в целия свят!
    Да си чувал, че и Корейската и Виетнамската война са започнати от комунистически марионетни правителства под контрола на Москва. И че заради участието на американците и Запада, светът не е една огромна Северна Корея. Това не могат да им простят болшевиките в Кремъл. Както и това, че изгубиха Студената война. Но като залагаш на куц кон никога не можеш да спечелиш.

    Коментиран от #76

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Сър Пичук

    7 10 Отговор

    До коментар #56 от "Странно":

    А бе да не съм ти безплатен ограмотител?!?!?! Има интернет, има медии, чети! Само с опорки и инфо от руски сайтове и водачи на тролски групи не става.
    Либия беше нападната от Италия в съюз с някои други европейски държави. Защото Кадафи започна да прекалява.
    А Палестина - какво Палестина?!?!?1 Да не я бъркаш с Ернестина? ;)

    Коментиран от #63, #65, #67

  • 61 Бай Благой

    4 12 Отговор
    Харесвам Путин, като управляващ, обаче човека се смее на собствените си простотии, които ръси.
    Каква точно демокрация има в Русия....някой чу ли изобщо някой опонент да излезе и да каже нещо...имаше ли кампанни на опозиционни партии?
    А това че и в Щатите е цирк също е вярно.
  • 62 Сър Пичук

    6 8 Отговор

    До коментар #56 от "Странно":

    Македонския народ, език и държава са дело на Кремъл.
    Чети бре!
    Колкото по-малко дращиш толкова по-малко се излагаш и показваш колко си зле.
  • 63 За пичyкa е вярно

    8 4 Отговор

    До коментар #60 от "Сър Пичук":

    че си пичyк. Само за сър не е вярно, не си сър, а просто един пичyк.
  • 64 А защо днеска

    11 3 Отговор

    До коментар #54 от "Сър Пичук":

    Никой не "набие канчето " на Израел? Там масово убиват деца. А те няма как да са терористи...
    И Югославия беше унищожена, като страна без мандат на ООН. Тогава и Германия участваше с 5 самолета и бомбардираха и те с другите от нато сърбите. Но са "отбранителен съюз"?
    САЩ си окупираха Косово и си направиха там най- голямата военна база в Европа. И го признаха за "отделна република "!

    Коментиран от #70

  • 65 четеш трънци

    5 2 Отговор

    До коментар #60 от "Сър Пичук":

    Прекалява с какво бе драги? нищо нити си чел, нито знаеш ... бетер бай Дрън
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Българин

    3 3 Отговор
    Подкрепата на руския народ се вижда в Болгородска област.
  • 69 Сър Пичук

    5 4 Отговор

    До коментар #41 от "Относно":

    Виж сега:
    1. Всичко, което Русия развива е в областта на оръжията. И го прави с помощта на Запада - чипове, компютри, технологии и т.н.
    2. Качеството не го коментирам, защото то е видно в Украйна, Като почнеш от Су-тата, та стигнеш до Арматите. Затова и вадят танкове и оръжия отпреди повече от половин век. Бил съм в предприятия от руски "затворени" градове и зная как работят и защо продукцията им е калпава.
    3. Какви са постиженията им в областта на медицината, транспорта, машиностроенето, икономиката, културата, компютрите, изкуствения интелект и т.н. Колко Нобелови лауреати имат в последните 100г?
    4. Светът е стигнал до тук защото е градил, а не защото е рушил. Кое от изброеното от теб е градивно и кое е разрушително?
    5. Ако си виждал руските спътници и дори станцията им Мир (има ги в палатата на ВДНХ) и имаш представа за големината и размера на "малките" ядрени реактори, ще успееш да отсееш истината от пропагандата.
    6. Това за "Спиралата" май само ти и този дето ти е казал го знаете. Единствената съвеЦка совалка беше Буран, копирана от американските, но не особено успешно, и я приземиха след първия и и последен полет.
  • 70 Сър Пичук

    3 3 Отговор

    До коментар #64 от "А защо днеска":

    Чети бре!
    Югославия сама се разпадна много преди бомбардировките.
    Спирам до тук, защото ми писна да отговарям на глупави и неграмотни въпроси!
  • 71 Сър Пичук

    3 4 Отговор

    До коментар #28 от "Колкото до това...":

    Добре бе, специалиста!
    Заминавай да планираш от Москва или откъдето те пратят.
    И да се наслаждаваш на безбройните азиатски "руснаци" и мигранти напълнили Москва, С. Петербург и всички по-големи градове в европейската част на Русия.
    С демографската криза по целия свят, включително Русия и Китай, миграцията е нужна. Да, трябва да е контролирана, Още след срива на СССР губернатори от Далечния Изток искаха 20 милиона души да се заселят в Сибир за да го пазят и разработват. САЩ и Австралия са държави на емигранти. Ако се управляват правилно, резултатите са добри. Освен нови неща, те и разнообразяват генофонда, който при затворени общества, особено малки, се изтощава и изражда. Изобщо, нужно е малко повече да се чете и по-малко да се повтарят опорки и пропаганда.
  • 72 Феникс

    4 3 Отговор
    Баба ви Ванга от Петрич когато говори да си отваряте ушите. Ушите да си отваряте!

    "- Няма такава сила, която би могла да сломи Русия.
    Русия ще се развива, ще ръсте, ще крепне.
    - Всичко ще се разтопи като лед,
    само едно ще остане незасегнато - славата на Владимир, славата на Русия. Твърде много жертви са пренесени.
    - Никой не може да спре Русия. Всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане духовен господар на света.
    - Като орел Русия ще се рее високо над земята и ще осени с крилата си цялата земя. Нейното духовно богатство ще признаят всички, включително и Америка. Но това няма да стане веднага. След шейсет години. (казаното е през1979 г.)
    - Да не разваляте дружбата с Русия. В Дядо Иван е спасението!
    - Без Русия за България няма бъдеще. "

    Коментиран от #73

  • 73 Сър Пичук

    2 3 Отговор

    До коментар #72 от "Феникс":

    Ще ръсте, ще ръсте. Сигурно идва от английската думичка rust - ръжда.
    Иначе си на прав път - когато работата стане безнадеждна се стига до екстрасенси, баячки и врачки.
  • 74 ССС

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Килото":

    Да бе, знаем ги такива като теб и оня свободния преди тебе. А вечерта ще си легнете до Жизел Бюндхен. Нищо, че тя не знае!
  • 75 ССС

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Сър Пичук":

    "Не може в края на 20 век в Европа, да вършиш геноцид, да избиваш цели села, да бомбардираш мирни градове и да не спазваш никакви международни норми и закони..."
    Но, ако е в началото на 21-ви в. и е извън Европа, е съвсем нормално, и даже е задължително процеса да бъде приет и по възможност аплодиран.

    Коментиран от #77

  • 76 ССС

    1 0 Отговор

    До коментар #57 от "Сър Пичук":

    "Нещо чул, нещо му казали и дай да дращиме."
    Май ти нещо си чул, малко. Ай преди да дращиш, поппрочети малко, и сравни тогавашната и днешната ситуация.

    Коментиран от #78

  • 77 Сър Пичук

    1 1 Отговор

    До коментар #75 от "ССС":

    Защо извън Европа - виж какво правят рашистите в самата Европа - рушат градове и избиват мирни жители. И това се одобрява от по-голямата част от руския народ, а и от някои и от други страни. Дали го правят за пари, от глупост или по други причини не е толкова важно. Все пак това го прави една "културна", "цивилизована", "християнска", "морална", "справедлива" и нам още ква си нация.
    А приликите с едновремешните диваци, решаващи всичко с бой и насилие както и с Хитлер, който също избиваше наред, не са важни.
    Ако си припомним войната на СССР в Афганистан, където цивилните жертви бяха между 2.5 и 4 милиона, виждаме, че всъщност това е руската голяма душа, нейният морал и ценности - да избива наред, да граби, дори телевизори и хладилници, да изнасилва и да нарича всичко това "освобождение" и да иска благодарности!
  • 78 Сър Пичук

    2 1 Отговор

    До коментар #76 от "ССС":

    Какво да сравнявам бе, този?!?!?!
    Тогава американците разположили ядрено оръжие в Турция, а руснаците в Куба, а сега Путлер анексира Крим и части от независима и суверенна Украйна и като видя, че му се размина, реши да я завземе цялата, но му приседна.
    Та какво е общото?!?!?!
  • 79 хммм

    1 1 Отговор
    Най-добре се смее този, който се смее последен!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания