Last news in Fakti

23 Март, 2024 06:49, обновена 23 Март, 2024 07:20 6 072 107

Жертвите в Красногорск са разстреляни хладнокръвно от упор, охраната на залата не била въоръжена ВИДЕО

  • русия-
  • красногорск-
  • концертна зала-
  • жертви

Пожарникарите гасили огъня от хеликоптери, тъй като имало риск в сградата да има терористи

Повече от 60 загинали и стотици ранени -е досегашната равносметка след стрелбата Crocus City Hall в Красногорск снощи. Оперативните служители на ФСБ и МВР издирват терористите.

По улиците на столицата и пътищата на Московска област дежурят засилени патрули.

Първият от двата планирани концерта на група Пикник със симфоничен оркестър трябвало да започне в Crocus City Hall в осем вечерта в петък, 22 март. Повечето от публиката вече е била в залата. Почти всички билети бяха разпродадени.

Около 20 часа няколко въоръжени мъже в камуфлаж нахлуват в залата. Кадри, публикувани онлайн, показват как хора с автомати хладнокръвно стрелят от упор по всеки, който им се изпречи на пътя, и се втурват в концертната зала. Там се случва същото.

Между второто и третото повикване най-малко трима мъже в камуфлаж откриват огън от автоматични оръжия и хвърлят граната или запалителна бомба. Хората лягат на пода. След 15-20 минути започнали да изпълзяват от залата.

Служителите по сигурността не са имали огнестрелно оръжие и не са успели да окажат съпротива.

Други зрители разказват, че са чули кратък автоматичен откос, след което са видели дим и хора, които бягат от залата. Скоро светлините угаснаха. Някой се скри в тоалетната, някой се втурна към изхода.

Десетки линейки и пожарни екипи, полиция, Руската национална гвардия, служители на Следствения комитет и прокуратурата, както и оперативни служители на ФСБ и специални части незабавно се отправят към мястото на инцидента.

Сградата е била отцепена, но вътре е имало силен пожар, който е откъснал част от хората от изходите. По-късно спасителите извеждат около стотина души от мазето. Лекарите им оказали първа помощ, след което ги изпратили в болници в Москва и региона. Все още не е известен точният брой на жертвите.

Според очевидци след стрелбата е имало взрив, а огънят буквално е обхванал цялата сграда.

Пожарникарите не могли бързо да се заемат с работата си, тъй като вътре можело да има въоръжени терористи. Огънят е гасен от хеликоптери, горните етажи са почти напълно изгорели.

Около десет часа вечерта покривът започнал да се руши. Не се съобщава дали в този момент вътре е имало хора или не.

Следственият комитет образува наказателно дело по члена за „Терористичен акт“.

В Москва, както и в областите Истра, Люберци, Курск, Ленинград, Вологда, Тула, Нижни Новгород, Твер, Запорожие и много други руски региони бяха отменени масови събития.

Международната реакция не закъсня. Белият дом заяви, че не вижда признаци за участие на Украйна в терористичната атака. Координаторът на стратегическите комуникации на Съвета за национална сигурност Джон Кърби каза на брифинг за медиите, че разполага само с предварителна информация и очаква разяснения.

Той също така припомни предупреждението на посолството на САЩ в Москва на 8 март за възможни терористични атаки и препоръката американците в Русия да избягват места с голямо струпване на хора.

Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова подчерта: ако САЩ разполагат с надеждни данни за терористичната атака, те трябва незабавно да бъдат предадени на Москва.

Много държави са шокирани от случилото се и изказват дълбоки съболезнования на семействата на жертвите.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професионална

    57 1 Отговор
    екзекуция ! А дали охраната е била или не е била въоръжена е друга тема .
  • 2 Агент ЦРУ

    67 18 Отговор
    Белият дом заяви, че не вижда признаци за участие на Украйна в терористичната атака. Значи не сме ние те са ама не можем да кажем къде са.

    Коментиран от #12

  • 3 Ами

    130 40 Отговор
    те всички терористи досега, като се почне от муджахидини,талибани, идиловци, укрофашисти са били създавани, отглеждани финансирани и подкрепяни от САЩ.

    Коментиран от #4, #37

  • 4 а пък

    45 28 Отговор

    До коментар #3 от "Ами":

    Хамас и хутите ходят на аудиенции в Москва
  • 5 Мозъчен тръст

    90 31 Отговор
    Запада за пореден път доказа, че не само демократизира а и тероризира
    Щом използва тероризма за тактика за постигане на целите си!
    Инструктори на ЦРУ са обучавали украинците ка да действат срещу Русия - Факт
  • 6 Констатираща

    76 38 Отговор
    Почеркът е украински, но такива терористични "мероприятия", се провеждат често в Америка, а и щом са предупредили, значи всичко е организирано, но ще си получат заслуженото. Жалко за жертвите!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 !!!!!

    42 12 Отговор
    Болшой театър е това. Всяване на страх.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Констатираща

    40 32 Отговор
    Почеркът е украински, но такива терористични "мероприятия", се провеждат често в Америка, а и щом са предупредили, значи всичко е организирано, но ще си получат заслуженото. Жалко за жертвите!

    Коментиран от #24, #95

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Име

    40 7 Отговор
    Остава и охраната да е въоръжена и щеше да има 88 жертви. Това е положението - вариантите са - да е наистина "Ислямска държава", но може да е по-сложно. Може да е имитация.

    Трябва да се вземе предвид - че ислямът е млада религия и - тя си има недостатъци младостта - както и ние християните.

    Това е пълна идиотщина и от "Шарли Ебдо" не се беше случвало.
  • 14 балкански

    49 2 Отговор
    този свят заприлича на една огромна мафиотска структура! първо те поръчват да те освиткат, след което идват опечалени на погребението ти и поднасят съболезнования на близките ти ! с обещанието да намерят виновните извършители!
  • 15 👏👏👏

    35 4 Отговор
    Този сайт не акцентира истината 👍
    👏👏👏
  • 16 Последния Софиянец

    27 5 Отговор
    На концерти в България е пълно с жандармерия с автомати.
  • 17 Цирка пълен

    28 4 Отговор
    Руската милиция беше арестувала един от охраната..
  • 18 Жони

    37 22 Отговор
    Западналият запад твърдо е решил да м р е
  • 19 ,Гост

    53 17 Отговор
    Ако това не е постановка, то жална им майка на тия! Сега руснаците ще са с отвързани ръце и ще бомбат наред каквото сварят! През ден ще показват по телевизията надупчени терористи! Ще ги затрият до десето коляно, и то показно пред лицето на всички!

    Коментиран от #27, #97

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ФСБ и МВР издирват терористите

    26 48 Отговор
    ФСБ и МВР издирват терористите

    ДА ТЪРСЯТ В КРЕМЪЛ! НАД 380 000 РУСНАЦИ И МНОГО УКРАИНЦИ СА УБИТИ ВЕЧЕ ОТ БАНДАТА ДЖУДЖЕТА-ТЕРОРИСТИ. ХАМАС ЛИ СА, ХАМАЛ ЛИ СА И ТЕ СА СЪЩИТЕ ТЕРОРИСТИ.
  • 22 Ако е постановка

    50 22 Отговор
    Защо ЦРУ не предупреждава, внимание руските служби готвят постановка? И без това толкова простотии ежедневно се говорят и пишат за Русия, без да са верни. Защо сега, като ЦРУ уж има информация за нещо вярно, не го заявява открито. Ами защото знаят, че не е постановка на руските служби. Знаят и кой е виновен, нищо чудно и точно ЦРУ да е организатора

    Коментиран от #26

  • 23 Няма милиция няма полиция

    29 36 Отговор
    Властта спи а славните ОМОНовци пристигат след ЧАС за да се греят на пожара!
    Путя и шайгу уже в..бункера.
    Защо ли се носи ватирана смрад?!?
  • 24 1944

    20 18 Отговор

    До коментар #10 от "Констатираща":

    чувалите захар за учението ги дадоха от склада на фсб. а омон закъсняха с час нищо че са наблизо. сега золотов кво ше докладва на бункерния? само добри новини.
  • 25 Иван

    16 9 Отговор
    Юсей е бил е и ще е тероррристо Намба уан .Естественно народа им не е виновен ,виновника богатите от типа на ротшиииилдддда от кои-то ттрябва да се елеминирът .Те убиха и собствениье си граждани в купите и виновни за всички подобно деиствия
  • 26 1944

    19 29 Отговор

    До коментар #22 от "Ако е постановка":

    сша предупредиха ама фсб беха пияни на гроб и го проспаха. сега се чудят как да скрият кагебейците с белото рено.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Филко русофилков.....

    27 15 Отговор
    Охраната не била въоражена, и защо трябва да е въоражена, там в Русия хранителните не носят оръжие, там носят карамфили, шампанско и шоколадови бонбони, Русия е най мирната и спокойна страна в света, там човек за човека е брат, сват и на булките брат, и освобождават и други угнетени народи... Кат Русия няма втора бре... Малееее🙊😁
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Наблюдател

    28 27 Отговор
    Със сигурност щаба на терористите е на Лубянка. Да си припомним, че когато Путин дойда на власт станаха взривове на жилищни сгради във Волгодонск, Бунайкски Москва, при които загинаха 250 човека. За извършители бяха в набедени чеченцити и това послужи като повод за Втората чеченска война. Вчера специалната военна обосрация бе наречена война. А за да бъде водена трябва да има мобилизация. Сега ще набедят Украйна за теракта за да надъхат руснаците да умират за Путин.
  • 31 Ужас

    26 29 Отговор
    Горките руснаци, това много прилича на трагедията в театъра в Баслан, акция на жестокото КГБ, което не жали никого, изпълнява сценарий. Как така уж имало охрана, ама тя не била въоръжена и не пазела. В размирни времена винаги се вземат мерки за сигурна охрана особено на места с много хора. Бог да прости загиналите, трудно е да се живее в терористична държава с такъв безмилостен диктатор като Путин. Жертвите на безсмислената му война вече били 500,000 руснаци, когато с радост този злодей се обяви за вечен император на империята на злото,лъжата и страха. Тази история наподобява и нападението на Хамас в Израел на музикален фестивал. Сценариите на терористите са сходни, май учителя им е един и същ. Жертвите винаги са невинните, а виновните продължават терора.
  • 32 ТерористаПутин -Унищожи Русия

    27 21 Отговор
    " Жертвите в Красногорск са разстреляни хладнокръвно от упор"

    Същия почерк за нова военна ескалация, като дълго планираните и подготвени терористичните атаки от ръководителите на "Хамас" след посещения в Москва и извършени на концерта в Израел, с което се и започна новата война в Близкия изток...!!!

    Толкова ли нямаше кой от руските служби и съветници да предупреди и да каже на самозабравилия се от власт и обладан от омраза и реваншизъм към запада психопат Путин преди да нахлуе с терор в Украйна, че със започването на война в Украйна, ще има най тежки и гибелни последици за Русия и че ще доведе до появата на вътрешен екстремизъм и тероризъм в Московската Джамахирия и с избухването на етнически граждански войни и разпад на Руската Федерация..?!!!!!!
  • 33 Джей фей

    14 7 Отговор
    Тази зала какво име има?Православно ли е?
  • 34 Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни

    9 3 Отговор
    Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни
    НЕКОРЕКТНИ ТЕРОРИСТИ СЪЩО...
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Това се очакваше

    11 14 Отговор
    Не можеш да казваш на едни хора, че не съществуват, и да ги мачкаш и след това да няма нищо. В момента в който спре американския кран и умре надеждата да бъдат свободни и независими в пряка битка, щото това им продава СаЩ, украинците няма да правят друго освен това. Все едно на всички по горе русофили да им запушим устата на сила - някой (не всички) от тях ще изперкат и ще почнат да стрелят, за да бъдат чути. Другаря Путин преди го разбираше много добре това, но в последните години го забрави.
  • 37 Учен

    13 16 Отговор

    До коментар #3 от "Ами":

    Сбъркал си града, мислиш,че Москва се казва Вашингтон, ама учителите ти от Кремъл така са ти казали и ти понеже не знаеш да четеш и не мислиш, им вярваш. Така се промиват мозъци.
  • 38 Геле

    4 3 Отговор
    В телеграма канала време напред има видеа
  • 39 Жител на Евротериторията България

    20 11 Отговор
    Това е почеркът на “Ислямска държава”, а не на укронацистите. “Ислямска държава” също е финансирана и въоръжавана от Западните тайни служби.

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Даааам даааа...

    23 12 Отговор
    Какво ли да си помислим по въпроса???!!!
    Преди седмица имаше предупреждение от янките към техни сънародници да не посещават масови мероприятия и сбирки в Русия защото се очакват взривове и атентати!!!!!
    А янките освен, че имат склонност към такива дейности, са и в близки отношения с държави (разбирай Украйна, Полша и т.н.) склонни и имащи интерес към това, като янковете участват и като подбудители, инструктори и съветници.
    От няколко дни явно и гласовито и Макрон тръби, че ще изпращат и войски и специалисти...
    Ееее какво да си помислим за организатора и изпълнителя на този грозен акт!!!!
  • 43 Истината

    16 18 Отговор

    До коментар #35 от "След такова масово убийство":

    Това масово убийство го направи вашият фюрер за да оправдае мобилизацията!

    Коментиран от #70, #74

  • 44 дядото

    17 13 Отговор
    кой поръча и кой извърши тази касапница на цивилни хора в москва.месеци фашистите от киев и гур подсказваха по медиите,че нещо страшно и т.н.предстои в русия.и сега пак тези медии единогласно-украйна няма нищо общо,путин е организирал и пр.може,само че хората по света не сме нито глупаци,нито идиоти.дали пък хитлер не е бил прав- за всеки убит немец,десет наказателно обесени.и какво исли да прави сега кремъл и омразния ви путин.на терора трябва да се отговори с терор.съболезнования за близките на убитите и ранените в залата.

    Коментиран от #45, #52, #87, #94, #98

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Замислите прерастват...

    21 8 Отговор
    Алън Дълес 1945 г. реч с която очертава стратегията на САЩ за ерозирането на Съветския съюз и соца....

    „ние ще хвърлим всички сили, всичкото си злато, цялата материална сила за измамване и оглупяване на хората! Човешкият мозък, съзнанието са приспособени към промяна. Посявайки в СССР хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. Как? Ние ще намерим наши единомишленици… наши съюзници и помощници в самата Русия. Епизод след епизод ще се разиграва грандиозната по своя мащаб трагедия на гибелта на най-непокорния на Земята народ – руския, на окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание.
    Ние ще се залавяме с хората още от детските и юношеските им години. Главният ни залог ще бъде на младежта, ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ето така ние ще направим. Всичко това ще извършим под девиза:
    "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ

    Коментиран от #49

  • 47 Терористичните сктове

    10 4 Отговор
    Да актове на безсилие.
  • 48 То си

    9 7 Отговор

    До коментар #45 от "Само питам":

    Бандеровска зомби, навита латерна.
  • 49 Ксаниба

    12 19 Отговор

    До коментар #46 от "Замислите прерастват...":

    Руските фейкове са елементарни, защото са адресирани към, елементарна, малограмотна аудитория с нисък коефициент на интелигентност и силна нужда от "безкомпромисна и твърда ръка, която да ги ръководи". А когато тази ръка е враг на ЕС, НАТО и САЩ, които тази аудитория е нарочила за виновни за личностният им провал няма външна сила, която да ги убеди, че грешат.
    Така вярата във фейковете се превръща в религиозно преклонение и обожествяване на психопата Путин и Путинистан.
  • 50 Делю Хайдутин

    15 14 Отговор
    Държавата терорист стана жертва на тероризъм!
  • 51 А и добри ученици имат като Укрия

    21 8 Отговор
    „Найголемият агресор САЩ (а ФАЩ е НАТО и НАТО е ФАЩ)са царе на страховитите касапници, преврати и масови изтребления.
    Уйлям Блум, един от най-авторитетните американски анализатори, журналист и публицист, създател на първия алтернативен вестник в САЩ („Washington Free Press”), събра и подреди в две книги престъпленията на САЩ по света от 1945 г. до 2000 г. Книгите са: „Държава престъпник: пътеводител за единствената световна суперсила” („Rogue State: A Guide to the World,s Only Superpower”) и „Убитите надежди: интервенциите на САЩ и ЦРУ след Втората световна война” („Кilling Hope: U.S. Military and CIA Interventions Since World War II”),
    Списъкът на Блум съдържа:
    Общо – за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие
    • Интервенции на САЩ – срещу 67 суверенни държави
    • Бомбардировки на САЩ – срещу 25 суверенни държави
    • Намеса на САЩ в изборите - в 23 суверенни държави
    • Политически убийства (и опити), организирани от САЩ - в 35 държави
    • Прилагани изтезания - в 11 държави
    Общо – за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие.“
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 🤔 Кога тва ве?

    5 13 Отговор
    Нали превзеха Авдеевка, сега защо са нападнали дискотеката🤔, да не би ония от Белгород да са стигнали и до там?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    11 9 Отговор
    Петата колона на Москва от национални предатели и българофоби отново е изпаднала в истерия е по традиция обвинява САЩ.
  • 56 Доротея

    8 13 Отговор
    Днес в проруската пропаганда са включени предимно елементарни и функционално неграмотни екземпляри с нисък коефициент на интелигентност и силен морален дефицит. Резултатите са трогателни!

    Коментиран от #58

  • 57 Доротея

    8 5 Отговор
    Аз само казвам, че нито един сърбин през 1999 г. не отиде в детската градина на НАТО и да изтрепе децата! Това е присъщо на мнглите от потеклото на Хам!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 БгТопИдиот🇧🇬

    4 4 Отговор
    Сабален само раненици на Галето.
    Що така ?
    Има ли са инфо от 3 дена по рано !
  • 62 Раша

    7 0 Отговор
    "Крокус сити холл" е собственость на бившия зет на Алиев-президент на Азербайджан.
  • 63 милен

    7 2 Отговор
    Който сее ветрове - жъне бури
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Вашингтон преди две седмици

    12 6 Отговор
    Предупреди американски граждани да не ходят на концерти и масиви събития в Русия.
    Това доказва че Вашингтон е терористът
    Той създаде ИД,талибани,Ал Кайда бандеровците и всички терористи по света
    Украйна е участник в това клане защото изгуби на фронта.
    Медведев..Смърт за Смърт.
    Сега вече наркоманчето 6/35 го закъса и изчезва

    Коментиран от #68, #81

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 БЕЛЯТА

    5 5 Отговор
    До, Факти, забележка. Обърнете внимание на обидите, които, отбора на защитниците НА СОРОС ИЗПОЛЗВАТ. ТЕХ не ги триете. Не е честно, все пак това е форум на факти, А Аз ви уважавам, Уважаваѝте и другата страна, така трябва да е справедливо. С УВАЖЕНИЕ КЪМ ВАЗ.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Артилерист

    5 6 Отговор
    Преди две седмици американците ги предупредиха, че има опасност от атентат. Психопата Путин нарече това лъжа и шантаж. Сега се видя, че американците не лъжат а руснаците не са взели никакви мерси.

    Коментиран от #75, #84

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Отец Сатанаил

    1 1 Отговор
    Господ да накаже теб и семействотото видински Бок Лук Илиян Илиин.Дави закопат всичките най скоро.А за 40то ще мина да ви осс раа.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Само питам

    3 5 Отговор

    До коментар #73 от "БЕЛЯТА":

    Като не щеш да си европеец не се измъчвай в ЕС.

    Коментиран от #85, #90

  • 81 Артилерист

    5 2 Отговор

    До коментар #67 от "Вашингтон преди две седмици":

    Преди две седмици американците предупредиха руснаците, че има вероятност от терористичен акт в Русия. Психопата Путин нарече това лъжа и шантаж. Сега се видя, че американците са предупредили а руснаците не са взели никакви мерки.
  • 82 Само питам

    4 5 Отговор
    Защо путинистите трият коментари а руските тролове вилнеят безнаказано?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Тонката

    5 2 Отговор

    До коментар #71 от "Артилерист":

    "Сега се видя, че американците не лъжат..."

    Като се има предвид кой подкрепя Ислямска държава, не се изненадвам, че "не лъжат".....🤣
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 падналия ангел

    6 2 Отговор
    Може вече да се кротнете. Установени са националност и имена, двама от тях са задържани. Поели са в посока граница с определна държава, имало е престрелка.
  • 87 Даа!

    5 3 Отговор

    До коментар #44 от "дядото":

    Мнозинството от форума, наистина пропуска този факт.Факт явен,официален,цитиран от много световни медии, включително и у нас.Когато си световна сила,с мощна разузнавателна служба и тя разполага с инфо за нещо подобно,трябва да дадеш на другата страна конкретика.Защото и ти,и отсрещния сте издигнали на ниво Държавна политика,борбата със тероризма.А не,да кажеш..ние нещо знаем,чухме,имайте го предвид.! И то- през медиите.Смущаващо е,че се говори за ислямска ръка.Русия към момента,няма никакви проблеми с ислямския свят, включително и радикалните му крила.Няма логика,самите радикални групировки ( дори и най крайните) да извършат точно на руска територия, подробно нещо.Каква е тяхната" полза" от подобен акт? Никаква,а негативите ще са жестоки,ако се окаже истина.При сложната обстановка в изтока,да си спечелиш могъщ враг,без да има защо,е много странно .Проблем с тях има Израел- ако беше се случило там- разбираемо,но Русия?

    Коментиран от #92, #96

  • 88 БЕЛЯТА

    4 0 Отговор
    Не ми трябваше много време да разбера колко са нагласен нещата във фатки, Факти. НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС.
  • 89 куку

    2 1 Отговор
    исляма е мир...
  • 90 БЕЛЯТА

    2 1 Отговор

    До коментар #80 от "Само питам":

    Ти явно не щеш да ме разбереш. СВОБОДЕН БЕЗ ЕВРО(СЪЮЗ) АКО НЕ МЕ ИЗТРИЯТ, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ. АМА КАКВО ДА НАПРАВЯ (ХВАТКИ).
  • 91 Мумията от мавзолея

    5 2 Отговор
    Диктаторът пусси не спира да избива крепостниците си!

    Коментиран от #93

  • 92 Ти изобщо четеш ли

    3 2 Отговор

    До коментар #87 от "Даа!":

    история на войната и тероризмът ? След ВСВ можеш ли да ми дадеш пример за държава която е демократична да е извършила терористичен акт или революция и война ? Там където има ислям или комунизъм винаги се воюва, или навсякъде терористичните актове са извършвани от комунисти или ислямисти, това са фактите ! Демократичните държави са мирни, хората в тях живеят свободни и равни, никой не се бори за надмощие или да доказва сила или религия ! Преди да говориш как Русия била добре с ислямският свят, я си спомни фактът как същият този мирен ислямски свят извърши пак атентат в московски театър, как жени от исляма бяха намерени опасабни с бомби които трябвало да взривят вътре ? Комунистите сте врагове на мирът и хората, вие сте нагли и коварни, вие сте "алчни" за война и с кръв и всяване на страх водите ненужния си а всички около вас живот !

    Коментиран от #99

  • 93 БЕЛЯТА

    2 3 Отговор

    До коментар #91 от "Мумията от мавзолея":

    Диктатор ще е зеленския след няколко дена, защото му изтича мандата като ПРЕЗИДЕНТ, А при забранени избори в украината, автоматично се превръща в ДИКТАТОР, РАЗБИРАШ ЛИ, недеѝ да спори за не успорими неща. ЗАКОН
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 стоян

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Констатираща":

    До 10 ком - другарко ако на някой украинец орките са му избили семейството нормално е да постъпи по този начин чрез отмъщение - в Украйна има избити над 600 деца със семейства от руски бомбардировки
  • 96 Задържани са

    3 1 Отговор

    До коментар #87 от "Даа!":

    двама от предполагаемите терористи, айде пак говори за колко е мирен ислямът комунист см8тан !
  • 97 стоян

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от ",Гост":

    До 19 ком - терористите не ходят с табели ,,аз съм терорист ,,
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 БЕЛЯТА

    2 1 Отговор

    До коментар #92 от "Ти изобщо четеш ли":

    А сега, ако можеш да преброиш обидите, не зависимо към коѝ са насочени, ТИ САМИЯТ КАКВО БИ КАЗАЛ, ЗАсебеси, и колко такива заслужаваш. Не бързаѝ, помисли и тогава пиши. Гордостта е когато я имаш, А не когато си я поискаш. Това е моя мисъл, не давам никоѝ за пример, просто житеѝски опит. БЪДИ БУДЕН.

    Коментиран от #102

  • 100 Подтисканите с години

    3 1 Отговор
    народи от руските комунисти / СССР / днес си връщат за тиранията която са изпитвали с десетилетия, както днес изпитва Украйна !

    Коментиран от #103

  • 101 Възраждане

    3 1 Отговор
    Терористите в Украйна си плащат.
  • 102 "Страхотен" житейски

    2 1 Отговор

    До коментар #99 от "БЕЛЯТА":

    опит имаш ? Фактите обида ли са ? Наглостта и коварството на комунистите също са факти които са доказани и се доказеат и днес и не са обидни, з са просто точно използвани думи от разговорния речник ! Имаш големи пропуски в "страхотния" си житейски опит изграждан само в комунистически свят.....

    Коментиран от #104

  • 103 БЕЛЯТА

    0 2 Отговор

    До коментар #100 от "Подтисканите с години":

    Е дразните ме такива като тебе не знаеш на коѝ полѝос си ама на да драска против, ама избери страна и отиваѝ да я защитаваш, елементарно е.

    Коментиран от #106

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 БЕЛЯТА

    0 1 Отговор
    Еѝ, ХОРА, ОПОМНЕТЕ СЕ, РАЗДЕЛЯТ НИ СЛЕД КОЕТО ДА НИ ВЛАДЕЯТ. ТОВА Е СТАРА ТАКТИКА, ТОЛКОВА ЛИ СМЕ ГЛУПАВИ,. РАЗДЕЛЯТ НИ НА 2 ОТБОРА И ПОСЛЕ Е ЛЕСНО(РАЗДЕЛЯЍ И ВЛАДЕЍ).

    Коментиран от #107

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "БЕЛЯТА":

    Алооо, РАЗДЕЛЯНЕТО е следствие на разумът, който няма такъв СЛУША този на когото се "прекланя", разделени са опростачените нации в които екземпляри като теб правят опити за манипулиране на себеподобните си !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания